Πλούτωνας σε ορθή πορεία – Αποκαλύψεις των βαθιά κρυμμένων μυστικών

12-oikos

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας, η ορθή πορεία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μέχρι το Μάιο του 2020 .

Πλούτωνας : Αυτός θα είναι ένας μήνας αλλαγών, καθώς ο Πλούτωνας γύρισε  σε ορθή πορεία, στις 3 Οκτωβρίου. Αυτή η διέλευση στην αστρολογία ορίζει τις αποκαλύψεις των βαθιά κρυμμένων μυστικών, όλων των ζωδίων του ζωδιακού.

Ο Πλούτωνας είναι γνωστός σαν ο Κύριος του Κάτω Κόσμου, ο μυστικός φύλακας του ζωδιακού και της αλχημείας. Αυτός ο μικρός πλανήτης, συχνά καταλήγει να επηρεάζει τη ζωή μας με μεγάλο τρόπο…..και πολλές φορές, όπως δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε.

Σαν κυβερνήτης του Σκορπιού, έχει να κάνει με διάφορες φάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις, από μια μορφή…. σε μια άλλη.

zodia-taro-45

Ο πλοηγός της γέννησης, του θανάτου και όλων των ενδιάμεσων Πλούτωνας. Είναι συχνά ο πλανήτης, που τείνει να μας ξεβολεύει από τις ζώνες άνεσής μας, γιατί πρέπει να μεγαλώσουμε μακριά απ’ αυτές.

Ο Πλούτωνας ήταν για πρώτη φορά ανάδρομος, τον Απρίλιο του 2019 και μας ζήτησε να στραφούμε μέσα μας, εξετάζοντας τις βαθύτερες επιθυμίες μας! Κι αυτό πολύ πιθανόν, να το έχουμε ζήσει όλοι, τους τελευταίους πέντε μήνες.

Πριν από λίγες εβδομάδες, βιώσαμε τον Κρόνο που γύρισε σε ορθή πορεία, ο οποίος ήταν ανάδρομος, σχεδόν το ίδιο χρονικό διάστημα! Και πολλοί από μας, μάθαμε κι απορροφήσαμε μαθήματα που αφορούσαν τα σημαντικά οικογενειακά πρότυπα. ιδικά εκείνα που σχετίζονται με το ρόλο της ανδρικής παρουσίας στη ζωή μας.

tarw-wroskopio-4

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Ωστόσο, εκεί που ο Κρόνος μπορεί να φέρει την συνειδητοποίηση των μαθημάτων ή των κύκλων, ενεργώντας σαν τον παντοτινό θεϊκό πατέρα στις ζωές μας. Ο Πλούτωνας φέρνει την αλήθεια. Θα σκεφτούμε, ότι μπορεί να έχουμε απομακρυνθεί τόσο πολύ από την αλήθεια και θα καταλάβουμε, πως πολλοί από μας χτίζουν τη ζωή τους, πάνω σε υποθέσεις ή κρίσεις. Έχουμε ορισμένες προσδοκίες για τη ζωή μας, είτε αφορούν μια δουλειά, μια σχέση ή μια πορεία ζωής.

Τείνουμε να μην θέλουμε να παρεκκλίνουμε απ’ αυτά τα ιδανικά… όμως έτσι είναι! Κι αυτό, έρχεται σε σύγκρουση, με την εσωτερική μας αλήθεια.

Ο Πλούτωνας κυβερνά τον υπόκοσμο, που σημαίνει ότι είναι πάνω απ’ όλα όσα δεν φαίνονται, που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια, και περιβάλλονται απ’ το σκοτάδι. Αλλά δεν μένει εκεί.

zwdia-zodia-33

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Ο Πλούτωνας εργάζεται, παίρνοντας αυτό που βρίσκεται στο σκοτάδι και φέρνοντάς το στο φως. Ό,τι είναι θαμμένο κάτω από την επιφάνεια, το κάνει να ανθίσει επάνω σ’ αυτή.

Ο Πλούτωνας συνήθως μας χτυπάει πιο σκληρά στο κομμάτι των σχέσεων. Επειδή πουθενά αλλού δεν λέμε περισσότερα ψέματα στον ίδιο μας εαυτό, από ό, τι στα ερωτικά μας. Όταν σκεφτόμαστε ποιες αλήθειες, μας είναι δυσκολότερο να αναγνωρίσουμε, είναι συνήθως αυτές, που δέχονται ότι μια συγκεκριμένη σχέση έχει τελειώσει ή ότι έχουμε συναισθήματα για κάποιον, και προσπαθούμε να τα αρνηθούμε. Επειδή είναι ενοχλητικό ή αντίθετο με τα σχέδια που κάναμε προηγουμένως!

Μ’ αυτόν τον τρόπο, οι τελευταίοι πέντε μήνες της ανάδρομης κίνησης του Πλούτωνα δαπανήθηκαν για να σκεφτούμε πάνω σ’ αυτό και να εξορθολογήσουμε, τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Μπορεί να αποφασίσαμε να μην πούμε τίποτα ή να παραμείνουμε ήσυχοι, ή ίσως βρήκαμε ότι ήμασταν αρκετά καλοί, για να αρνηθούμε.

zwdia-3-zodia

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Ωστόσο, όλες αυτές οι αλλαγές, ξεκινάνε με τον ορθόδρομο Πλούτωνα. Όσον αφορά τις σχέσεις, τίποτα δεν είναι στην πραγματικότητα μυστικό, τίποτα δεν είναι ασφαλές, καθώς βλέπουμε τον Πλούτωνα να κινείται περισσότερο στο φως και πάλι! Επομένως, θα αντιμετωπίσουμε ό, τι κρύβουμε.

Αναμείνετε να έχετε ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και κατανοήσεις αυτή την περίοδο που πιθανότατα θα γίνουν εντονότερες, καθώς ο Πλούτωνας αφήνει πίσω του την ανάδρομη κίνησή του.

Αυτό σημαίνει, ότι το χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο μέχρι τον Νοέμβριο θα συμβούν οι περισσότερες αλλαγές, αναφορικά με τις σχέσεις. Παρόλο που αυτό θα επηρεάσει όσους βρίσκονται στα πρόθυρα της διάλυσης, περισσότερο θα πυροδοτήσει τα θαμμένα ρομαντικά συναισθήματα για εκείνους, με τους οποίους δεν είμαστε μαζί, αυτή τη στιγμή.

taro-zodia-098

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στις 11 Οκτωβρίου ο Ερμής μπαίνει και πάλι στη ζώνη της σκιάς του πριν αρχίσει η επόμενη αναδρομική εκκίνηση, στις αρχές Νοεμβρίου, πράγμα που σημαίνει μόνο ένα πράγμα: οι πρώην….ξαναγυρίζουν.

Οι ανάδρομες κινήσεις του Ερμή, πάντα μας ζητούν να επανεξετάζουμε τα πράγματα που είχαν συμβεί στο παρελθόν…. Γι’ αυτό είναι συχνά υπεύθυνες, για την επαναφορά των πρώην αγαπημένων, στη ζωή μας. Ενώ το σκεφτόμαστε αυτό, λαμβάνοντας υπόψη τα μαθήματα που πήραμε από τον Κρόνο και την αλήθεια που θα φέρει ο Πλούτωνας…. Οτιδήποτε ξεκινήσει ν’ αναπτύσσεται στον τομέα των ειδυλλίων, θα είναι πολύ πραγματικό!

zwdia-tarw-1

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Πλουτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Είναι πάντοτε δική μας η επιλογή για το αν θα συμμετέχουμε ή όχι! Όμως πρέπει να είναι συνειδητές οι επιλογές μας, και να μην εμποδίζουν την ευτυχία μας, από πείσμα και μόνο.

Ο Πλούτωνας σε ορθή πορεία σημαίνει… ότι τα συναισθήματα, η αλήθεια, ακόμη και οι επιθυμίες μας, πρόκειται να βγουν ορμητικά στην επιφάνεια. Όλα όσα έχουμε αμφισβητήσει ή μελετούσαμε ήσυχα τους τελευταίους μήνες, θα χρειαστεί να τα συζητήσουμε ή να τα αναφέρουμε! Επειδή μάθαμε, πως ο μόνος τρόπος για να ζήσουμε μια ζωή αλήθειας, είναι να την πούμε.

Και εδώ είναι που πρέπει να πάρουμε όλοι βαθιές ανάσες! Δεδομένου ότι υπάρχουν πολύ μεγάλες δυνατότητες για την ερωτική μας ζωή, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, είναι εξίσου πιθανό, μερικοί από εμάς να εκπλαγούν! Γιατί τώρα κάθε μυστικό που φτάνει στο φως, είναι αυτό που πάντα θέλαμε να ακούσουμε.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πλούτωνας : Τι σημαίνει για την ερωτική ζωή και τις σχέσεις σας

Ερωτικές σχέσεις, μυστικά συναισθήματα για κάποιον τρίτο , ή ακόμα και η δική μας ευαισθητοποίηση, μπορεί να αποκαλυφθούν. Επειδή αυτή είναι η ζωή που ζούμε! Όμως αυτό δεν σημαίνει, πως είναι αυτή που προορίζεται για μας.

Προσπαθήστε να προσεγγίσετε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση ειρηνικά, αυτή τη φορά. Κοιτάζοντας όλα όσα συμβαίνουν σαν ένα τρόπο, όχι μόνο για να μεγαλώσουμε, αλλά για να βοηθηθούμε περαιτέρω, σ’ αυτό το φωτεινό μονοπάτι.

FACEBOOK (1)

Σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, θέλουμε να ζήσουμε στο σκοτάδι, ώστε να μην χρειαστεί να αναγνωρίσουμε την αλήθεια ή ν’ αναλάβουμε δράση. Αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε, αν μένουμε στάσιμοι, εκεί που είμαστε.

Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι να κοιτάξουμε πέρα από τις αρνήσεις μας, τις πεποιθήσεις και τις προσδοκίες μας και ν’ αφήσουμε τους εαυτούς μας να δουν την αλήθεια μιας κατάστασης! Γνωρίζοντας, ότι ενώ μπορεί να φαίνεται αδύνατο να προχωρήσουμε μπροστά, το μόνο που χρειάζεται, είναι ένα βήμα για να προχωρήσουμε από το σκοτάδι…. στο φως!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot