Σήμα αφύπνισης στις σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους 12 – 18/09

erwtikes-27314-ζωδια

Σήμα αφύπνισης στις σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους 12 – 18/09 .

Σήμα αφύπνισης  : Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό όλη την εβδομάδα, αυτή είναι η στιγμή για να εξετάσετε από την αρχή, συνδέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους.

Η προκλητική διαμάχη της Παρασκευής ανάμεσα στο αστρικό ζευγάρι Άρη/ Αφροδίτης μπορεί να φέρει ένα απότομο σήμα αφύπνισης.

Με την Αφροδίτη στην πραγματίστρια Παρθένο, βάλτε τα δυνατά σας για να επικεντρωθείτε σε λύσεις, αντί να επισημαίνετε τα «λάθη» του ερωτικού σας ενδιαφέροντος.

zodia-taro-45

Αυτό όμως θα είναι μια επιπλέον πρόκληση! Καθώς ο Άρης καλπάζει στους Διδύμους, ακόμη και η πιο απλή συνομιλία μπορεί να μετατραπεί σε μια ασύλληπτη συζήτηση. Αν και σίγουρα δεν είναι η ώρα να σκουπίσετε τα προβλήματα κάτω από το χαλί, αφήστε στην άκρη όσα είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσουν εκρήξεις, μέχρι να περάσει αυτή η ιδιόμορφη διέλευση – σε μερικές μέρες.

Ακόμα κι αν ρίξετε όλα τα χαρτιά σας στο τραπέζι, είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε. Θυμηθείτε: Τα προβλήματα στον παράδεισο δεν πρέπει να σημαίνουν το τέλος του παραμυθιού. Αν βρίσκεστε σε κατάσταση αναμονής, το δυναμικό τετράγωνο Άρη /Αφροδίτης παρακινεί την αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-provlepseis-01

Σήμα αφύπνισης στις σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους 11 – 17/09 .

Και μπορεί να είναι τόσο απλή η διαδικασία, όσο και ο προγραμματισμός μιας ημερήσιας εκδρομής το Σαββατοκύριακο! Ο αγγελιοφόρος Ερμής έρχεται σε αντίθεση με τον ειλικρινή Δία την Κυριακή, πιέζοντας την υπόθεση: «κατάλληλη» επικοινωνία. Τι κάνατε κατά τη διάρκεια της πρώτης από αυτές τις πλανητικές αναμετρήσεις στις 2 Σεπτεμβρίου( ή κοντά σ’ αυτή την ημερομηνία);

Αυτό το θέμα θα μπορούσε να είναι και πάλι καυτό, αλλά συνοδεύεται από μια συμβουλευτική προειδοποίηση για τη θερμότητα! Εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή στον διπλωματικό Ζυγό… τέρμα οι ευγένειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σήμα αφύπνισης στις σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους 11 – 17/09 .

Με τον Δία στον μάχιμο Κριό, μπορεί να κινηθείτε δυναμικά και να εξασφαλίσετε την ολοκληρωτική ήττα ή την πτώση κάποιου, αν επισημάνετε την άποψη σας με έντονη επιθετικότητα. Αν και κάτι τέτοιο μπορεί να μοιάζει με νίκη, μην αρχίσετε να ανοίγετε σαμπάνιες ακόμα, γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την ίδια μουσική στις 12 Οκτωβρίου όταν αυτοί οι πλανήτες θα μονομαχήσουν ξανά.

Μια λέξη προς τους σοφούς: Μην προκαλείτε μάχες αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ολοκληρώσετε τον αγώνα με αξιοπρέπεια. Μια άλλη ερώτηση που πρέπει να συλλογιστούμε αυτήν την Κυριακή: Πόσο είναι το πάρα πολύ;

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 13-15/09 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

taro-zodia-098

Σήμα αφυπνισης στις σχέσεις που έχουν χάσει την ισορροπία τους 11 – 17/09 .

Το να βασίζεστε στο ένστικτο και τη δημόσια συναίνεση δεν θα είναι και το καλύτερο κριτήριο, καθώς ο Ήλιος της Παρθένου χορεύει σε έναν μυστηριώδη σχηματισμό με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα. Το πλεονέκτημα αυτού του μπερδεμένου συνδυασμού, είναι ότι σας επιτρέπει να συντονιστείτε δυναμικά με την παρούσα στιγμή.

Σταματήστε τους στρατηγικούς σχεδιασμούς και αναβάλετε τις λεπτομερείς εξετάσεις. Τα δυσνόητα εσωτερικά θέματα θα αποκαλυφθούν ενώ αποσύρεστε από τη δράση και αντλείτε από ένα βαθύ πηγάδι έμπνευσης του δικού σας ψυχισμού. Και μπορεί να έχει μεγαλύτερο νόημα από όσο νομίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45