Σαββατοκύριακο 01-02/10 Το πέπλο της ψευδαίσθησης σηκώνεται

erwtikes-27314-ζωδια

Σαββατοκύριακο 01-02/10 Β’.

Σαββατοκύριακο 01-02/10 Ζυγός .

Μην βιάζεστε, Ζυγέ! Ένα ρομαντικό ειδύλλιο ή ένα εκκολαπτόμενο επιχειρηματικό εγχείρημα μπορεί να σας έχει ξετρελάνει, αλλά η αντίθεση Αφροδίτης-Δία του Σαββάτου σας προσγειώνει στην πραγματικότητα.

Καθώς το πέπλο της ψευδαίσθησης σηκώνεται και βλέπετε την κατάσταση πιο καθαρά, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι μη ρεαλιστικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και επανεκτιμήστε τους κοινούς σας στόχους και τα οράματά σας, διασφαλίζοντας ότι θέλετε τα ίδιο πράγματα.

zodia-taro-45

Είναι άλλο να κάνετε μεγάλα όνειρα και άλλο να δημιουργείτε ψεύτικες ελπίδες προβάλλοντας τις φαντασιώσεις σας σε αυτό το άτομο. Θα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να ακουστείτε από αυτή την Κυριακή. Η ζωή σας ήταν χαοτική από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής έγινε ανάδρομος στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου.

Τις τελευταίες εννέα ημέρες, ο Ερμής βρίσκεται στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας, αφήνοντάς σας να νιώθετε εξαντλημένοι από όλα αυτά. Η ανακούφιση έρχεται καθώς ο Ερμής διορθώνει την πορεία του σήμερα, αλλάζοντας τη διάθεση και την αποφασιστικότητά σας. Προετοιμαστείτε για το επερχόμενο ντεμπούτο σας: Όταν ο Ερμής επιστρέψει στον Ζυγό στις 10 Οκτωβρίου, το μήνυμά σας θα γίνει δεκτό με ενθουσιασμό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Οκτώβριος 1ο δεκαήμερο Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη

taro-zodia-098

Σκορπιός

Υπάρχει κάτι που σας τρώει, Σκορπιέ; Αντί να το παραμερίζετε πεισματικά, η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της εγκάρδιας Αφροδίτης και του αισιόδοξου Δία σας ενθαρρύνει να το διερευνήσετε. Είτε πρόκειται για έναν χρόνιο πόνο στα πλευρά σας είτε για μια ανησυχία που δεν μπορείτε να αποβάλλετε, εστιάστε την προσοχή σας σε αυτό το ζήτημα. Αντί να ψάχνετε για απαντήσεις στο διαδίκτυο ή να προσπαθήσετε να βρείτε την άκρη μόνοι σας, γιατί να μην συμβουλευτείτε έναν ειδικό; Είναι πιθανό όλα να είναι μια χαρά, αλλά όπως πάντα, καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να το μετανιώσετε αργότερα. Το σώμα και τα συναισθήματά σας μπορεί να συνεργάζονται για να σας μεταφέρουν ένα σημαντικό μήνυμα.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείτε να ξεκουραστείτε από αυτή την Κυριακή. Ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 9 Σεπτεμβρίου στον δωδέκατο οίκο της επούλωσης και της ολοκλήρωσής σας. Αυτή η ομιχλώδης και απομονωτική περίοδος μπορεί να σας έχει αφήσει να αισθάνεστε μόνοι και εξαντλημένοι. Καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας κινείται προς τα εμπρός σήμερα, θα είστε σε θέση να ζητήσετε και να λάβετε ό,τι χρειάζεστε, από μια τηλεφωνική αναβάθμιση μέχρι μια παραγωγική ομαδική συνάντηση. Αν δεν ήσασταν ξεκάθαροι για το ποιος σας καλύπτει στην ομάδα σας, σύντομα θα δείτε το πραγματικό πρόσωπο των ανθρώπων.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει για τον Οκτώβριο 2022 .

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 01-02/10 Τοξότης

Μια πνευματική συνάντηση… ή μια φλογερή αντιπαράθεση; Οι εντάσεις με έναν φίλο ή συνάδελφο μπορεί να προκαλέσουν τριβές, αλλά κάντε μια παύση πριν κάνετε ή πείτε κάτι που θα μετανιώσετε. Το Σάββατο, μια τεταμένη ευθυγράμμιση μεταξύ της ερωτικής Αφροδίτης και του ηδονιστικού Δία θα μπορούσε να προκαλέσει χάος. Μην τροφοδοτείτε το δράμα κάποιου άλλου.

Αν έχετε σχέδια με ένα έντονο άτομο που είναι ικανό να απορροφήσει όλη σας την ενέργεια, δοκιμάστε μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί να αφοσιωθείτε αποκλειστικά σε αυτό. Μια εμπνευσμένη ταινία θα μπορούσε να σας δώσει κάτι για να μιλήσετε εκτός από τα προσωπικά του θέματα. Και αν όλα τα άλλα αποτύχουν, αναβάλλετε το ραντεβού σας!

zwdia-tarw-zodia-19Τα μπερδέματα της καριέρας σας ξεκαθαρίζουν αυτή την Κυριακή! Ενώ τα πράγματα πήγαιναν καλά στη δουλειά σας, ο Ερμής έκανε μια στροφή στον τομέα της ομαδικής σας εργασίας στις 9 Σεπτεμβρίου, και στη συνέχεια άρχισε να δημιουργεί ζητήματα στον τομέα της καριέρας σας, στις 23 Σεπτεμβρίου.

Αν αυτή η φάση άναψε περισσότερες από μια φωτιές, μπορείτε να αρχίσετε να τις σβήνετε τώρα, καθώς ο αγγελιοφόρος πλανήτης διακόπτει την ανάδρομη πορεία του σήμερα.

Αναβαθμίστε τα gadgets και τους υπολογιστές σας και συγκεντρώστε τους συναδέλφους σας για μια φθινοπωρινή εναρκτήρια συνάντηση για την επιστροφή στις υποχρεώσεις σας. Δώστε σε όλους να καταλάβουν ότι η παραγωγικότητα ξεκινάει τώρα και αναλάβετε προσωπικά την ευθύνη για τα αποτελέσματα της ομάδας σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Σαββατοκύριακο 01-02/10 Αιγόκερως

Θέστε αποφασιστικά τα όριά σας αυτό το Σάββατο. Αν κάποιος εκμεταλλεύεται τη φροντίδα και τη γενναιοδωρία σας, πρέπει να μπουν ξεκάθαρα όρια. Η σύγκρουση μεταξύ της ανοιχτόκαρδης Αφροδίτης και του επεκτατικού Δία σας υπενθυμίζει ότι δεν πειράζει να λέτε όχι και ότι είναι απαραίτητο να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες. Πώς μπορείτε να φροντίσετε κάποιον άλλον αν δεν φροντίσετε πρώτα τον εαυτό σας; Κρατήστε αυτό το άτομο σε υγιή απόσταση για τουλάχιστον μία ή δύο ημέρες. Το να του δώσετε χώρο να καταλάβει μόνος του το πρόβλημά του είναι στην πραγματικότητα περισσότερο χρήσιμο παρά επιβλαβές.

Οι όποιες επαγγελματικές επιβραδύνσεις θα αρχίσουν να ανακτούν ταχύτητα την Κυριακή, καθώς ο Ερμής ολοκληρώνει μια δύσκολη ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου. Ο αγγελιοφόρος πλανήτης βρισκόταν στον οίκο της καριέρας σας μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια γλίστρησε στον ειλικρινή ένατο οίκο σας. Ευτυχώς για εσάς, ο Ερμής διακόπτει την ανάδρομη πορεία του σήμερα, αποκαθιστώντας την τάξη και βοηθώντας σας να συγχρονιστείτε ξανά με συναδέλφους και φίλους. Ένα αδιέξοδο εγχείρημα μπορεί να επιταχυνθεί.

Διαβαστε επισης : Η τράπουλα της Κατίνας αποκαλύπτει για τον Οκτώβριο 2022 .

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 01-02/10 Υδροχόος

Εκφράστε όσα νιώθετε, Υδροχόε, αλλά μην αποκαλύπτετε πάρα πολλά. Η υπερβολικά εκφραστική αντίθεση Αφροδίτης-Δία του Σαββάτου σας υπενθυμίζει ότι είναι απαραίτητο να φιλτράρετε τα πράγματα. Βρείτε μια ισορροπία μεταξύ του να είστε αυθεντικοί και του να φέρεστε ανάρμοστα. Υπάρχει μια τάση να προσβάλλετε άθελά σας τους άλλους κάτω από αυτούς τους ουρανούς, ακόμα και με ένα τυχαίο σχόλιο που ίσως σας ξεφύγει. Με την ίδια λογική, προσέξτε να μην μοιράζεστε υπερβολικά τις σκέψεις σας με τους άλλους -ιδιαίτερα αν δεν έχετε σαφή αίσθηση των προθέσεών τους. Κρατήστε τις συζητήσεις σύντομες και ανάλαφρες.

Ώρα να νιώσετε ανακούφιση αυτή την Κυριακή! Η ανάδρομη πορεία του άτακτου Ερμή, που ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου, φτάνει στο τέλος της. Ενώ ο επικοινωνιακός πλανήτης κινούταν στον ένατο οίκο της εξερεύνησης και της επέκτασής σας για το πρώτο μισό της πορείας του, μπορεί να αντιμετωπίσατε προβλήματα με τα ταξίδια και την τεχνολογία. Παρ’ όλα αυτά, αυτό ήταν μάλλον προτιμότερο από τις συναισθηματικές εκρήξεις που ακολούθησαν όταν ο Ερμής άρχισε να κινείται ανάδρομος μέσω του όγδοου οίκου της οικειότητάς σας στις 23 Σεπτεμβρίου. Αφήστε τα όλα πίσω σας τώρα. Καθώς ο Ερμής κινείται προς τα εμπρός στη δυναμική Παρθένο, είναι ασφαλές να ανοίξετε την καρδιά σας και να μοιραστείτε και πάλι τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Οκτώβριος 1ο δεκαήμερο Σχέσεις-Χρήμα-Τύχη

κρυσταλλομαντεία

Ιχθύες

Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή αυτό το Σάββατο, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σας κάνει να ασχολείστε τόσο πολύ με μια κατάσταση που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε τίποτα άλλο. Υπό κανονικές συνθήκες, είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω κάθε φορά που σας κυριεύει αυτή η εμμονική συμπεριφορά. Αλλά κάτω από αυτούς τους ουρανούς, μπορεί να δυσκολευτείτε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

Αν διαπιστώσετε ότι πέφτετε στα ίδια λάθη, αποπροσανατολίστε το μυαλό σας από αυτό το θέμα απασχολούμενοι με την καθημερινότητα. Κάντε τις δουλειές του σπιτιού ή ασχοληθείτε με μια εύκολη εργασία. Αν αφεθείτε στην απλότητα της ζωής, αυτό το ακανθώδες ζήτημα μπορεί να λυθεί από μόνο του.

300x300aΕίστε έτοιμοι να ξαναβρείτε τον συγχρονισμό σας αυτή την Κυριακή; Από τις 9 Σεπτεμβρίου, όταν ο επικοινωνιακός Ερμής έγινε ανάδρομος στις ζώνες των συνεργασιών σας, νιώσατε το βάρος των ρομαντικών αναταραχών ή των διαξιφισμών με τους συναδέλφους σας.

Οι οικονομικές τριβές μπορεί επίσης να σας έχουν απογοητεύσει. Τα καλά νέα είναι πως ο πλανήτης του ηλιακού συστήματος που κυβερνά την τεχνολογία και τις διαπροσωπικές υποθέσεις, κινείται σήμερα προς τα εμπρός.

Ξεκινήστε να εξομαλύνετε τις ατέλειες σε μια επισφαλή κοινή επιχείρηση και να αποκαταστήσετε κάποιες βασικές σχέσεις. Οι τρεις τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες, αλλά μπορείτε να μάθετε από αυτές εντοπίζοντας και αμβλύνοντας τους στρεσογόνους παράγοντες που μετέτρεψαν τις συγκρούσεις σε κρίσεις. Αν πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με ένα σημαντικό πρόσωπο, είναι ασφαλές να το κάνετε τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45