Πρώτο τέταρτο Σελήνης – Εποχή μεγάλης αλλαγής, κίνησης και ενθουσιασμού

erwtiki-astrologia-afroditi

Πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη .

Πρώτο τέταρτο Σελήνης Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου .

Ο γήινος Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τη φλογερή Σελήνη στον Τοξότη. Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο. Η Σελήνη μπαίνει αρχικά στον Τοξότη τo πρωι της 5ης Σεπτεμβρίου, μένει εκεί μέχρι τις 7 και περνά στον Αιγόκερω για τις επόμενες 60 ώρες. Έπειτα πάει στον Υδροχόο, κ.ο.κ.

Η Σελήνη ολοκληρώνει την τροχιά της γύρω από τη Γη σε 29 ημέρες, αλλά καθώς η Γη κινείται επίσης γύρω από τον Ήλιο, η Σελήνη ολοκληρώνει την τροχιά της μέσα απ’ τον ζωδιακό σε 27,33 ημέρες. Στις 12 Σεπτεμβρίου η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύς σηματοδοτώντας την αρχή της φάσης της Πανσέληνου!

zodia-taro-45

Το βλέμμα μας καθαρίζει από τη Νέα Σελήνη –και τώρα τι; Στο πρώτο τέταρτο, απαντάμε σε αυτήν ακριβώς της ερώτηση. Πού πάμε; Τι να κάνουμε; Τα τέταρτα της Σελήνης φέρνουν οριστικές αλλαγές.

Η Παρθένος και ο Τοξότης είναι και τα δύο μεταβλητά ζώδια. Αυτό σημαίνει κοσμική διέγερση, κεντρισμένα σώματα, συζητήσεις που ρέουν σε έναν κύκλο πνευματικών φωνών, χέρια που δουλεύουν, γλώσσες που αστειεύονται. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης φέρνει ελευθερία και ενθουσιασμό (Τοξότης) στη δουλειά / το σχολείο (Παρθένος).

Ο Τοξότης είναι αυτός που βρυχάται, ζει στο θαύμα που ανοίγεται μπροστά του, χορεύει μέσα στο σκοτάδι. Ο κένταυρος χαρίζει χαρούμενες, δεκτικές στάσεις και μας μαθαίνει ότι όλα είναι πιθανά. Κινούμενος μέσα στο φως των κεριών, ο ιδεαλισμός του Τοξότη χρειάζεται λίγη προσγειωμένη ενέργεια για να λειτουργήσει πλήρως –εκεί μπαίνει η Παρθένος.

taro-zodia-76

Πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη

Αγκαλιάστε τον παιχνιδιάρη κένταυρο και την παρθένα θεά κάτω από τον ήλιο. Παρατηρήστε την ωριμότητά της, τις μεθόδους της. Δείτε τον τρόπο που υφαίνει το δέρμα, το ένστικτο και το χώμα. Η συμβουλή της είναι αρχαία, πηγάζει από την πιο βαθιά ρίζα, παγώνει από την αλήθεια.

Η Παρθένος ρίχνει σπόρους, μιλάει απλά καθώς καθοδηγεί και οργανώνει. Για ατελείωτα φθινόπωρα ανακατεύει τους σπόρους μπροστά μας και κάθε φθινόπωρο ο Τοξότης ρίχνει κλεφτές ματιές πίσω από την πύλη της. Όταν δείτε τον κένταυρο να λάμπει στο χωράφι, μιλήστε του απαλά, ζητήστε του να έρθει πιο κοντά. Μην περνάτε την εκρηκτική του φωνή για διαβεβαίωση. Η καρδιά του είναι αθώα, σαν περίεργου παιδιού.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ο αυθόρμητος πλακατζής, ο τρελός στον λόφο. Είναι εύκολο γίνετε αφηρημένοι κάτω από την επιρροή του.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σηματοδοτεί μια εποχή μεγάλης αλλαγής, κίνησης και ενθουσιασμού. Θα είναι πιο δύσκολο απ’ ότι συνήθως να παραμείνετε ήρεμοι και στο παρόν. Επικεντρωθείτε στην ρουτίνα σας όσο περισσότερο μπορείτε. Ριχτείτε στη δουλειά.

Ο Τοξότης είναι επεκτατικός, είναι καλός, αλλά είναι και γελωτοποιός, ανοργάνωτος, πάντα στο τρέξιμο.

Περιπλανιέται χωρίς σκοπό μέσα στο δάσος, με τα δυνατά λόγια αλόγου να περνούν από πέτρα και βρύα, έπειτα ανυψώνεται στην λαμπερή έλικα του γαλαξία πέρα από το γνωστό. Επικεντρώστε το βλέμμα σας στην άκρη του τόξου του και δείτε την τροχιά του, σταθερή πάνω σε ένα αστέρι, να τρέχει χιλιάδες χιλιόμετρα το δευτερόλεπτο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Πρωτο τέταρτο της Σελήνης στον Τοξότη

Μερικές όψεις συμπίπτουν με αυτό το τέταρτο της Σελήνης, κάποιες βοηθητικές, κάποιες δύσκολες. Η Σελήνη θα βρίσκεται πολύ κοντά στον Δία στον Τοξότη, πράγμα πάντα πολύ θετικό –και μας βοηθά επίσης να βρούμε ευκολότερα τον Δία στον ουρανό.

Οι άλλες αξιοσημείωτες όψεις είναι δύο τετράγωνα με τον Ήλιο στην Παρθένο ο οποίος θα βρίσκεται ανάμεσα στον Άρη και τον Ερμή στην Παρθένο. Αυτό σηματοδοτεί την είσοδο φλογερών, ανταγωνιστικών ενεργειών.

Εκφράστε τις σκέψεις σας χωρίς να είστε εχθρικοί ή επικριτικοί. Συνδεθείτε με το στοιχείο της φωτιά μέσα από τον χορό, την άσκηση, την έντονη μουσική και το γέλιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Οραματιστείτε νέους ορίζοντες, κίνηση, καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την υπέροχη αισιοδοξία του Τοξότη. Ανάψτε φωτιά στην παραλία με τους φίλους σας. Κάψτε παλιά πράγματα. Μιλήστε ειλικρινά για τα τωρινά και τα μελλοντικά σχέδια σας.

Σκεφτείτε ποιες επαγγελματικές προσπάθειες είναι πιο συναρπαστικές αυτή τη στιγμή. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα, πιστέψτε στο αόρατο. Δεν είναι ούτε προνόμιο μας ούτε βάρος μας να ξέρουμε τι θα έρθει! Φοράτε μοβ πέτρες για να καλέσετε την μαγεία του αμέθυστου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098