Προσοχή στις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα 10-16 /07

flogeros-erwtas-ananewsi

Προσοχή στις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα 10-16 /07 .

Προσοχή στις θυελλώδεις φλόγες : Την Τετάρτη στις 13 Ιουλίου, η πανσέληνος στον Αιγόκερω φωτίζει το μεγάλο στρατηγικό σας όραμα, για την εκπλήρωση των στόχων σας.

Ο Β. Δεσμός του Ταύρου που τροφοδοτεί τη μοίρα, βρίσκεται σε υποστηρικτική γωνία προς την πανσέληνο, ωθώντας σας να σκεφτείτε τη ΜΕΓΑΛΗ εικόνα.

Είτε έχετε βρει το μονοπάτι της ζωής σας είτε όχι, αυτή είναι μια σημαντική μέρα για να αξιολογήσετε την πρόοδό σας. Τι λειτουργεί και τι όχι; Δεν είναι μόνο η επιμονή το δυνατό σημείο του Αιγόκερω, αλλά και η παραγωγικότητα.

zodia-taro-45

Ίσως λοιπόν υπάρχει μια καλύτερη διαδρομή προς τη γραμμή τερματισμού – ή μια καλύτερη ομάδα για να υποστηρίξει το όραμά σας. Σκεφτείτε επίσης, ποιοι στόχοι ήταν στο στόχαστρο σας με τον ερχομό του 2022, ειδικά κοντά στη Νέα Σελήνη της 2ας Ιανουαρίου; Αν απομακρυνθήκατε από την πορεία σας, αυτή η πανσέληνος σας παρακινεί να επανέλθετε.

Αν πάλι κατακτήσατε το στόχο σας, γιορτάστε τη νίκη σας! Επίσης την Τετάρτη, οι εκκολαπτόμενες σχέσεις έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν σε κάτι πιο «σοβαρό» καθώς ο υποστηρικτικός Κρόνος στον Υδροχόο «κλείνει το μάτι» στη λαμπερή, ρομαντική Αφροδίτη στους Διδύμους. Και οι δύο πλανήτες είναι σταθμευμένοι στα ζωηρά ζώδια του αέρα, που λατρεύουν τις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

Προσοχή στις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα 10-16 /07 .

Όμως όλα καλά… αφού αυτή η διέλευση μπορεί να ανάψει μια λαμπερή φωτιά στις καρδιές μας – και στο μυαλό μας. Μια απλή συζήτηση, μπορεί να εξελιχθεί σε μια θρυλική ερωτική σχέση! Μια σημαντική επισήμανση: Κάντε ώριμες επιλογές – όχι απαραίτητα σε σχέση με την ηλικία, αλλά κυρίως με την ικανότητά τους να «ενηλικιωθούν» και να γίνουν έμπιστοι σύντροφοι.

Αν η τωρινή σας σχέση ήταν δύσκολη, ο Κρόνος προσφέρει υποστήριξη και η Αφροδίτη βοηθά να συζητήσετε διπλωματικά τις συγκρούσεις. Εστιάστε στις λύσεις.. και να θυμάστε πάντα, ότι είστε στην ίδια ομάδα. Είστε από τη φύση σας «άτακτοι»; Όταν η στοργική Αφροδίτη κουρνιάσει στην αγκαλιά του συναισθηματικού Καρκίνου αυτή την Κυριακή στις 17 Ιουλίου, ένας καλοκαιρινός έρωτας, παίρνει μια στροφή προς το καλύτερο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 12-15/07 – Οι Παλιές Αγάπες που θα ξανάρθουν 

chartomantia-098

Προσοχή στις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα 10-16 /07 .

Είστε σε σχέση; Από τώρα μέχρι και τις 11 Αυγούστου, μη διστάσετε να δώσετε προτεραιότητα στο δεσμό σας, απολαμβάνοντας ο ένας την ήσυχη παρέα του άλλου. Δείξτε την αγάπη σας με στοργικές χειρονομίες που αποδεικνύουν ότι δίνετε σημασία στις προτιμήσεις του άλλου σας μισού: από τις αγαπημένες του ταινίες, μέχρι την προετοιμασία του πρωινού καφέ, ακριβώς όπως του αρέσει.

Οι μεταξύ σας συζητήσεις μπορεί να καταλήξουν σε συμβίωση ή να σας εμπνεύσουν να βάλετε ένα εφεδρικό κλειδί στο χέρι του/της συντρόφου σας. Όμως μην προσπαθήσετε να πλησιάσετε υπερβολικά και κάνετε το ταίρι σας να νιώσει άβολα! Ο χρόνος… μπορεί να κάνει τις καρδιές σας να χτυπήσουν δυνατά!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν  χαρτομαντεία 11-13/07 Ερωτικές προτάσεις – Δεσμεύεις αγάπης

taro-zodia-098

Προσοχη στις θυελλώδεις φλόγες του Έρωτα 10-16 /07 .

Είστε ελεύθεροι; Δώστε την ευκαιρία στους αγαπημένους σας, να σας ενθουσιάσουν. Αν οι φίλοι (ή η μαμά σας!) θέλουν να σας γνωρίσουν κάποιο πρόσωπο… αφήστε τους!

Απλώς να γνωρίζετε πώς οι κυμαινόμενες διαθέσεις σας μπορεί να επηρεάσουν το άλλο άτομο. Και οπωσδήποτε προσέξτε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να μην προσκολληθείτε επάνω του και το κάνετε να νιώσει άβολα, εξαιτίας της ανάγκης σας για αποδοχή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος