Σαββατοκύριακο 08-09/10 Τα λάθη του παρελθόντος ξυπνούν επώδυνα συναισθήματα

prwin-epanasyndesi

Σαββατοκύριακο 08-09/10 Β’ .

Σαββατοκύριακο 08-09/10 Ζυγός .

Αγκαλιάστε το παιδί που κρύβετε μέσα σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο διερευνητικός Πλούτωνας ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον τέταρτο οίκο των ριζών σας.

Τις επόμενες μέρες, ίσως αρχίσετε να εντοπίζετε τη σύνδεση ανάμεσα σε ένα σημερινό σας πρόβλημα και ένα τραύμα που περάσατε ως παιδί. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνετε πλέον μοτίβα που υιοθετήσατε από την οικογένειά σας ή παλιές, ανθυγιεινές συνήθειες.

zodia-taro-45

Κάντε ένα διαφορετικό είδος επιλογής σκεπτόμενοι συνειδητά τι είναι αυτό που χρειάζεστε. Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές.

Συγχωρήστε τον εαυτό σας για τα λάθη του παρελθόντος και καλέστε έναν σοφό φίλο αν νιώθετε ότι προκύπτουν επώδυνα συναισθήματα. Μόλις η καρδιά σας είναι καθαρή, θα ξέρετε ακριβώς τι να κάνετε και πώς να ενεργήσετε. Τέρμα η αναποφασιστικότητα από την Κυριακή, Ζυγέ! Θεωρείτε ότι η αμφιταλάντευση είναι δικαίωμα του ζωδίου σας, αλλά σήμερα, το να αποφασίσετε για μια ρομαντική κατάσταση θα ήταν κυρίως για το δικό σας καλό.

Η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Κριό φωτίζει το πεδίο των σχέσεών σας. Ήρθε η ώρα να πείτε ναι, παρακαλώ ή όχι, ευχαριστώ-όμως όχι άλλα ίσως! Αυτό θα σας δώσει τη σταθερότητα που αποζητάτε για να κάνετε το επόμενο βήμα. Δεν υπάρχει κανείς στη ζωή σας; Τις επόμενες δύο εβδομάδες φλερτάρετε έντονα και επιδιώξτε τις γνωριμίες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Σκορπιός

Το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας, ο αινιγματικός Πλούτωνας, τερματίζει μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον οίκο της επικοινωνίας σας και θα νιώσετε ξανά σαν ένα ανοιχτό βιβλίο. Αυτά τα κρυμμένα υπονοούμενα και οι υποδείξεις λένε πολλά, όπως γνωρίζει καλά το ζώδιό σας. Δεν χρειάζεται να συζητάτε με όλους τις προσωπικές σας υποθέσεις, αλλά τι θα λέγατε να προσθέσετε μερικούς ακόμη ανθρώπους στη λίστα με τα άτομα της εμπιστοσύνης σας; Υπάρχουν φίλοι που μπορείτε να εμπιστευτείτε και οι οποίοι θα μπορούσαν επίσης να σας προσφέρουν μια επιπλέον υποστήριξη. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας από καρδιάς.

Το βαγόνι της ευεξίας κάνει μια ιδιαίτερη στάση στη ζωή σας την Κυριακή, και αυτή τη φορά, Σκορπιέ, θα είστε έτοιμοι να επιβιβαστείτε! Η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Κριό ενεργοποιεί τον έκτο οίκο των υγιεινών συνηθειών σας, ενημερώνοντάς σας ότι κανείς άλλος δεν μπορεί να σας φροντίσει όπως θα κάνατε εσείς οι ίδιοι. Το φθινόπωρο, με τις πιο δροσερές θερμοκρασίες και την αφθονία των νόστιμων προϊόντων, είναι μια εξαιρετική εποχή για να δεσμευτείτε σε μια θρεπτική διατροφή και έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Δεν χρειάζεται να φτάσετε στα άκρα: Μόνο μερικές μικρές αλλαγές μπορούν να αναζωογονήσουν τον ενθουσιασμό σας!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκύριακο 08-09/10 Τοξότης

Το Σάββατο, ο δυναμικός Πλούτωνας επιστρέφει στην ορθή του ταχύτητα, τερματίζοντας μια πεντάμηνη, αργή ανάδρομη πορεία στη ζώνη των χρημάτων σας. Αν οι καταθέσεις σας φάνηκαν να στερεύουν από τις 29 Απριλίου, σταματήστε να αγχώνεστε και αρχίστε να σκέφτεστε και να δράτε προληπτικά. Με τον Πλούτωνα να επιταχύνει την πορεία του για τους επόμενους επτά μήνες, μπορεί να ανανεώσετε την πορεία της καριέρας σας και να αρχίσετε να διεκδικείτε περισσότερα χρήματα. Μη φοβηθείτε να τροποποιήσετε το επιχειρηματικό σας μοντέλο, ειδικά αν βρισκόσασταν στον αυτόματο πιλότο για αρκετό καιρό.

