Σαββατοκύριακο 09-10/11 Αποκαλυπτικές Μεταμορφώσεις

provlimata-epikoinwnias

Σαββατοκύριακο 09-10/11

Σαββατοκύριακο : Η διάθεση του σαββατοκύριακου έχει αρχίσει να στήνετε από το βράδυ της Παρασκευής.

Ο Κρόνος έχει σχηματίσει ένα εξάγωνο  με τον Ποσειδώνα: Το τρίτο και τελευταίο μεταξύ τους για φέτος. Η Σελήνη από τον Κριό έχει συνευρεθεί σε τρίγωνο με την Αφροδίτη.

Η ατμόσφαιρα είναι χαρωπή και ευχάριστη. Είναι ορμητική, για δράση που αντικατοπτρίζει ότι για καιρό υπήρχε ένα κλίμα διαμόρφωσης της νέας πραγματικότητας!

zodia-taro-45

Όλοι βιώσατε μια φάση μεταξύ προνύμφης και πεταλούδας, στριφογυρίζατε στο κουκούλι σας. Και αυτή ήταν τόσο μακρόχρονη φάση, που ίσως δεν συνειδητοποιείτε ότι σας συνέβη. Νύμφες, πεταλούδες, δράκοι ή νεράιδες… Κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα… Αλλά κάτι γεννάται – και σύντομα. Είναι έτοιμο!

Αλλά ο καθένας θα κάνει τη δική του «έξοδο», με τον δικό του ρυθμό. Η περίοδος ενδείκνυται για μια γιορτή. Είτε για μια απόδραση, να τρέξετε γυμνοί και περιχαρείς, ουρλιάζοντας εν μέσω πυροτεχνημάτων ή κάτι ανάλογου… Ό,τι κι αν επιλέξετε, είναι αποδεκτό!

Κάποιοι θα το καταλάβετε αμέσως, άλλοι θα αναμένετε για την αποκάλυψη. Και η αντίληψη είναι ατομική υπόθεση επί του προκειμένου. Καθώς ανατέλλει το Σάββατο, η Ήρα από τον Ζυγό θα βρεθεί σε αντίθεση με τον ανάδρομο Χείρωνα από τον Κριό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Πρόκειται για ισορροπία που απορρέει από αντιθέσεις, ειδικά της εκ διαμέτρου αντίθεσης μεταξύ Κριού και Ζυγού. Όταν κάτι προκύπτει από την αντίθετη πλευρά των θέσεών σας, συνήθως έρχεται να γεμίζει τα κενά σε ένα θέμα ή μια πτυχή σας!

Μην κρίνετε. Ό,τι λείπει, δεν είναι απαραίτητο να εμπεριέχει κάποιο νόημα. Και η «ολοκλήρωση» μπορεί να σας ανακουφίσει ή να την νιώσετε ως αντίδραση ή επίθεση. Εξαρτάται από την προσωπικότητά σας, από το τι διαθέτετε ή τι σας λείπει!

Η αντίθεση της Ήρας από τον Ζυγό με τον Χείρωνα από τον Κριό, περιγράφει μια αντίθεση ανάμεσα στην προσάρτηση και την αυθεντικότητα. Πρέπει να ενοποιηθούμε με τους τροφούς μας, για να διασφαλίσουμε την ακολουθία της ύπαρξής μας (το δέσιμο)… Μέχρι να φτάσουμε στην ωριμότητα, που πρέπει να συνεχίσουμε αυτόνομοι και με ολοκληρωμένη ατομική έκφραση (αυθεντικότητα)!

taro-zodia-098

Σαββατοκύριακο 09-10/11

Όλα αυτά βρίσκονται στα αντίθετα άκρα ενός ολόκληρου φάσματος. Όταν αυτό το φάσμα είναι όλο το αστρολογικό οικοδόμημα, οι αντιθέσεις αντιπροσωπεύουν τις κλίμακες μιας συγκεκριμένης χρονικής στιγμής ή των ισορροπιών της. Πιο ξεκάθαρα, μια αντίθεση υποδεικνύει μια σχέση «όλα ή τίποτα»: Εξυπηρετεί το γέμισμα αυτού που είναι άδειο και το άδειασμα αυτού που είναι γεμάτο!

Στο παρόν: Αυτή η μεταμόρφωση ολοκληρώνεται, καθώς φτάνετε στο σταυροδρόμι της αυθεντικής σας ταυτότητας και αυτής που προσδιορίζεται μαζί με τους άλλους. Η αλλαγή των Κρόνου – Ποσειδώνα, θα βοηθήσει τον καθένα σας να κάνετε αυτή τη μετάβαση ισορροπημένα!

Η Σελήνη από τον Κριό θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα το Σάββατο. Είναι πιθανό να μειωθεί λίγο η διάθεσή σας,χωρίς να αποτελέσει και έκπληξη με όσα τεκταίνονται. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είστε κακόκεφοι, απλώς δεν θα είστε περιχαρείς. Μπορεί να είστε λίγο προκλητικοί… Αλλά καθετί που ισορροπεί ή βελτιώνει, είναι για καλό!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία. Παράλληλα, ο Ερμής σχηματίζει με την όπισθεν ένα εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Αυτή η όψη γίνεται ακριβείας το βράδυ του Σαββάτου. Η Αφροδίτη δρασκελίζει όλο το σκηνικό, διασχίζοντας τους Ερμή και Δία!

Δυναμικές συνειδητοποιήσεις και επικοινωνίες και ενσυναισθήσεις διασταυρώνονται, με αυξημένη ταχύτητα και ζωτικότητα στο σώμα… Το σώμα αποζητά τη συντροφιά (Άρης στον Ζυγό).

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη απολαμβάνει στο έπακρο όλη αυτή την ανυπότακτη ενέργεια: Θέλει χώρο, θέλει άπλα κάτω από τα έναστρα ουράνια, δεν αντέχει τον περιορισμό!

Φυσικά και είναι μια θαυμάσια ατμόσφαιρα για πολλούς. Ακόμα κι αν δεν είναι για κάποιους, σίγουρα είναι παραγωγική. Όλοι θα λάβουν κάτι, κάπου, από κάποιον. Χωρίς να αποκλείεται να νιώθετε εξαιρετικά καλά και μόνοι!

taro-6-9

Σαββατοκύριακο 09-10/11

Το πρωί της Κυριακής, η Σελήνη προωθείται λίγο ακόμη μέσα στον Κριό. Από το τετράγωνο με τον Πλούτωνα, περνά σε ένα άλλο με τον Άρη. Είναι προσωπική επιλογή αν θα είστε ατίθασοι ή άτακτοι. Αλλά ένα τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία, θα εκτοξεύσει τη συναισθηματική σας ενέργεια!

Τη νύχτα η Σελήνη θα περάσει στον Ταύρο και θα συναντήσει τον Ουρανό. Θα προσαρμοστείτε γρήγορα σε αυτή την ιδιόρρυθμη επήρεια του Ταύρου:

Περίεργα δώρα, πρωτόγνωρα κέρδη και απολαύσεις, πόροι προκύπτουν. Κάτι σας κεντρίζει – αλλά με την καλή έννοια, ό,τι κι αν είναι. Η Αφροδίτη με τα σπιρούνια της απολαμβάνει τη διαδρομή!

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκυριακο 09-10/11

Πολλά μπορεί να γεμίσουν σκόνη και λάσπη με την επερχόμενη Πανσέληνο… Γι’ αυτό απολαύστε κι εσείς τη διαδρομή αυτό το σαββατοκύριακο. Σας προετοιμάζει για να τιθασεύσετε την παλίρροια του ολόγιομου φεγγαριού που έπεται!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA