Πρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 – Ερωτικά – Οικονομικά για όλους

ilios-ejagwno-poseidwnas

Πρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 – Ερωτικά – Οικονομικά για όλους .

Πρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 : Επιτέλους αλλαγή έτους! Ο ζωδιακός κόσμος, έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του γύρω από θέματα αγάπης και εργασίας. Το μόνο που απομένει είναι και η δυναμική εκάστου για να τρέξει… τις εξελίξεις.

Κριός:

Δεν θα πρέπει να έχετε εσείς κανένα παράπονο, από αυτά που σας έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα. Τα οικονομικά σας, ανεβαίνουν και σας κάνουν να αισθάνεστε πια …πιο ασφαλείς με όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε. Ωστόσο να είστε προσεχτικοί, για να μην ξανα χαθείτε μέσα σε υποχρεώσεις. Τα ερωτικά σας θα δουν φως από τις 12/01 και μετά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 7 και 15 Ιανουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος:

Εσείς και το ερωτικό σας ταμπεραμέντο, έχετε γοητεύσει κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο, και μέσα στην πρώτη εβδομάδα, του νέου μήνα, θα σας κάνει ένα πιο ξεκάθαρο πλησίασμα… που σίγουρα δεν θα αφήσει περιθώρια για καθυστερήσεις. Τύχη θα έχετε και στα εργασιακά σας πλάνα, που φέτος θα απογειωθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 1 και 4 Ιανουαρίου

Δίδυμοι:

Αν δεν είσαστε ικανοποιημένοι με όλα αυτά που έχετε στο τώρα σας…δεν πειράζει, σας έρχονται και κάποια άλλα καλά που σίγουρα θα κάνουν το 2023 ξεχωριστό. Αφήστε τα παλιά και τα φθαρμένα συναισθήματα. Οι μέρες σας προσφέρουν καινούργιες γνωριμίες, που θα σας ενθουσιάσουν. Χρήμα ατελείωτο για κάθε Δίδυμο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 3 και 10 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Πρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 Καρκίνος:

Μην στέκεστε σε αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Υπάρχουν πολλές και ευχάριστες αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή, που σίγουρα θα σας βάλει μέσα σε καινούργιες παρέες που όλο και κάτι τελικά θα σας έλξει την προσοχή. Τα οικονομικά σας θα έχουν σταθερή άνοδο, που θα σας βγάλει από την στενότητα του τελευταίου χρονικού διαστήματος.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 2 και 9 Ιανουαρίου

Λέων:

Όλα αλλάζουν και σας δίνουν τις ευκαιρίες για λύσετε πολλά από τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, που σας ταλαιπωρούν. Οι σχέσεις που έχουν απόσταση χιλιομετρική μεταξύ τους, ή κάποιο ταίρι έχει ακόμη εκκρεμότητες με το παρελθόν, σίγουρα βρεθούν και θα μιλήσουν…και μέχρι να απομακρυνθούν όλα τα εμπόδια.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 4 και 8 Ιανουαρίου

tarw-wroskopio-4

Παρθένος:

Εσείς που είσαστε μέσα σε μια σοβαρή – μόνιμη σχέση, είναι πιθανόν τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, να δεχτείτε μια πιο σοβαρή πρόταση από τον άνθρωπο σας. Εύνοια θα έχουν και οι μόνοι που μέσα από τον φιλικό – κοινωνικό τους κύκλο, θα έχουν ευχάριστες γνωριμίες, που θα κάνουν κινήσεις για να σας προσεγγίσουν ερωτικά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 1 και 11 Ιανουαρίου

 

Πρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 Ζυγός:

Υπάρχει κάτι μέσα στην ερωτική σας ζωή, που δεν σας επιτρέπει να πάτε την σχέση σας, σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο. Αν το παρελθόν σας και κάποιο ιδιαίτερο άτομο να υπάρχει ακόμη μέσα στην καρδιά σας, καλό θα ήταν άμεσα να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις. Ουδείς αξίζει να πληγωθεί. Το χρήμα σας πλησιάζει.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 9 και 12 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Σκορπιός:

Θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, και να ξεφύγετε από τη μετριότητα που υπάρχει αυτήν την εποχή στην ερωτική σας καθημερινότητα. Οι μέρες σας κάνουν ακόμη πιο δυναμικούς και με μια εξαιρετική ψυχολογία, που σίγουρα μπορείτε να φέρετε τα πάντα στα δικά σας μέτρα. Εσείς που είστε μόνοι, ετοιμαστείτε για νέους έρωτες.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 10 και 14 Ιανουαρίου

 

Τοξότης:

Φτιάξτε βαλίτσες, Είτε η εργασία σας, είτε κάποια ερωτική σας ιστορία θα σας αναγκάζει…ευχάριστα πάντα, να κάνετε ένα δρομολόγιο, που μόνο θα σας ικανοποιήσει. Αυτοί που έχουν μεγάλες και μόνιμες σχέσεις, θα κάνουν κάποιες πιο σοβαρές και μελλοντικές συζητήσεις, που θα μιλούν για δεσμεύσεις και αλλαγές κάθε είδους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 05 και 14 Ιανουαρίου

zodia provlepseis

Αιγόκερως:

Μπορεί να είσαστε σε μια γενικότερη ακινησία, αλλά ο άνθρωπος σας, θα πάρει έναν πιο ενεργό ρόλο και θα σας πλησιάσει με σκοπό να κάνετε αλλαγές στην σχέση σας. Μην εκπλαγείτε αν σας έρθει και κάποια πρόταση συγκατοίκησης – οικογένεια. Το καλό είναι …ότι σας πλησιάζουν και θετικότερα οικονομικά δεδομένα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 03 και 10 Ιανουαρίου

300x300aΠρώτο 15μερο Ιανουάριος 2023 Υδροχόος:

Μην απορήσετε αν δείτε ξαφνικά τον άνθρωπο σας, να μην σας μιλάει και να μην ασχολείται τόσο έντονα με την καθημερινότητα σας, ή ακόμη και να σας αποφεύγει επικοινωνιακά. Μάλλον και ίσως και άθελα σας να τον έχετε πικράνει. Οι μέρες έχουν πολλά καλά να σας προσφέρουν, άρα δείτε τι διορθώσεις μπορείτε να κάνετε άμεσα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 02 και 15 Ιανουαρίου

Ιχθείς:

Η μελαγχολία υποχωρεί και το νέο έτος ξεκινάει με οικονομικές ειδήσεις, που θα σας κάνουν να πετάξετε από την χαρά σας. Σε δεύτερο τόνο ο άνθρωπος σας, ακόμη και αν αυτήν την εποχή είναι λίγο απόμακρος… θα σας πλησιάσει και θα σας μιλήσει για όλα αυτά, που τον απασχολούν και τι θέλει τελικά από εσάς.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 04 και 12 Ιανουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Ιανουάριος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65