Μια υπολογισμένη αλλαγή θα μπορούσε να σας μετατρέψει σε μαγνήτη χρημάτων τις επόμενες ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ένα ρίσκο χωρίς ιδιαίτερη σκέψη, αντίθετα εφαρμόστε ένα λεπτομερές ανατρεπτικό σχέδιο. Η Κυριακή σηματοδοτεί τη μοναδική πανσέληνο του έτους στον Κριό, και πόσο τυχεροί είστε που προσγειώνεται στον ερωτικό και λαμπερό πέμπτο οίκο σας! Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας, Τοξότη, οπότε αλλάξτε τα σπορ casual ρούχα σας με κάτι που θα σας κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητους. Συντονιστείτε στα μηνύματα της έμπνευσής σας, η οποία θα σας ψιθυρίζει δημιουργικές εντολές σήμερα. Οτιδήποτε γεμίζει την καρδιά σας -από την τέχνη μέχρι τον έρωτα- είναι η ιδανική απόλαυση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Σαββατοκύριακο 08-09/10 Αιγόκερως

Ο ισχυρός Πλούτωνας ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών αυτό το Σάββατο και ξαναρχίζει την ευθεία πορεία του στο ζώδιό σας. Ώρα να βγείτε από την αφάνεια και να παρουσιάσετε την παρασκηνιακή σας δουλειά. Η ενέργειά σας θα είναι ισχυρή καθώς ο Πλούτωνας θα κινείται προς τα εμπρός για τους επόμενους επτά μήνες. Αν σας έχουν παραποιήσει με οποιοδήποτε τρόπο, έχετε τώρα την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Όμως προέξτε, γιατί θα πρέπει να γίνετε ευάλωτοι και να αφήσετε τους ανθρώπους να κρυφοκοιτάξουν λίγο βαθύτερα στο συναισθηματικό σας κόσμο, και, αν είναι τυχεροί, να δούν μέσα στην ψυχή σας!.

Με τον Πλούτωνα στη γωνία σας, ωστόσο, τα αυθεντικά σας συναισθήματα μπορούν να αποτελέσουν το μυστικό σας όπλο για την επιτυχία. Τολμήστε να αποκαλυφθείτε! Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί επαναφοράς της ισορροπίας μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής σας ζωής υπό την κυριακάτικη πανσέληνο στον Κριό και τον τομέα της νοικοκυροσύνης σας. Αν δουλέψατε ως αργά το βράδυ το τελευταίο διάστημα, αυτό το σεληνιακό φως μπορεί να γίνει ο φάρος που θα σας οδηγήσει στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, δώστε προτεραιότητα στην οικογένεια και τους στενούς σας φίλους. Και αν υπάρχει μια οικιακή εργασία που συνεχώς αναβάλλετε, αφήστε τον εαυτό σας να την κάνει τώρα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 08-09/10 Υδροχόος

Ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας ξυπνάει από έναν πεντάμηνο ύπνο αυτό το Σάββατο, και αυτή η αλλαγή μπορεί να φέρει τα πάντα στη ζωή σας, από μια έντονη επιφοίτηση μέχρι μια πνευματική αφύπνιση. Αν έχετε προσκολληθεί σε μια ιδέα, μια πεποίθηση ή έναν φόβο, θα αρχίσετε να αισθάνεστε αυτή την προσκόλληση να χαλαρώνει. Η ιδέα να παραδωθείτε στην φυσική ροή των πραγμάτων μπορεί ξαφνικά να σας φανεί ελκυστική. Πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν χρειαζόταν να γνωρίζετε την έκβαση κάθε κατάστασης, Υδροχόε; Οι επόμενες εβδομάδες θα μπορούσαν να σας βρουν σε ένα χώρο περισυλλογής, καθώς ανοίγετε το μυαλό και την καρδιά σας σε ανθρώπους και ιδέες που δεν ήσασταν σε θέση να εξετάσετε στο παρελθόν. Ίσως τα όρια θολώσουν για λίγο, αλλά να θυμάστε, μερικές φορές υπάρχουν για καλό λόγο!

Την Κυριακή, καθώς η πανσέληνος στον Κριό τροφοδοτεί με ενέργεια τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας και της συντροφικότητάς σας, θα είστε απόλυτα στο στοιχείο σας. Τίποτα δεν μπορεί να κάνει περισσότερο καλό στην καρδιά ενός Υδροχόου από το να έρθει σε επαφή με ανθρώπους γεμάτους στοργή και χαρισματικότητα. Ακολουθήστε ενδιαφέροντες παράγοντες επιρροής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είστε ελεύθεροι; Μια περιστασιακή σχέση μπορεί να γίνει επίσημη σε χρόνο ρεκόρ. Αν χρειαζόσασταν κάποια έμπνευση για την κοινωνική σας ζωή, αυτή η πανσέληνος θα σας την προσφέρει!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 09-16/10 – Deste  – Αισθηματικές Προβλέψεις

zodia-taro-45

Ιχθύες

Καθώς ο ισχυρός, αλχημικός Πλούτωνας βγαίνει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών αυτό το Σάββατο, θα δείτε ποιος αξίζει να παραμείνει στη λίστα των αγαπημένων σας και ποιος απορροφά πάρα πολύ χρόνο. Αν διστάζετε να ενταχθείτε σε μια ομάδα ή έναν οργανισμό, ξεκαθαρίστε την αβεβαιότητα κάνοντας άμεσες ερωτήσεις και διευκρινίζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Η ιδιότητα του μέλους μπορεί κάλλιστα να έχει τα προνόμιά της, αλλά πρέπει να πάρετε μια απόφαση βασισμένη σε γεγονότα και όχι μόνο σε συναισθήματα.

Βάλτε την ευημερία ξανά στη λίστα προτεραιοτήτων σας αυτή την Κυριακή, Ιχθύες. Ακόμα κι αν έχετε πολλά έξοδα, μπορείτε να ξαναβρείτε μια σταθερή βάση, καθώς η μοναδική ετήσια πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον οίκο της εργασίας, των χρημάτων και της σταθερότητάς σας. Η αγάπη σας για τα όμορφα πράγματα είναι θρυλική, αλλά για να πετύχετε τους οικονομικούς σας στόχους, θα πρέπει να κάνετε κάποιες θυσίες -δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Αν μπορέσετε να περιορίσετε τα έξοδά σας για τους επόμενους έξι μήνες, θα δείτε τις αποταμιεύσεις σας να μεγαλώνουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot