ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ 15/10

astrologia-27-7-2-8

ΡΩΤΑΤΕ … ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ

 

Ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα σχετικά με την νέα σειρά Ενεργειακών Προϊόντων ‘LOVE – TALKS’. Όλη ομάδα της Αstro-Live είναι στην διάθεση σας για τα ερωτήματα και τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

 

Επίσης ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια…

 

  • Μυρτω: Μόλις παρέλαβα το προϊόν  μου πριν 3 ημέρες, ήδη έκανα αυτά που μου είπατε. Η βελτίωση στην επικοινωνία με τον άντρα μου είναι ορατή. Επλίζω να συνεχίσουμε έτσι!

 

  • Κώστας Κίρος: ’Το τυχερό πέταλο της Άρτεμις’ που τοποθέτησα στο ταμείο του φαρμακείου μου, ήδη μου έχει φέρει ηρεμία με τους συνεργάτες μου  μέσα στον εργασιακό μου χώρο. Ευχαριστώ αναμένω και το λιβάνι ‘Pigana’ για άνοιγμα οικονομικής τύχης

 

  • Παλιάξη Κων/να: Όπως μου το είπατε.. θέλει 3-5 μέρες για να δω αποτελέσματα στον σύντροφο μου. Μου πρότεινε ταξίδι στο Βατικανό.

 

  • Ποτούλα Γ.: Μέσα στο σπίτι μου έχει επέλθει η γαλήνη. Λιβανίζω κάθε μέρα με το μείγμα θυμιαμάτων.. και αισθάνομαι ότι όλα θα τρέξουν πια καλύτερα για την οικογένεια μου και εμένα. Ευχαριστώ και για τις πολύτιμες συμβουλές σας.

 

  • Μαρία Κυρ-Ρόδος: Αναμένω από εσάς και το  ‘πουγκάκι επανασύνδεσης’. Ήδη με την ‘Πυραμίδα του Ερμή΄ ξεκίνησαν οι επικοινωνίες με τον σύντροφο μου.  Συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε.

 

Και πάλι ευχαριστούμε….

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θωμαή

Το ενεργειακό προϊόν ‘ Η Πυραμίδα του Ερμή’, ναι έχει αποτέλεσμα για επανασύνδεση ακόμα και μετά από πολλούς μήνες απομάκρυνσης και σιωπής. Αρκεί να γίνει το τελετουργικό σωστά και με πίστη σε αυτό.

 

Κωνσταντίνα -70 και Πέρης -67

Για την δική σας περίπτωση που έχει εισβάλει κάτι στην ζωή του συζύγου σου από τα παλιά… θα χρειαστεί το ενεργειακό προϊόν ‘ Η Αφροδίτη των Υδάτων’, όπου και μπορέσει να αφιερωθεί πλήρως σε εσένα και να ξεχάσει τελείως τα παλιά.

 

Μαρία και Πέτρος ( Κρήτη )

Χαιρόμαστε να ακούμε τα καλά σας σχόλια για τα Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’. Ευχόμαστε αυτή η ισχυρή επανένωση να διαρκέσει και οδεύσει σε επίσημη δέσμευση.

 

Πολυξένη Καρκίνος  και Ανδρέας ‘55

Το τελετουργικό για την ασπίδα προστασίας για την σχέση σου με Αιγόκερω χρειάζεται να το κάνεις σε ζυγή νυχτερινή ώρα.

 

Κυριακή -75

Για την περίπτωση σου … για να επανέλθει στην ζωή σου το άτομο με το οποίο χώρισες το 2013, θα χρειαστείς το ενεργειακό προϊόν ‘ Πουγκάκι Επανασύνδεσης’ που θα στον εμφανίσει μέσα στον μήνα του Οκτωβρίου. Ιδανικός μήνας για το ζωδιο σου και όλα τα θέματα που σε απασχολούν.