Πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την ερωτική σας ζωή από τις 1-25 Φεβρουαρίου

eksagwno-afroditis-oyranoy

Πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την ερωτική σας ζωή από τις 1-25 Φεβρουαρίου .

Πώς η Αφροδίτη επηρεάζει : Πόσο κατάλληλο φαίνεται το γεγονός, πως η Αφροδίτη – ο πλανήτης της αγάπης – βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 1 – 25 Φεβρουαρίου! Είναι ένα διάστημα που περιλαμβάνει και την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ο Υδροχόος δημιουργεί την ανάγκη για συναισθηματική ελευθερία…όμως αυτό δεν σημαίνει πως αυτή η ανάγκη αποφεύγει την αγάπη.

Ο τύπος της αγάπης που φέρνει ο Υδροχόος είναι αυτός που επιτρέπει την ανεξαρτησία και την ατομικότητα των συντρόφων σε μια σχέση….χωρίς να λείπει η πολλή αγάπη και η φροντίδα ανάμεσα στο ζευγάρι.

zodia-taro-45

Αν είστε ελεύθεροι, αυτή η συναισθηματική ελευθερία μπορεί να φανεί στις περιστασιακές γνωριμίες ή στην ελεύθερη μεταφορά των συναισθημάτων σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Υδροχόος είναι επίσης ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο και όταν η ενέργειά του πηγάζει από την Αφροδίτη, υπάρχει μια ώθηση για κοινωνικοποίηση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι επιθυμείτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας ή αν είστε ελεύθεροι, έχετε μεγαλύτερη επιθυμία να βρείτε σύντροφο.

Ο Υδροχόος είναι γνωστός για την ειλικρίνεια και τον ανθρωπισμό του! Κι αυτό σημαίνει πως αυτή η διέλευση της Αφροδίτης, οδηγεί σε μια συναισθηματική εγγύτητα όταν υπάρχει σεβασμός και ειλικρινή συναισθήματα. Ωστόσο ο Υδροχόος μπορεί επίσης να είναι….. ένα πολύ αντικειμενικό και λογικό ζώδιο. Όταν αυτά τα χαρακτηριστικά αναμειγνύονται με τον πλανήτη της αγάπης, δημιουργούνται διαφωνίες.

μελλοντολόγος

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Κριέ, η απελευθερωτική ενέργεια που επικρατεί τώρα, σας φαίνεται πολύ ελκυστική. Η ισχυρή σας πίστη, θα βοηθήσει να σεβαστείτε τις δεσμεύσεις που έχετε κάνει…. και η συναισθηματική ελευθερία που συναντάτε, θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας. Ωστόσο, προσέξτε τη ζήλια σας για να μη χειροτερέψετε τα πράγματα, αν αντιληφθείτε πως ο σύντροφός σας θέλει περισσότερη ανεξαρτησία. Φροντίστε να μιλήσετε για τις ανησυχίες σας, σε μια ανοιχτή και ώριμη συζήτηση.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ταύρε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοιχτείτε ή απέναντι στο σύντροφό σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι συνήθως αργές και σταθερές μέθοδοι προσέγγισής σας σε όλα τα πράγματα, τώρα χρειάζονται λίγη ώθηση. Και η ενέργεια από τον Υδροχόο είναι καταλυτική. Μην φοβηθείτε να εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία…επειδή δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν όλα τα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την ερωτική σας ζωή από τις 1-25 Φεβρουαρίου .

Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Δίδυμοι με τον κοινωνικό Υδροχόο που ελέγχει την Αφροδίτη, αναδύεται η γλυκιά και απαλή πλευρά σας. Ενώ οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να αναδείξετε τη γοητεία σας, μην ξεχάσετε να τις χρησιμοποιήσετε και για πιο ουσιαστικές και βαθιές συζητήσεις. Η ανάδειξη την ευάλωτης πλευράς σας και η προσπάθεια να ανοιχτείτε, είναι τα κλειδιά για μια βαθιά συναισθηματική σύνδεση. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα, μπορεί να συνεισφέρει σ’ αυτές.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Καρκίνε ο όρος «συναισθηματική ελευθερία» σας ενθουσιάζει. Σαν συναισθηματικό ζώδιο που είστε, αυτή η ελευθερία φαίνεται πως σας δίνει το ελεύθερο να αλωνίζετε. Απλά προσέξτε την απόσπαση που αντιπροσωπεύει ο Υδροχόος, επειδή μπορεί να σας επηρεάσει. Διευκολύνετε τη ρομαντική σας σχέση με μια ειλικρινή συζήτηση, ώστε να αισθάνεστε ασφαλείς, χωρίς να έχετε ανάγκη από αλληλεξάρτηση .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

tarw-taro-xartomanteia

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γοητευτικέ Λέοντα αυτός ο μήνας θα είναι απόλυτα διασκεδαστικός για σας. Αν είστε ελεύθεροι, θα διατηρήσετε ένα περιστασιακό κλίμα στα πράγματα, ενώ συνεχίζετε να ασκείτε την κοινωνικότητά σας. Αν είστε σε σχέση, φροντίστε να μάθετε πώς αισθάνεται ο/η σύντροφός σας. Η φιλικότητά σας μερικές φορές αποδεικνύεται εξαιρετικά φιλική…γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας αισθάνεται ασφαλής, έτσι ώστε η ζήλια να μην μπει «σφήνα» ανάμεσά σας.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Παρθένε ίσως απογοητευτείτε από την ταυτόχρονη ώθηση… να είστε κοινωνικοί και αποστασιοποιημένοι ταυτόχρονα, λόγω Υδροχόου. Όμως με κυβερνήτη τον Ερμή… είστε ζώδια επικοινωνιακά! Χρησιμοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για συναισθηματική εγγύτητα, ενώ παράλληλα πάρτε το χώρο που χρειάζεστε. Προσέξτε να μην αναλύσετε υπερβολικά τη σχέση σας ή τα φλερτ σας. Είστε έξυπνοι, αλλά δεν είστε μάντες για να καταλαβαίνετε τι σκέφτονται οι άλλοι. Η συζήτηση, είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσετε να αποτρέψετε την παρόρμηση που έχετε για λεπτομερείς αναλύσεις.

κρυσταλλομαντείαΖυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Ζυγέ λατρεύετε την αέρινη ενέργεια που ρέει αυτή τη στιγμή. Απολαύστε την παρόρμησή σας για κοινωνικότητα. Αν είστε σε σχέση – ιδιαίτερα με κάποιον που δεν ανήκει σε ζώδιο του αέρα όπως εσείς – προσέξτε να μην φανείτε πολύ απόμακροι αυτό το μήνα. Χρησιμοποιήστε μέρος της κοινωνικής σας ενέργειας για να μην κάνετε το ταίρι σας να νιώθει ανασφάλεια.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Σκορπιέ σαν ζώδιο του νερού, σας συνεπαίρνουν τα συναισθήματά σας. Αν κι αυτό γίνεται ενστικτωδώς, μερικές φορές βγάζετε κάποια συμπεράσματα και εμμένετε σταθερά σ’ αυτά. Ο Υδροχόος φέρνει μια αντικειμενική ενέργεια που αν την εκμεταλλευτείτε έξυπνα, θα είναι προς όφελός σας. Αν είστε σε σχέση, ίσως φέρει κάποια σύγκρουση στη ζωή σας. Φροντίστε να ανταπεξέλθετε στα δύσκολα, με ανοιχτό μυαλό και ειλικρίνεια.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Πώς η Αφροδίτη στον Υδροχόο επηρεάζει την ερωτική σας ζωή από τις 1-25 Φεβρουαρίου .

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Τοξότη το ελεύθερο πνεύμα σας, νιώθει ευχαριστημένο από την απελευθερωτική ενέργεια του Υδροχόου. Διασκεδάστε και κοινωνικοποιηθείτε αυτόν τον μήνα. Ωστόσο αν είστε σε σχέση, προσέξτε να μην απομακρυνθείτε κατά λάθος! Βεβαιωθείτε ότι ο σύντροφός σας νιώθει πως περιλαμβάνεται στις περιπέτειες σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις, μπορούν να οδηγήσουν σε μερικές συναρπαστικές φιλοσοφικές ιδέες που θα σας αρέσει να εξερευνήσετε και θα σας φέρει πιο κοντά με τον εκάστοτε συνομιλητή σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αιγόκερε η αέρινη ενέργεια του Υδροχόου, ίσως σας δημιουργήσει χαοτικές καταστάσεις. Δείτε το όμως σαν μια ευκαιρία για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα με την ανάπτυξη που θα δείτε και τα πράγματα που θα μάθετε για τους άλλους και τον εαυτό σας, κάνοντας αυτά τα τρομακτικά άλματα. Απλά να θυμάστε πως παρόλο που ο Υδροχόος προωθεί την αντικειμενικότητα στην οποία ευδοκιμεί, η αγάπη είναι ένα αφηρημένο συναίσθημα…… που δεν είναι πάντα λογικό ή εύκολα προσδιορισμένο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/02 Προβλέψεις για το 1ο δεκαήμερο φεβρουαρίου

zodia-astra-tarot

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Υδροχόε η ενέργειά σας ενισχύεται αυτό το μήνα. Δεν έχετε μόνο τη Αφροδίτη στο ζώδιό σας…αλλά στις 4 του μήνα, μπαίνει και η Σελήνη στο ζώδιό σας. Αν είστε ελεύθεροι, διασκεδάστε μ’ αυτή την απελευθερωτική κι εξερευνητική ενέργεια. Αν είστε σε σχέση, θα εξακολουθείτε να νιώθετε ελεύθεροι και χαρούμενοι, αλλά να έχετε κατά νου πως γνωρίζετε πώς αισθάνεται ο/η σύντροφός σας. Μπορεί να μην απολαμβάνει αυτήν την ενέργεια όσο εσείς και ίσως χρειαστεί κάποια ενθάρρυνση και διαβεβαίωση από εσάς.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ιχθύες, παρόλο που σας αρέσει να βρίσκεστε στον δικό σας μικρόκοσμο, ο Υδροχόος σας ενθαρρύνει να βγείτε έξω. Μοιραστείτε το όμορφο μυαλό και την ψυχή σας με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας…. είτε είναι ο/η σύντροφος σας είτε κάποιο άτομο που σας ξύπνησε το ενδιαφέρον. Δεν καταλαβαίνουν όλοι τις αφηρημένες ιδέες σας… και υπάρχει ένας αέρας αντικειμενικότητας που προέρχεται από τη διέλευση της Αφροδίτης. Και αποδεχτείτε, πως δεν χρειάζεται πάντα να είστε εσείς αυτοί που πρέπει να λαμβάνετε σεβασμό και αγάπη. Αφήστε να το λάβουν κι οι άλλοι.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia