Σαββατοκύριακο 09-10/10 Μία στροφή που απελευθερώνει την καρδιά

erwtikes-5314

Σαββατοκύριακο 09-10/10 .

Σαββατοκύριακο 09-10/10 Ζυγός .

Παραδώστε το μήνυμά σας προσεκτικά αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ήλιος που ενισχύει την αυτοπεποίθηση μπαίνει στο στόχαστρο του ανάδρομου Ερμή. Δεν είναι ότι θα πρέπει να αλλάξετε αυτό που έχετε να πείτε. Αλλά σκεφτείτε πώς θα ακουστεί σε άτομα που είναι καινούργια στο θέμα ή μπορεί να μην έχουν την προϊστορία για το πώς καταλήξατε στο συμπέρασμά σας. Το να μοιραστείτε το “γιατί” πίσω από το συναίσθημά σας μπορεί να είναι ένα σπουδαίο εργαλείο μετάφρασης.

Οι σχέσεις σας με τους πάντες -συμπεριλαμβανομένης και της δικής σας δημιουργικής έμπνευσης- έχουν γίνει τεταμένες και δοκιμάστηκαν από τότε που ο περιοριστικός Κρόνος έγινε ανάδρομος στις 23 Μαΐου. Έτσι, θα χαρείτε να ακούσετε ότι την Κυριακή, ο Κρόνος διορθώνει την πορεία του και κινείται προς τα εμπρός στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασής σας. Η επιβλητικότητά σας θα επιστρέψει αργά αλλά σταθερά και σύντομα θα αναζωπυρώσετε το βαθύ πάθος του ζωδίου σας που σας ήταν πιο δύσκολο να αξιοποιήσετε από την άνοιξη. Η δομή είναι η λέξη-κλειδί του Κρόνου. Βάλτε σε εφαρμογή κάποιες τελετουργίες για να υποστηρίξετε τις επιθυμίες σας, όπως κάποιες εβδομαδιαίες συναντήσεις με την ομάδα σας.

zodia-taro-45

Σαββατοκύριακο 09-10/10 Σκορπιός

Η πραγματικότητα μπλέκεται με τη μυθοπλασία αυτό το Σάββατο, χάρη σε ένα μπερδεμένο συνονθύλευμα του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον ομιχλώδη δωδέκατο οίκο σας. Ειλικρινά, μπορεί να μη σας νοιάζει αν βρίσκεστε στην πραγματικότητα ή όχι – αρκεί να απολαμβάνετε τη διαδρομή! Προχωρήστε και κάντε μια μικρή παράκαμψη, Σκορπιέ: απλά μην πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις μέχρι να πατήσετε και τα δύο πόδια σας σε στέρεο έδαφος. Μπορεί να προσγειωθείτε εκεί λίγο απότομα την Κυριακή, όταν ο δομημένος Κρόνος βγει από την ανάδρομη πορεία του και προχωρήσει στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας.

Δεν θα μπορέσετε να αγνοήσετε τις όποιες ενδοοικογενειακές διαμάχες έχουν ξεκινήσει από τις 23 Μαΐου. Ένας φιλοξενούμενος που έχει παρατείνει τη διαμονή του θα μπορούσε να ανακοινώσει την αποχώρησή του, ή πιθανόν να βρείτε επιτέλους έναν υδραυλικό που θα μπορέσει να αναλάβει την επισκευή που χρειάζεστε εδώ και καιρό. Κάντε αυτό που ξέρετε να κάνετε καλύτερα, Σκορπιέ: συγκεντρωθείτε στην αποστολή σας και κάντε το καλύτερο δυνατό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκύριακο 09-10/10 Τοξότης

Το Σάββατο, με τον εγωκεντρικό Ήλιο και τον πνευματικό ανάδρομο Ερμή στον ενδέκατο οίκο των συνεργασιών σας, θα μπορούσε να προκληθεί απογοήτευση από μια ομαδική προσπάθεια. Κάποιος μπορεί να φαίνεται να χαλαρώνει, αλλά ίσως να μην είναι ξεκάθαρος για το έργο που προσφέρει. Επιλέξτε να φερθείτε με ανωτερώτητα και δώστε τους την ευκαιρία να διορθώσουν τα λάθη τους. Κρατήστε τους υπόλογους, ενώ ενισχύετε την αυτοπεποίθησή τους με χρήσιμες συμβουλές και λόγια επιβεβαίωσης. Αν η ζωή σας είναι λίγο παράξενη από τότε που ο Κρόνος, ο πλανήτης του κάρμα και των ορίων, έγινε ανάδρομος στις 23 Μαΐου, ώρα να πάρετε θάρρος.

Οι προσπάθειές σας να καταστρώσετε ένα στρατηγικό σχέδιο δεν θα μένουν πλέον στη σφαίρα της φαντασίας σας, καθώς ο Κρόνος αλλάζει την πορεία του στον Υδροχόο την Κυριακή. Αυτή η θετική στροφή απελευθερώνει την καρδιά και το μυαλό σας για να θέσετε στόχους και προθεσμίες και να τα αντιμετωπίσετε με αποτελεσματικότητα και πειθαρχία. Έχετε κάνει την απαιτούμενη εργασία και έχετε ό,τι χρειάζεται για να διαπρέψετε σε ένα συγγραφικό, διδακτικό ή δημοσιογραφικό έργο που θα μπορούσε να οδηγήσει την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10-20/10 Θετικές αλλαγές σε σχέσεις!

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να πιάσετε τον ταύρο από τα κέρατα το Σάββατο, αλλά προτού πέσετε με τα μούτρα σε κάτι που είναι πάνω από τις οικονομικές σας δυνατότητες, σταματήστε και ενημερωθείτε για την κατάσταση. Δεν είναι κάτι που έχει να κάνει με το όραμά σας – καθώς αυτό είναι ακλόνητο. Αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε ένα σχέδιο πορείας για την υλοποίησή του. Συν τοις άλλοις , το να απευθυνθείτε σε άλλους για την απαραίτητη υποστήριξη δεν είναι σημάδι αδυναμίας αλλά σοφίας. Τα πολλά χέρια θα κάνουν ελαφρύτερη τη δουλειά – ενώ παράλληλα θα κάνουν το έργο πολύ πιο διασκεδαστικό! Ο πειθαρχημένος Κρόνος επανέρχεται σε ορθή πορεία στον δεύτερο οίκο σας, αυτόν της εργασίας και των χρημάτων, την Κυριακή, μετά την ανάδρομη πορεία του στις 23 Μαΐου.

Ώρα να επαναφέρετε τη δημοσιονομική σας φυσική κατάσταση, Αιγόκερε. Μπορεί να αισθάνεστε ότι ζείτε πέρα από τις δυνατότητές σας ή ότι απλά θέλετε να κερδίζετε περισσότερα -ή να κάνετε περισσότερα με τον μισθό σας. Με τον κυρίαρχο πλανήτη σας να επανέρχεται σε ευθεία τροχιά, ήρθε η ώρα να καταστρώσετε μια στρατηγική οικοδόμησης πλούτου. Χρησιμοποιήστε όσα μάθατε τους τελευταίους τέσσερις και πλέον μήνες για να προχωρήσετε στην καριέρα σας και να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Ζητήστε συμβουλές από έναν οικονομικό σύμβουλο που μπορεί να δει τις ευκαιρίες που εσείς ίσως χάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19Υδροχόος

Το Σάββατο, η συνδυαστική εμφάνιση του δημιουργικού Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε πολύ πέρα από τις υποθέσεις σας και να προσεγγίσετε ένα βαθύτερο όραμα. Οι άνθρωποι μπορεί να σας εκπλήξουν, αν τους δοθεί μια μικρή ευκαιρία. Προσεγγίστε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό και να είστε προετοιμασμένοι να ανακαλύψετε κάτι εντελώς εκτός των προσδοκιών σας. Η ζωή αρχίζει να σταθεροποιείται την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος τερματίζει μια δύσκολη ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας.

Από τις 17 Δεκεμβρίου 2020, ο Κρόνος, ο πλανήτης της καρμικής δικαιοσύνης, έχει σταθμεύσει στον Υδροχόο, αναγκάζοντάς σας να εξετάσετε και να αρχίσετε να ξαναχτίζετε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Αυτή η επανεφεύρεση δεν ήταν εύκολη, και η αναδρομή του Κρόνου, που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου, δεν την έκανε ευκολότερη. Ακόμα κι αν υπήρξαν στιγμές που νιώθατε ότι τα σχέδια σας δεν θα γίνονταν ποτέ πραγματικότητα, μπορείτε να εκπνεύσετε και να αποτινάξετε αυτή τη μαυρίλα. Θα φιλοξενείτε τον κοσμικό στρατηγό Κρόνο μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, ο οποίος σας διδάξει ένα μάστερ μάθημα αντοχής. Συνεχίστε να προσπαθείτε, γιατί, με αφοσίωση και επιμονή, σας περιμένουν τα δώρα του Κρόνου -εμπιστοσύνη, σταθερότητα και επιτυχία!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10-20/10 Θετικές αλλαγές σε σχέσεις!

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Ιχθύες

Ο κανόνας του Σαββάτου: Όχι άλλα μυστικά! Μπορεί να νομίζετε ότι είστε έξυπνοι ή ότι με την πονηριά παρακάμπτετε ένα εμπόδιο, αλλά στην πραγματικότητα, οτιδήποτε δεν είναι 100% τίμιο μπορεί να σας στοιχειώσει. Με τον πνευματικό ανάδρομο Ερμή να υποδέχεται τον Ήλιο στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, είναι προτιμότερο να σφίξετε τα δόντια και να “υποστείτε” τις συνέπειες παρά να ρισκάρετε να θεωρηθείτε ανήθικοι. Όταν δεν είστε σίγουροι αν είστε ύπουλοι ή στρατηγικοί, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν αντιστρεφόταν η κατάσταση.

Την Κυριακή, ο Κρόνος -ο πλανήτης που μας δείχνει πού πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε- ολοκληρώνει μια ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου. Από τώρα και μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023, θα βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας και της ολοκλήρωσής σας, βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε οριστικά κάποιες εκκρεμότητες και να κάνετε τη βαθύτερη θεραπεία της ζωής σας. Μην υποφέρετε σιωπηλά και μην αφήνετε τη δυσαρέσκεια να φουντώνει. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε ένα Σαββατοκύριακο με διαλογισμό στη φύση ή κάποιου άλλου είδους αναζήτηση οράματος. Κανονίστε εβδομαδιαίες συνεδρίες με έναν προπονητή ή θεραπευτή και τακτοποιήστε όλα τα ιατρικά σας θέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988