Σαββατοκύριακο 10-11/09 – Είστε έτοιμοι για την μεγάλη αποκάλυψη ;

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Σαββατοκύριακο 10-11/09 Β’ .

Σαββατοκύριακο 10-11/09 Ζυγός .

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες αναζωογονεί τον έκτο οίκο της υγείας και της οργάνωσής σας, δίνοντάς σας μια ακόμη προτροπή για να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη. Βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και ετοιμάστε τα καθαριστικά σας.

Βεβαιωθείτε ότι μαζί με αυτό το συμμάζεμα θα κάνετε και ένα βαθύ ξεκαθάρισμα στα υπάρχοντά σας. Κάποια από αυτά τα συλλεκτικά αντικείμενα που έχετε συγκεντρώσει στο σπίτι σας μπορεί να είναι καλύτερο να μπούν στην συλλογή κάποιου άλλου.

zodia-taro-45

Βάλτε τα προς πώληση και χρησιμοποιήστε τα χρήματα ώστε να κάνετε κάτι που θέλατε εδώ και καιρό. Την Κυριακή, ο Ήλιος στον δωδέκατο οίκο της ολοκλήρωσής σας σχηματίζει τρίγωνο με τον επαναστατικό Ουρανό. Αν υπάρχει μια κατάσταση στη ζωή σας που σας προκαλεί συνεχή πόνο, θα μπορούσατε επιτέλους να αποκτήσετε τη διορατικότητα που απαιτείται για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα.

Όμως αυτή η θεραπεία δεν θα συμβεί απλά ως δια μαγείας. Θα πρέπει να γίνουν κάποιες δύσκολες συζητήσεις, είτε πρόκειται να πείτε αντίο σε κάποιον είτε να του εκφράσετε ότι σας πλήγωσε. Αυτή η διέλευση μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε στις ημιτελείς αποστολές σας. Θυμηθείτε: Τα πάντα μοιάζουν πιο εφικτά όταν τα χωρίζετε σε μικρότερα βήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Έτοιμοι να οργανώσετε τη μεγάλη σας αποκάλυψη; Η προβολή της δουλειάς σας μπορεί να σας φέρει σημαντικές διακρίσεις αυτό το Σάββατο, καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον πέμπτο οίκο της φήμης, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητάς σας. Οι άνθρωποι θα εμπνευστούν από τον ενθουσιασμό σας για την τέχνη σας, γι’ αυτό, Σκορπιέ, εφόσον έχετε την προσοχή τους, μπορείτε να μιλήσετε για δουλειές. Μια κουβέντα σε έναν φιλικό καφέ θα μπορούσε να μετατραπεί σε μια θαυμάσια επαγγελματική ευκαιρία. Οι ελεύθεροι Σκορπιοί θα επωφεληθούν επίσης από αυτή τη σπινθηροβόλο σεληνιακή άνοδο.

Δοκιμάστε την τύχη σας σε μια εφαρμογή γνωριμιών ενώ ταυτόχρονα φλερτάρετε και έξω στον πραγματικό κόσμο. Οι ζευγαρωμένοι Σκορπιοί θα μπορούσαν να έχουν συζητήσεις για το κοινό τους μέλλον εφόσον επιθυμούν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους. Μια ευτυχής Κυριακή πρόκειται να έρθει στο δρόμο σας, χάρη στο γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου στη ζώνη της επικοινωνίας σας και του αυθόρμητου Ουρανού στον οίκο των σχέσεών σας. Μια συνεργιστική συμμαχία -για τον έρωτα, τα επαγγελματικά ή μια δημιουργική συγχώνευση- θα μπορούσε να αναθερμανθεί αυτό το Σαββατοκύριακο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ισχυρή, συνεργατική επιρροή. Η έντονη προσπάθεια και η ομαδική εργασία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρές -και μαγικές- ανακαλύψεις για όλους.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

taro-provlepseis-01

Σαββατοκύριακο 10-11/09 Τοξότης

Προγραμματίστε να μείνετε μέσα αυτό το Σάββατο, τουλάχιστον για λίγο, καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες κατακλύζει τον τέταρτο οίκο του σπιτιού σας. Αν η κατοικία σας χρειάζεται καθάρισμα, βγάλτε τα φιλικά προς το περιβάλλον καθαριστικά σας και τρίψτε κάθε επιφάνεια μέχρι να λάμψει. Φροντίστε επίσης να ασχοληθείτε με τις ντουλάπες σας και να ξεκαθαρίσετε όλα τα κομμάτια που δεν έχετε φορέσει εδώ και χρόνια -και πιθανότατα δεν θα φορέσετε ποτέ. Αν αναζητάτε το ιδανικό μέρος για μια μετακόμιση, βρείτε χρόνο για να εξετάσετε τις αγγελίες. Θα μπορούσατε να βρείτε την κατοικία των ονείρων σας μέσα σε δύο εβδομάδες από τη σημερινή Σελήνη.

Έχει καθυστερήσει ένα έργο λόγω παρακάμψεων και καθυστερήσεων; Αυτή την Κυριακή θα σας δωθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε, καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα ευοίωνο γήινο τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Ουρανό. Καθώς τα εμπόδια εξαφανίζονται σταδιακά, θα προκύψουν ανακαλύψεις σε απροσδόκητα μέρη. Για να αξιοποιήσετε αυτό το ρεύμα καλής τύχης, θα χρειαστείτε επιπλέον ένα αποτελεσματικό σχέδιο δράσης. Συμβουλευτείτε τους ειδικούς και περιορίστε την παρόρμηση για σπατάλες. Ίσως χρειαστεί να κάνετε οικονομία όσο χτίζετε αυτό το όνειρο -ή να επενδύσετε τα κέρδη σας σε κάτι που θα σας αποφέρει μεγάλη απόδοση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Αιγόκερως

Μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος τώρα, αλλά θα έχετε μια χρυσή ευκαιρία να ξεπεράσετε ένα σημαντικό εμπόδιο αυτό το Σάββατο, καθώς η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στους Ιχθύες εισέρχεται στον τρίτο οίκο των συνεργασιών και των επικοινωνιών σας. Αν έχετε κολλήσει σε μια διαφωνία με κάποιον, ίσως είστε επιτέλους έτοιμοι να κηρύξετε ανακωχή. Εξακολουθείτε να αναζητάτε τον ιδανικό συνεργάτη; Τις επόμενες δύο εβδομάδες, θα μπορούσαν να εμφανιστούν παντού συγγενικά πνεύματα, από τις κοινές παρέες σας, μέχρι τα μέρη που συχνάζετε για τα ψώνια σας. Και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή να στρέφει την προσοχή σας στο παρελθόν, η επικοινωνία με έναν παλιό συνεργάτη θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για μια νέα επιτυχία.

Έχετε κάτι για το οποίο μπορείτε να καυχηθείτε; Χάρη στο μεγαλοπρεπές γήινο τρίγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον επιφανή Κρόνο και τον τεχνολογικά εξελιγμένο Ουρανό, μπορεί να χρειαστεί ένα απλό post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φτάσετε στη δόξα. Ακόμα κι αν μόλις αρχίζετε να αναπτύσσετε μια νέα ιδέα, αρχίστε να φυτεύετε τους σπόρους της με μερικές αναρτήσεις που αφορούν το εγχείρημά σας. Φέρτε τους ανθρώπους κοντά σας και θα νιώσουν ότι συμμετέχουν στην αναπόφευκτη νίκη σας.

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 10-11/09 Υδροχόος

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες φωτίζει τον δεύτερο οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας. Κάντε μια πρόποση για όλη τη σκληρή δουλειά του 2022, είτε πετύχατε μερικές μικρές νίκες είτε έναν μακροχρόνιο στόχο. Μια από τις προσπάθειές σας μπορεί να αποφέρει μια προσοδοφόρα ευκαιρία μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Να είστε προνοητικοί: Αν πιστεύετε ότι ήρθε η ώρα να λάβετε μια αύξηση, κανονίστε μια αξιολόγηση της απόδοσής σας. Δουλεύετε σκληρά για τα χρήματά σας, αλλά τα χρήματά σας δουλεύουν σκληρά για εσάς;

Καθώς ο κυβερνήτης σας, ο αυθόρμητος Ουρανός, σχηματίζει τρίγωνο με τον τολμηρό Ήλιο αυτή την Κυριακή, ίσως θελήσετε να αυξήσετε λίγο τα ρίσκα τα οποία λαμβάνετε. Αν έχετε συγκεντρώσει χρήματα σε έναν αποταμιευτικό λογαριασμό χαμηλής απόδοσης, σκεφτείτε να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Δεν είναι ανάγκη να τα χρησιμοποιήσετε όλα σε κάποια συγκεκριμένη μετοχή, αλλά δεν θα ήταν άσχημο να διευρύνετε τις γνώσεις σας σχετικά με τις δυνατότητες υψηλότερης απόδοσης των χρημάτων σας, όπως την απόκτηση ακινήτων ή αμοιβαίων κεφαλαίων.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

taro-zodia-76

Ιχθύες

Είστε γενναιόδωρη ψυχή, Ιχθύες, αλλά αυτό το Σάββατο πρόκειται να είναι αφιερωμένο αποκλειστικά σε εσάς, καθώς η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στο ζώδιό σας ενεργοποιεί τον πρώτο οίκο του εαυτού σας και των προσωπικών σας επιθυμιών. Σκέφτεστε μια απόφαση ζωής που πρόκειται να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα; Μπορεί επιτέλους να αποκτήσετε τη σαφήνεια που τόσο απεγνωσμένα αναζητούσατε.

300x300bΑν έχετε περάσει τους τελευταίους έξι μήνες δουλεύοντας για έναν μεγάλο στόχο, τα αποτελέσματα μπορεί να εκδηλωθούν μέσα σε δύο εβδομάδες από σήμερα. Αυτή η νίκη θα μπορούσε να αλλάξει σημαντικά τη ζωή σας. Ετοιμαστείτε για μια όμορφη και συναρπαστική μεταμόρφωση! Την Κυριακή, λαμβάνετε τα σήματα των άλλων με εξαιρετική ευχέρεια, χάρη στο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του μεταφυσικού Ουρανού.

Η διαίσθησή σας θα μπορούσε να σας οδηγήσει προς έναν νέο φίλο, και οι δυο σας είναι δυνατόν να δημιουργήσετε έναν σχεδόν άμεσο δεσμό. Κάποιος που γνωρίζετε εδώ και καιρό, αλλά βλέπετε μόνο περιστασιακά ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μεγαλύτερες δυνατότητες. Πάρτε την πρωτοβουλία και κλείστε τους ένα ραντεβού!

Με τον αυθόρμητο Ουρανό να καθοδηγεί τη σημερινή ημέρα, γιατί να περιμένετε μέχρι την επόμενη εβδομάδα; Συναντηθείτε για ένα ποτό το βράδυ της Κυριακής και μετά δείτε πού θα σας οδηγήσει η νύχτα. Δεδομένου ότι ο Ήλιος σταθμεύει στη ζώνη των συνεργατικών σας σχέσεων, αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός όμορφου φιλικού δεσμού ή ακόμη και μιας ρομαντικής σχέσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia