Πώς να χωρίσεις με μήνυμα

xwrismos-mathima

Πώς να χωρίσεις με μήνυμα στο κινητό… ανάλογα με το Ζώδιο του 

Ο χωρισμος δεν είναι ποτέ εύκολος, αλλά θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι ευκολότερο να το κάνεις με ένα μήνυμα στο κινητό. Επίσης, αντί για δύσκολες συναισθηματικά καταστάσεις και επεξηγήσεις μπορείς να βγάλεις από τη ζωή σου το άτομο που θέλεις να ξεφορτωθείς, μέσα από μία προσεκτική και ισορροπημένη διαδικασία αποφυγής της σύγκρουσης με επιλεγμένες λέξεις σε ένα μήνυμα. Παρακάτω θα βρεις μερικά παραδείγματα που θα σε βοηθήσουν να το κάνεις, με λίγες λέξεις, πάντα ανάλογα με το Ζώδιο στο οποίο απευθύνεσαι.
ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός είναι ένα ιδιαίτερα ανεξάρτητο ζώδιο. Παρόλο που τα Λιοντάρια κατηγορούνται περισσότερο για εγωκεντρισμό, οι Κριοί είναι εκείνοι που πραγματικά θέλουν να είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής. Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς έναν Κριό δεν χρειάζεται καν να του στείλεις μήνυμα, απλά αγνόησέ τον, η δώστου να καταλάβει ότι βάζεις τις δικές σου ανάγκες σε προτεραιότητα. Οι Κριοί είναι επίσης ανυπόμονοι και συχνά περιμένουν από τους ανθρώπους που είναι γύρω τους, να πηδήξουν τη στιγμή που εκείνοι θα τους πουν «πήδα», όμως δεν θέλουν πολυκοσμία. Καθυστέρησε να απαντήσεις στο μήνυμά τους και όταν το κάνεις μίλα για τον εαυτό σου, αγνοώντας τους. Πολύ σύντομα θα απελευθερωθείς από αυτούς!
Συγνώμη που δεν σε πήρα τηλ μετά το γεύμα μας πριν 3 μέρες. Πολύ δουλειά! Το αφεντικό είναι πολύ ικανοποιημένο από τη δουλειά μου και έπρεπε να δω και χιλιάδες φίλους : ) Στείλε μήνυμα σύντομα!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι μισούν να ασχολείσαι συνέχεια μαζί τους. Παρόλο που υπάρχουν κάποιοι Ταύροι, εκεί έξω στους οποίους αρέσει η πολυτέλεια και η δημοσιότητα, αλά Τζορτζ Κλούνεϊ, συνήθως είναι εξεζητημένα συντηρητικοί πραγματιστές. Σπάνια «τα ακουμπάνε» για να είναι μέσα στο κλίμα και τη μόδα. Εάν θέλεις να διώξεις έναν Ταύρο, γίνε αυθόρμητος, επιπόλαιος και λουσάτος!

zodia-taro-45

Πότε θα με πας να φάμε στο πιο ιν εστιατόριο της πόλης που μαγειρεύει αυτός ο σεφ από το ριαλιτι; Είναι γεμάτο επώνυμους. Άλλωστε ποιος βάζει τα λεφτά πάνω από την καλοπέραση; !!! : )

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι Δίδυμοι είναι εγκεφαλικοί και δυσκολεύονται στο κομμάτι των συναισθημάτων. Είναι, επίσης, σαρκαστικοί, ανεξάρτητοι και ευχάριστοι εραστές. Το Ζώδιο αυτό περνάει, έτσι κι αλλιώς τη ζωή του σαν δίδυμος και δεν μπορεί να έχει και κάποιον άλλο να εξαρτάται από αυτόν. Αν το μόνο που έχεις να του προσφέρεις είναι μίζερες διασκεδάσεις, να θυμάσαι ότι ο Δίδυμος δεν μένει μόνιμα κάπου και αυτό σημαίνει ούτε και με εσένα!
Είμαι χάλια σήμερα : ( Μπορείς να βρεθούμε; Θέλω να μιλήσω. Φέρε και χαρτομάντηλα. Δεν μπορώ να ξεπεράσω που η μαμά μου με έλεγε χοντρή. Σε χρειάζομαι!!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι Καρκίνοι είναι υπερσυναισθηματικοί. Είναι το Ζώδιο που αντιπροσωπεύει το αδύναμο παιδάκι που θέλει συνέχεια αγκαλιές. Τρελαίνονται για ρομαντικά δείπνα και βόλτες στην παραλία, και οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχει την ανάγκη σου, είναι αντικείμενο ζήλειας. Το ζώδιο αυτό προτιμάει να διασκεδάζει στο σπίτι, με λίγους φίλους, ή ακόμα καλύτερα να είστε μόνο οι δυο σας. Κανόνισέ του διάφορες δραστηριότητες που να περιλαμβάνουν πολλά άτομα, να είναι συνέχεια σε διαδικασία να βλέπει καινούργια πρόσωπα και ο Καρκίνος σου θα «γίνει καπνός»!
Θα βγω με συμμαθητές από το σχολείο το βράδυ. Αύριο απόγευμα με συναδέλφους χαλαρά. Πάμε για clubbing μετά σε cool bar με τύπους που γνώρισα σε ένα καφέ;!!!

zwdia
ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια λατρεύουν την πολυτέλεια, άρα ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνεις ένα Λιοντάρι από κοντά σου είναι να τον βομβαρδίζεις με ανιαρά πράγματα και να φοράς αθλητικά. Δεν χρειάζεται κανένα πολύπλοκο μήνυμα. Το παρακάτω μήνυμα θα τον κάνει να τρέχει χωρίς να κοιτάζει πίσω του!
Αγόρασα κάτι ανατομικές σαγιονάρες φοβερά άνετες! Πάμε για ψώνια ΙΚΕΑ το Σάββατο και να φάμε μετά κεφτεδάκια στο εστιατόριο; Φθηνά θα μας έρθει.Καθένας πληρώνει τα δικά του.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι πέρα από οτιδήποτε άλλο ένα καθαρό Ζώδιο, ολιγαρκής και του αρέσει να τρέφεται υγιεινά. Βάλτον, λοιπόν, σε ανθυγιεινή διατροφή. Εάν αισθανθεί ότι για να είναι μαζί σου θα πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια και καταχρήσεις, πολύ γρήγορα θα το βάλει στα πόδια.
Έχω να καθαρίσω το σπίτι 2 βδομάδες!!! Σε λίγο δεν θα έχω μέρος να καθήσω! ΧιχιχιΘέλεις να έρθεις από δω. Θα παραγγείλουμε πίτσα special!!!
ΖΥΓΟΣ
Στους Ζυγούς αρέσουν οι συζητήσεις και να είναι έξω στην πόλη παρέα με πνευματώδεις και λαμπερούς ανθρώπους. Η ησυχία και το καθισιό τους τρελαίνουν. Για τους Ζυγούς, επίσης, είναι σημαντική η αισθητική, η μόδα και οι τέχνες. Εάν θέλεις να ξεφορτωθείς ένα Ζυγό, διάλεξε μοναχικές δραστηριότητες και μίζερα μέρη.
Ψήνεσαι για ελεύθερο καμπινγκ το ΣΚ; Εσύ, εγώ και μια σκηνή! Μπορεί να βρέξει! Ετοιμάσου για πεζοπορία στις λάσπες : )
zodia-zvdia-75
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό είναι το Ζώδιο του τύπου-διώκτη. Εάν ένας Σκορπιός σε ερωτευθεί, είναι πολύ δύσκολο να τον ξεφορτωθείς και αυτό οφείλεται και στις μαζοχιστικές του τάσεις. Ο τρόπος για να ξεφύγεις από έναν Σκορπιό είναι ένας: Το αντίθετο της αγάπης δεν είναι το μίσος, είναι η αδιαφορία. Μόνο όταν δείξεις απόλυτη έλλειψη πάθους, ο Σκορπιός θα αισθανθεί ανικανοποίητος και θα προχωρήσει σε κάτι καινούργιο. Θέλει να τον νταντεύεις και του αρέσει η απομόνωση. Για το λόγο αυτό πρέπει να είσαι επιφανειακή και κοινωνική.  Ποτέ μην δείξεις φόβο σε έναν Σκορπιό, αντίθετα, εάν τον κάνεις να νιώσει ανόητος, θα εξαφανιστεί.
Είμαι έξω με φίλους, ξοδεύω ένα σκασμό λεφτά και έχω πεθάνει στο γέλιο! Χαχαχα Γιατί στέλνεις 20 μηνύματα τη μέρα; Τα χεις χάσει; Γελάνε όλοι! Ξεκόλλα! Φιλάκια!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι έτοιμος σχεδόν για τα πάντα. Είναι επίσης, χαμηλών τόνων και ανεκτικός, για το λόγο αυτό θα χρειαστείς προσπάθεια για να τον διώξεις. Στους Τοξότες, επίσης, αρέσουν οι νέες εμπειρίες, να γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, όπως και εραστές και συνήθως είναι πιο δύσκολο να τους κρατήσεις παρά να τους διώξεις. Όμως, εάν ένας Τοξότης σε θέλει περισσότερο από όσο τον θέλεις εσύ, τότε δυσκολεύουν τα πράγματα, γιατί μπορεί να ανεχτεί τα πάντα και να δώσει περισσότερα από αυτά που παίρνει.  Ενώ οι Τοξότες μπορεί να αγνοήσουν τις προσωπικές προκλήσεις, αντιδρούν έντονα όταν πρόκειται για άλλους και σιχαίνονται τους δήθεν. Προσπάθησε να ταρακουνήσεις τα νερά βάζοντάς τους να πουν ψέματα και να κάνουν τις βρομοδουλειές σου, καθώς είναι απίστευτα τίμιοι. Μπορεί να χρειαστούν μερικά μηνύματα παραπάνω, αλλά έχε υπομονή και σύντομα θα ψάχνουν για πιο λαμπερούς και λιγότερο αρνητικούς ανθρώπους.
Μπορείς να πάρεις τη Μαρία και να της πεις να μην έρθει στα γενέθλια σου; Είναι η καλύτερη μου φίλη αλλά μερικές φορές δεν αντέχεται! Βρες μια καλή δικαιολογία! Ξέρεις τώρα! Χιχιχι

ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ
Στο Ζώδιο αυτό αρέσει η πρώτη ποιότητα και η φινέτσα. Είναι απίστευτα συντηρητικοί και παραδοσιακοί, τους αρέσουν τα ακριβά και επώνυμα προϊόντα και επιλέγουν συντρόφους με κοινωνικά υψηλό status και θέση. Για να διώξεις έναν Αιγόκερο γίνε προκλητικός και του «πεζοδρομίου». Δείξε ότι αδιαφορείς για το κατεστημένο και για το τι θα πει ο κόσμος. Κάνε τους να ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σου!
Πάμε να ακούσουμε ένα συγκρότημα πανκ σε club στην Ομόνοια το βράδυ; Θα βάλω τα καινούργια μου ρούχα: Νέα, άγνωστη σχεδιάστρια που φτιάχνει φοβερά ρούχα από κουρέλια που βρίσκει στα σκουπίδια! Super έτσι!!!

zwdia-taro-astra

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι αρκετά αποστασιοποιημένοι και είναι δυσκολότερο να τους κερδίσεις από το να τους διώξεις, καθώς κινούνται με τους δικούς τους ρυθμούς. Τους αρέσει η ελευθερία, άρα το χειρότερο που μπορείς να τους κάνεις είναι να τους «πνίξεις». Επίσης, είναι απίστευτα αναξιόπιστοι, πράγμα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις εναντίον τους. Βομβάρδισε τους με μηνύματα και ζήτα τους το λόγο γιατί δεν εμφανίζονται στα ραντεβού. Δεν πρόκειται να σε ξαναενοχλήσουν ποτέ!

 

Γιατί δεν παίρνεις ποτέ τηλ; Σου στέλνω μηνύματα όλη μέρα και δεν απαντάς. Που είσαι; Πάλι γυρνάς εδώ και εκεί; Με έστησες το ΣΚ το ίδιο και σήμερα! Πάρε με τηλ!!!
ΙΧΘΥΣ
Οι Ιχθείς είναι απίστευτα συναισθηματικά Ζώδια και λειτουργούν σε συναισθηματικό επίπεδο περισσότερο από οποιοδήποτε Ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Θέλουν να συνδέονται με τους ανθρώπους και είναι ρομαντικοί. Περιμένουν από τη σχέση τους να έχει βαθύτερο νόημα. Εάν επιμείνεις στην καθημερινότητα, στη γκρίνια και στα πρέπει μιας σχέσης, θα σβήσεις για πάντα την ερωτική σπίθα για έναν Ιχθύ.
Υπάρχει μέλλον για εμάς τους 2; Πρέπει να μειώσουμε το έξω και να μαζέψουμε χρήματα. Αν μείνουμε μαζί ποιος θα καθαρίζει και ποιος θα βγάζει τα σκουπίδια; Πρέπει να το κανονίσουμε από τώρα!

zwdia-zvdia-taro-00