Σαββατοκύριακο 09-10/09 – Τα αστέρια του Σαββάτου θα σας εκπλήξουν

imerisies-provlepseis-zodia-savvato-7-6

Σαββατοκύριακο 09-10/09 Β’ .

 Σαββατοκύριακο 09-10/09 Ζυγός .

Τα αστέρια του Σαββάτου μπορεί να σας εκπλήξουν. Κρατήστε το μυαλό σας ορθάνοιχτο όσο είστε έξω και μην περιορίζετε τον εαυτό σας όσον αφορά τα είδη των δραστηριοτήτων που είστε πρόθυμοι να δοκιμάσετε.

Αν παρασυρθείτε σε μια καλή συζήτηση, ανταλλάξτε αριθμούς και κανονίστε να συναντηθείτε για καφέ.

zodia-taro-45

Οι ζευγαρωμένοι Ζυγοί χρειάζονται μια δόση περιπέτειας. Είτε πρόκειται για μια διανυκτέρευση είτε για μια ημερήσια εκδρομή, μια αλλαγή σκηνικού προσφέρει νέο υλικό για δεσμούς. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς την Κυριακή, μόλις η Σελήνη εισέλθει στον Λέοντα και στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας . Από τη φύση σας είστε περισσότερο του “εμείς” παρά του “εγώ” – ειδικά όταν συνεργάζεστε με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Αλλά μην θεωρείτε πως όλοι πρέπει να σκέφτονται το ίδιο με εσάς. Ακόμα και όταν δεν συμφωνείτε, ξέρετε ότι έχει αξία να ακούτε διαφορετικές απόψεις. Κάτω από τις επιφανειακές διαφορές κρύβεται η δυνατότητα για λαμπρή συνέργεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο θα είστε οι υπεύθυνοι για ένα έργο, γεγονός που ευτυχώς, δεν θα σας πειράξει, αφού έχετε όντως τη διάθεση να οδηγήσετε το πλοίο. Όλα εκείνα τα βιβλία που διαβάσατε, τα σεμινάρια που παρακολουθήσατε, οι ακραίες εμπειρίες που ζήσατε: ξαφνικά η μαεστρία που έχετε αποκτήσει είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Μην ανησυχείτε για το αν θα σας κρίνουν. Θα ανοίξετε διάπλατα τα μυαλά των ανθρώπων μοιραζόμενοι τις ιδέες σας. Η Σελήνη στον Λέοντα την Κυριακή σας δίνει την ειδοποίηση ότι πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλιώς δεν θα είστε πολύ χρήσιμοι σε κανέναν.

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και αν έχετε υπερβάλει εαυτόν, μην αισθάνεστε ενοχές που είπατε όχι σε κάποια πράγματα. Οραματιστείτε το είδος της ημέρας που θα σας κάνει να νιώθετε παραγωγικοί, ευτυχισμένοι και χωρίς άγχος. Δεν πειράζει να ακυρώσετε διπλωματικά κάποιες εξόδους, ειδικά όταν αφορούν μεγάλες παρέες. Και αν κάποιος προσπαθήσει να σας κάνει να νιώσετε ενοχές, τότε αυτοί είναι οι τελευταίοι άνθρωποι που θα πρέπει να νιώσετε άσχημα που τους λέτε όχι.

chartomantia-098

 Σαββατοκύριακο 09-10/09 Τοξότης

Δεν θα ήσασταν Τοξότης αν δεν είχατε στόχους μεγάλης κλίμακας. Όμως, ενώ είστε απασχολημένοι με το να σκέφτεστε το μέλλον, μπορεί να χάσετε λίγη από τη μαγεία που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Δοκιμάστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική διαδρομή προς τα αποτελέσματα αυτό το Σάββατο. Γράψτε μια λίστα προσδιορίζοντας πώς θα θέλατε να αισθανθείτε όταν θα έχετε “φτάσει” στον επιθυμητό προορισμό σας.

Στη συνέχεια, σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε αυτήν ακριβώς τη διάθεση τώρα. Αυτό θα σας κάνει να ταιριάξετε ενεργειακά με τα όνειρά σας! Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να επανασυνδεθείτε με τις δικές σας σκέψεις την Κυριακή; Αν ναι, προγραμματίστε τον. Το ημερολόγιό σας δεν πρόκειται να έχει ξαφνικά κενά από μόνο του – εκτός κι αν τα ενσωματώσετε. Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα φτάνει., βρείτε χρόνο για να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Ένας μοναχικός περίπατος ή μια βόλτα με το αυτοκίνητο θα μπορούσε να κάνει καλό στην ψυχή σας.

κρυσταλλομαντεία

Αιγόκερως

Η φιλική γωνία Ήλιου-Σελήνης του Σαββάτου σας επιτρέπει να είστε πιο ευέλικτοι από ό,τι συνήθως. Ως απαιτητικός Αιγόκερως, μπορεί να γίνεστε λίγο άκαμπτοι σε ό,τι αφορά το πρωτόκολλο και τα σχέδια – και αυτό μερικές φορές σας κάνει να χάνετε της περιπετειώδεις πλευρές ενός έργου. Χαλαρώστε και δοκιμάστε μια από τις “μη δοκιμασμένες” ιδέες ενός φίλου σας. Μπορεί να μην είναι του γούστου σας, αλλά αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα. Όταν περνάτε χρόνο με τους σωστούς ανθρώπους, δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, ούτως ή άλλως.

Δεν θα έχετε διάθεση να κάνετε υποχωρήσεις μόλις η Σελήνη περάσει στον πρώτο οίκο του Λέοντα λίγο μετά το μεσημέρι αυτής της Κυριακής. Καθώς φορτίζει τον έντονο όγδοο οίκο σας για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο, οι φιλικοί άνθρωποι μπορεί ξαφνικά να σας φανούν “απαιτητικοί” ή “υπερβολικοί”. Τιμήστε την ανάγκη σας για ενδοσκόπηση και μοναξιά. Αν μη τι άλλο, μπορείτε να απολαύσετε τη συντροφιά ενός ερωτικού συντρόφου που κατανοεί τη δύναμη που έχουν οι στιγμές της άνετης σιωπής.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

 Σαββατοκύριακο 09-10/09 Υδροχόος

Αυτό το Σαββατοκύριακο, επιβραδύνετε τους ταχείς ρυθμούς σας και μπείτε σε έναν ρυθμό έξυπνης αυτοφροντίδας. Το Σάββατο, διαμορφώστε την κουζίνα σας έτσι ώστε ο πάγκος της να είναι κάτι περισσότερο από ένα μέρος για να αφήνετε την αλληλογραφία όταν μπαίνετε σπίτι ή για να ακουμπάτε τα ποτήρια σας. Ένας αποχυμωτής ή ένα μπλέντερ μπορεί να σας φανούν χρήσιμα αν τα τοποθετήσετε εκεί. Και αν λατρεύετε τα σνακ, γεμίστε το ψυγείο σας με φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Δοκιμάστε νέες συνταγές και το Σάββατο, οι μαγειρικές σας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε ένα αυτοσχέδιο δείπνο για μερικούς στενούς φίλους.

Την Κυριακή, θα μπορούσατε να αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι έχετε πάρα πολλή δουλειά για να διαχειριστείτε, αλλά δεν μπορείτε να είστε σε όλα τα μέρη την ίδια στιγμή. Καλέστε ενισχύσεις αντί να προσπαθείτε να τα καταφέρετε όλα μόνοι σας. Μόλις η Σελήνη περάσει στον Λέοντα λίγο μετά το μεσημέρι, θα προσγειωθεί στον ομαδικό ενδέκατο οίκο σας για δυόμισι ημέρες. Αν αναρωτιέστε για τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσετε να αντέξετε οικονομικά ένα επερχόμενο έξοδο, γίνετε δημιουργικοί. Συγκεντρώστε κεφάλαια αν ελπίζετε να αγοράσετε ένα κοινόχρηστο αντικείμενο, ή δείτε αν μπορείτε να πουλήσετε κάτι δικό σας που είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρησιμοποιείτε.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

taro-zodia-098

Ιχθύες

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας να κλείνει το μάτι στον Ήλιο στην Παρθένο και τη ζώνη της συντροφικότητάς σας, θα μπορούσατε να περάσετε το μισό Σάββατο στο κρεβάτι και όχι απαραίτητα για να ξεκουραστείτε. Αυτή η λαμπερή κοσμική συνάντηση θα μπορούσε να σας παρασύρει σε ένα φανταχτερό ραντεβού. Απολαύστε τις τέχνες που αγαπάτε και διασκεδάστε! Η λεπτομέρεια είναι που κάνει τη διαφορά, αλλά με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον έκτο οίκο της παρατηρητικότητάς σας, αυτή την Κυριακή, θα μπορούσατε να κάνετε πράγματι την διαφορά.

Η συγκέντρωσή σας είναι κοφτερή, γεγονός που σας εμπνέει να ασχοληθείτε με κάποιες από τις εργασίες τις οποίες αφήνατε στην άκρη το τελευταίο διάστημα. Κρατήστε όμως την προσοχή σας στραμμένη στη λίστα με τις δουλειές σας αντί να παρασυρθείτε στο να βοηθήσετε όλους τους άλλους. Δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε αν δεν διευθετήσετε πρώτα τις δικές σας υποχρεώσεις. Όταν είστε έτοιμοι για ένα διάλειμμα, βγείτε στη φύση και απολαύστε τις τελευταίες στιγμές του καλοκαιριού!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia