Σαββατοκύριακο 10-11/04 Μια κλήση αφύπνισης στον τομέα των σχέσεων

apostasi-sti-sxesi

Σαββατοκύριακο 10-11/04 . Β’

Σαββατοκύριακο 10-11/04 Ζυγός .

Το Σάββατο, η συναισθηματική Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον τομέα των σχέσεών σας. Εάν προσπαθείτε να αγνοήσετε τον ελέφαντα στο δωμάτιο, ήρθε η ώρα να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους.

Ξεκινήστε εξετάζοντας τις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες. Εάν δεν είστε ξεκάθαροι με αυτές, πώς μπορείτε να ελπίζετε ότι κάποιος θα τις εκπληρώσει;

zodia-taro-45

Θα νιώσετε έτοιμοι να επισημοποιήσετε ένα δυναμικό ντουέτο κάτω από την ετήσια νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό και τον έβδομο οίκο της αφοσιωμένης συνεργασίας σας. Το ζώδιό σας είναι ο φυσικός κυβερνήτης αυτού του οίκο και αυτή η σεληνιακή φάση των «νέων εκκινήσεων» είναι καλή για όλους τους Ζυγούς, είτε βρίσκεστε σε μια μακροχρόνια σχέση είτε όχι. Είστε μόνοι;

Οι επόμενοι έξι μήνες πρόκειται να φέρουν κάποιες ενδιαφέρουσες επαφές, οπότε μείνετε ανοιχτοί σε διαφορετικούς τύπους ανθρώπων. Και αν έχετε σχέση, σε ποιους τομείς θα θέλατε να δείτε μια αλλαγή ή ανάπτυξη; Ξεκινήστε μια ευχάριστη συνομιλία όσον αφορά αυτά τα σχέδια, αρχικά περιγράφοντας όλα τα πράγματα που λατρεύετε στον σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Σαββατοκύριακο 10-11/04 Σκορπιός

Η αφοσίωσή σας στη δουλειά – και στους φίλους σας – είναι αξιοθαύμαστη, Σκορπιέ αλλά τα αστέρια του Σαββάτου σας ωθούν να δώσετε προτεραιότητα στη φροντίδα του εαυτού σας! Με τη διαισθητική Σελήνη να είναι ευθυγραμμισμένη με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στον έκτο οίκο της ευημερίας σας, δώστε προσοχή σε μια πιθανή αδιαθεσία ή κάποιους πόνους που ίσως νιώσατε, πριν να μετατραπούν σε ένα μεγαλύτερο ζήτημα. Κλείστε οποιαδήποτε απαραίτητα ραντεβού για εξετάσεις ή σε γιατρούς.

Η πρόληψη είναι πολύ σημαντικότερη της θεραπείας. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό – η μοναδική του έτους – προσγειώνεται στον έκτο οίκο της ευεξίας, της αυτοεξυπηρέτησης και της οργάνωσής σας και θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό σημείο καμπής σε έναν, ή σε όλους αυτούς τους τομείς. Αλλά η αλλαγή δεν συμβαίνει από μόνη της, Σκορπιέ, και αν το έχετε πάρει σοβαρά πρέπει να κάνετε περισσότερα από ένα απλό πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση. Για να διατηρήσετε αυτές τις βελτιώσεις που θα συμβούν, πρέπει να ενεργήσετε με ενθουσιασμό. Ευτυχώς, αυτή η σεληνιακή επιρροή διαρκεί έξι μήνες, και έτσι έχετε αρκετό χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο ρυθμό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 10-11/04 Τοξότης

Η έλευση ενός δράματος θα μπορούσε να διαταράξει τα σχέδιά σας για ένα ήρεμο και χαλαρό Σάββατο – αλλά μη βιαστείτε να κατηγορήσετε κάποιον άλλο γι’ αυτό. Μια ευθυγράμμιση της ευαίσθητης Σελήνης και του πληγωμένου θεραπευτή Χείρων στον Κριό και τον πέμπτο οίκο της θεατρικότητάς σας μπορεί να ενεργοποιήσει την αγάπη σας για ανεβασμένη αδρεναλίνη.

Εάν κάποιος στη ζωή σας, σας δίνει μπερδεμένα μηνύματα, μην πέφτετε στην παγίδα. Μιλήστε τους ανοιχτά γι’ αυτή την συμπεριφορά και ξεκαθαρίστε τους οτι δεν έχετε πρόβλημα με ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί τελικά μεταξύ σας – αλλά το μόνο πράγμα που δεν πρόκειται να αποδεχτείτε είναι η σκόπιμα ασαφής στάση τους.

μελλοντολόγοςΗ μοναδική νέα Σελήνη στον Κριό για τη φετινή χρονιά ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του πάθους σας την Κυριακή, ξυπνώντας την Άνοιξή σας. Οι ελεύθεροι Τοξότες μπορεί να συναντήσετε κάποιον που σας εμπνέει να σταματήσετε να ζείτε σαν «ελεύθερο πουλί» και να σας προσγειώσει σε μια αναπαυτική φωλιά. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για έναν κεραυνοβόλο έρωτα μεταξύ σας, δώστε σε ένα ενδιαφέρον άτομο την ευκαιρία να δείξει την αληθινή (και ακαταμάχητη) προσωπικότητά του. Τα ζευγάρια θα απολαύσουν την προσθήκη λίγης περισσότερης διασκέδασης στην καθημερινότητά τους οργανώνοντας κάτι μαζί.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως

Το Σάββατο, εάν δεν αισθάνεστε εντελώς καλά, δεν θα φταίει ο καιρός. Στην πραγματικότητα είστε ό,τι τρώτε Αιγόκερε, οπότε εξετάστε προσεκτικά τον τρόπο με τον οποίο τρέφεστε. Με την ευαίσθητη και αντιδραστική Σελήνη και τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων να ευθυγραμμίζονται στην οικιακή σας σφαίρα, αυτή θα μπορούσε να είναι μια κλήση αφύπνισης για καλύτερη φροντίδα του εαυτού σας. Το να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην προετοιμασία υγιεινών γευμάτων και το να πέφτετε για ύπνο νωρίς θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Εάν η ανοιξιάτικη καθαριότητα είναι το κύριο πράγμα στο μυαλό σας αυτήν την Κυριακή, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε δράση! Η μοναδική νέα Σελήνη του Κριού για φέτος πυροδοτεί τον τέταρτο οίκο της κατοικίας σας και γνωρίζετε καλά πως εάν το σπίτι σας δεν βρίσκεται σε τάξη (κυριολεκτικά ή μεταφορικά), δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε πλήρως και αναπόσπαστα στην εργασία σας.

Αφιερώστε λίγο χρόνο – και όσο παραπάνω χρειάζεστε για τις επόμενες δύο εβδομάδες – για να βελτιώσετε την οικία σας. Ποιος ξέρει; Ίσως βρείτε και εκείνο το σημαντικό έγγραφο το οποίο ψάχνετε εδώ και καιρό!

zwdia-fotia

Υδροχόος

Το Σάββατο, η ευαίσθητη Σελήνη συνεργάζεται με τον πληγωμένο θεραπευτή Χείρων στη γωνιά της επικοινωνίας σας. Μήπως υπάρχει κάτι που θέλετε να πείτε σε κάποιον; Ίσως να αναγνωρίζετε κάτι που έχει κάνει για εσάς ή να του δίνετε την άποψή σας για ένα έργο του. Το να νοιάζεστε για κάποιον σημαίνει να μοιράζεστε πράγματα μαζί του, οπότε μην διστάζετε να προσφέρετε τρυφερά λόγια στους γύρω σας ή ίσως απλά να χρειαστεί να αναλάβετε τον ρόλο ενός ειλικρινούς ακροατή.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Κριό φωτίζει τον τομέα των επικοινωνιών σας, οπότε ετοιμαστείτε να καταγράψετε όλες τις σοφές και πνευματώδεις ιδέες που σας πλημμυρίζουν. Ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε ένα blog ή να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στην δημιουργική γραφή. Θέλετε να βελτιώσετε τις ικανότητές σας σε κάτι που αγαπάτε πολύ; Αναζητήστε ένα κατάλληλο διαδικτυακό μάθημα γιατί τους επόμενους έξι μήνες θα καταφέρετε πολλά πάνω σε αυτό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις 2ο 10ημερο Απριλίου 2021

tarw-taro-xartomanteia

Ιχθύες

Το Σάββατο, καθώς η ευαίσθητη Σελήνη και ο πληγωμένος θεραπευτής Χείρων συγχρονίζονται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών και των αξιών σας, αξιολογήστε αν δείχνετε στους ανθρώπους πως αισθάνεστε και αν λαμβάνετε αυτό που χρειάζεστε από αυτούς σε αντάλλαγμα. Αν υποτιμάτε το χρόνο σας, στέλνετε στους άλλους το μήνυμα ότι δεν αξίζει και τόσο πολύ – πράγμα το οποίο δεν ισχύει! Η Κυριακή σηματοδοτεί τη μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Κριό και τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειάς σας, και αυτή τη φορά, είστε έτοιμοι να φερθείτε ώριμα και να πάρετε όλα αυτά τα θέματα στα σοβαρά.

Προϋπολογισμοί, σχέδια εξοικονόμησης, ή επενδυτικές στρατηγικές, για ό,τι κι αν πρόκειται αυτή τη στιγμή νιώθετε έτοιμοι να τα διαχειριστείτε. Ίσως να έχετε έναν συναρπαστικό μεγάλο στόχο που διεγείρει το ενδιαφέρον σας ή απλά μια επιθυμία να παρακολουθήσετε τα οικονομικά σας να αναπτύσσονται. Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ρωτήστε τους φίλους σας για κάποιον έξυπνο και οικονομικά προσιτό σύμβουλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot