Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 – Ιανουάριος ΄22 Ωροσκόπιο για όλους

imerisies-19314-oneirokriths

Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 – Ιανουάριος ΄22 Ωροσκόπιο για όλους .

Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 : Με το καλημέρα, ο νέος μήνας φέρνει και σημαντικές αλλαγές στον αστρολογικό ουρανό. Ειδικά στις ερωτικές σχέσεις που αμφιταλαντεύονται μεταξύ επανασύνδεσης και χωρισμού.

Κριός

Έχετε δεχτεί πολλές και σοβαρές προτάσεις, από παλιό και νέο κόσμο, για να δημιουργήσετε μια νέα σχέση. Σίγουρα έχετε ζυγίσει την κάθε κατάσταση, ξέρετε τι θέλετε, άρα μέσα στον Ιανουάριο, θα πρέπει να ανακοινώσετε και τις προθέσεις σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 09 και 10 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος

Υπάρχουν κάποια ζητήματα, από την μεριά του συντρόφου σας, που θα χρειαστούν τον χρόνο σας αλλά και λίγη ακόμη από την υπομονή σας. Από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, θα αρχίσει να φαίνεται και πάλι φως στην καθημερινότητα σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 07 και 11 Ιανουαρίου

 

Δίδυμοι

Είστε τα ζώδια που απλόχερα μέσα στην νέα χρονιά, θα έχετε όλα αυτά που σας χρειάζονται για να ισορροπήσετε την τύχη, την εργασία αλλά και την ερωτική σας ζωή. Η εμπειρία σας, τώρα έχει βαρύτητα στις εν δυνάμει αποφάσεις σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 06 και 08 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

 

Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 Καρκίνος

Οι μέρες του Αιγόκερω συνεχίζονται και εσείς θα μπορέσετε να βρείτε την σωστή διαδρομή, που θα σας βγάλει από το συντροφικό αδιέξοδο που ήσαστε τόσο καιρό. Μάλλον μια νέα ερωτική προσέγγιση, σε αυτό θα βοηθήσει.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 04 και 10 Ιανουαρίου

Λέων

Μην ακούσετε πια κανενός την γνώμη και την συμβουλή. Υπάρχουν ακόμη πράματα που μέσα σας, θα πρέπει να λύσετε πριν δώσετε και τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την προβληματική σας ερωτική σχέση.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 08 και 15 Ιανουαρίου

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

tarw-taro-xartomanteia

 

Παρθένος

Εσείς που έχετε ετοιμαστεί μέσα σε αυτόν τον χρόνο, για γάμο – οικογένεια, θα έχετε και την πλήρη εύνοια των αστρολογικών όψεων του φτερωτού σας κυβερνήτη, από τον Αιγόκερω, έτσι όλα να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί!
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 02 και 05 Ιανουαρίου

Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 Ζυγός

Οι μέρες του πρώτου 15μερου του μήνα, θα είναι γεμάτες, από εκπλήξεις στον τομέα των επαγγελματικών σας, που ίσως και σε κάποιους να δώσουν την αφορμή, για ξεκινήσουν κάτι δικό τους, ακόμη και μακριά από την έδρα τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 10 και 12 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΣκορπιός

Οι καταστάσεις μέσα στην ερωτική σας σχέση, όλο και θα καλυτερεύουν! Αυτό είναι και κάτι που θα το επιδιώξει περισσότερο και ο σύντροφος σας, που έχει μέσα στις κρυφές του σκέψεις, να κάνετε μαζί και ένα επόμενο επίσημο βήμα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 03 και 07 Ιανουαρίου

 

Τοξότης

Είστε μπερδεμένοι, και μάλλον τώρα έχετε και αρχίσει και θυμώνετε με τις στατικές καταστάσεις που ζείτε μέσα στην σχέση σας και ειδικά, από την μεριά του συντρόφου σας, που μάλλον έχει βολευτεί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 09 και 10 Ιανουαρίου

Αιγόκερως

Είσαστε ανάστατοι με την ευχάριστη όμως μεριά, αυτής της ερωτικής σχέσης. Έχουν γίνει οι προτάσεις, από την μεριά του ταιριού σας και το μόνο που θέλετε, είναι να κλείσετε άμεσα όλες τις παλιές σας εκκρεμότητες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 11 και 14 Ιανουαρίου

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SIBYLLA Οι ευχές Αγάπης θα εισακουστούν την Πρωτοχρονιά

taro-zodia-76

Πρώτο δεκαπενθήμερο 01/22 Υδροχόος

Όσο ο Ήλιος θα προσεγγίζει το δικό σας το ζώδιο, τόσο πιο καλά θα αισθάνεστε και μάλλον θα καταφέρετε και να βρείτε τις λύσεις για την ερωτική σας σχέση, που τώρα είναι σε φάση απομόνωσης και σιγής.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 06 και 10 Ιανουαρίου

Ιχθείς

Οι αλλαγές που έχετε ζητήσει από το ταίρι σας, από αυτές τις πρώτες ημέρες του 2022, θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Εσείς από την δική σας την μεριά, θα πρέπει να φροντίστε έτσι ώστε, κανείς πια να μην σας ξαναενοχλήσει.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 04 και 08 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098