Πολίτικη Χαρτομαντεία Kismet – Το φτασμένο του έρωτα!

tarot-m

tarw –  ζυγος       (23 Σεπτεμβρίου –  22 Οκτωβρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: ο αυτοκρατορας

Η καρτα tarw ο αυτοκρατορας:  O αυτοκράτορας θέλει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας για να κάνετε ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η καρτα σας δείχνει σας ότι παίρνοντας τις χθεσινές εμπνεύσεις μπορείτε να χτίσετε  τα όνειρά του αύριο. Αυτή η καρτα μπορεί να σας δώσει τη διορατικότητα να καταλάβετε ότι είναι στο χέρι σας  να έχετε τα πράγματα που επιθυμείτε, αλλά θα πρέπει να ζητήσετε την βοήθεια τρίτων, υποβάλλοντας τον εαυτό σας  σε μια  διαδικασία μάθησης, του να  συμβιβαστείτε με τον τρόπο που λειτουργούν τα πράγματα.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

zodia-taro-45

 

 tarw – σκορπιος    (23 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου )

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο ιεροφαντης

Η καρτα tarw ο ιεροφαντης : Mε τη νέα συνειδητοποίηση των πραγμάτων  αρχίζετε να εξετάζετε με  ένα εντελώς διαφορετικό τρόπο  τα προβλήματα που έχετε να αντιμετωπίσετε. Ο ιεροφάντης αποκαλύπτει μια νέα κατανόηση που μπορεί να σας εξυπηρετήσει καλά στο μέλλον. Oι ενδείξεις που  θα μπορούσαν εύκολα να σας οδηγήσουν στο  να πάρετε μια  λάθος απόφαση εξαλείφονται. Όπως ό ήλιος φωτίζει την ανατολή,  έτσι και ο ιεροφάντης  θα αρχίσει να φωτίζει τα πάντα  γύρω σας, ώστε μπορέσετε  να  δείτε  αυτά που πραγματικά σας περιβάλλουν,  αλλά τώρα δυσκολεύστε να τα διακρίνετε.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

 

 

 tarw – τοξότης

(22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου )

Η κάρτα tarw της ημέρας: o κρεμασμενος

Η καρτα tarw ο κρεμασμένος : Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εικόνα  του να αφήσετε  έναν  αγώνα πίσω σας και να κάνετε δεκτές κάποιες αλλαγές για χάρη του πνεύματος. Σε αυτή την περίπτωση, το νόημα αυτής της κάρτας μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν  τερματισμό της παρούσα ταλαιπωρίας σας. Θα πρέπει  να αφήσετε τους φόβους σας και να αγκαλιάσετε το μέλλον σας. Το πεπρωμένο σας!

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw – αιγοκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου )

Η κάρτα taro της ημέρας: o ηλιος

Η καρτα tarw  o ηλιος : Θα μπορούσε να αποτελέσει την πρώτη αχτίδα φωτός στο τέλος μιας μακράς,  κρύας, και μοναχικής  περιόδου.  Αφήστε  τις μνήμες του παρελθόντος και κινηθείτε προς τα εμπρός . Από την άποψη των αισθηματικών μπορεί να έρθει η  αγάπη ή  κάποιο οικονομικό κέρδος για σας με λίγη προσπάθεια. Όταν  έρχεται αυτή η καρτα tarw αντιπροσωπεύει μια ισχυρή λάμψη ελπίδας για το μέλλον σας.

 

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw – υδροχοος   ( 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρας: οι εραστες

Η καρτα tarw οι εραστες : Βρίσκοντας μια αδελφή ψυχή θα ήταν τέλεια ισορροπία  για εσάς, αλλά δεν είναι και απόλυτο. Το μέλλον της καρτας “οι εραστές”  βασίζεται στην ικανότητα  δύο ατόμων να κατορθώσουν να κρατήσουν τις ισορροπίες.. Αυτό μπορεί να αναφέρεται σε μια συνεχή σχέση ή  σε μία σχέση που πρόκειται να  δημιουργηθεί.  Αν οι  επιχειρήσεις σας έχουν επίσης  ισορροπία, τα αισθηματικά σας θα έχουν μια πολύ καλύτερη πιθανότητα επιβίωσης στο μέλλον.

Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 

tarw – ιχθυες   (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κάρτα ταρο της ημέρας: ο πύργος

Η καρτα tarw  ο πύργος : Τον τελευταίο καιρό κρατήσατε πολλά πράγματα μέσα σας.

Καταπιέσατε συναισθήματα που αφορούν όχι μόνο τον συναισθηματικό κλάδο  αλλά ταυτόχρονα τον σεξουαλικό και τον οικονομικό . Πιθανότατα να υπάρξει  σήμερα ένα περιστατικό που θα προκαλέσει την αντίδραση σας.  Το είδος της  σταγόνας που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Ξεσπάστε και θα αισθανθείτε καλύτερα.

 

 Για μια πλήρη και αναλυτική πρόβλεψη καλέστε τον Καίσαρα  στο 875 876 8025

 Καίσαρας

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia