Σαββατοκύριακο 13-14/05 Απελευθερωθείτε από τα μυστικά

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

Σαββατοκύριακο 13-14/05 Β’ .

Σαββατοκύριακο 13-14/05 Ζυγός .

Δεν είναι κακό να έχετε μεγάλους στόχους, αλλά μην επιβάλλετε την ατζέντα σας στους άλλους αυτό το Σάββατο. Η γοητεία σας μπορεί να φανεί ως χειραγώγηση – και ας είμαστε ειλικρινείς, ίσως και να επιδιώκετε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Το θέμα είναι ότι αν οι άνθρωποι διαισθανθούν ένα απώτερο κίνητρο, αυτό μπορεί να τους να τους ωθήσει να κάνουν πίσω. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε τις καταστάσεις να εξελιχθούν φυσικά. Αν θέλετε να προχωρήσουν με πιο γρήγορους ρυθμούς, ζητήστε άμεσα υποστήριξη αντί να αφήνετε υπονοούμενα.

zodia-taro-45

Ο Ερμής παραμένει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τα τέλη της Κυριακής, οπότε επιβεβαιώστε εκ νέου όλα αυτά τα σχέδια για τη Γιορτή της Μητέρας. Αργά το βράδυ ο πλανήτης της επικοινωνίας σταματά την ανάδρομη πορεία του και περνά στον όγδοο οίκο του έρωτα και των μυστικών σας.

Απελευθερωθείτε από τα μυστικά τα οποία κρατούσατε τις τελευταίες εβδομάδες – και διώξτε τυχόν τοξικούς πρώην που έχουν κατασκηνώσει στη ζωή σας. Σας αρέσει να δείχνετε τον καλύτερό σας εαυτό, αλλά αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει την αληθινή οικειότητα τώρα. Αντί να “κρατάτε τα προσχήματα”, δείξτε τον αυθεντικό εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σκορπιός

Η ευθυγράμμιση της κοινωνικής Αφροδίτης και του αυστηρού Κρόνου αυτό το Σάββατο θα μπορούσε να σας προκαλέσει ενδοιασμούς σχετικά με την σχέση σας με ένα αντισυμβατικό πρόσωπο. Ενώ θαυμάζετε τους ανθρώπους που ζουν με τους δικούς τους κανόνες, χρειάζεστε επίσης συνέπεια στις σχέσεις σας. Αυτή η ενέργεια που καταναλώνετε για να τους κυνηγάτε θα μπορούσε να αξιοποιηθεί καλύτερα για την επιδίωξη των δικών σας στόχων! Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε τα πράγματα αρμονικά αυτή τη Γιορτή της Μητέρας.

Ο Ερμής θα τερματίσει την ανατρεπτική ανάδρομη πορεία τριών εβδομάδων, αλλά αυτό θα συμβεί αργά το βράδυ της Κυριακής. Κάποιες σημαντικές συνεργασίες μπορεί να είναι γεμάτες σύγχυση από τότε που ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στις 21 Απριλίου, αφήνοντάς σας ταραγμένους μέσα σας. Ίσως μια παλιά φλόγα να επανεμφανίστηκε για να σας γεμίσει επιθυμία, μόνο και μόνο για να σας αφήσει τελικά ξεκρέμαστους με μια αβέβαιη, αλλά ορθάνοιχτη, καρδιά. Καθώς ο Ερμής ξαναρχίζει να κινείται προς τα εμπρός -και περνάει από τον οίκο των σχέσεών σας μέχρι τις 11 Ιουνίου-, μπορείτε να διακρίνετε τη φαντασία από την πραγματικότητα. Αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν πράξη τα λόγια τους, κρατήστε τους μακριά σας.

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 13-14/05 Τοξότης

Υπεραναλύετε μια κατάσταση υπερβολικά; Πριν το μικρόβιο της ζήλειας πάρει τα πάνω του αυτό το Σάββατο, κάντε κάτι για να ηρεμήσετε αυτόν τον ενοχλητικό εσωτερικό διάλογο. Κάντε διαλογισμό, πηγαίνετε για γιόγκα, κάντε μια βόλτα στον ανοιξιάτικο αέρα, πηγαίνετε στο σπίτι ενός φίλου για να περάσετε μαζί χαλαρές στιγμές.

Η μετατόπιση της εστίασής σας είναι η καλύτερη στρατηγική αυτή τη στιγμή. Αφήστε κατά μέρους την προσκόλλησή σας στο να εξελιχθούν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Το σύμπαν μπορεί να σας αποκαλύψει ένα πολύ καλύτερο σχέδιο αν του παραχωρήσετε τον έλεγχο. Την Κυριακή δεν είναι μόνο η Γιορτή της Μητέρας, αλλά επίσης αργά το βράδυ ο Ερμής τερματίζει μια ανάδρομη πορεία τριών εβδομάδων που αποσταθεροποιούσε τον έκτο οίκο των υγιεινών σας συνηθειών.

dream

Βάλτε τα δυνατά σας για να διατηρήσετε τα σχέδια για τη σημερινή μέρα. Και αν νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε κάτι ενεργό βρείτε μια διασκεδαστική ασχολία έξω από το σπίτι. Καθώς ο Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του, προχωράει δυναμικά μέσα από τον οίκο της ευεξίας σας μέχρι τις 11 Ιουνίου.

Η δέσμευσή σας σχετικά με κάποιες υγιεινές συνήθειες και η τήρηση μιας ρουτίνας μπορεί να ήταν μια δύσκολη μάχη για εσάς από τις 21 Απριλίου. Επικεντρωθείτε στο να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές, ξεκινώντας από τώρα. Η ορθή πορεία του Ερμή σας βοηθά επίσης να προχωρήσετε με τις επαγγελματικές σας πρωτοβουλίες. Καθυστερημένα έργα και αδιέξοδα στον προγραμματισμό θα λυθούν!

Διαβαστε τα ειδικα θεματα για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθύες

astrologia-provlepseis-44

Αιγόκερως

Ακόμη και οι πιο υγιείς σχέσεις απαιτούν χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι όλοι αισθάνονται ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι. Αυτό το Σάββατο, καθώς ο σταθερός Κρόνος δανείζει την υποστηρικτική του ενέργεια στη θερμή Αφροδίτη, επικοινωνήστε με τους φίλους και τον σύντροφό σας. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο για ειλικρινή διάλογο, επιτρέποντάς τους να σας δώσουν ανατροφοδότηση χωρίς να αμυνθείτε. Ίσως χρειάζονται περισσότερα από εσάς ή θα ήθελαν να περιορίσετε λίγο κάποια πράγματα. Δεν είναι ότι πρέπει να υποκύψετε στις επιθυμίες τους, αλλά αυτές οι συζητήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε καλύτερους τρόπους επικοινωνίας και συνεργασίας. Μανικιούρ μαζί με τη μαμά για τη Γιορτή της Μητέρας; Υπέροχη ιδέα!

Αλλά περιμένετε λίγο μέχρι να κλείσετε τα ραντεβού σας, είτε πρόκειται για περιποίηση, είτε για ένα ερωτικό ενδιαφέρον καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του αργά το βράδυ αυτή την Κυριακή και προχωράει δυναμικά μέσα από τον λαμπερό, ερωτικό πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 11 Ιουνίου. Αργά αλλά σταθερά, μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά τις αισθητικές σας δυνάμεις λήψης αποφάσεων. Στα ερωτικά σας, όλα ήταν θολά ως τώρα με τον αγγελιοφόρο πλανήτη να ρίχνει περιττές αμφιβολίες μεταξύ σας από τις 21 Απριλίου. Αφήστε αυτά τα προβλήματα πίσω σας και ξεκαθαρίστε τι θα ανεχτείτε και τι όχι από έναν πιθανό σύντροφο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 13-14/05 Υδροχόος

Με την Αφροδίτη και τον Κρόνο να έρχονται σε επαφή με τις πιο εσωστρεφείς ζώνες του χάρτη σας αυτό το Σάββατο, θα μπορούσατε πραγματικά να μετακινηθείτε από το ένα σύστημα πεποιθήσεων στο άλλο. Αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι δοκιμάσετε να διαιρέσετε την αποστολή σε μικρότερα κομμάτια. Οραματιστείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα και, στη συνέχεια, δουλέψτε προς τα πίσω από εκείνο το σημείο. Ποια ορόσημα θα πρέπει να φτάσετε κατά τη διάρκεια; Ο Ερμής αιωρείται σε ανάδρομη πορεία μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής και ευτυχώς για εσάς Υδροχόε, βρίσκεται στον μητρικό τέταρτο οίκο σας. Για να αποφύγετε τις οικογενειακές διαμάχες, επικεντρωθείτε στη νοσταλγική διάθεση για να περάσετε τη σημερινή γιορτή.

Μόλις ο Ερμής προωθηθεί στον οικείο τέταρτο οίκο σας από απόψε μέχρι τις 11 Ιουνίου, γίνετε ρεαλιστές με τον εαυτό σας: Ο στενός σας κύκλος σας ανεβάζει ψηλότερα ή σας τραβάει προς τα κάτω; Ίσως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στη διανομή των ρόλων. Αν περιμένατε σε αναμμένα κάρβουνα για να ξεκινήσετε ένα έργο διακόσμησης ή αναδιαμόρφωσης, αρχίστε να καταστρώνετε σχέδια και να συλλέγετε τα απαραίτητα εργαλεία τώρα!

Διαβαστε επισης : Κάρτες των Αγγέλων 10-20/05 – Δεύτερο Δεκαήμερο Μαΐου 2023

zodia-astra-tarot

Ιχθύες

Δεν είναι κακό να θέλετε το “κάτι παραπάνω”, Ιχθύες, οπότε μην απολογείστε που είστε φιλόδοξοι ή που ζητάτε από τους άλλους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Το Σάββατο, όταν η αισθητική Αφροδίτη σχηματίζει ένα ρέον τρίγωνο με τον πλούσιο Κρόνο στο ζώδιό σας, μπορεί να αποκτήσετε έντονη επίγνωση της ανάγκης σας για αναβάθμιση. Μήπως χρειάζονται ανανέωση ορισμένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας; Αντανακλά η διαδικτυακή σας παρουσία τις πραγματικές σας ικανότητες; Είναι οι φίλοι σας υποστηρικτικοί στην προσπάθειά σας για ανάπτυξη; Αναβαθμίστε!

Κρατήστε σταθερά τα σχέδιά σας για τη Γιορτή της Μητέρας, επειδή μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος. Αλλά μετά από αυτό… η ψυχική σας ηρεμία επιστρέφει! Όσο ο Ερμής διατρέχει τον καινοτόμο τρίτο οίκο σας μέχρι τις 11 Ιουνίου, θα μετατραπείτε σε δεινούς ομιλητές μέσα σε μια στιγμή. Αν ξεπεράσατε τα όριά σας σε κάποιες συζητήσεις τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, ήρθε η ώρα να επανορθώσετε. Ένα συγγραφικό ή διδακτικό έργο θα μπορούσε να απογειωθεί τώρα. Ξεφύγετε από τα δημιουργικά μπλοκαρίσματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988