Σαββατοκύριακο 01-02/05 Να ξεπεράσετε τα συναισθηματικά εμπόδια

imerisies-19314-oneirokriths

Σαββατοκύριακο 01-02/05 .

Σαββατοκύριακο 01-02/05 Ζυγός .

Θέλετε να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα, Ζυγέ; Ξεκινήστε με την εκκαθάριση του φυσικού σας χώρου.

Από την ακαταστασία στην κρεβατοκάμαρά σας μέχρι το φαγητό που βάζετε στο σώμα σας, επαναφέρετε την επίγνωση σας σε πρώτο πλάνο.

zodia-taro-45

Καθώς η Σελήνη του Αιγόκερω βρίσκεται στον τέταρτο οίκο των θεμελίων σας, πρέπει να αρχίσετε από τη βάση σας εάν θέλετε να κάνετε μια αλλαγή. Με τον Ήλιο και τον Ερμή να συναντούν τη Σελήνη, θα έχετε έντονα συναισθήματα να αντιμετωπίσετε εάν κάποιος εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας.

Αντί να επιτρέψετε τη δημιουργία δυσαρέσκειας, κανονίστε μια συνάντηση για να συζητήσετε κάποιους νέους βασικούς κανόνες. Αλλά μην είστε επιθετικοί στην προσέγγισή σας. Οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πάντα τι αντίκτυπο έχουν οι πράξεις τους. Εάν μπορείτε να βάλετε λίγο χιούμορ στη συνομιλία σας, θα σας είναι ευκολότερο να τους κάνετε να συνεργαστούν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 01-02/05 Σκορπιός

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να μοιραστείτε τη σοφία σας είτε ζητάτε κάτι σε αντάλλαγμα είτε όχι. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, φωτίζοντας τον οίκο της επικοινωνίας σας τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Και χάρη σε μια θετική σύνδεση από τον Ήλιο και τον Ερμή στη ζώνη των σχέσεών σας, αυτοί οι διάλογοι θα μπορούσαν να είναι ελκυστικοί και για εσάς.

Εφόσον βλέπετε εύκολα και τις δύο πλευρές σχεδόν κάθε ζητήματος, μπορείτε να παρέχετε μια αντικειμενική άποψη. Μην πιέζεστε να δώσετε συμβουλές. Θέτοντας ευφυείς ερωτήσεις, θα βοηθήσετε τους ανθρώπους να βρουν τις δικές τους λύσεις. Όμως το πραγματικό ερώτημα είναι, μήπως εσείς αποφεύγετε να ανοιχτείτε στους άλλους; Δείτε τι συμβαίνει εάν μοιραστείτε περισσότερα προσωπικά στοιχεία με το συνομιλητή σας. Όταν περάσει η αρχική αμηχανία, μπορεί να ανακαλύψετε ένα υποστηρικτικό άτομο να βρίσκεται απέναντί σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία  Tο παρελθόν σας πλησιάζει

zwdia-66

Σαββατοκύριακο 01-02/05 Τοξότης

Μετατρέψτε οποιαδήποτε περίπλοκη αποστολή σε απλούστερα βήματα αυτό το Σαββατοκύριακο. Καθώς η Σελήνη κινείται μέσω του Αιγόκερω και του δεύτερου οίκου της απλότητάς σας, θα δείτε πού έχετε κάνει τα πράγματα πολύ πιο δύσκολα από ό, τι πρέπει να είναι. Όπου είναι δυνατόν, αποφύγετε τα περιττά πράγματα, είτε πρόκειται για τις δαπάνες σας, είτε πρόκειται για έξτρα ώρες εργασίας στη δουλειά σας. Μια θετική γωνία από τον Ήλιο και τον Ερμή στον Ταύρο σας βοηθά να συστηματοποιήσετε την επεξεργασία σας.

Είτε ασχολείστε με την εργασία σας ή με τον εβδομαδιαίο καθαρισμό του σπιτιού, ομαδοποιήστε τις παρόμοιες εκκρεμότητες. Θα αυξήσετε την αποδοτικότητά σας χρησιμοποιώντας το ίδιο μέρος του εγκεφάλου σας αντί να διασκορπίζετε τις σκέψεις σας. Θυμηθείτε, δεν χρειάζεται να ολοκληρώσετε κάθε έργο σε χρόνο ρεκόρ. Το να αφήνετε ένα περιθώριο «αποτυχίας» είναι στην πραγματικότητα μια ιδανική στρατηγική ανάπτυξης.

κρυσταλλομαντείαΑιγόκερως

Η Σελήνη του Αιγόκερω αυτού του Σαββατοκύριακου έρχεται αντιμέτωπη με τον Ήλιο και τον Ερμή στον δημιουργικό τομέα σας, φέρνοντάς σας πιο κοντά σε ένα όνειρό σας. Μην βιαστείτε να διαγράψετε τις πιο υψηλές φιλοδοξίες σας ως άπιαστες.

Οι επιθυμίες σας – ανεξάρτητα από το πόσο υπερβολικές μπορεί να φαίνονται – αξίζουν το χρόνο και την προσπάθειά σας. Τιμήστε τις βαθύτερες ευχές σας, και το σύμπαν θα σας βοηθήσει μετά χαράς. Θα πρέπει βέβαια να στρωθείτε στην δουλειά και να διοχετεύσετε την έμπνευσή σας για να το κάνετε, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε μεγάλες κινήσεις προτού να έχετε θέσει ένα σταθερό σχέδιο. Όταν αλληλεπιδράτε με άλλους, μοιραστείτε τα καλά σας νέα, αλλά διατηρήστε τα ρεαλιστικά. Δώστε στους ανθρώπους την πλήρη και αυθεντική εικόνα του τι σας συμβαίνει. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ανοίξετε και μια δίοδο για την πιθανή τους υποστήριξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, κάντε ένα επιπλέον βήμα για να προστατέψετε το ενεργειακό πεδίο σας. Κρατήστε μια καλή απόσταση από τους ανθρώπους που σας αποστραγγίζουν συναισθηματικά, αφήνοντας σας κουρασμένους ή απογοητευμένους στο τέλος κάθε αλληλεπίδρασης μαζί τους. Χάρη σε μια θετική δέσμη από τον Ήλιο και τον κοινωνικό Ερμή, μπορείτε να εντοπίσετε και τις ανθυγιεινές συμπεριφορές μέσα σας, όπως την τάση σας να θέλετε να ευχαριστήσετε τους πάντες ή να αποφεύγετε συνεχώς τις διαφωνίες. Προσεγγίστε άτομα που βαδίζουν σε παρόμοια μονοπάτια με εσάς – ακόμα καλύτερα αν ήταν κι αυτοί στη θέση που βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Ακούγοντας τις ιστορίες τους για το πως τα κατάφεραν θα σας ωθήσουν προς τους στόχους σας. Θα μπορούσατε να ξεπεράσετε ένα συναισθηματικό εμπόδιο και να αρχίσετε να αφήνετε πίσω σας μια περιοριστική ιδέα.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία  Tο παρελθόν σας πλησιάζει

xartomanteia

Ιχθύες

Τα αστέρια του Σαββατοκύριακου σας αναθέτουν έναν ασυνήθιστο ρόλο: να λειτουργήσετε σαν τη φωνή της λογικής. Κανονικά είστε οι πιο δημιουργικοί, παιχνιδιάρικοι ή πρωτοποριακοί της παρέας. Αλλά με τη Σελήνη στη ζώνη ομαδικής εργασίας σας να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τρίτο οίκο των συνεργασιών σας, θέλετε απλά να κάνετε τα πράγματα με τρόπο που να είναι εύκολος και λογικός.

Παρόλο που σας αρέσει να είστε χρήσιμοι, δεν υπάρχετε μόνο και μόνο για να εξυπηρετείτε τους άλλους. Το να είστε ένας πολύτιμος φίλος δεν σημαίνει να θυσιάζετε τις δικές σας ανάγκες για να φροντίσετε τις δικές τους, Ιχθύες. Ορίστε σαφή και υγιή όρια, ώστε να μην απογοητεύεστε. Δεν μπορείτε να βρείτε κανέναν για να συμμετάσχετε σε μια περιπέτεια την οποία επιθυμείτε; Ίσως αυτό να είναι ένα σημάδι για να επεκτείνετε την κοινωνική σας προσέγγιση. Ένας νέος φίλος θα μπορούσε σύντομα να είναι ιδανικός σύντροφος σε μια δραστηριότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988