Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο

ermis-zvdio-didymoi

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο .

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων : Είναι η στιγμή για να πείτε την αλήθεια σας .

Αν το δράμα της εποχής των εκλείψεων έχει εξαντλήσει την ενέργειά σας, τα πράγματα θα ανακάμψουν σύντομα, χάρη στην εποχή των Διδύμων που διαρκεί από 20 Μαΐου μέχρι 20 Ιουνίου.

Το έξυπνο ζώδιο του αέρα κοσμεί τη συλλογικότητα με σημαντικές φιλοσοφικές δονήσεις, προσφέροντας έμπνευση για να ακολουθήσουμε την περιέργειά μας και παρέχοντας σαφήνεια για να δούμε όλες τις πλευρές μιας κατάστασης.

zodia-taro-45

Με τον επόμενο μήνα να φέρνει αφθονία και υψηλή ενέργεια, θα θέλετε να μάθετε πώς η εποχή των Διδύμων θα επηρεάσει το ζώδιό σας. Η εποχή των Διδύμων σχετίζεται με την ολοκλήρωση! Είναι μια περίοδος που μας επισημαίνει να ενημερωθούμε προσεκτικά, για το πώς θα προχωρήσουμε. Όταν ο ήλιος περνάει στους ομιλητικούς Διδύμους, θα έχετε μια πολυσύχναστη κοινωνική ζωή και θα βυθιστείτε σε ουσιαστικές συζητήσεις.

Το περίεργο ζώδιο του αέρα κυβερνάει τον τρίτο Οίκο της επικοινωνίας.. επομένως η γεμάτη ανέμελες δονήσεις εποχή των Διδύμων μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε τη ροή, να αναζητήσουμε βαθύτερα νοήματα και να πούμε την αλήθεια μας. Με τον Άρη να μεταβαίνει στο ζώδιο του Κριού στις 24 Μαΐου, θα πρέπει να περιμένετε μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και έμπνευσης για να εφαρμόσετε τις μεγάλες ιδέες που κορυφώθηκαν φέτος.

zwdia-66

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο .

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του χρήματος και της αγάπης, εισέρχεται στις 28 Μαΐου στον αισθησιακό Ταύρο, προσφέροντας άφθονο χρόνο για ρομαντισμό και βοηθώντας σας να βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να εργαστείτε πιο έξυπνα – όχι πιο σκληρά! Αν και τα πράγματα θα είναι λιγάκι ανάστατα τις τελευταίες ημέρες της ανάδρομης πορείας του Ερμή, τα δραματικά γεγονότα θα ηρεμήσουν όταν ο Ερμής γυρίσει επιτέλους ορθόδρομος στις 3 Ιουνίου.

Με την αποκατάσταση της ισορροπίας, ο δρόμος για τη επίτευξη των στόχων που έχετε θέσει φέτος, θα καλυφθεί με την πανίσχυρη χάρη των Διδύμων. Αυτό συμβαίνει πριν ο πλανήτης του Κάρμα Κρόνος, γυρίσει ανάδρομος στον επαναστάτη Υδροχόο στις 4 Ιουνίου, ενισχύοντας τις φιλίες και το κοινωνικό σας δίκτυο. Είτε αναζωογονεί την κοινωνική σας ζωή είτε σας κάνει να σκεφτείτε με πρωτότυπο ή δημιουργικό τρόπο, η εποχή των Διδύμων θα προσφέρει άφθονη από την μαγεία των ζωδίων του αέρα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

tarw-taro-xartomanteia

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Με τον ανάδρομο Ερμή να προκαλεί αταξίες μέχρι τις 3 Ιουνίου, καλό θα είναι να προχωράς προσεκτικά αυτό το διάστημα και να μην αντιδράς παρορμητικά, καθώς οι παρεξηγήσεις αυξάνονται. Προσγειώνεται στον τρίτο σου Οίκο, με αποτέλεσμα να εκδηλωθούν νέοι φίλοι. Δοκίμασε να ακούσεις αυτά που λένε προσεκτικά… και θα μπορούσαν να γίνουν οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί σου.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Τα χρήματα τριβελίζουν το μυαλό σου όλη την περίοδο των Διδύμων. Δεδομένου ότι οι Δίδυμοι είναι διαβόητοι για την ευφυΐα τους και τη γρήγορη κίνηση τους στη ζωή, μπορεί να αποσύρεις την απόφασή σου να παίρνεις τα πράγματα αργά. Μπορεί το «αργά και σταθερά» να είναι ένα από τα αγαπημένα μότο του ζωδίου σου, αλλά αυτή την εποχή, μπορεί να αλλάξεις γνώμη για μια συγκεκριμένη ροή εσόδων. Να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα έξοδά σου και φρόντισε να ξεκουράζεσαι για να μην εξαντληθείς. Επειδή οι Δίδυμοι κυβερνούν τον δεύτερο Οίκο σου, πρόσεξε ιδιαίτερα τα οικονομικά σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

Με την εποχή των Διδύμων να ενισχύει την εξυπνάδα και την περιέργειά σου, ίσως βρεθείς σε ενδιαφέροντα μέρη – κυριολεκτικά! Ο επόμενος μήνας σηματοδοτεί για σένα το πράσινο φως για να εκφραστείς και να εφαρμόσεις τις μεγάλες ιδέες που εμπνεύστηκες πρόσφατα. Αν υπήρχε κάποια χρονική στιγμή για να γράψεις τα απομνημονεύματά σου, η εποχή σου θα ήταν αυτή. Ο ήλιος διασχίζει τον πρώτο σου Οίκο… οπότε φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και ισορροπημένος.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η εποχή των Διδύμων θα ανεβάσει ρυθμούς για σένα σε τομείς πνευματικότητας και υποσυνείδητου. Αν υπάρχουν όνειρα και στόχοι που δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί, μπορεί να αρχίσουν να υλοποιούνται τώρα. Μπορεί να θέλεις να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα μηνύματα των ονείρων σου κρατώντας ένα ημερολόγιο. Τα όνειρά σου είναι από τα πιο γόνιμα μέρη για συζητήσεις… και η εποχή των Διδύμων στον δωδέκατο Οίκο σου.. δεν είναι διαφορετική. Ακούγοντας το υποσυνείδητό σου με προσοχή, θα αλλάξεις γνώμη.

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

zwdia shmera

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο .

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Είτε πρόκειται για την οργάνωση μιας εκδρομής είτε για την επαφή με παλιούς φίλους, η εποχή των Διδύμων φορτίζει τις μπαταρίες των κοινωνικών σου δικτύων. Ωστόσο, δεδομένου ότι ο ανάδρομος Ερμής ταρακουνά τα πράγματα, η επικοινωνία μεταξύ φίλων είναι λιγάκι άστατη αυτή την περίοδο και δε σημειώνει πρόοδο – γι’ αυτό κάνε υπομονή. Ο ήλιος όμως θα διασχίσει τον ενδέκατο Οίκο σου. Πες την αλήθεια σου ούτως ή άλλως και θα δεις πως θα σε προσέξουν αυτοί, που για σένα σημαίνουν πολλά.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Επειδή η επαγγελματική σου ζωή είναι το επίκεντρο της εποχής των Διδύμων, περίμενε να ανακάμψουν τα πράγματα! Πρόκειται να έχεις περισσότερες ευκαιρίες καριέρας ή θα συναντήσεις νέους ανθρώπους σε επαγγελματικό επίπεδο. Αντί για τους τυπικούς σχολαστικούς σου τρόπους, η εποχή των Διδύμων ενεργοποιεί νέες συμπεριφορές για να μεγιστοποιήσεις την παραγωγικότητα στη δουλειά σου. Το ζώδιό σου δουλεύει σκληρότερα από τους περισσότερους, αλλά ο δέκατος Οίκος της καριέρας σου μπορεί να απαιτεί περισσότερη υπομονή από ό,τι συνήθως αυτή την περίοδο. Να θυμάσαι να αναπνέεις και αναγνώρισε πως κι αυτό ακόμα….σε βοηθάει να βρεις τη θέση σου στον κόσμο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

μελλοντολόγος

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Χάρη στην εποχή των Διδύμων που αγγίζει τον τομέα των ταξιδιών και της φιλοσοφίας σου, μπορεί να νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια για να εξερευνήσεις καινούργια επίπεδα. Το αέρινο ζώδιο των Διδύμων σου ζητά να σκάψεις βαθιά μέσα σου και να αμφισβητήσεις τα πάντα. Θα πας σε διάφορα μέρη αυτή την περίοδο. Έχεις κυκλώσει έναν προορισμό στον χάρτη, αλλά για να φτάσεις σ’ αυτόν, μάλλον θα χρειαστείς ευελιξία. Παρατήρησε πως ακόμα και οι παρακάμψεις, μπορεί να είναι όμορφες. Παρόλα αυτά, μπορεί να έχεις τη διάθεση να περιμένεις μέχρι το τέλος του ανάδρομου Ερμή στις 3 Ιουνίου, για να οριστικοποιήσεις τα ταξιδιωτικά σου σχέδια.

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Μήπως έχεις κάποιο παράπονο από την εποχή των εκλείψεων ; Αν όντως έτσι συμβαίνει, η εποχή των Διδύμων είναι μια ιδανική στιγμή για να αφήσεις πίσω σου επιτέλους, αυτό που σε κρατάει πίσω. Είσαι πάντα έτοιμος να φτάσεις στην ουσία του θέματος, αλλά με τον ήλιο να διασχίζει τον όγδοο οίκο σου, θα μάθεις ότι το να συζητάς ό,τι τελειώνει, δεν είναι το ίδιο με το να το βιώνεις. Ενδεχομένως οι πόροι σου να παρεκκλίνουν… αλλά ίσως είναι για καλό σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Πρόσεξε ιδιαίτερα τις σχέσεις σου αυτό το διάστημα, γιατί η εποχή των Διδύμων σε ωθεί να κάνεις έναν απολογισμό και να βεβαιωθείς πως τα άτομα του περιβάλλοντός σου, υποστηρίζουν τις μεγάλες ιδέες σου και την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Όλη σου η ζωή είναι μια μεγάλη περιπέτεια Τοξότη, αλλά μια από αυτές κορυφώνεται την εποχή των Διδύμων. Προσγειώνεται στον έβδομο Οίκο σου και θα δεις πώς οι αφοσιωμένες συνεργασίες έχουν βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων σου μέχρι τώρα.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η εποχή των Διδύμων κλονίζει την καθημερινότητά σου. Η απρόβλεπτη ενέργεια των ζωδίων του αέρα αυτής της περιόδου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ένταση! Όμως μπορεί να επωφεληθείς από την απορρόφηση των κοινωνικών δονήσεων – ειδικά αν έχεις εργαστεί πολύ σκληρά φέτος. Η εποχή των Διδύμων προσγειώνεται στον έκτο Οίκο σου και προβάλει τον τρόπο που υποστηρίζεις τους ανθρώπους γύρω σου. Μπορεί να χρειαστούν πολλές διαπραγματεύσεις … όμως αν δεσμευτείς εκ νέου να φροντίσεις την υγεία και την ευημερία σου, θα έχεις τη δυνατότητα να συνεχίσεις να βοηθάς τους άλλους.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Η εποχή των Διδύμων θερμαίνει τους τομείς της οικειότητας και των απολαύσεων! Και είναι μια καταπληκτική στιγμή για να αγκαλιάσεις όλη τη χαρά και τη διασκέδαση! Κάνει ζέστη εδώ μέσα; Ένα ανοιξιάτικο ξελόγιασμα – ή μια καινούργια σχέση – μπορεί να σε περιμένει στη γωνία, την εποχή των Διδύμων καθώς ο ήλιος φωτίζει τον πέμπτο Οίκο σου. Μην φοβηθείς να κάνεις την πρώτη κίνηση. Μπορεί αυτή η σχέση να μην διαρκέσει για πάντα, αλλά θα μετανιώσεις αν δεν εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Σίγουρα χρειάζεσαι τον χώρο σου στις σχέσεις, αλλά λίγο φλερτ… θα είναι μια ακίνδυνη διασκέδαση!

Πώς θα επηρεάσει η εποχή των Διδύμων κάθε ζώδιο

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Ετοιμάσου να νιώσεις τα συναισθήματά σου σε όλο τους το μεγαλείο την εποχή των Διδύμων. Τα δίδυμα περνούν χρόνο στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειάς σου, με αποτέλεσμα να νιώσεις υπερβολικά μελαγχολικός και συναισθηματικός αυτό το διάστημα. Έχεις επικεντρωθεί στην οικογένειά σου αυτή την περίοδο, όπως κι εκείνοι εστιάζουν σε σένα. Αν σου φάνηκε δύσκολη η χρονιά μέχρι στιγμής, μπορεί να σε εμπνεύσει να επιστρέψεις στις ρίζες σου. Μπορεί να επισκεφτείς το παλιό σπίτι της οικογένειας ή να συγκεντρωθείτε όλοι οι συγγενείς, για μια ευχάριστη βραδιά ή για μια εκδρομή. Εξετάζοντας προσεκτικά τον τέταρτο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου, θα αρχίσεις να κατανοείς το παρελθόν σου, που είναι ένας επίσης έξυπνος τρόπος για να δεσμευτείς για το μέλλον σου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις