Σαββατοκύριακο 11-12/03 Μια απροσδόκητη ευκαιρία

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

Σαββατοκύριακο 11-12/03 Β’ .

Σαββατοκύριακο 11-12/03 Ζυγός .

Όσο κι αν προσπαθείτε να κοιτάξετε τη δουλειά σας, μπορεί να παρασυρθείτε σε μια ακαταμάχητη ίντριγκα, χάρη στον ερευνητικό σχηματισμό Ερμή- Ουρανού του Σαββάτου. Αναζητήστε την αλήθεια για ένα θέμα που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ή εμβαθύνετε σε οποιοδήποτε προσωπικό σας σχέδιο, ώστε να μην σπαταλήσετε αυτή την εστιασμένη ενέργεια άσκοπα. Αποφύγετε τις συζητήσεις που περιλαμβάνουν τη διάδοση κουτσομπολιών ή εικασίες για τις προσωπικές υποθέσεις άλλων ανθρώπων.

Πέρα από τη γενική αντιπάθεια που σας προκαλούν αυτά τα πράγματα, μπορεί να καταλήξετε να διαρρεύσετε απόρρητες πληροφορίες και να βρεθείτε εκτεθειμένοι. Τα άστρα της Κυριακής δίνουν νέα πνοή στην ρουτίνα της άσκησης και τις διατροφικές σας συνήθειες. Ανανεώστε τις λίστες αναπαραγωγής που σας συντροφεύουν κατά τη διάρκεια της προπόνησης και δοκιμάστε διαφορετικές μεθόδους γυμναστικής. Αν οι μαγειρικές σας ικανότητες χρειάζονται λίγη ενίσχυση, ζητήστε από τους φίλους σας να σας προτείνουν συνταγές ή παρακολουθήστε ένα μάθημα μαγειρικής.

zodia-taro-45

Σκορπιός

Καθώς ο νοητικός Ερμής συνδέεται με τον ριζοσπαστικό Ουρανό αυτό το Σάββατο, είναι η ιδανική στιγμή να αναλάβετε δράση. Μια απροσδόκητη ευκαιρία να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο άτομο μπορεί να προκύψει, ίσως για να συνεργαστείτε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα. Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε γρήγορα να περάσει στη ζώνη της επισημοποίησης. Αν νιώθετε ότι είναι κάτι σωστό, ποιος νοιάζεται για το πόσο καιρό γνωρίζετε ο ένας τον άλλον; Οι ζευγαρωμένοι Σκορπιοί θα μπορούσαν να κάνουν κάτι αυθόρμητο για να δώσουν ώθηση στην σχέση τους. Και αν αυτή η σχέση είναι ήδη δυνατή, δοκιμάστε να κατευθύνετε λίγη από την ενέργειά σας προς ένα έργο που θα δημιουργήσετε από κοινού!

Το τρίγωνο της Κυριακής με τη Σελήνη στον Σκορπιό και τον ευφάνταστο Ποσειδώνα σας δίνει το προβάδισμα. Μην αφήσετε αυτές τις ισχυρές δυνάμεις της έλξης που διαθέτετε τώρα να πάνε χαμένες – κάντε τις επιθυμίες σας γνωστές. Να είστε τολμηροί και οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν θετικά. Επιπλέον, δοκιμάστε να αναβαθμίστε την εμφάνισή σας, ώστε να ταιριάζει με την ένταση που κυλάει στις φλέβες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Σαββατοκύριακο 11-12/03 Τοξότης

Τα αστέρια του Σαββάτου σας καλούν να ξεκαθαρίσετε και να αποσυμφορήσετε τον χώρο σας, καθώς ο Ερμής στους Ιχθύες μπαίνει σε σχηματισμό με τον Ουρανό που προκαλεί αλλαγές στον υγιή έκτο οίκο σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που τρίψατε και απολυμάνετε όλες τις επιφάνειες και καθαρίσατε κάτω από τα έπιπλα; Δεν χρειάζεται να είναι μια επίπονη αποστολή, και αν ο χρόνος είναι πρόβλημα, επικεντρωθείτε στους χώρους που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Μήπως ήρθε η ώρα να αναδιατάξετε τα πράγματα; Δημιουργήστε έναν χώρο προπόνησης σε ένα ελεύθερο δωμάτιο ή μια άδεια γωνιά- δημιουργήστε ένα ήσυχο και οργανωμένο καταφύγιο για το γραφείο του σπιτιού σας.

Συγκεντρώστε τα χαρτιά σας και άλλα μικροπράγματα σε όμορφα κουτιά αποθήκευσης για να διατηρήσετε έναν γαλήνιο και καθαρό χώρο. Το τρίγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα της Κυριακής αγγίζει τις προσωπικές περιοχές του χάρτη σας, ενεργοποιώντας τη ζώνη του φωλιάσματός σας. Αφιερώστε χρόνο για να δείξετε φροντίδα και αγάπη στο σώμα σας, Τοξότη. Κάντε ένα ζεστό μπάνιο και μια περιποίηση με φυσικά καλλυντικά ή κλείστε ραντεβού για ενα χαλαρωτικό μασάζ. Φερθείτε στο σώμα σας σαν να είναι ο ναός σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/03 -DESTE 2ο 10ήμερο Μάρτιος 2023

μελλοντολόγος

Αιγόκερως

Το Σάββατο, καθώς ο Ερμής στους Ιχθύες και τη γωνιά της επικοινωνίας συναντά τον Ουρανό στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας, θα πείτε πολλά τα οποία θέλετε να ακουστούν. Και ενώ τα περισσότερα από αυτά είναι συναισθήματα που πρέπει να εκφράσετε, μην παρασυρθείτε από την ανταπόκριση των ακροατών σας. Αυτό που ξεκινάει ως χιούμορ μπορεί να μετατραπεί σε κακόβουλο σαρκασμό. Την Κυριακή χαλαρώστε και επιτρέψτε στον εαυτό σας να εμπλακεί λίγο πιο συναισθηματικά με τους άλλους.

Αν κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο αντιμετωπίζει ένα σοβαρό ζήτημα, αντισταθείτε στην παρόρμηση του να προσπαθήσετε να τους σώσετε από αυτό. Αντ’ αυτού ακούστε τους και αφήστε τους να ξεσπάσουν. Από την άλλη μεριά, ίσως είστε εσείς αυτοί που χρειάζονται έναν στιβαρό ώμο για να κλάψουν. Απευθυνθείτε σε ένα συμπονετικό και έμπιστο άτομο. Ίσως νιώσετε την ανάγκη να πείτε πράγματα που δεν θα λέγατε υπό κανονικές συνθήκες, λόγω του θυμού που αισθάνεστε, το ζήτημα όμως τώρα είναι να καθαρίσετε το δηλητήριο από την ψυχή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκύριακο 11-12/03 Υδροχόος

Αν έχετε βαρεθεί τον τρόπο με τον οποίο είναι διαμορφωμένο το σπίτι σας, το Σάββατο, η έντονη όψη Ερμή-Ουρανού μπορεί να σας εμπνεύσει να ανανεώσετε το χώρο σας. Μετακινήστε τα έπιπλα σε μια πιο ενδιαφέρουσα διάταξη ή, αν όλοι στο σπίτι σας φαίνεται να έλκονται προς μια συγκεκριμένη περιοχή, δημιουργήστε “ζώνες” για τις διαφορετικές σας δραστηριότητες. Σκέφτεστε να μετακομίσετε ή αναζητάτε συγκάτοικο; Περιηγηθείτε στις αγγελίες ακινήτων και ξεκινήστε την αναζήτησή σας. Μπορεί να βρείτε μια απροσδόκητη χρυσή ευκαιρία.

Η συνταγή της επιτυχίας για την Κυριακή περιλαμβάνει ίση προσήλωση στην οργάνωση και τον οραματισμό. Η ευνοϊκή γωνία της Σελήνης και του μυστικιστικού Ποσειδώνα στους τομείς των χρημάτων σας, σας βοηθά να καταστρώσετε ένα αλάνθαστο σχέδιο δράσης. Σηκώστε τα μανίκια σας και πιάστε δουλειά, αλλά φροντίστε να χρησιμοποιήσετε και τις ισχυρές δυνάμεις της φαντασίας σας. Η απεικόνιση αυτού που θέλετε στο μυαλό σας επιταχύνει τη διαδικασία της πραγματοποίησής του.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

tarw-taro-xartomanteia

Ιχθύες

Οι συζητήσεις που θα σας ανοίξουν τα μάτια είναι πολλές αυτό το Σάββατο, καθώς ο Ερμής στους Ιχθύες ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ουρανό, τον πλανήτη των εκπλήξεων. Ακούστε τους ανθρώπους προσεκτικά και μην υποθέτετε ότι ξέρετε ήδη τι πρόκειται να σας πουν. Κάποιος θα μπορούσε να είναι ικανός να διαμορφώσει μια κατάσταση με έναν τρόπο που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ – και ακόμα κι αν δεν είστε εντελώς σύμφωνοι με την άποψή του, σίγουρα θα υπάρχει κάτι που αξίζει να να αναλογιστείτε. Προσέξτε τι σας λένε οι άνθρωποι ακόμα και αν τα λόγια τους σας εκνευρίσουν ελαφρώς. Μήπως υπάρχει κάποια αλήθεια που αποφεύγετε να παραδεχτείτε;

Το τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ της Σελήνης και του κοσμικού κυβερνήτη σας Ποσειδώνα σας βοηθά να γίνετε πιο σίγουροι για τις ιδέες και τις δυνάμεις σας. Έχετε αξιοποιήσει κάτι σπουδαίο αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό μην αμφισβητείτε το έργο σας. Απομακρύνετε όσους σας επικρίνουν και σας σχολιάζουν με αρνητική πρόθεση. Η πίστη στον εαυτό σας είναι το πρώτο βήμα για να οικοδομήσετε κάτι σημαντικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera