Ρούνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

feng-shui-toy-ploytoy

Ρούνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

Ρούνοι : Οι Κέλτικοι Ρουνοι ερμηνεύουν σε κάθε «ρίξιμο» τους, τρεις ερωτήσεις. Παρελθόν, παρόν και μέλλον αποκαλύπτονται μέσα από την ερμηνεία του Μάντη.

Για τον υπόλοιπο Οκτώβριο:

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: Ουρούζ – Οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες
Έχετε ταλαιπωρηθεί σε όλα τα επίπεδα, ίσως και αδικηθεί. Αυτό πια έχει τελειώσει… και όλος ο υπόλοιπος Οκτώβριος θα σας αποδώσει ευκαιρίες για να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά. Αισθηματικές περιπέτειες που δεν έχουν τίποτα αξιόλογο να σας αποδώσουν, θα τερματιστούν με την καλή πρόθεση και των δύο πλευρών. Οικονομική ενίσχυση θα έχετε από οικογενειακά σας πρόσωπα.

zodia-taro-45

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: Νταγκάζ – Παραβλέποντας το παρελθόν
Οι προϋποθέσεις που υπήρχαν κάποτε μέσα στο δεσμό σας, ίσως τώρα να μην είναι πια οι κατάλληλες. Οι μέρες είναι οι σωστές, και για εσάς και για τον σύντροφο σας, για να θεσπίσετε καινούργιες καταστάσεις που θα σας φτάσουν ομαλά μέχρι και το τέλος αυτού του έτους. Οι εκτός σχέσης, θα μπορέσουν να ενταχθούν σε νέους κύκλους και νέα πρόσωπα.

Γεννημένοι τον Μάρτιο: Μανάζ – Περισσότερα από όσα πρέπει
Μην παρασυρθείτε από αυτά που σας λένε οι γύρω σας. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι συντελείται μέσα στον ερωτικό σας δεσμό, και τι πρέπει άμεσα να πράξετε για να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες. Αισθήματα που έχουν μείνει άσβηστα σε δεσμούς του παρελθόντος, θα ενεργοποιηθούν και θα ζητήσουν ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

 

Ρούνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

Γεννημένοι τον Απρίλιο: Σογουιόλο – Ρομαντικά και κούφια λόγια
Είσαστε μεταξύ πολλών αποφάσεων και ίσως όχι και τόσο ευχάριστων τελικά. Δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να συνεχίσει να περνάει άσχημα μέσα σε ερωτικούς συσχετισμούς, που δεν έχουν τίποτα πια να σας δώσουν. Μόνοι και φρεσκο-χωρισμένοι σύντροφοι, θα τερματίσουν κάθε ελπίδα και θα συνεχίσουν με καινούργιες αγάπες.

Γεννημένοι τον Μάιο: Αλγκίζ – Προσπάθειες για αισθηματική αποκατάσταση
Ζητάτε πια να σας αφήσουν ήσυχους και να μπορέσετε να βρείτε τον εαυτό σας. Έχετε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με πολλές αντιξοότητες και στο τώρα επιθυμείτε ηρεμία… σε όλα τα επίπεδα. Αυτό με έναν σοβαρό τρόπο μπορείτε να το ζητήσετε από τον άνθρωπο σας, που σίγουρα θα δείξει κατανόηση. Μην το πολυτραβήξετε όμως.

μελλοντολόγος

Γεννημένοι τον Ιούνιο: Πέρθρο – Αδιαπέραστη αγάπη
Θα μπείτε δυναμικά στο υπολοιπο  μήνα σε μια νέα ερωτική κατάσταση, που θα σας δώσει όλα αυτά που σας έλειπαν. Όλες οι ροές του σύμπαντος είναι υπέρ σας, και το μόνο που απομένει είναι να ξεκινήσει και το χρήμα και τα επαγγελματικά σας, να σας υποστηρίζουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Γεννημένοι τον Ιούλιο: Γιάρα – Φιλόδοξες συζητήσεις
Σκεφτείτε τι έχετε σαν αληθινές – πρακτικές επιλογές. Το τι θα θέλατε, είναι κάτι για αργότερα και κάτω από άλλες συνθήκες. Αυτοί που έχουν σχέση, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα δεχτούν σωρεία προτάσεων από τον άνθρωπο τους για παραπάνω κοινά βήματα. Αν είστε έτοιμοι, απλά τολμήστε το. Τα οικονομικά σας θα σας δώσουν από την πλευρά τους, αυτό που ζητάτε τόσο καιρό.

taro-zodia-76

Ρουνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

Γεννημένοι τον Αύγουστο: Ράιντο – Πορεία προς την διέξοδο
Η δημιουργική σας διάθεση είναι το κλειδί για να εξελίξετε τις καταστάσεις που υπάρχουν μέσα στην σχέση σας. Είσαστε αυτοί που τόσο καιρό κρατάτε ενεργές τις καταστάσεις. Τα πράματα αλλάζουν προς το πολύ καλύτερο, και το μόνο που απομένει είναι μέχρι να λήξει το έτος, να έχετε πάρει και τις δεσμευτικές σας αποφάσεις. Αυτό έχει την ισχύ του και για τους χωρισμένους, που είναι ένα βήμα πριν επανενωθούν.

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: Μπερκάνα – Διλήμματα και αναστάτωση
Έχετε παραμελήσει έντονα την ιδιωτική σας ζωή! Εδώ και καιρό δίνετε ότι υπάρχει σαν απόθεμα ενέργειας στους άλλους… και κάπου στο τώρα, δηλώνετε πολύ κουρασμένοι. Από τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου, πολλά αυτά που θα τροποποιηθούν προς όφελος σας. Μια μεγάλη χαρά – πρόταση – έκπληξη σας έρχεται από τρίτο άτομο. Απολαύστε το.

zwdia-tarw-zodia-19

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ρούνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

Γεννημένοι τον Οκτώβριο: Ίσα – Έμπνευση από το ταίρι σας
Προσέξτε παραπάνω τις κουβέντες που θα ανταλλάξετε. Έχετε κάνει πολλά λάθη στο παρελθόν, και στο τώρα πρέπει να κάνετε την άλλη πλευρά να σας εμπιστευτεί και πάλι. Δεν είναι δύσκολο, καθότι γνωρίζετε ότι πραγματικά σας αγαπάει και σας θέλει πίσω. Κάντε την φιλότιμη προσπάθεια σας.

Ρούνοι προβλέπουν για το υπόλοιπο του Οκτωβριου

Γεννημένοι τον Νοέμβριο: Λανγκούζ – Ενδεχόμενο επανασύνδεσης
Είσαστε αρνητικά επηρεασμένοι από τον μήνα που τελειώνει. Μια σειρά από ποικίλα προβλήματα και αντιπαραθέσεις σήκωσαν τους τόνους, σε συνεργασίες και σχέσεις. Αυτό, με την καλή διάθεση του σύμπαντος και της πείρας που έχετε αποκτήσει, θα καταφέρετε να το ισορροπήσετε και να αποκαταστήσετε τους επικοινωνιακούς δεσμούς.

taro-6-9

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: Νοντίζ – Αιφνίδιες συναντήσεις
Είσαστε περικυκλωμένοι από συμμάχους και φίλους. Αυτό είναι μια προσωπική σας επιτυχία, που δεν σας κάνει να αισθανθείτε μόνοι. Αυτό που λείπει και θα παρουσιαστεί στο τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, είναι ένας νέος – συναρπαστικός έρωτας, που θα συμπληρώσει ότι σας έχει λείψει από το παρελθόν. Ενισχυτικά και τα οικονομικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia