Πώς η μετάβαση του Ερμή στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας

maxresdefault (1)

Πώς η μετάβαση του Ερμή στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας .

«Το πώς λέμε κάτι είναι εξίσου σημαντικό με αυτό που λέμε».

Οι σκέψεις, οι συζητήσεις και τα σχέδιά μας, παίρνουν μια στροφή…και γίνονται πιο άμεσα, καθώς ο Ερμής μεταβαίνει στο Λέοντα στις 4 Αυγούστου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 19 του μήνα.

Στην αστρολογία, ο Ερμής είναι ο πλανήτης που κυβερνά όλες τις πτυχές της επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της διαδικασίας της εσωτερικής σκέψης μας. Καθώς και τα λόγια μας απέναντι στους άλλους. Κανονικά, ο Ερμής είναι ένας πλανήτης που κινείται γρήγορα. Ωστόσο, χάρη στην αναδρομή του τον περασμένο μήνα, ήταν λίγο πιο αργός. Τώρα όμως καθώς αρχίζει να  επιστρέφει στο φυσιολογικό του μοτίβο, θα απελευθερωθούμε από όλα όσα μας εμπόδιζαν, να πούμε την αλήθεια μας.

zodia-taro-45

Τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ερμή στο Λέοντα?

Ο Ερμής… γνωστός και σαν φτερωτός αγγελιοφόρος, με την ανάδρομη κίνησή του μας έκανε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους παρανοήσεις. Στην πραγματικότητα όμως, όλα αυτά είναι προς όφελός μας.

Προς το παρόν, ξεκινάμε μια εξαιρετικά μακρά διέλευση από τον Καρκίνο, όπου ο Ερμής εξερεύνησε τα βάθη των συναισθημάτων του από τις 28 Μαΐου ως τις 4 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του, μας επέτρεψε να διασαφηνίσουμε αυτό που νομίζαμε ότι θέλαμε…. με αυτό που επιθυμούμε στην πραγματικότητα. Αυτό αφορούσε τα θέματα του Καρκίνου- την οικογένεια, το σπίτι, τις κοντινές σχέσεις και την αγάπη προς τον εαυτό μας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Για έναν πλανήτη που συνήθως μετακινείται στα ζώδια κάθε τρεις εβδομάδες, το να παραμένει σ’ ένα ζώδιο τόσο μεγάλο διάστημα, μας φάνηκε κατά καιρούς πολύ δύσκολο. Γιατί μας ζητήθηκε να σκάψουμε βαθιά μέσα μας….και να μοιραστούμε όλα αυτά, που συνήθως δεν συζητάμε.

Δεν θα μπορέσουμε όμως να αναπνεύσουμε αμέσως με ανακούφιση! Ωστόσο, θα υπάρξει μια σημαντική διαφορά στο πόσο κίνητρα έχουμε για να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να κάνουμε τις συζητήσεις, που ξέρουμε πως είναι απαραίτητες.

Κατά τη στιγμή αυτής της διέλευσης στις 4 Αυγούστου, βλέπουμε επίσης την Πανσέληνο στον Υδροχόο, καθώς και τις όψεις της, με τον Ουρανό και τον Κρόνο. Πολλές τέτοιες ευθυγραμμίσεις μαζί, αντιπροσωπεύουν μια κρίσιμη στιγμή, κατά την οποία συμβαίνει κάτι καταλυτικό, που αλλάζει την κατεύθυνση μας για πάντα.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-08/08 Ερωτικές εξελίξεις – Επαγγελματικά νέα

chartomantia-098

Πώς η μετάβαση του Ερμή στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας .

Ενώ ο Ερμής στον Λέοντα δεν μεταφέρει αυτήν την ενέργεια μόνος του…. παίζει σημαντικό ρόλο στην αλήθεια, δεσμεύεται στον εαυτό του και αφήνει το πάθος να γίνει η πυξίδα που τον καθοδηγεί.

Είναι σημαντικό ωστόσο να αναγνωρίσουμε, ότι αυτή η ενέργεια του Λέοντα θα είναι βραχύβια, καθώς θα μετακομίσει στην Παρθένο στις 19 Αυγούστου. Έτσι, παρόλο που μπορεί να βιώσουμε αυτήν την φωτεινή στιγμή. Και θα αισθανθούμε πιο αποφασισμένοι να εκφράσουμε τον εαυτό μας και να μιλήσουμε, το πιο σημαντικό πράγμα είναι…. να αδράξουμε τις ευκαιρίες που εμφανίζονται.

Μην αναβάλλετε αυτό που νιώθετε σήμερα…επειδή αυτό το κάνετε για κάποιο λόγο. Και το να μάθετε να το ακούτε, είναι ένα σημαντικό μάθημα.

zwdia-tarw-zodia-19

Τι αγώνες θα φέρει ο Ερμής στον Λέοντα στη ζωή μας?

Παρόλο που όλα αυτά είναι υπέροχα νέα, δεν σημαίνει πως δεν θα περάσουμε κακουχίες ή προκλήσεις. Αρχικά, ολοκληρώνουμε την πολύ μεγάλη περίοδο του Καρκίνου κατά την οποία επικράτησαν τα συναισθήματα.

Η είσοδος της ενέργειας του Λέοντα τώρα, θα είναι επωφελής ναι μεν, αλλά μπορεί να είναι δυσκολότερη μετάβαση από τις περισσότερες, γιατί πρέπει να δράσουμε- σύμφωνα με τα συναισθήματά μας- κι όχι να καθόμαστε άπραγοι. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο!

Η προσθήκη στο μείγμα, είναι η Πανσέληνος… η οποία φαίνεται να έχει σεισμικό χαρακτήρα και πιθανότατα θα φέρει απροσδόκητες αλλαγές ή ευκαιρίες στη ζωή μας. Ενώ ό, τι συμβαίνει είναι πάντα για το καλό της ψυχής μας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει μεγάλη προσπάθεια για να συμβεί.

Ο λόγος για τον οποίο αυτή η διέλευση μπορεί να είναι πιο δύσκολη από τις άλλες, είναι η αναστάτωση που δημιουργείται από την Πανσέληνο, που συμβαίνει μόλις μια μέρα πριν.

taro-zodia-76

Πώς η μετάβαση του Ερμή στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας

Η ενεργητική επίπτωση και από τα δύο γεγονότα θα φαίνεται βαριά, γιατί θα μας παρουσιάσει τους τομείς στη ζωή μας που πρέπει να ξεκαθαρίσουμε. Καθώς και την κατεύθυνση που ζητάμε στη ζωή μας…. εδώ και αρκετό καιρό.

Είναι μια συνάντηση των κόσμων με πολλούς τρόπους, με τον Ερμή στο Λέοντα ακριβώς εκεί…. να μας βοηθά να παραμείνουμε παθιασμένοι, να νιώθουμε αποφασισμένοι και καθοδηγημένοι. Ωστόσο, για να ενσωματώσουμε πραγματικά την ενέργεια του λιονταριού, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ενσωματώσουμε τα μαθήματα της Εποχής του Καρκίνου.

Είναι γνωστό, πως οποιοδήποτε δώρο συχνά είναι συγκαλυμμένο και φαίνεται σαν πρόκληση. Αλλά όσο περισσότερο στηριζόμαστε σ’ αυτό που εμφανίζεται αυτήν τη φορά, τόσο πιο βαθιά θα είμαστε σε θέση να το ενσωματώσουμε, ώστε να μπορέσουμε να το αξιοποιήσουμε στο έπακρο!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Τι επιτυχία θα βιώσουμε από τον Ερμή στον Λέοντα, μετά την Πανσέληνο?

Παρόλο που μπορεί να επικρατεί μια αίσθηση νευρικότητας και αβεβαιότητας με το ξεκίνημα του Ερμή στο ζώδιο του Λέοντα, θα νιώσουμε μια απελευθέρωση τελικά, μόλις περάσει η Πανσέληνος και αποκτήσουμε σταθερότητες βάσεις, σ’ αυτόν τον νέο κόσμο.

Αυτή είναι η πρώτη διέλευση του Ερμή, από την επίσημη λήξη της εποχής των εκλείψεων τον περασμένο μήνα. Οπότε ακόμα κι αν είχαμε κάνει δύσκολες ερωτήσεις στον εαυτό μας και σκάψαμε βαθιά μέσα μας την εποχή του Καρκίνου…. έχει ακόμα πολλά να πει. Το σημαντικό για τον Ερμή στον Λέοντα είναι ότι δεν λογοκρίνει τον εαυτό του με την επικοινωνία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα το κάνουμε ούτε κι εμείς.

Αν αγωνιζόμαστε να βρούμε τρόπο για να κάνουμε μια σημαντική συζήτηση, αυτή η διέλευση θα μας επιτρέψει να τολμήσουμε να εκφράσουμε τον εαυτό μας, ανεξάρτητα από το τι πρέπει να πούμε. Θα πούμε την αλήθεια μας και ό,τι νιώθουμε βαθιά στην καρδιά μας! Γι’ αυτό, ανεξάρτητα από το αν τους αρέσει ή όχι, κανείς δεν θα μπορέσει να μας πει, πως κάνουμε λάθος να αισθανόμαστε με έναν συγκεκριμένο τρόπο.

tarw-taro-xartomanteia

Πώς η μετάβαση του Ερμή στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να πείτε την αλήθεια σας

Ο Ερμής στο Λέοντα, ενσταλάζει την αυτοπεποίθηση, το πάθος για τη ζωή, το παιχνίδι και το ΔΡΑΜΑ. Παρόλο που ίσως χρειαστεί να βεβαιωθούμε ότι δεν είμαστε υπερβολικοί ως προς τον τρόπο που εκφραζόμαστε. Θα είμαστε επίσης σίγουροι, πως ό, τι πρόκειται να πούμε, θα ακουστεί δυνατά και καθαρά από τους γύρω μας.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή, είναι ότι ενώ ο Ερμής μετακινείται στον Λέοντα, η Αφροδίτη (ο πλανήτης της αγάπης) μετακινείται στον Καρκίνο. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τον Ερμή έτοιμο να μας κάνει να μιλήσουμε από καρδιάς με αυτοπεποίθηση. Ενώ η Αφροδίτη τελικά θα έχει βρει κάποιες απαντήσεις σε αρκετά μεγάλα ερωτήματα, κατά τη διάρκεια της φάση της μετά την αναδρομή της.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 05-08/08 Ερωτικές εξελίξεις – Επαγγελματικά νέα

zwdia-66

Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι δύο μαζί, μπορεί να λειτουργούν πολύ καλά, οπότε θα είμαστε σε θέση να εκφράσουμε όχι μόνο αυτό που νιώθουμε, αλλά και αυτό που θέλουμε. Επειδή, καθώς μαθαίνουμε περισσότερα για τη δική μας αλήθεια, συνειδητοποιούμε, πως αν δεν πιστέψουμε στον εαυτό μας, τότε μιλάμε με αμφιβολίες. Και αν ακούγεται στη φωνή μας πως αμφιβάλλουμε για όσα λέμε ή για όσα ζητάμε, τότε και άλλοι θα κάνουν το ίδιο.

Έτσι, μ’ αυτή τη διέλευση πρόκειται να προχωρήσουμε δυναμικά, γνωρίζοντας ότι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσουμε τη ζωή που θέλουμε… είναι να ακούσουν όλοι, πως γνωρίζουμε, ότι το αξίζουμε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA