Σαββατοκύριακο 04-05/03 Μια επική μάχη ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Σαββατοκύριακο 04-05/03 Β’ .

Σαββατοκύριακο 04-05/03 Ζυγός .

Η θόλωση των ορίων μεταξύ ρομαντισμού και φιλίας κρύβει μια δόση γοητείας αυτό το Σάββατο, αλλά θα αξίζει αυτή η μικρή ερωτική περιπέτεια την αγωνία που θα νιώσετε;

Μην εξιδανικεύετε τις φάσεις του παρελθόντος όπου αντίστοιχες καταστάσεις πήγαν στραβά. Το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να φλερτάρετε με την καρδιά σας, αλλά μην ξεπεράσετε τα όρια που ξέρετε ότι δεν πρέπει.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, σκεφτείτε δυο φορές πριν κάνετε μια θυσία για την ομάδα. Η εξυπηρέτηση των ιδιαίτερων προτιμήσεων κάποιου θα μπορούσε να καταπατήσει την ελευθερία σας, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον οίκο της ομαδικής σας δραστηριότητας αντιτίθεται στον καταπιεστικό Κρόνο.

Ίσως αισθάνεστε ότι θυσιάζετε τη δική σας αυτοέκφραση για να κρατήσετε αυτό το άτομο που είναι δύσκολο να ικανοποιηθεί. Αν πρέπει να παραιτηθείτε από τόσα πολλά για το γενικότερο καλό, βεβαιωθείτε ότι είναι μόνο ένα προσωρινό μέτρο. Το να περιμένετε στα παρασκήνια δεν είναι ένα καλό συναίσθημα -ή μια καλή κίνηση- για τον Ζυγό του 2023!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Σκορπιός

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου σας προωθεί από το ρόλο του διευθυντή κρουαζιέρας στην καρέκλα του καπετάνιου. Πείτε αντίο στην εξυπηρέτηση των επιθυμιών και των ιδιοτροπιών του καθενός, Σκορπιέ: έχετε ένα πλοίο να οδηγήσετε τώρα. Αναθέστε εργασίες σε τρίτους και θα τους εμπνεύσετε να πιστέψουν τόσο στον εαυτό τους όσο και στο όραμά σας. Με ένα ξεκάθαρο σχέδιο, θα φέρετε την αποστολή σας στο λιμάνι και θα αφήσετε το βραδινό σας πρόγραμμα ελεύθερο.

Την Κυριακή, μια επική μάχη θα μπορούσε να συμβεί ανάμεσα στην καρδιά και το μυαλό σας, καθώς η ορμητική Σελήνη στον Λέοντα μονομαχεί με τον νηφάλιο Κρόνο στον τέταρτο οίκο των συναισθημάτων σας. Καταπνίγετε τα αληθινά σας συναισθήματα ή προσποιείστε ότι όλα είναι καλά; Ίσως αισθάνεστε διχασμένοι ανάμεσα στην προσωπική σας ζωή και την καριέρα σας και δεν είστε σίγουροι για το σωστό δρόμο. Αφιερώστε χρόνο για να σκεφτείτε την κατάσταση πριν κάνετε οποιαδήποτε άστοχη κίνηση. Και αφού επιλύσετε τον προσωπικό σας προβληματισμό, ξεκινήστε έναν ειλικρινή διάλογο με τους άλλους εμπλεκόμενους. Επιτρέψτε τους να σας υποστηρίξουν στην αποκάλυψη λύσεων. Δεν χρειάζεται να βρείτε την άκρη μόνοι σας!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 04-05/03 Τοξότης

Δεν χρειάζεται να περιορίσετε τα ρομαντικά σας συναισθήματα το Σάββατο. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης σας δίνει το πράσινο φως να κάνετε μεγάλες και τολμηρές κινήσεις με τα αισθήματά σας. Θα μπορούσατε να ξεδιπλώσετε την καρδιά σας κάνοντας ένα δώρο με νόημα ή να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής που να τα λέει όλα. Οι Τοξότες που είναι μόνοι θα μπορούσαν να είναι ιδιαίτερα διεκδικητικοί, και με τη γοητευτική Αφροδίτη στη γωνία σας, δεν θα υπάρχει πρόβλημα όσο άμεσοι κι αν είστε.

Η Κυριακή φέρνει ένα περίεργο μείγμα ελευθερίας και περιορισμών, χάρη στην επεκτατική Σελήνη στον Λέοντα που έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Κρόνο που ενισχύει τα όρια. Ίσως συνειδητοποιήσετε πόσο στατικοί έχετε γίνει και νιώσετε την ανάγκη να κινείτε το σώμα σας πιο συχνά. Αν αγωνίζεστε να διατηρήσετε την πίστη σας γύρω από μια δύσκολη κατάσταση, ίσως αναλαμβάνετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να διαχειριστείτε. Τα μικρά βήματα, όπως η εγγραφή σε ένα απογευματινό εργαστήριο ανάπτυξης δεξιοτήτων, μπορούν να σας βγάλουν από το τέλμα πιο γρήγορα από ό,τι ένα τεράστιο άλμα. Και όταν αισθάνεστε κολλημένοι συναισθηματικά, ένας απλός περίπατος θα μπορούσε να κάνει θαύματα.

δωρεάν-προβλέψεις

Αιγόκερως

Ο συναισθηματισμός μπορεί να διαστρεβλώσει τα γεγονότα του παρελθόντος και το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου σας αφήνει ιδιαίτερα επιρρεπείς στο να ξεχάσετε όλα τα άσχημα. Αναπολήστε με την καρδιά σας, αλλά μην υποβαθμίζετε τα ζητήματα που είναι ικανά να διακόψουν μια σχέση. Αυτά είναι καλύτερο να αντιμετωπιστούν το συντομότερο δυνατό. Αν απλά έχετε απομακρυνθεί, αδράξτε την ευκαιρία και επανασυνδεθείτε. Μερικές φορές, όλα είναι θέμα χρόνου, ο οποίος είναι σίγουρα με το μέρος σας στο παιχνίδι του έρωτα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, ένας στενός δεσμός θα μπορούσε να δοκιμαστεί καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον όγδοο οίκο της συγχώνευσής σας εμποδίζεται από μια αντίθεση του περιοριστικού Κρόνου. Μην εκπλαγείτε αν βρείτε τον εαυτό σας να μελαγχολεί για μια αντιληπτή προσβολή ή να φτιάχνει μια λίστα με όλους τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν θα λειτουργήσει. Ενώ ίσως να μην καταφέρνετε να αντισταθείτε σε μια απαισιόδοξη διάθεση, μπορείτε να ξεφύγετε από αυτήν με άλλους τρόπους. Αντιμετωπίστε τους λογαριασμούς σας ή τις ημιτελείς εργασίες που δεν απαιτούν να είναι ενεργοποιημένο το στρατηγικό σας μυαλό. Η φροντίδα των υποθέσεων που πραγματικά μπορείτε να ελέγξετε σας βοηθά να αποκτήσετε αντικειμενικότητα σχετικά με αυτά τα διαπροσωπικά προβλήματα.

Διαβαστε επισης : Κρυσταλλομαντεία – Ενόραση – Ερωτικές Προβλέψεις 03/03

zodia provlepseis

Σαββατοκύριακο 04-05/03 Υδροχόος

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου ενισχύει τη γοητεία σας, δίνοντας ακόμα και στον πιο ντροπαλό Υδροχόο μια εκθαμβωτική δόση έλξης. Ίσως είναι εύκολο να υποτιμάτε τη δύναμη του μαγνητισμού σας, αλλά δώστε προσοχή: Οπουδήποτε στρέφετε το βλέμμα σας τώρα, είναι πιθανό να υπάρξει ενδιαφέρον. Κατευθύνετε αυτή την ισχυρή δύναμη προς τους ανθρώπους που πραγματικά σας ιντριγκάρουν. Θα βρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το να ξεδιπλώσετε σταδιακά τον χαρακτήρα ενός σιωπηλά σαγηνευτικού τύπου. Μήπως μια σχέση σας έχει καθυστερήσει να ρυθμιστεί;

Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Λέοντα να έρχεται αντιμέτωπη με τον Κρόνο στον Υδροχόο και τον οίκο του εαυτού σας, ακολουθήστε τις ενστικτώδεις παρορμήσεις που σας λένε να εξισορροπήσετε μια σύνδεση. Ίσως χρειάζεται να δώσετε σε έναν σημαντικό δεσμό λίγη επιπλέον φροντίδα και προσοχή, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αναδιατάξετε μερικά άλλα σχέδια στο πρόγραμμά σας. Προσέξτε να μην υπερ-οργανώνετε τα πράγματα, αλλιώς δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να ζήσετε την στιγμή. Μια άσχημη διάθεση μπορεί να σας κάνει να διολισθήσετε σε στιγμές απελπισίας. Επαναφέρετε την πλευρά του εαυτού σας που θεωρεί πως όλα είναι δυνατά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αποσπάσετε την προσοχή σας βοηθώντας κάποιον ή υποστηρίζοντας έναν φίλο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ιχθύες

Η σύνδεση του Σαββάτου μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης που ενισχύει την ευεξία, σας παρακινεί να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές. Αφήστε τη μηχανή του εσπρέσο σας εκτός λειτουργίας για λίγο και δοκιμάστε να πιείτε ένα ρόφημα βοτάνων. Όταν ετοιμάζετε το φαγητό σας, προσθέστε μια σαλάτα με κινόα και λαχανικά στο γεύμα σας. Η πρόσληψη καθαρών τροφών θα σας κρατήσει ενεργητικούς για αυτή την ημέρα, η οποία απαιτεί από εσάς τόσο συγκέντρωση όσο και δημιουργικότητα. Πάρτε μέρος σε συζητήσεις ανταλλαγής ιδεών. Οι άνθρωποι με επιρροή θα σας λάβουν υπόψη τους!

Την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα και τον απαιτητικό έκτο οίκο σας συγκρούεται με τον αυστηρό Κρόνο, μπορεί να νιώσετε ότι κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε για κάποιο λάθος στην δουλειά. Πριν συμβεί αυτό, συμπληρώστε τα κενά που λείπουν και βεβαιωθείτε ότι όλα είναι ασφαλή για το άμεσο μέλλον. Και αν χρειαστεί να ζητήσετε ταπεινά συγγνώμη για την παράληψή σας, είναι καλύτερο από το να προσπαθήσετε να συγκαλύψετε τα γεγονότα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66