Προβλεψεις Αριθμολογίας για Ελεύθερους και Χωρισμένους

arithmologia-proswpikotita-arithmoi

Προβλεψεις Αριθμολογίας για Ελεύθερους και Χωρισμένους

Οι προβλέψεις αριθμολογίας γίνονται με την ταρωσοφική μέθοδο του Ανατολικού ανοίγματος της Τράπουλας, και κατά τη σειρά και τον μοναδικό αριθμό που τα ζώδια καταλαμβάνουν στην κατάστρωση των Καρτών.

Πιο αναλυτικά:

Κριός – 09
Αυτοί οι σύντροφοι που τελικά – μέσα από τα δικά τους λάθη και όχι μόνο – βρέθηκαν μόνοι, ας μην χάνουν την ελπίδα τους καθώς αυτός ο μήνας θα αποδώσει νέες ευκαιρίες.
Εύνοια με: Ταύρος

 

Ταύρος – 11
Διώξτε από το μνημονικό σας αυτά που έγιναν, αυτούς που σας αδίκησαν και ό,τι μαζί χάθηκε. Συμβαίνουν αυτά. Στο τώρα οι μέρες επιτάσσουν ανασύνταξη δυνάμεων.
Εύνοια με: Τοξότης

zodia-taro-45

Δίδυμοι – 05
Έχετε κάνει όλους του πιθανούς συνδυασμούς μέσα στο τετραπέρατο μυαλό σας. Αν δεν εξάγατε πόρισμα για το τι συνέβη και μείνατε μόνοι σας, δεν πειράζει, νέος έρωτας αναμένεται να καταπλεύσει στην καρδιά σας.
Εύνοια με: Αιγόκερως

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος – 01
Στις επόμενες ημέρες θα δεχτείτε επισκέψεις ή και διπλωματικές επικοινωνίες με έναν παλιό σας γνώριμο έρωτα, που επιθυμεί μια νέα αρχή με εσάς. Σκεφτείτε και αισθανθείτε… πρώτα.
Εύνοια με: Κριός

Λέων – 06
Η μεγάλη και αληθινή στήριξη που σας έρχεται μέσα από το κοινωνικό και φιλικό σας περιβάλλον, δεν θα κρατήσει για πάντα. Κάντε από τώρα τις κινήσεις σας και βελτιώστε την ψυχολογία σας.
Εύνοια με: Ιχθείς

Παρθένος – 10
Είσαστε πρόθυμοι να κάνετε μεγάλες αλλαγές και οπισθοχωρήσεις, για να έχετε και πάλι κοντά σας το άτομο που αγαπάτε. Αυτό όμως το άτομο… για εσάς τι προτίθεται να κάνει;!
Εύνοια με: Ταύρος

zwdia

Ζυγός – 04
Έχετε ξοδέψει ατελείωτη φαιά ουσία και χρόνο για να βρείτε τα κακώς κείμενα της σχέσης σας που μόλις τελείωσε. Ίσως τελικά να μην φταίγατε εσείς, αλλά απλά η άλλη πλευρά να βαρέθηκε.
Εύνοια με: Τοξότης

Σκορπιός – 08
Δηλώστε με απόλυτη ειλικρίνεια αυτά που υπάρχουν στο μυαλό σας, και απομακρυνθείτε από σχέσεις που σας βουλιάζουν συνεχώς. Ας αναλάβουν και οι «άλλοι» τις ευθύνες τους.
Εύνοια με: Ζυγός

Τοξότης – 04
Οι πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο σας είναι πολλές. Μπορεί στο τώρα να περνάτε μια κρίση – μια δύσκολη φάση, αλλά το σίγουρο είναι ότι η αγάπη σας θα νικήσει.
Εύνοια με: Σκορπιός

 

Αιγόκερως – 09
Υπάρχει μια ταλαιπωρία του νου και του σώματος πάντα, μετά από έναν χωρισμό. Αν αυτό συντελείται στο τώρα σας, καλύτερα αναζητήστε πηγές χαράς που θα σας φτιάξουν τη διάθεση.
Εύνοια με: Παρθένος

Υδροχόος – 12
Σκεφτείτε μέχρι τα τέλη του μήνα τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε και πάλι την ισορροπία σας. Δεν χρειάζεται πάντα να είναι δίπλα σας και να σας υποβαστάζει κάποιος τρίτος.
Εύνοια με: Σκορπιός

Ιχθείς – 15
Οι προσδοκίες σας για μια επανασύνδεση θα γίνουν πραγματικότητα, αλλά όχι ακόμη. Μετά από μια σειρά από καταλυτικές συζητήσεις, θα καταφέρετε να βρείτε τη χρυσή τομή.
Εύνοια με: Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις