Σαββατοκύριακο Ζώδια 22-23/08 Αποφύγετε τους επικίνδυνους δεσμούς

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Σαββατοκύριακο Ζώδια 22-23/08 β .

Ζώδια 22-23/08 Ζυγός .

Από το Σάββατο, ο Ήλιος προωθείται στην Παρθένο και τον δωδέκατο οίκο σας των μεταβάσεων για έναν μήνα: Αυτό σηματοδοτεί την τελική φάση του ετήσιου ηλιακού κύκλου σας! Όσο κι αν θέλετε να κάνετε πράγματα, είναι καλύτερα να διαθέσετε αυτό το διάστημα για ξεκούραση και αναζωογόνηση… Ίσως και μια μικρή απόδραση στο τέλος της σεζόν. Στις 22 Σεπτεμβρίου ο Ήλιος θα περάσει στον Ζυγό – και θα είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο ξανά. Πριν από αυτό, τι μπορείτε να αποβάλλετε από τη ζωή σας; Από παλιά πράγματα στο σπίτι έως τις τοξικές σχέσεις και δεσμεύσεις που σας δυσαρεστούν, κάθε απαλλαγή θα θεραπεύσει την ψυχή σας!

Την Κυριακή, η εξισορροπητική Σελήνη στον δεύτερο οίκο σας της γείωσης, θα βοηθήσει να θέσετε προτεραιότητες και να απλοποιήσετε τα πράγματα. Ίσως τον τελευταίο μήνα να γνωρίσατε συναρπαστικούς ανθρώπους, που αισθανθήκατε ότι μπορούν να ενταχθούν στα μελλοντικά σας σχέδια. Τώρα ήρθε η ώρα να αρχίσετε να συμβαδίζετε. Συνδεθείτε μαζί τους έστω και διαδικτυακά, ώστε να μοιραστείτε λεπτομέρειες για όσα έχουν δυνατότητες να συνεργαστείτε!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός

Από το Σάββατο ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο: Περνά στην Παρθένο και τον ενδέκατο οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικότητας για έναν μήνα. Ομοϊδεάτες θα αρχίσουν να εμφανίζονται παντού, από τα μηνύματα έως τις κοινωνικές σας συναντήσεις. Από κοντά είτε μέσω διαδικτύου, εκμεταλλευτείτε αυτό το σπάνιο κοινωνικό παράθυρο για να δημιουργήσετε συνεργασίες. Είναι καιρός να οργανώσετε μια διαδικτυακή συνάντηση, είτε να συλλέξετε ομαδικά πόρους στήριξης ο ένας του άλλου εν μέσω οικονομικών δυσκολιών. Από τώρα έως τις 22 Σεπτεμβρίου, θα είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στους πολλούς!

Την Κυριακή, η Σελήνη στο ζώδιό σας ανταλλάσσει φιλικά πυρά με τον Ήλιο, ενισχύοντας την επιθυμία σας για πρωτοβουλίες. Εάν μένατε σιωπηλός παρατηρητής, ήρθε η ώρα να απελευθερώσετε τις σκέψεις που σιγόβραζαν μέσα σας. Μην ανησυχείτε ότι θα κατακλύσετε τους άλλους με πληροφορίες: Ο ενθουσιασμός σας θα είναι μεταδοτικός, καθιστώντας τη μέρα ισχυρή για την έκφραση ιδεών. Αντί να αναρωτιέστε αν κάτι είναι εφικτό, συλλέξτε όλες τις ιδέες για να τις δοκιμάσετε στη συνέχεια!

zwdia-zvdia-alex

Ζώδια 22-23/08 Τοξότης

Η καριέρα σας θα αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς από το Σάββατο: Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Οι κοινωνικές σας έξοδοι στο τέλος του καλοκαιριού, θα λειτουργήσουν ως κινήσεις δικτύωσης… Γι’ αυτό να έχετε άμεση πρόσβαση σε παρουσίαση της δουλειάς σας, ακόμα και με σχετικές εφαρμογές στο τηλέφωνό σας.

Στη διάρκεια αυτού του ηλιακού κύκλου, μια απλή συνομιλία μπορεί γρήγορα να εξελιχθεί σε σχέδια για επιχειρησιακή συνεργασία. Τώρα είναι η ώρα να στοχεύσετε πολύ ψηλά, Τοξότες… Να στρέψετε τα βέλη σας σε μεγαλεπήβολα σχέδια. Τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα προκύψουν πολλές προσφορές και ευκαιρίες για εσάς!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο σας ρωτά «πόσο είναι το πάρα πολύ»; Κάντε ένα βήμα πίσω και αναλύστε όλες τις επιλογές σας. Ποιες από αυτές αγγίζουν την ψυχή σας και προκαλούν μέσα σας ένα δυνατό “ναι!”; Αυτές πρέπει να βάλετε στην κορυφή της λίστας σας, οι υπόλοιπες να περιμένουν. Μπορείτε να τα έχετε όλα – απλώς όχι όλα ταυτόχρονα!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Αιγόκερως

Από το Σάββατο θα είστε έτοιμοι να παίξετε παιχνίδια υψηλότερου ρίσκου: Ο Ήλιος αρχίζει το ετήσιο ταξίδι του στην Παρθένο και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας! Ίσως ξεκινάτε μια επιχείρηση, ίσως αποκτάτε περισσότερη εξουσία στην τρέχουσα ασχολία σας… Πάντως θα έχετε άνευ όρων πρόσβαση στις φιλοδοξίες σας μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας; Επενδύστε στη σωστή καθοδήγηση ή εξάσκηση και θα επιταχύνετε σε χρόνο μηδέν. Στις προσωπικές σας υποθέσεις, να είστε αυθεντικοί αλλά διακριτικοί – και κυρίως ειλικρινείς.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον τομέα σας της ομαδικότητας, ζητά να βγείτε από τη φούσκα σας στον ευρύτερο κόσμο. Όσο αναλώνεστε σε μια συγκεκριμένη ιδέα ή σχέση, η εμμονή παύει να είναι παραγωγική μετά από ένα σημείο. Μην προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, Αιγόκεροι. Επικοινωνήστε με την ομάδα σας και αφήστε να σας βοηθήσει με συμβουλές, προτάσεις και σταθερή υποστήριξη. Το πιθανότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι σας οφείλουν κάποια πράγματα, ούτως ή άλλως!

taro-6-9

Ζώδια 22-23/08 Υδροχόος

Η σαγηνευτική πλευρά σας παίρνει τα ηνία από το Σάββατο: Ο Ήλιος περνά στην Παρθένο και τον ερωτικό όγδοο οίκο σας, μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου! Μια σχέση μπορεί να αναπτύξει απίστευτη οικειότητα τις επόμενες μέρες, ειδικά αν δημιουργήσετε την τέλεια ατμόσφαιρα για δύο. Αλλά προσέξτε… Παρόλο που η ζήλια και η κτητικότητα δεν είναι στα χαρακτηριστικά σας, ίσως νιώσετε να σας κεντρίζουν αυτά τα «μικρόβια». Αποφύγετε τους επικίνδυνους δεσμούς, στρέψτε την προσοχή σας σε άτομα που μπορούν να προχωρήσουν μαζί σας!

Την Κυριακή, η Σελήνη θα βρίσκεται στον δέκατο οίκο σας των φιλοδοξιών. Θα σκέφτεστε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο – είτε απλά ένα βραχυπρόθεσμο, που εξακολουθεί να είναι σημαντικό για το αυθόρμητο ζώδιό σας. Τον τελευταίο μήνα μερικές συμμαχίες έδειξαν πραγματικές προοπτικές, στα ερωτικά ή τα επαγγελματικά σας. Τώρα ήρθε η ώρα να βεβαιωθείτε αν θα βρίσκεστε στην ίδια σελίδα για μεγάλο διάστημα!

taro-zodia-76

Ιχθύες

Ο Ήλιος μπαίνει στην Παρθένο από το Σάββατο, ακτινοβολώντας στον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Αυτός ο ηλιακός κύκλος θα φωτίζει τις ρομαντικές σας σχέσεις για τέσσερις εβδομάδες. Ένα απλό φλερτ μπορεί να μεταμορφωθεί σε αποκλειστική σχέση. Ίσως αποφασίσετε να απομακρύνετε ανούσιες σχέσεις, ώστε να κάνετε χώρο για κάποιες με δυνατότητα διάρκειας. Έχετε ήδη σχέση; Βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να συνδυάσετε την ενέργειά σας ως ζευγάρι!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον περιπετειώδη ένατο οίκο σας ζητά να πάρετε ένα υπολογισμένο ρίσκο. Είναι υπέροχο να φροντίζετε όλες τις μικρές λεπτομέρειες, Ιχθύες… Αλλά έτσι κάνετε μόνο περιορισμένα πράγματα. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε πόσο λειτουργούν οι μεγάλες ιδέες σας στην πραγματική ζωή. Θυμηθείτε: Μπορείτε πάντα να προσαρμόζεστε και να μαθαίνετε καθώς προχωράτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66