Σαββατοκύριακο 13-14/08 Προσέξτε που δώσετε τα κλειδιά της καρδιάς σας

erwtas-vres-agapi-zwdia

Σαββατοκύριακο 13-14/08 Β΄ .

Σαββατοκύριακο 13-14/08 Ζυγός .

Αρκετά με τις υπεκφυγές, Ζυγέ! Αν έχετε κάτι να εκφράσετε, η καλύτερη στρατηγική αυτό το Σάββατο είναι απλά να το πείτε ευθέως. Το να διηγείστε μακροσκελείς ιστορίες ή να προσφέρετε περίπλοκες αναλύσεις θα θολώσει το μήνυμά σας. Κόψτε όλα τα περιττά και ξεκινήστε εστιάζοντας στη μοναδική λύση ή το όφελος που προσφέρετε. Κρατώντας την παρουσίασή σας σύντομη και εντυπωσιακή, είναι πολύ πιο πιθανό να δεσμεύσετε και να πείσετε τους ακροατές σας.

Η ετήσια αντίθεση Κρόνου-Ήλιου την Κυριακή απαιτεί την αναθεώρηση του πληρώματός σας. Υπάρχει κάποιος αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα; Το καλόκαρδο ζώδιό σας λατρεύει να ανεβάζει και να ενθαρρύνει τους άλλους, αλλά οι ανεπαρκώς καταρτισμένοι (αν και χρήσιμοι) άνθρωποι θα μπορούσαν να σας καθυστερήσουν στο έργο σας. Δεδομένου ότι δεν θέλετε να μένετε πίσω τις στιγμές που θα μπορούσατε να προχωράτε, κάντε τις κατάλληλες προσαρμογές στην ομάδα σας.

zodia-taro-45

Σκορπιός

Ενώ είναι υπέροχο να ακολουθείτε τη συναρπαστική ροή μιας νέας σχέσης, είναι επίσης σημαντικό να παραμείνετε προσγειωμένοι. Ναι, αυτή η σχέση έχει δυνατότητες, αλλά οι άνθρωποι πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σας προτού τους δώσετε τα κλειδιά της καρδιάς σας. Αν επενδύσετε ή αποκαλύψετε πάρα πολλά πολύ σύντομα, κινδυνεύετε να αφήσετε τον εαυτό σας εξαιρετικά ευάλωτο. Κρατήστε το ρυθμό της αλληλεπίδρασής σας αυτό το Σάββατο και επικεντρωθείτε στο να τους κάνετε ερωτήσεις και να περνάτε περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Ο Ήλιος συγκρούεται αυτή την Κυριακή με τον αυστηρό Κρόνο, ξυπνώντας αδρανή όνειρα. Μπορεί να νιώθετε έτοιμοι να αποδεχτείτε μια πρόκληση στο όνομα της προσωπικής σας ανάπτυξης. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λάβετε ένα ανυπολόγιστο ρίσκο. Με τον επιφυλακτικό Κρόνο στο προσκήνιο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σταθερό δίχτυ ασφαλείας -και ένα δίκτυο υποστήριξης- προτού αναλάβετε σημαντικές αποφάσεις.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σαββατοκύριακο 13-14/08 Τοξότης

Το συστατικό της επιτυχίας του Σαββάτου; Η ζωηρή προσωπικότητά σας! Οι κοινωνικές σας δεξιότητες βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, οπότε χρησιμοποιήστε τις για να καλλιεργήσετε τους δεσμούς που πραγματικά θέλετε να αναπτύξετε. Δεν θα δυσκολευτείτε να ενεργοποιήσετε τη γοητεία σας και να κάνετε τους άλλους να νιώθουν απόλυτα άνετα με την παρουσία σας. Παρακάμψτε τις επιφανειακές συζητήσεις και επιδιώξτε να συνδεθείτε πραγματικά, όποιο κι αν είναι το θέμα. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν μοιράζεστε υπερβολικά πολλά πράγματα. Αφήστε τους άλλους να ανοιχτούν πριν μοιραστείτε ολόκληρη την ιστορία της ζωής σας.

Την Κυριακή, ο αλαζονικός Ήλιος ελέγχεται από τον προσεκτικό Κρόνο, προειδοποιώντας σας ενάντια σε παρορμητικές δηλώσεις ή τολμηρές διακηρύξεις. Έχετε κάτι σημαντικό να πείτε, αλλά ακόμα και το πιο ισχυρό μήνυμα θα μπορούσε να χρειαστεί μια διεξοδική επεξεργασία. Μήπως υπάρχει ένας πιο διπλωματικός τρόπος για να εκφράσετε τη γνώμη σας; Γλυκάνετε τις σκληρές αλήθειες με μια θετική διάθεση και αποφύγετε να πληγώσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Αν βρεθείτε στο στόχαστρο άδικων σχολίων, προσπαθήστε να διαφωνήσετε διπλωματικά αντί να υιοθετήσετε μια αμυντική στάση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 14-16/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

chartomantia-098

Αιγόκερως

Σκέφτεστε αδιάκοπα ένα συγκεκριμένο θέμα; Η αντίθεση Σελήνης-Ερμή του Σαββάτου δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις τόσο για βαθιά επεξεργασία όσο και για μια διεγερτική συζήτηση. Αν θέλετε να πάψετε να υπεραναλύετε καταστάσεις στο μυαλό σας, θα πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά, Αιγόκερε. Ζητήστε από τους φίλους σας τα σχόλια και την άποψή τους σχετικά με αυτό το θέμα. Ίσως εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε πόσοι άνθρωποι έχουν περάσει μια παρόμοια πρόκληση. Αν η σπατάλη έχει γίνει η νέα σας κανονικότητα, η κοσμική αντιπαράθεση της Κυριακής μεταξύ του λαμπερού Ήλιου και του κυβερνήτη σας, του συντηρητικού Κρόνου, απαιτεί μια οικονομική διόρθωση.

Μια προσεκτική ματιά στον τραπεζικό σας λογαριασμό μπορεί να αποκαλύψει την ανάγκη να περιορίσετε τα έξοδά σας άμεσα. Αλλά μην φτάσετε στο αντίθετο άκρο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αρχίσετε να κάνετε υπερβολές. Καταγράψτε τα έσοδα και τα έξοδά σας για να αξιολογήσετε τον προϋπολογισμό σας και να προσδιορίσετε πού θα μπορούσατε να κάνετε μερικές ουσιαστικές περικοπές. Αν επιθυμείτε να κάνετε μεγαλύτερες αγορές, προσπαθήστε να βάλετε στην άκρη μερικά χρήματα. Με προσεκτικό προγραμματισμό, θα εξακολουθήσετε να μπορείτε να ζείτε την καλή ζωή που επιθυμείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Σαββατοκύριακο 13-14/08 Υδροχόος

Καθώς η Σελήνη στη ζώνη των χρημάτων σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον ιδιόρρυθμο Ερμή αυτό το Σάββατο, οι πειρασμοί εμφανίζονται όπου κι αν πάτε. Πριν δεσμευτείτε για την αγορά ενός αντικειμένου, υπολογίστε το κόστος του ανά χρήση. Δεν χρειάζεται όλα να διαρκούν για πάντα, αλλά πόση χαρά θα πάρετε πραγματικά από μια βραχυπρόθεσμη παρορμητική αγορά; Αντί να ξοδεύετε τα χρήματά σας άσκοπα, φτάστε στη ρίζα αυτού που σας ενοχλεί -ακόμη κι αν το συλλογίζεστε ενώ ψάχνετε θησαυρούς στο αγαπημένο σας μαγαζί με μεταχειρισμένα αντικείμενα.

Την Κυριακή, σκεφτείτε το δύο φορές πριν απορρίψετε τους ανθρώπους που δεν σας εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά. Καθώς ο φωτεινός Ήλιος διασταυρώνεται με τον απαιτητικό Κρόνο, τα καλά πράγματα μπορεί να έρθουν σε απροσδόκητο περιτύλιγμα. Ποιος ξέρει; Ένας άκρως αντίθετος χαρακτήρας μπορεί να αποδειχθεί ότι είναι το κομμάτι του παζλ που σας λείπει. Παρόλο που μπορεί να μη συμφωνείτε σε κάθε θέμα, μια πιθανή συνεργασία μπορεί να αποδώσει μακροπρόθεσμα. Γνωρίστε που βρίσκονται τα όριά σας σε αυτόυ του είδους τη συνεργασία όμως. Οι συμβιβασμοί θα πρέπει να μπορούν να παρέχουν κέρδη για όλους.

Διαβαστε επισης : Ταρώ ημερήσιες Προβλέψεις Αγάπης για ολα τα ζώδια

μελλοντολόγος

Ιχθύες

Με τη Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες, δεν μπορείτε παρά να εκφράσετε τη γνώμη σας. Όμως, χάρη στην έντονη αντίθεση με τον αθυρόστομο Ερμή, τα ειλικρινή σχόλιά σας μπορεί να ενοχλήσουν κάποιον -ή ακόμα χειρότερα, να τον στρέψουν εναντίον σας. Μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεσή σας, αλλά το να αμυνθείτε θα κλιμακώσει αυτή τη διαμάχη. Ζητήστε συγγνώμη και αν είναι απαραίτητο, αποκτήστε μια απόσταση για να ηρεμήσετε και οι δύο πριν ξεκινήσετε ξανά μια συζήτηση.

Παίξτε σύμφωνα με τους κανόνες αυτή την Κυριακή, καθώς ο ανεξάρτητος Ήλιος ελέγχεται από τον προσεκτικό Κρόνο. Ακολουθώντας μερικές από τις δοκιμασμένες διαδικασίες θα κρατήσετε τους ανθρώπους της εξουσίας με το μέρος σας, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσετε χώρο για καινοτομία και ενθουσιασμό! Και αν υποστηρίξετε τα εκκεντρικά σας σχέδια με πειστικά γεγονότα, ακόμα και οι πιο επιφυλακτικοί τύποι μπορεί τελικά να αποδεχτούν τις πρωτοποριακές ιδέες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot