Σαββατοκύριακο 02-03/10 – Γλυκά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια

erwtikes-1314

Σαββατοκύριακο 02-03/10 . Β΄

Σαββατοκύριακο 02-03/10 Ζυγός .

Η αντιπαράθεση του Σαββάτου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία στους κοινωνικούς σας τομείς θα μπορούσε να προκαλέσει μια αναθεώρηση στις παρέες σας. Υπάρχουν άνθρωποι που σας καλύπτουν χωρίς καμία αμφιβολία.

Όμως παράλληλα, υπάρχουν και εκείνοι των οποίων το ιστορικό είναι στην καλύτερη περίπτωση αμφίβολο.

zodia-taro-45

Αυτή η διέλευση μπορεί να σας κάνει πιο ανυπόμονους, γι’ αυτό κάντε μια παύση πριν διαλύσετε έτσι απλά μια φιλία. Περάστε τους άστατους τύπους στην κατηγορία των “φιλικών γνωριμιών”. Αν εμφανιστούν με μια αυθόρμητη πρόσκληση, μπορείτε πάντα να δεχτείτε. Αλλά μην περιμένετε να είναι εκεί όταν χρειάζεστε ένα άτομο για να στηριχθείτε.

Αν σκοπεύετε να ρισκάρετε για τον έρωτα αυτή την Κυριακή, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ένα δίχτυ ασφαλείας διαθέσιμο. Ο περιπετειώδης Δίας στη ρομαντική σας ζώνη φλερτάρει με τον Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας. Γλυκά συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, αλλά μην αφήσετε τις φαντασιώσεις να ξεφύγουν. Ενώ τα λόγια κάποιου μπορεί να είναι αληθινά, περιμένετε να δείτε τι πράξεις θα ακολουθήσουν. Από την πλευρά σας, μην δίνετε υποσχέσεις που δεν είστε τουλάχιστον κατά 90% σίγουροι ότι μπορείτε να τηρήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Σαββατοκύριακο 02-03/10 Σκορπιός

Φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι μαζί σας και πάλι αυτό το Σαββατοκύριακο, Σκορπιέ; Με τη Σελήνη στον Λέοντα να περιφέρεται στον οίκο της καριέρας σας το Σάββατο, δεν θα μας εξέπληττε. Έχετε μια αυτοκρατορία να χτίσετε! Και το να είστε μπροστά στο παιχνίδι σας διατηρεί σε καλό κλίμα με τους παράγοντες του κλάδου σας. Αλλά μην αγνοείτε τον στενό σας κύκλο! Καθώς ο ελεύθερος Δίας στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας αντιτίθεται στη Σελήνη, τα διαλείμματα θα ανανεώσουν τις δημιουργικές σας απασχολήσεις. Φορτίστε τις δυνάμεις σας κατά τη διάρκεια ενός δεκατιανού ή ενός διαλείμματος για καφέ.

Κρατήστε κοντά σας τους παρηγορητικούς σας έμπιστους ανθρώπους αυτή την Κυριακή. Κάθε συναίσθημα θα μεγεθυνθεί χάρη στον μεγαλοπρεπή Δία που συναντά τον ανάδρομο Ερμή. Πρέπει να ανοιχτείτε όσον αφορά τα βαθύτερα συναισθήματά σας, αυτά που κρατάτε κρυφά τις περισσότερες μέρες. Η ενσυναίσθηση είναι μεταδοτική, γι’ αυτό φροντίστε να ακούσετε κι εσείς τους άλλους. Αυτή η σύνδεση θα είναι ιδιαίτερα ανανεωτική – αρκεί να εστιάζετε σε ένα άτομο κάθε φορά.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/10 Πρώτο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 02-03/10 Τοξότης

Πείτε όλη την αλήθεια και μόνο την αλήθεια αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη να φτάνει στον Λέοντα και τον ένατο οίκο σας, θα μπορούσατε να μεταδώσετε μια δόση ωμής, ακόμη και σκληρής ειλικρίνειας. Αλλά φροντίστε να μετριάστε αυτό το διάβημα με διακριτικότητα. Με τον κυβερνήτη σας, τον ειλικρινή Δία, να ακυρώνει την ευαισθησία της Σελήνης, θα μπορούσατε να πληγώσετε τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Ηγηθείτε με αγάπη την Κυριακή, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο απεριόριστος Δίας, συναντά τον εκφραστικό Ερμή, ο οποίος είναι σήμερα ανάδρομος. Τα μηνύματα μπορούν και παρερμηνεύονται πολύ εύκολα -και ακόμα και η παραμικρή σκιά που θα ρίξετε θα μεγεθυνθεί σε γιγαντιαίες διαστάσεις. Αν δεν έχετε κάτι καλό να πείτε, αποχωρήστε από τη συζήτηση.

κρυσταλλομαντείαΠριν πάρετε θέση για ένα θέμα, οπλιστείτε με γεγονότα. Αυτό θα κρατήσει κάθε διάλογο παραγωγικό και γειωμένο στην πραγματικότητα. Αν ανακαλύψετε ότι είχατε παραπληροφορηθεί, ζητήστε συγγνώμη και διορθώστε τα λεγόμενά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Η σαγηνευτική σας πλευρά βγαίνει στην επιφάνεια αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη φτάνει στον Λέοντα και τον παθιασμένο όγδοο οίκο σας. Η φαντασία μπορεί να σας ξεσηκώσει από τον συνήθη προσγειωμένο σας χαρακτήρα – και χάρη στην αντίθεση Σελήνης-Δία, κινδυνεύετε να δράσετε βιαστικά αντί να παίξετε τα χαρτιά σας στρατηγικά. Δεν θέλετε να φανείτε υπερβολικά πρόθυμοι ή αδιάφοροι. Αλλά αν εσείς ξεκινήσατε μια συζήτηση, δώστε στους ανθρώπους την ευκαιρία να προχωρήσουν προς το μέρος σας! Αυτό θα σας πει τα πάντα για την προσπάθεια που είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν.

Βάλτε στο τραπέζι τα οικονομικά θέματα αυτή την Κυριακή, καθώς ο Δίας παρέχει ώθηση αυτοπεποίθησης στον εκφραστικό Ερμή. Όμως ο αγγελιοφόρος πλανήτης είναι ανάδρομος, προειδοποιώντας σας να θίγετε τέτοια θέματα αποκλειστικά με ψυχραιμία και υπευθυνότητα. Αν είστε έξαλλοι για ένα γραμμάτιο ή φοβάστε για το πώς θα πληρωθεί ένας κοινός λογαριασμός, μην προσποιείστε ότι δεν είστε. Φροντίστε να ηρεμήστε κάνοντας μια γυμναστική προπόνηση ή διαλογισμό πριν από την κουβέντα.

zodia-zwdia-9988

Υδροχόος

Με τη Σελήνη στον Λέοντα να πυροδοτεί τη ζώνη των συνεργασιών σας αυτό το Σάββατο, οι συνδέσεις σας λαμβάνουν ενέργεια. Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε με κάποιο συγκεκριμένο άτομο; Η αντίθεση Σελήνης-Δία σας εμπνέει να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να αποκαλύψει κοινό έδαφος ή συμβατές συνέργειες.

Αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός πραγματικά δυναμικού διδύμου. Βαθύτερες ιδέες για το σύμπαν εισρέουν την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής ενώνεται με τον φιλοσοφικό Δία στο ζώδιό σας. Κανένα θέμα δεν είναι πολύ παράξενο για να το αγγίξετε σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε να αμφισβητείτε πεποιθήσεις που διατηρούνται εδώ και καιρό, αλλά δεν πειράζει! Ξεκινήστε ένα πνευματικό ταξίδι… ή ένα κυριολεκτικό ταξίδι σε μια εμπνευσμένη τοποθεσία.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-10/10 Πρώτο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ιχθύες

Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα περνάει από τον συστηματικό έκτο οίκο σας, αφιερώστε το Σάββατο στην οργάνωση του σπιτιού σας, στην πληρωμή λογαριασμών και στην καταγραφή του προγράμματός σας. Αλλά μην περάσετε όλη την ημέρα τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις σας. Η αντίθεση της Σελήνης και του Δία που προκαλεί μια επιθυμία για περιπλάνηση σας παρασύρει για λίγη περιπέτεια. Ευχαριστήστε τον εαυτό σας με ένα οδικό ταξίδι, αφήνοντας χώρο για αυθόρμητες στάσεις και παρακάμψεις στη διαδρομή. Αν πρέπει να βγάλετε κάτι από μέσα σας την Κυριακή, μην το κάνετε χωρίς να δώσετε στους άλλους την ευκαιρία να προετοιμαστούν.

Είναι δελεαστικό να ξεσπάσετε με τον αφιλτράριστο Δία να βρίσκεται σε αντίθεση με τον εκφραστικό Ερμή. Αλλά με τον αγγελιοφόρο πλανήτη να είναι ανάδρομος, η συναισθηματική σας παρόρμηση θα μπορούσε να φέρει ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Ιδανικά αποφύγετε οτιδήποτε ακούγεται έστω και λίγο σαν κατηγορία και μιλήστε αποκλειστικά για τις προσωπικές σας επιθυμίες. Ακόμα καλύτερα, οδηγήστε τη συζήτηση σε μερικές δημιουργικές λύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις