Σαββατοκύριακο 11-12/02 – Τα λόγια σας πρέπει να φτάσουν στα σωστά αυτιά

erwtikes-27314-ζωδια

Σαββατοκύριακο 11-12/02 Β’ .

Σαββατοκύριακο 11-12/02 Ζυγός .

Εκμεταλλευτείτε την μαγνητική γοητεία σας, Ζυγοί, και ετοιμαστείτε να έχετε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σας! Ο ζωηρός Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο και τον πέμπτο οίκο της λάμψης και του πάθους σας, από το Σάββατο.

Αυτός ο κύκλος, που διαρκεί μέχρι τις 2 Μαρτίου, σας δίνει έντονο μαγνητισμό – κάτι που πιθανώς σας έλειπε από τότε που ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον χαμηλών τόνων τέταρτο οίκο σας για τις τρεις πρώτες εβδομάδες του Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

Ενώ ο ρομαντισμός είναι σίγουρα στο μενού, βάλτε λίγη ενέργεια στο να διαφημιστείτε. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από αυτή για να βγάλετε το όνομά σας προς τα έξω!

Η ομορφιά αποτελεί κίνητρο για το αισθητικά προσανατολισμένο ζώδιό σας, αλλά με τη Σελήνη στον μυστηριώδη Σκορπιό αυτή την Κυριακή, τα φαινόμενα μπορεί να απατούν. Αυτό το άτομο που μοιάζει ιδανικός σύντροφος μπορεί να είναι κάτι τελείως διαφορετικό στην πραγματικότητα! Σταματήστε τις προσπάθειες αν ένα φλερτ αρχίζει να μοιάζει με εξαντλητικό κυνηγητό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Σκορπιός

Αν το σπίτι σας δεν είναι η ιερή όαση που λαχταράτε, σηκώστε τα μανίκια σας και οργανώστε κάποιες δημιουργικές αλλαγές. Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής φτερουγίζει στον φιλόξενο τέταρτο οίκο σας μέχρι τις 2 Μαρτίου, βοηθώντας σας να αποκαταστήσετε την όποια ειρηνική ενέργεια διαταράχθηκε κάτω από τη στέγη σας κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του περασμένου μήνα. Καθαρίστε και αναδιοργανώστε το χώρο σας, προσθέτοντας διακριτικές αλλά σημαντικές πινελιές. Αν οι εντάσεις είναι μεγάλες με έναν συγγενή ή συγκάτοικο, ξεκινήστε μια ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία.

Βρίσκεστε σε αναζήτηση νέας κατοικίας, Σκορπιέ; Περιηγηθείτε στις αγγελίες ακινήτων και τα ιστολόγια ψάχνοντας το επόμενο σπίτι σας. Την Κυριακή, έχετε την κοσμική άδεια να αγνοήσετε όλες τις εξωτερικές απαιτήσεις, καθώς η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό και τον πρώτο σας οίκο που είναι εστιασμένος στον εαυτό σας. Αν πρέπει να διεκδικήσετε τα όριά σας, κάντε το πριν αυτά καταπατηθούν. Αν το κάνετε, ακόμη και οι ενοχλητικοί άνθρωποι μάλλον δεν θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στον χώρο σας. Γι’ αυτό αρνηθείτε ευγενικά σε ότι δεν θέλετε να κάνετε, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε ανενόχλητοι ό,τι σας κάνει ευτυχισμένους σήμερα, από το να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο μέχρι το να διαβάσετε το αγαπημένο σας μυθιστόρημα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-taro-xartomanteia

Σαββατοκύριακο 11-12/02 Τοξότης

Θέλετε να εμπλουτίσετε τις κοινωνικές σας συναναστροφές, Τοξότη; Για τις επόμενες εβδομάδες, δεν θα χρειαστεί να απομακρυνθείτε από το κέντρο της πόλης σας, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον τρίτο οίκο των δράσεων της περιοχής σας. Και μετά την περιοριστική ανάδρομη πορεία του περασμένου μήνα, είστε έτοιμοι να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους! Εγγραφείτε σε ένα σεμινάριο, γίνετε μέλος μιας δημιουργικής ομάδας, κάντε τα ψώνια σας σε τοπικά μαγαζιά και συνομιλήστε με τους ιδιοκτήτες ή τους πωλητές. Μπορεί να κάνετε έναν νέο φίλο στην πορεία -ή να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζατε. Η ενασχόληση με οποιοδήποτε έργο στα μέσα ενημέρωσης παίρνει μια ζωηρή ώθηση, οπότε εκφράστε αυτές τις λαμπρές σκέψεις που βρίσκονται στο μυαλό σας!

Με τη Σελήνη στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας την Κυριακή, η ικανότητά σας για συγκέντρωση δεν θα είναι στα βέλτιστα επίπεδα. Από την άλλη πλευρά, αυτή η ρέουσα ενέργεια σας επιτρέπει να συνδεθείτε αβίαστα με άλλους ανθρώπους. Ενώ αισθάνεστε τόσο απελευθερωμένοι, τι θα λέγατε να ανταλλάσσατε ιδέες κατά τη διάρκεια ενός γεύματος; Θα αναδυθούν οραματικές σκέψεις, ακόμη κι αν δεν είναι ακόμη προφανές το πώς να τις υλοποιήσετε σε πραγματικό χρόνο. Μην αγχώνεστε για το πώς- απλά ονειρευτείτε αυτό που θα μπορούσε να γίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία

Αιγόκερως

Ώρα να μιλήσετε για δουλειές! Αφού πέρασε δύο ολόκληρους μήνες στο ζώδιό σας -συμπεριλαμβανομένης της ανάδρομης πορείας του από τις 28 Δεκεμβρίου έως τις 18 Ιανουαρίου-, ο Ερμής μετακινείται στον Υδροχόο και στον δεύτερο οίκο της κερδοφορίας σας αυτό το Σάββατο. Από τώρα έως τις 2 Μαρτίου, είστε σε άριστη φόρμα για να μετατρέψετε τις μεγάλες ιδέες σας σε κέρδη. Δημιουργήστε ένα πλάνο δράσης, στη συνέχεια ερευνήστε το κόστος και αναλύστε τους αριθμούς. Μόλις επεξεργαστείτε την υλικοτεχνική υποδομή στο προσχέδιό σας, η πρόοδος θα γίνει γρήγορα και αποτελεσματικά. Τα καλά νέα για τους αγχωμένους Αιγόκερους φτάνουν αυτή την Κυριακή.

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να αιωρείται στον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας, μια ατομική αποστολή θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κοινή. Αντί να στηρίζεστε στους υποστηρικτές σας, αναζητήστε μερικούς νέους συνεργάτες – όσο πιο εκλεκτικοί θα είστε σε αυτό τόσο το καλύτερο. Η προσθήκη νέων προοπτικών θα κάνει το σχέδιό σας ακόμα πιο πλούσιο. Προσκαλέστε ανθρώπους που μπορεί να μη συμφωνούν εύκολα με κάθε ιδέα που σας έρχεται στο μυαλό. Μια υγιής συζήτηση θα ρίξει φως σε νέες λύσεις και στρατηγικές.

 

zodia-0988

Σαββατοκύριακο 11-12/02 Υδροχόος

Ο νοητικός Ερμής εισέρχεται στον Υδροχόο το Σάββατο, μετατρέποντάς σας σε μια ασταμάτητη μηχανή ιδεών. Με το μυαλό σας να τρέχει σε ταχύτητα 100 χιλιομέτρων την ώρα από τώρα μέχρι τις 2 Μαρτίου, θα είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες σας με όποιον βρεθεί κοντά σας – ειδικά μετά την αποθαρρυντική αντιμετώπιση που είχατε λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή τον περασμένο μήνα! Το καινοτόμο ζώδιό σας είναι τόσο πολύ μπροστά από τις εξελίξεις, που δεν εκτιμάται πάντα στην ώρα του. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για να σας καθοδηγήσει.

Εν τω μεταξύ, ακονίστε κάποιες απαραίτητες δεξιότητες, δηλώνοντας συμμετοχή σε ένα σεμινάριο ανάπτυξης ή αναλαμβάνοντας ένα προσωπικο έργο. Με την ισχυρή Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή να φωτίζει τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, ένα υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να αποφέρει μεγάλες απολαβές. Χρειάζεστε λίγη καθοδήγηση; Απευθυνθείτε σε έναν πιο υψηλόβαθμο συνάδελφο ή σε ένα μέλος της οικογένειας που έχει περάσει από μια αντίστοιχη φάση. Οι σοφές συμβουλές τους θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την προσπάθειά σας και, ως μπόνους σε αυτό, θα ενισχύσετε τη σύνδεσή σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/02 – 2ο 10ημερο Φεβρουάριος 2023

zodia-zwdia-9988

Ιχθύες

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, Ιχθύες. Ο καινοτόμος Ερμής εισέρχεται στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας αυτό το Σάββατο, εξαπολύοντας έναν καταιγισμό ιδεών. Από τώρα και μέχρι τις 2 Μαρτίου, αξιοποιήστε την έμπνευσή σας, αφιερώνοντας χρόνο για να δημιουργήσετε με αυταπάρνηση. Αν δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε, δοκιμάστε να κάνετε διαλογισμό για να βγείτε από τη ρουτίνα σας και να ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια θεραπεία κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου διάρκειας τριών εβδομάδων. Μια ομάδα υποστήριξης θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα θεραπευτική.

Με τη Σελήνη στον Σκορπιό να εκτοξεύει τις ακτίνες της στον ειλικρινή ένατο οίκο σας την Κυριακή, δεν θα μπορούσατε να ωραιοποιήσετε τα πράγματα ακόμα κι αν το προσπαθούσατε. Αν νιώθετε ότι πρέπει να πείτε την άποψή σας για κάτι, μην πετάξετε όλη τη συμπόνια, που αποτελεί σήμα κατατεθέν σας, από το παράθυρο. Τα λόγια σας θα μπορούσαν να φτάσουν στα λάθος αυτιά, πυροδοτώντας μια έντονη διαμάχη. Επιπλέον, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γνωρίζετε όλα τα γεγονότα. Ερευνήστε προσεκτικά την υπόθεση πριν κάνετε οποιεσδήποτε δηλώσεις.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22