Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου 2022

sxeseis-sagapw

Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου 2022 .

Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου  :Αυτά που θα έρθουν μέσα στις πρώτες 1-2 εβδομάδες, θα εκπλήξουν όλα τα ζώδια. Τα αστρολογικά θα δώσουν τις αφορμές για να υπάρξουν επικοινωνίες όλων των ειδών, που θα φέρουν και πάλι τις ισορροπίες είτε αυτές είναι αισθηματικές είτε μέσα σε εργασιακές καταστάσεις.

Αναλυτικά για όλους:

Κριός : Η αδιαφορία που βλέπετε από τον άνθρωπο σας, θα υποχωρήσει, και σίγουρα να είστε σε ετοιμότητα, καθώς πιθανόν και να σας γίνουν προτάσεις, που θα σας εκπλήξουν. Ο Άρης, απόν τον αιγόκερω , θα βοηθήσει, όλες τις σχέσεις να ξεκαθαρίσουν. Ακόμη και τα ζευγάρια που είναι απόμακρα, θα έρθουν πιο κοντά.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 14 Φεβρουαρίου

zodia-taro-45

Ταύρος :

Όλες αυτές οι ερωτικές θυσίες που έχετε κάνει, για αυτήν την δύσκολη σχέση, μέσα στον μήνα του Φεβρουαρίου, θα πιάσουν τόπο, και πιθανόν να έχετε επίσημες προτάσεις, από τον άνθρωπο σας.

Τελικά σε αυτό το σύμπαν….τίποτα δεν πάει χαμένο.

Εκπλήξει θα έχουν και τα χωρισμένα ζευγάρια, που θα έρθουν μέσα από τους κοινούς γνωστούς τους.
Τυχερές ημερομηνίες: 3 και 12 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου 2022 .

Δίδυμοι :

Είστε οι τυχεροί αυτού του χρονικού διαστήματος που θα έχουν την συνολική εύνοια των πλανητών, για να μπορέσουν να φέρουν καταστάσεις και άτομα στα δικά του μέτρα. Σε κάποιους αυτό σημαίνει, επαγγελματικές επιτυχίες και σε κάποιους άλλους, επανασύνδεση και πορεία μπροστά σε δεσμευτικό πλαίσιο. Τουλάχιστον αυτήν την φορά, βάλτε από την αρχή τους όρους σας.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 10 Φεβρουαρίου

Καρκίνος :

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες και περιθώρια χρόνου για κανέναν. Αυτό τον μήνα, θα πρέπει και εσείς από την δική σας την πλευρά, να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις… γύρω από συνεργασίες και αισθηματικές υποθέσεις. Σε μια πιο ανάλαφρη φάση, θα είναι οι εργένηδες, που ίσως και κοντά στις μέρες του Έρωτα να βρεθούν κάτω από πολιορκία.
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 14 Φεβρουαρίου

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 02-04/02 – Το ριζικό της Αγάπης

tarw-taro-xartomanteia

Λέων :

Όλα όσα έχετε μέσα στην καρδιά σας, θα τα ανακοινώσετε στον άνθρωπο που θέλετε… ακόμη και στο τώρα, στο μεταξύ σας, δεν υπάρχει σχέση. Τα άστρα είναι υπέρ σας και σας δίνουν το αποτέλεσμα που θέλετε πού γρήγορα. Ευκολίες θα έχουν και όσοι, έχουν καιρό να δουν τον άνθρωπο τους, είτε λόγω χιλιομετρικών αποστάσεων …. είτε λόγω τρίτων καταστάσεων.
Τυχερές ημερομηνίες: 4 και 11 Φεβρουαρίου

Παρθένος :

Μπορεί να περάσατε μια δύσκολη εποχή, με πολλά και περίεργα σκαμπανεβάσματα με τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό από τον νέο μήνα, θα προσπεραστεί. Με τα οικονομικά σας, θα σας αποδίδουν τις ευκολίες και τις λύσεις που ζητάτε, πιθανόν να πάρετε και κάποιες πιο σημαντικές αποφάσεις για εσάς τους δύο. Τρίτες –παράλληλες διαδρομές, στους ζωηρούς τους ζωδίου θα λήξουν…. και μέσα από την δική τους πρωτοβουλία.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 10 Φεβρουαρίου

zwdia-tarw-zodia-19Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου 2022

Ζυγός :

Με τον Ήλιο να παραμένει για λίγο ακόμη στον φιλικό Υδροχόο, εσείς θα γίνετε ο πόλος έλξης για νέα άτομα, που όλο και κάποιο είναι πιθανόν, να σας κάνει κλικ, στην δύσκολη καρδιά σας. Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράματα στους ήδη εν σχέση, που θα λάβουν αισθηματικά δώρα και πράξεις αγάπης, από τον σύντροφο τους. Φυσικά και μπορείτε να ανταποδώσετε το ίδιο.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 9 Φεβρουαρίου

Σκορπιός :

Η τύχη σας χαμογελάει και σας δίνει τις ευκαιρίες που ζητάτε, για να μιλήσετε σχετικά άμεσα, με το άτομο που αγαπάτε, ακόμη και αν στο τώρα μεσολαβούν πολλές πρακτικές δυσκολίες. Πολλοί από εσάς, πριν να φύγει ο μήνας, θα ξεκινήσετε κάτι δειλά – δειλά και προσεχτικά. Εύνοια θα παρατηρηθεί μεγάλη… στον οικονομικό σας τομέα, που θα σας ανακουφίσει.
Τυχερές ημερομηνίες: 8 και 11 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Τοξότης :

Πολλά τα καλά που σας περιμένουν με το ποδαρικό του Φεβρουαρίου, που σίγουρα θα σας διορθώσουν πολλούς τομείς της ζωής σας. Από την μια ο άνθρωπος σας, που έρχεται με πιο σοβαρές και ποιοτικές προτάσεις για το κοινό σας μέλλον, αλλά και μια οικονομική είδηση, γύρω στα μέσα στου μήνα, που θα σας επιτρέψει να κάνετε όλα αυτά … που σκέφτεστε να ολοκληρώσετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 10 Φεβρουαρίου

Αιγόκερως :

Μην δεχτείτε να σας ΄΄κοροϊδεύουν΄΄ άλλο στον αισθηματικό σας τομέα. Έχετε περάσει πολλές και μεγάλες δυσκολίες, και το μόνο που μπορείτε να απαιτήσετε είναι η ποιότητα και η ειλικρίνεια …μέσα σε σχέσεις και γάμους. Τα αστρολογικά δεδομένα των ημερών του Φεβρουαρίου, σας δίνουν μια καλύτερη ψυχολογία αλλά και ευχέρεια, για να βάλετε τα όρια σας…αλλά και να κάνετε τις τελικές σας προτάσεις.
Τυχερές ημερομηνίες: 9 και 12 Φεβρουαρίου

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 02-04/02 – Το ριζικό της Αγάπης

xartomanteia

Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου 2022 .

Υδροχόος :

Εσείς μέχρι και που να φύγει ο Ήλιος από τον ζωδιακό σας οίκο, θα έχετε τα πρωτεία και τις ευκαιρίες σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα. Χρήμα θα περάσει από τα χέρια σας, αλλά και προτάσεις για νέες και αποδοτικές συνεργασίες θα έρθουν. Σε επίπεδο σχέσεων και έρωτα, το άτομο που μέχρι τώρα σας έβαζε κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες, θα υποχωρήσει και θα σας ανάψει τα φώτα για το πλησιάσετε πιο κοντά…πιο ρομαντικά
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 8 Φεβρουαρίου

Ιχθείς :

Δεν έχει τελικά καμία σημασία, αν έχετε μείνει ερωτικά μόνοι σας. Από τον νέο μήνα….που και ο Ήλιος θα πλησιάζει τον οίκο σας, εσείς θα έχετε ότι θέλετε…στην κυριολεξία στο πιάτο. Αυτό σημαίνει έντονη την εμφάνιση παλιών γνωριμιών από το παρελθόν ,,, αλλά και φρέσκιες προτάσεις από καινούργιο κόσμο που θα σας δελεάσει την καρδιά.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 7 Φεβρουαρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-75