Προκαλείστε να δείτε καθαρά την πορεία της ζωής σας 03-04/09

imerisies-19314-oneirokriths

Προκαλείστε να δείτε καθαρά την πορεία της ζωής σας 03-04/09 .

3 Σεπτεμβρίου – Ερμής τρίγωνο Κρόνος (25,52 μοίρες Παρθένου / Αιγόκερω) .

Ίσως είναι ευκολότερο να ακολουθήσετε μια λογική και πρακτική προσέγγιση για την επίλυση των προβλημάτων και την επίτευξη των στόχων σας τώρα. Η ψυχική σας προοπτική είναι ήρεμη και προσγειωμένη.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια και να επεξεργαστείτε τον τρόπο που θα πετύχετε τους στόχους σας.

zodia-taro-45

Μπορεί να βρείτε την κατάλληλη στιγμή για να οριστικοποιήσετε τους τελικούς σας στόχους, ακολουθώντας ένα σύστημα όσων είχατε μάθει στη διαδικασία επιδίωξης τους. Εναλλακτικά, μπορεί να διαπιστώσετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε προηγούμενα επιτεύγματα, για να βοηθήσετε και να υποστηρίξετε τα τρέχοντα σχέδιά σας.

Είναι μια καλή διέλευση για να δώσετε δομή στις σκέψεις και την επικοινωνία σας. Μπορεί επίσης να είναι λιγάκι πιο εύκολο να αποδεχτείτε την εξουσία – τη δική σας ή κάποιου άλλου – και να μιλήσετε έγκυρα, για πράγματα που γνωρίζετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

3 Σεπτεμβρίου – Ερμής τετράγωνο Β.Δ. σελήνης (25,56 μοίρες Διδύμων)

Κάτω από αυτήν τη διέλευση, ίσως σκεφτείτε πως πρέπει να αλλάξετε ή θέλετε να αλλάξετε γνώμη, σχετικά με την πορεία της ζωής σας. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με γεγονότα ή πληροφορίες που έρχονται σε αντίθεση με αυτά που νομίζατε ότι ήταν αληθινά για την αίσθηση του σκοπού της ζωής σας, ή μπορεί να σας φανεί πως κάποιος εμποδίζει το δρόμο σας.

Ίσως μπείτε στον πειρασμό να απορρίψετε, να αρνηθείτε, να αποφύγετε ή να δικαιολογήσετε το δρόμο σας. Ωστόσο, πιθανόν να υπάρχουν πολύτιμες πληροφορίες, που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο προορισμός της ζωής σας πρέπει να εγκαταλειφθεί. Μάλλον προκαλείστε, να τον δείτε πιο καθαρά. Ίσως χρειαστεί επίσης να κοινοποιήσετε πληροφορίες ή μια άποψη που ίσως είναι ανεπιθύμητη ή μη δημοφιλής, ή να σας είναι δύσκολο να διατυπώσετε την άποψή σας. Σ’ αυτήν την περίπτωση, προσπαθήστε να επικεντρωθείτε κυρίως σε όσα πρέπει να πείτε και στον τρόπο που θα τα πείτε καλύτερα.

Προκαλείστε να δείτε καθαρά την πορεία της ζωής σας 03-04/09 .

4 Σεπτεμβρίου- Αφροδίτη τετράγωνο Άρης (27,55 μοίρες Καρκίνου / Κριού)

Η δεκτική και διπλωματική σας πλευρά υποστηρίζει την αποφασιστική και κατηγορηματική πλευρά σας.

Το αποτέλεσμα είναι, είτε μια μάχη θέλησης μεταξύ του Γιν και του Γιανγκ, είτε μια νέα δημιουργική ενέργεια που αξιοποιεί και τα δύο.

Αυτό θα εκδηλωθεί με τη μορφή διαφόρων προβλημάτων, σε σχέσεις, οικονομικά, επιχειρήματα σχετικά με τον έλεγχο, ή με ανάληψη δράσης για την πραγματοποίηση κάποιων σχεδίων.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/09 Δύσκολος διάλογος – Ερωτική διάθεση

taro-6-9

Αν νιώθετε πιο άνετα με την Γιν πλευρά σας – δεκτικοί, διπλωμάτες – μπορεί να νιώσετε στρυμωγμένοι στη γωνία ή να κάνετε διαπραγματεύσεις, κάτω από πίεση.

Αν νιώθετε σαν στο σπίτι σας, με την πλευρά του Γιανγκ – δυναμικοί, προσανατολισμένοι στη δράση- μπορεί να νιώσετε υποχρεωμένοι να καλύψετε το σπαθί, με το οποίο θα προτιμούσατε να χτυπήσετε τον εχθρό σας.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για την εξισορρόπηση των δύο πλευρών και την εύρεση μιας νέας συνεργασίας, που να λειτουργεί εξίσου.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

4 Σεπτεμβρίου – Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη (28,25 μοίρες Παρθένου / Καρκίνου)

Υπάρχει δυνατότητα να επωφεληθείτε από τις κοινωνικές σας διασυνδέσεις, τη διπλωματική επικοινωνία και την γενικότερη ευαισθητοποίηση, κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης… αν και απαιτείται κάποια προσπάθεια για να συμβεί αυτό. Μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπραγματευτείτε συμβάσεις ή άλλες συμφωνίες!

Ιδιαίτερα αν εστιάζετε συνειδητά στις προθέσεις σας για την επίτευξη ισορροπίας με τον ομόλογό σας, τον συνεργάτη ή τον αντίπαλό σας… που οδηγεί σε μια κατάσταση που βγαίνουν κερδισμένοι, όλοι οι ενδιαφερόμενοι.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα εκτίμησης και έκφρασης της ομορφιάς, της ευχαρίστησης και του αισθησιασμού.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 03-05/09 Δύσκολος διάλογος – Ερωτική διάθεση

zodia-astra-tarot

Αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σας που θέλετε να πλησιάσετε, δοκιμάστε να του μιλήσετε απαλά και να τον ακούσετε προσεκτικά! Κάτι που μπορεί να σας ανοίξει την πόρτα, για μια αρμονική αλληλεπίδραση. Οι δημιουργικές ιδέες μπορούν επίσης να βρουν έκφραση τώρα, αν εστιάσετε συνειδητά.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση για χειραγώγηση, σε μια προσπάθεια να έχει κάποιος το πλεονέκτημα! Μπορεί αυτό να γίνει από εσάς…. ή σε εσάς. Διατηρήστε την επικοινωνία απλή και ξεκάθαρη και βρείτε διπλωματικούς τρόπους αντιμετώπισης της χειραγώγησης …αν αισθανθείτε πως συμβαίνει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy