Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021

imerisies-3314

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Ο Ποσειδώνας είναι ο υδάτινος πλανήτης που κυβερνά τα όνειρά μας και μας βοηθά να δούμε την αλήθεια, όσο σκληρή κι αν είναι.

Ο Ποσειδώνας γύρισε για πρώτη φορά ανάδρομος στις 22 Ιουνίου και έκτοτε κινείται στις 18-20 μοίρες των Ιχθύων.

Στις 29 Νοεμβρίου, μια μέρα πριν τη σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους, ο Ποσειδώνας γύρισε σε ορθή πορεία. Το σύμβολο Sabian για τις 18 μοίρες των Ιχθύων, είναι μια γιγαντιαία σκηνή, που αντιπροσωπεύει την επιθυμία να κάνουμε παρέα με ομοϊδεάτες.

zodia-taro-45

Στις 19 μοίρες, γίνεται ο δάσκαλος που διδάσκει τον μαθητή…και αντιπροσωπεύει ένα βαθύ και ουσιαστικό μάθημα που οδηγεί στην καθοδήγηση και στη σαφήνεια. Στις 20 μοίρες – εκεί που ο Ποσειδώνας στρέφεται σε ορθή πορεία – μοιάζει με ένα τραπέζι στρωμένο για ένα βραδινό γεύμα.

Αυτό είναι το σύνολο ενός μεγάλου ταξιδιού, όπου καθόμαστε και αποκομίζουμε τις ανταμοιβές της όμορφης παρέας, της διατροφής και των καλών στιγμών. Ενώ τα σύμβολα Sabian υπάρχουν πάντα σε αστρολογικά γεγονότα, σ’ αυτήν την περίπτωση, δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να δείτε την ουσία του ανάδρομου Ποσειδώνα. Αυτό είναι ένα ταξίδι, που κάνουμε όλοι… από τον Ιούνιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ποια ζώδια επηρέασε περισσότερο ο ανάδρομος Ποσειδώνας;

Τα ζώδια του νερού – Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες – ένιωσαν ιδιαίτερα αυτήν την ενέργεια. Αλλά ακόμα κι αν ένα ζώδιο δεν κουβαλά την ίδια ενέργεια, αυτό δεν σημαίνει ότι γλιτώνει από τα αποτελέσματά της. Ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που κινείται αργά και γυρίζει ανάδρομος περίπου πέντε μήνες το χρόνο.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υποχρεωνόμαστε να δούμε τα πράγματα με μεγαλύτερη σαφήνεια, καθώς ο ορθόδρομος Ποσειδώνας μας επηρεάζει και βλέπουμε τα πάντα με ροζ γυαλιά.

Όμως με τον Ποσειδώνα ορθόδρομο, είναι η στιγμή που βλέπουμε πώς είναι πραγματικά τα πράγματα και αρχίζουμε να προσαρμοζόμαστε Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι, πως όταν ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος παρόλο που μπορούμε να δούμε την αλήθεια, η ελπίδα είναι ανεπαρκής!

μελλοντολόγος

Αυτή όμως, είναι όμως το απαραίτητο συστατικό, για να μπορέσουμε να χαράξουμε τη μελλοντική μας πορεία. Επομένως, ο Ποσειδώνας σε οθρή πορεία, είναι η περίοδος που η ελπίδα επιστρέφει, επιτρέποντας σε όλους μας να πάρουμε αυτήν την αλήθεια και να την μετατρέψουμε σε χρυσό.

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Κριός

Η ορθή πορεία του Ποσειδώνα, επισημαίνει πως αισθάνεστε έτοιμοι να αρχίσετε να κάνετε πράξεις, τις σκέψεις σας Κριέ. Με τον Άρη ορθόδρομο στο ζώδιό σας πριν από λίγες εβδομάδες, απλώς κάνατε υπομονή, μέχρι να αισθανθείτε το θεϊκό κάλεσμα για δράση – κι αυτό, είναι τώρα. Θυμηθείτε όλα όσα έχετε μάθει τους τελευταίους πέντε μήνες….ιδιαίτερα το γεγονός πως ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά προσπαθείτε, δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε, γι’ αυτό που δεν μπορεί να γίνει.

Ταύρος

Μόλις ο Ποσειδώνας γυρίσει ορθόδρομος Ταύρε, νιώθετε επιτέλους, πως μπορείτε να καταλάβετε για ποιο λόγο βιώσατε όλα αυτά τα συναισθήματα, κάτι που εν μέρει δεν απολαμβάνει ο ανέμελος εαυτός σας. Αυτό το διάστημα η χαρά επιστρέφει! Ναι, υπάρχουν πολλά στον ορίζοντα, αλλά μπορείτε να νιώσετε το όφελος σε όλα όσα έχετε περάσει. Αποδέχεστε περισσότερο το άγνωστο, εξαιτίας του. Μόλις βρείτε τη σταθερότητά σας, κανείς δεν θα μπορεί να μπει εμπόδιο στο δρόμο σας.

tarw-taro-xartomanteia

Δίδυμοι

Δίδυμοι, εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία να γίνετε λίγο πιο μαλακοί. Πείτε αυτό που νιώθετε… όχι μόνο αυτό που σκέφτεστε! Και να θυμάστε, πως τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνετε. Αξίζετε τον έρωτα και το ρομαντισμό…όμως αυτή τη φορά συνειδητοποιείτε, πως πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας, όπως εσείς ξέρετε. Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα, σας δείχνει όλους τους τρόπους με τους οποίους αποκλείετε τη δική σας ευτυχία….αλλά είναι ταυτόχρονα μια ευκαιρία, για να πάρετε ό, τι σας προσφέρεται. Απλά να θυμάστε, πως η αγάπη μπορεί σπάνια να μοιάζει μ’ αυτό που πιστεύετε….όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν είναι αγάπη.

Καρκίνος

Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας θα σας δώσει την ευκαιρία να δράσετε με βάση την έμπνευση των τελευταίων μηνών Καρκίνε! Είτε πρόκειται για μια δημιουργική προσπάθεια, μια νέα σχέση ή μια πορεία ζωής, αυτή είναι η στιγμή που νιώθετε ολοκληρωμένοι και θέλετε κάτι να είναι εφικτό. Έπρεπε να περάσετε από το σκοτάδι και να απαλλαγείτε από αυτά που δεν λειτουργούσαν. Τώρα όμως, υπάρχει ανταμοιβή για το μονοπάτι που ακολουθήσατε για να φτάσετε εδώ. Αφήστε τον εαυτό σας να πιστέψει στο καλύτερο… και θα το πάρετε.

κρυσταλλομαντεία

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Λέων

Μόλις ο Ποσειδώνας γυρίσει σε ορθή πορεία Λέοντα….. εσείς και τα άλλα πύρινα ζώδια, θα έχετε την δυνατότητα να δράσετε. Συνειδητοποιήσατε μερικά πράγματα τους τελευταίους μήνες, και χρειάζεστε αυτήν την απομόνωση για να τακτοποιήσετε τα πάντα στο μυαλό σας. Τώρα είναι η ώρα να ανασηκωθείτε και να αποδεχτείτε την αλήθεια που σας φανέρωσε το σύμπαν. Η ζωή και ο έρωτας, μπορεί να είναι ακόμα πιο εκπληκτικά όταν είναι πραγματικά και απτά….κι όχι απλώς μια φαντασίωση. Μπαίνετε σε μια νέα φάση της ζωής σας, όπου η αλήθεια, είναι το βαρόμετρο για το μεγαλείο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Παρθένος

Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη διέλευση για σας Παρθένε. Είδατε ποιες ήταν οι προθέσεις των ανθρώπων και συνειδητοποιήσατε πως δεν ταιριάζουν αυτά που κάνουν, με αυτά που λένε. Ενώ υπάρχουν μερικοί που έχουν κακόβουλες προθέσεις, οι περισσότεροι προγραμματίζουν αυτό που ελπίζουν, πως θα είναι σε θέση να πετύχουν.

Κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουν….όμως δεν σημαίνει πως δεν ενδιαφέρονται. Βασιστείτε σ’ αυτά που μάθατε μέσω αυτής της διαδικασίας, όχι για τους άλλους, αλλά γιατί επιλέξατε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις που βιώνετε. Αναλογιστείτε τι σημαίνει αυτό για σας. Αλλά να είστε προετοιμασμένοι να διορθώσετε την πληγωμένη σας καρδιά και να προχωρήσετε…. γιατί οι πιθανότητες για να πιστέψετε ξανά στον έρωτα, είναι μεγάλες.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/12 Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο Δεκ 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ζυγός

Υπάρχει μια ισορροπία σε όλα Ζυγέ…ή κάποιοι θα έλεγαν πως όλα είναι υπολογισμένα, έτσι δεν είναι; Μην ενοχλείστε με ό, τι λένε οι άλλοι γι’ αυτό το μέρος του ταξιδιού σας. Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας, σας αφήνει έξω από την πύλη για να κάνετε σαρωτικές αλλαγές ή να πείτε στους ανθρώπους ακριβώς τι σκέφτεστε…. και να πιστέψετε πως υπάρχει λόγος… αν νιώθετε, όπως νιώθετε. Έφτασε η ώρα να σταματήσετε να αμφιβάλλετε για τις σκέψεις σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Αυτό είναι το μυστικό της ισορροπίας, Ζυγέ! Επειδή για να μπορούμε να διατηρούμε ισορροπίες με τους άλλους, πρέπει πρώτα να ισορροπήσουμε μέσα μας. Μπορείτε να τα καταφέρετε…επομένως κινηθείτε ανάλογα!

Σκορπιός

Ήταν ένα πολύ παράξενο ταξίδι, έτσι δεν είναι, Σκορπιέ; Ο Ποσειδώνας σε ορθή πορεία, πρόκειται να ανάψει ξανά το φως στο υποσυνείδητό σας. Είναι καιρός να δείτε πως δεν είναι όλα σκοτεινά και θλιβερά και ότι ενώ μπορείτε να διασχίσετε τα βαθιά σας συναισθήματα, μερικές φορές χρειάζεστε το φως για να βρείτε την έξοδο. Πάρτε ό, τι έχετε μάθει – όλες τις αλήθειες που ήταν δύσκολο να ληφθούν, όλα τα συναισθήματα που φαίνονταν συντριπτικά – και φτιάξτε κάτι όμορφο απ’ αυτό. Δεν χρειάζεται να ζείτε με τον φόβο πως θα πονέσετε…για να προστατευθείτε από το να πληγωθείτε…..γιατί ό έρωτας δεν πονάει.

zwdia-tarw-zodia-19

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Τοξότης

Δεν έχετε μόνο την εποχή του Τοξότη, αλλά κι αυτή την ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας που πλησιάζει σε λίγες εβδομάδες. Τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε την εφαρμογή όλων των πλάνων που είχατε κάνει. Έχετε περάσει τους τελευταίους πέντε μήνες παίρνοντας σκληρές αποφάσεις και αντιμετωπίζοντας ακόμη πιο δύσκολες αλήθειες! Τώρα λοιπόν δεν πρέπει να υποχωρήσετε… αλλά να σηκωθείτε και να αξιοποιήσετε όσα έχετε μάθει. Το σύμπαν δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει καλύτερη στιγμή για να δράσετε…. κι ενώ υπάρχουν πολλά άγνωστα, δεν σημαίνει πως δεν ξέρετε πώς θα εξελιχθούν όλα αυτά. Επομένως κάντε αυτό το πρώτο βήμα και ξεκινήστε να δημιουργείτε εκείνα τα όνειρα, που σας κρατούσαν άγρυπνους τη νύχτα.

Αιγόκερως

Σαν σύμβολο της Γης Αιγόκερε, έχετε χτυπηθεί με διαφορετικό τρόπο από αυτό το υδάτινο βασίλειο…. και χάρη σε όλα αυτά τα αστρολογικά γεγονότα…συνεχίζετε ακόμη, να ψάχνετε ψύλλους στ’ άχυρα. Αποδεχτείτε πως έτσι είναι και αφήστε το να φύγει.

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το παρελθόν. Δεν μπορείτε να αναγκάσετε τους ανθρώπους να κάνουν την εμφάνισή τους για χάρη σας….ή ακόμη και να σας αγαπήσουν. Και, ειλικρινά, γιατί θα θέλατε κάτι τέτοιο;

zwdia-tarw-1

Όλα είναι όπως πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή, αλλά το σύμπαν θέλει να ξέρει, τι πρόκειται να κάνετε στη συνέχεια; Η ζωή σας αλλάζει σε μεγάλο βαθμό. Ο Δίας και ο Κρόνος αφήνουν το ζώδιό σας σε λίγες εβδομάδες και ενώ ο Ποσειδώνας σας δίνει μια μεγάλη δόση ελπίδας και αισιοδοξίας, βεβαιωθείτε ότι βασίζεστε στην πραγματικότητα… κι όχι σ’ αυτό που επιθυμείτε!

Περάσατε πολύ δύσκολα στην προσπάθειά σας να αποδεχτείτε την αλήθεια τους τελευταίους μήνες, επειδή τίποτα δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο. Αυτό όμως δε σημαίνει πως το μέλλον δεν σας περιμένει….επειδή το κάνει! Γι’ αυτό ξεκινήστε!

Πώς το τέλος του ανάδρομου Ποσειδώνα, θα επηρεάσει το ζώδιο σας μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Υδροχόος

Σαν ζώδιο που θα κυριαρχήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας το 2021 χρησιμοποιήσατε αυτούς τους τελευταίους πέντε μήνες για να σκεφτείτε τα εμπόδια και τα όρια που δεν είναι υγιή για σας…Για να κατανοήσετε αυτές τις σχέσεις… ακόμη και τις δημιουργικές ευκαιρίες που αρνηθήκατε εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας, ακόμα κι αν δεν το αποκαλύψατε ποτέ. Έχετε πολλή ανεξαρτησία και δημιουργικότητα…. και κανένα από αυτά δεν θέλει να σας το αφαιρέσει ή να σας παγιδέψει. Πρέπει να τους δώσετε μια ευκαιρία. Πρέπει να δείτε πως εμποδίζετε ό, τι είναι καλό για σας, χωρίς να φοβάστε πως θα σας αλλάξει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/12 Προβλέψεις πρώτο 10ημέρο Δεκ 2020

dream

Ιχθύες

Ιχθύες η πιο δύσκολη αλήθεια που πρέπει να αποδεχτείτε είναι αυτή για τον εαυτό σας σωστά; Ο ορθόδρομος Ποσειδώνας έχει να σας δείξει πόσο μακριά έχετε φτάσει και να εμπιστευτείτε πως είναι ασφαλές… να είστε ευάλωτοι. Είναι ασφαλές να είστε ο πραγματικός σας εαυτός, να δείξετε όσα έχετε στην καρδιά σας και να εμπιστευτείτε. Δεν χρειάζεται να κρατάτε αυτά τα τείχη τόσο ψηλά…. και αν το κάνετε, τουλάχιστον χτίστε μια πύλη και μην ξεχάσετε να δώσετε σε κάποιον το κλειδί.

Είχατε την ευκαιρία τους τελευταίους μήνες να δείτε την αλήθεια του εαυτού σας. Είδατε ακόμη, πως η πραγματικότητά σας μπορεί να είναι πιο όμορφη από οποιαδήποτε ψευδαίσθηση. Έχετε μάθει πως είναι ασφαλές να οικοδομήσετε τη ζωή σας βασισμένοι στην αλήθεια και πως είναι πάντα καλύτερο να το γνωρίζετε τώρα, παρά να το ανακαλύψετε αργότερα. Είστε έτοιμοι για το επόμενο κεφάλαιο, γιατί τώρα ξέρετε.. πως είναι πραγματικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia