Σαββατοκύριακο 02-03/07 Τέλειος συγχρονισμός για μια μεγάλη απόφαση

erwtikes-provlepsis-tetarti-30-4

Σαββατοκύριακο 02-03/07 Β΄ .

Σαββατοκύριακο 02-03/07 Ζυγός .

Μια πινελιά μυστηρίου μπορεί να κάνει θαύματα αυτό το Σάββατο – αρκεί να μην κρατάτε τα χαρτιά σας εντελώς κλειστά.

Αν θέλετε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον κάποιου, αποκαλύψτε τους μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία. Με λίγη περισσότερη γνώση του χαρακτήρα σας, θα ξέρουν πώς να σας ευχαριστήσουν. Οι ζευγαρωμένοι Ζυγοί ίσως θελήσετε να κάνετε σχέδια για το όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

zodia-taro-45

Είτε αναρωτιέστε για τα “επόμενα βήματα” είτε υπολογίζετε τα σχέδια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, θίξτε το θέμα από μια πιο παιχνιδιάρικη οπτική γωνία για να εμπλέξετε και το άλλο σας μισό σε αυτή τη δημιουργική διαδικασία.

Ηρεμήστε και χαλαρώστε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η εσωστρεφής Σελήνη στην Παρθένο βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο της ανάπαυσης και της θεραπείας σας, και η εστίασή σας είναι στραμμένη στην προσωπική σας ζωή -όχι στις επικείμενες προθεσμίες και στους απαιτητικούς ανθρώπους. Αν μη τι άλλο, ξεκουραστείτε, γιατί αυθόρμητα σχέδια και προσκλήσεις για μια ευχάριστη παρέα θα μπορούσαν να έρθουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Γιατί να σπαταλάτε ενέργεια κυνηγώντας πράγματα όταν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μαγνητισμό του ζωδίου σας για να τα προσελκύσετε; Η πιεστικότητα είναι απωθητική υπό το αξιοπρεπές τρίγωνο Ερμή-Κρόνου του Σαββάτου. Αντί να αναγκάζετε τους ανθρώπους να κάνουν πράγματα, σκεφτείτε μια δελεαστική πρόταση που θα τους προσελκύσει σε αυτά που επιθυμείτε. Το να γοητεύετε τα πλήθη είναι παιχνιδάκι για σας, και σήμερα, με λίγη προσπάθεια θα πάτε μακριά.

Πριν κυκλοφορήσετε παντού αυτά που σκέφτεστε, περάστε τις ιδέες σας από υποστηρικτικούς ανθρώπους που πάντα πίστευαν στο όραμά σας. Ανεβάζοντας πρώτα την αυτοπεποίθησή σας, θα είστε έτοιμοι να εντυπωσιάσετε! Κάτω από τη λάμψη της συνεργατικής Σελήνης της Κυριακής, πολλοί άνθρωποι μαζί θα καταφέρουν να δώσουν ζωή σε ένα όραμα. Βάλτε μερικές ακόμα καρέκλες γύρω από το τραπέζι και καλωσορίστε διαφορετικά άτομα στο έργο ή την αποστολή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

zwdia-66

Σαββατοκύριακο 02-03/07 Τοξότης

Ενώ μπορεί να είστε ο πιο ανεξάρτητος του ζωδιακού κύκλου, ευδοκιμείτε ως μέλος ενός δίδυμου ομοϊδεατών. Το Σάββατο θα μπορούσε να φέρει μια κερδοφόρα σύζευξη καθώς ο φιλικός Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον δομημένο Κρόνο στις ζώνες των κοινών σας επιχειρήσεων. Όσο κι αν αγαπάτε τη λάμψη μιας χαρισματικής προσωπικότητας, ο λογικός Κρόνος απαιτεί διάρκεια και μια συνδυασμένη ικανότητα να βλέπετε τη μεγάλη εικόνα.

Αν βρίσκεστε ήδη σε διαπραγματεύσεις, να είστε απόλυτα ξεκάθαροι ως προς τους όρους σας. Μην αφήνετε περιθώρια για εικασίες ή υποθέσεις σε αυτή τη συμφωνία. Και εφόσον ξέρετε τι θέλετε, μη φοβηθείτε να κάνετε κουμάντο! Η επίμονη πλευρά σας θα είναι σίγουρα εμφανής την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στην Παρθένο σκαρφαλώνει στην κορυφή του χάρτη σας.

Είστε τόσο κοντά στην επίτευξη ενός μεγάλου επαγγελματικού στόχου, και παρόλο που είναι Σαββατοκύριακο, θα έχετε ένα μεγάλο κύμα δύναμης για να προχωρήσετε μπροστά. Δεν χρειάζεται να παραλείψετε τη διασκέδαση, αλλά ενώ όλοι κανονίζουν μια ομαδική έξοδο για την παραλία, εσείς μπορεί να εκμεταλλευτείτε μετά χαράς τον χρόνο που θα έχετε μόνοι σας! Μπορείτε πάντα να τους προλάβετε αργότερα για να πιείτε γιορτάζοντας την ολοκλήρωση αυτής της αποστολής.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας – Deste Προβλέψεις για το 1ο 10ήμερο Ιουλίου 22.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Το Σάββατο, η συνένωση του έξυπνου Ερμή και του κυβερνήτη σας, του δομημένου Κρόνου, που ενισχύει την ευεξία, μπορεί να ενεργοποιήσει τη λάμψη σας. Όποια κι αν είναι τα σχέδιά σας για τις επόμενες 24 ώρες, κάντε μια δεκάλεπτη άσκηση αναπνοής, ετοιμάστε τσάι και αφιερώστε ποιοτικό χρόνο στο ημερολόγιό σας. Η τριήμερη συνταγή της επιτυχίας σας είναι η εξής: καθαρό, πράσινο και γαλήνιο. Βυθιστείτε στη φύση ή εγκατασταθείτε δίπλα σε ένα παράθυρο με όμορφη θέα. Αυτό όχι μόνο θα αναζωογονήσει το πνεύμα σας, αλλά είναι πιθανό να επαναφέρει την ελπίδα γύρω από την εύρεση του σωστού δρόμου.

Υπάρχει τέλειος συγχρονισμός, ειδικά αν επίκειται μια μεγάλη απόφαση. Με την πειθαρχημένη Σελήνη στην Παρθένο και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας την Κυριακή, το κοσμικό μήνυμα είναι σαφές: Αν κάτι αξίζει να γίνει, αξίζει να γίνει με τον σωστό τρόπο. Οι ιδέες σας μπορεί να φαίνονται σε κάποιους μπροστά από την εποχή τους, αλλά πότε αυτό σας σταμάτησε στο παρελθόν; Θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να ταξιδέψετε, να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο ή ακόμη και να ξεκινήσετε μια παράλληλη δραστηριότητα σε συνδυασμό με αυτό το σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκύριακο 02-03/07 Υδροχόος

Αφήστε κατά μέρους τη σεμνότητα αυτό το Σάββατο και αποκαλύψτε τα χαρίσματά σας! Ο συνδυασμός του εκφραστικού Ερμή και του ικανού Κρόνου σας βοηθά να βρείτε την τέλεια ισορροπία, ώστε να μπορείτε να χαρείτε την επιτυχία σας χωρίς να είστε υπερβολικοί. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι έχετε κερδίσει κάποια γαλόνια. Τώρα, πώς μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο; Όπου είναι δυνατόν, φέρτε και άλλους μαζί σας, ώστε να απολαύσουν κι αυτοί τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία και τους φίλους με επιρροή προς όφελός σας. Ένα νεύμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για ένα θέμα. Την Κυριακή, αυτό που θα θέλετε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι λίγη ιδιωτικότητα! Με την εσωστρεφή Σελήνη στην Παρθένο να φωτίζει τον εσωτερικό όγδοο οίκο σας, μπορεί να είστε λίγο πιο ευαίσθητοι από ό,τι συνήθως στην ενέργεια των άλλων ανθρώπων. Αν δεν απαιτείται να αλληλεπιδράσετε με τους άλλους, προχωρήστε και αποτραβηχτείτε στο καβούκι σας για λίγο. Είναι δικαίωμά σας! Απλά μην νιώσετε τόσο άνετα εκεί μέσα, ώστε να ξεχάσετε να βγείτε ξανά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G Ιούλιος 22 Kαθυστερήσεις σε αισθηματικές αποφάσεις

zodia-0988

Ιχθύες

Το καλό φαγητό είναι πολύ ελκυστικό αυτό το Σάββατο, αλλά τι τροφοδοτεί αυτή σας την επιθυμία; Πριν απολαύσετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές παγωτού με αλατισμένη καραμέλα, καταγράψτε τα συναισθήματά σας στο ημερολόγιό σας. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να ενδώσετε σε έναν πειρασμό- ωστόσο, η σημερινή πειθαρχημένη συνένωση Ερμή και Κρόνου δείχνει κάτι βαθύτερο.

Μήπως καταπνίγετε τα συναισθήματά σας στα γλυκά; Αν ναι, βρείτε μια διέξοδο για να τα μοιραστείτε. Ξεπεράστε την απλή εκτόνωση. Έχετε ανάγκη να ακουστείτε, ναι, αλλά στη συνέχεια, κατευθύνετε αυτά τα συναισθήματα προς μια χρήσιμη κατεύθυνση.

300x300a

Μέσω του προβληματισμού, μπορείτε να καταλήξετε σε μια ιδανική λύση. Δείξτε λίγη περισσότερη αγάπη και εκτίμηση στους ξεχωριστούς ανθρώπους της ζωής σας αυτή την Κυριακή. Η Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει τον οίκο των σχέσεών σας, κάνοντάς σας να νιώθετε ζεστάσιά και τρυφερότητα για τον εσωτερικό σας κύκλο.

Και όταν πρόκειται να διατηρήσετε μια επιτυχημένη επαγγελματική ή δημιουργική συνεργασία, δεν έχει σημασία μόνο το ποιόυς γνωρίζετε, αλλά και το πώς λειτουργείτε. Αντιμετωπίστε τους ανθρώπους με σεβασμό και καλοσύνη και μπορείτε να περιμένετε το ίδιο ως αντάλλαγμα- αλλά αν τους θεωρήσετε δεδομένους ή αν τους φορτώσετε τα προβλήματά σας, μπορεί να βρεθείτε να εργάζεστε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot