Σαββατοκύριακο 14-15/01 Γιατί πληγώνουμε πάντα αυτούς που αγαπάμε;

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Σαββατοκύριακο 14-15/01 Β’ .

Σαββατοκύριακο 14-15/01 Ζυγός .

Υπο κανονικές συνθήκες είστε η προσωποποίηση της ψυχραιμίας, Ζυγέ, αλλά με τον πλανητικό κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, στον δραματικό πέμπτο οίκο σας από τη Δευτέρα, δεν θα είναι εύκολο να το επιτύχετε.

Και όταν η Αφροδίτη συγκρουστεί με τον απρόβλεπτο Ουρανό στον έντονο όγδοο οίκο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι μπορεί να σας δημιουργήσουν εκνευρισμό σε σημείο που δεν είχατε νιώσει ποτέ άλλοτε.

zodia-taro-45

Ίσως χάσετε για λίγο την κοινή σας λογική σήμερα, γεγονός που θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε συναισθηματικό χάος. Για να αποφύγετε να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώσετε, ανακτήστε την ψυχραιμία σας παίρνοντας μερικές μεγάλες, βαθιές αναπνοές, κάνοντας διαλογισμό ή γυμναστική.

Ευτυχώς, η Σελήνη του Σαββάτου στο Ζυγό μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ευαίσθητη ισορροπία σας. Μην ξεσπάσετε σε κανέναν που δεν θέλετε πραγματικά -αν μη τι άλλο, τηλεφωνήστε σε έναν έμπιστο φίλο και μιλήστε του για τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Αν ο συναισθηματικός σας φόρτος ξεσπάσει πριν προλάβετε να κάνετε οτιδήποτε για να το αποτρέψετε, προσπαθήστε να κάνετε όλες τις απαραίτητες διορθώσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Σκορπιός

Γιατί πληγώνουμε πάντα αυτούς που αγαπάμε; Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού του Σαββάτου μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για την προέλευση κάποιων χαρακτηριστικών για τα οποία δεν είστε ιδιαίτερα περήφανοι. Φυσικά και αγαπάτε την οικογένειά σας, αλλά νιώσατε επίσης και το αντίκτυπο που είχαν τα λάθη τους σε εσάς. Αυτή η νευρική κοσμική ενέργεια θα μπορούσε να φέρει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα καταπιεσμένου θυμού ή δυσαρέσκειας που δεν είχατε καν συνειδητοποιήσει ότι κρύβατε.

Προσέξτε να μην κάνετε επικριτικά σχόλια που στην πραγματικότητα θα πληγώσουν τους γύρω σας. Όλες οι στενές σας σχέσεις κινδυνεύουν να βρεθούν σε δύσκολη θέση, γι’ αυτό προσέξτε να μην χάνετε την ψυχραιμία σας, ειδικά αν καταπιέζετε τα αληθινά σας συναισθήματα. Σίγουρα πρέπει να μιλήσετε γι’ αυτά, αλλά όχι όταν βρίσκεστε σε θυελλώδη κατάσταση!

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 14-15/01 Τοξότης

Παίζετε για να κερδίσετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Τοξότη, αλλά κρατήστε την επιθετική σας τάση υπό έλεγχο. Μια ύπουλη σύγκρουση μεταξύ της γοητευτικής Αφροδίτης και του απρόβλεπτου Ουρανού σας κάνει πολύ εύκολο το να υποτάξετε τους ανθρώπους στη θέλησή σας. Έτσι θα κερδίσετε τη μάχη, αλλά όχι και τον πόλεμο! Οι τακτικές χειραγώγησης τελικά αποκαλύπτονται, και αυτό μπορεί να διαλύσει τις σχέσεις σας. Παρουσιάστε τα γεγονότα με πειστικό τρόπο, αλλά μην αποσιωπάτε τυχόν προβληματικά σημεία.

Όταν δίνετε στους ανθρώπους την πλήρη εικόνα, μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα. Και αυτό αφαιρεί την πίεση από εσάς στο να είστε υπεύθυνοι για τις αποφάσεις τους. Στον έρωτα, κρατήστε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές και μην είστε επικριτικοί με τους άλλους. Οι Τοξότες που βρίσκονται σε σχέση πρέπει να αφήσουν στην άκρη τις ηλεκτρονικές συσκευές τους και να κάνουν πράγματα μαζί σε εξωτερικούς χώρους. Αυτή η ενεργοποίηση μπορεί να αναθερμάνει το πάθος μεταξύ σας και να σας φέρει πιο κοντά.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία Τα σύμβολα στο φλιτζάνι προλέγουν το μέλλον των Σχέσεων!

κρυσταλλομαντεία

Αιγόκερως

Το ζώδιό σας φημίζεται για τη γενναιοδωρία του, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο η προκλητική αντιπαράθεση μεταξύ της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο των οικονομικών σας και του παρορμητικού Ουρανού στον πέμπτο οίκο των ρίσκων σας μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να ξοδέψετε παραπάνω ή να σπαταλήσετε αλόγιστα κάποια χρήματα που κερδίσατε με κόπο. Αυτή η κοσμική παράταξη ενεργοποιεί επίσης την επιθυμία σας για προσωπική ικανοποίηση, και μόλις συμβεί αυτό, δεν υπάρχει κανένας που να μπορεί να σας σταματήσει!

Είναι υπέροχη η αίσθηση του να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί, αλλά μόλις η επίδραση αυτής της αίσθησης περάσει, ίσως να ακολουθήσει μια τεράστια συναισθηματική απογοήτευση, καθώς τα πράγματα στη ζωή σας θα έχουν παραμείνει ίδια αλλά ο τραπεζικός σας λογαριασμός θα έχει μειωθεί κατά πολύ. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κάτω από αυτή τη διέλευση, ειδικά αν ένας πρώην προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας. Αν τρέφετε έστω και το παραμικρό αίσθημα γι’ αυτό το άτομο, δεν θα χρειαστεί πολύ για να φουντώσει μέσα σας. Προσπαθήστε να πάρετε το χρόνο σας για να επεξεργαστείτε αυτά τα αισθήματα και έπειτα να επιστρέψτε στην πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 14-15/01 Υδροχόος

Εσείς είστε το αφεντικό στο σπίτι σας Υδροχόε, αλλά ένα μικρό απροσδόκητο οικογενειακό δράμα θα μπορούσε να μπερδέψει τους ρόλους αυτό το Σαββατοκύριακο. Μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ της στοργικής Αφροδίτης στο ζώδιό σας και του αλλοπρόσαλλου Ουρανού στον τέταρτο οίκο της οικογένειάς σας, μπορεί να οδηγήσει σε ένα συναισθηματικό ξέσπασμα. Το κοσμικό σας μάθημα είναι να θυμάστε ότι ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει με τον εσωτερικό σας κύκλο, θα πρέπει να βάζετε τις ανάγκες σας πρώτα απ’ όλα.

Μόλις έρθετε ξανά σε ισορροπία, θα είστε σε καλύτερη θέση να προσφέρετε βοήθεια και υποστήριξη. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας αναγκάσει να σταθείτε απέναντι σε έναν κυρίαρχο συγγενή και να του δώσετε να καταλάβει μια και καλή ότι δεν μπορεί να σας κάνει ό,τι θέλει. Αλλά ακόμα και τότε, συμπεριφερθείτε με προσοχή. Η λογική Σελήνη στον Ζυγό θα μπορούσε να αποκαλύψει έναν καλύτερο τρόπο χειρισμού του θέματος, ο οποίος μπορεί να περιλαμβάνει το να λάβετε μια απόσταση από αυτή τη σχέση για λίγο.

Διαβαστε επισης : Ερωτική Καφεμαντεία Τα σύμβολα στο φλιτζάνι προλέγουν το μέλλον των Σχέσεων!

zodia provlepseis

Ιχθύες

Η Σελήνη του Σαββάτου στο Ζυγό προσγειώνεται στην αίθουσα των μυστικών σας ή αλλιώς στον όγδοο οίκο σας, βοηθώντας σας να επανεξετάσετε τη στρατηγική της επικοινωνίας σας. Η απόκρυψη προσωπικών λεπτομερειών μπορεί να προκαλέσει υποψίες, οπότε αν εκτιμάτε μια σχέση, πρέπει να γίνετε ευάλωτοι μέσα σε αυτήν. Αλλά σκεφτείτε προσεκτικά τα μηνύματά σας προτού τα εκφράσετε.

Κάτω από την παρακινδυνευμένη αντίθεση αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ της Αφροδίτης στο νεφελώδη δωδέκατο οίκο σας και του χαοτικού Ουρανού στη γωνιά της επικοινωνίας σας, κάθε λέξη μετράει. Δεν χρειάζεται να μοιραστείτε κάθε λεπτομέρεια μιας ιστορίας προκειμένου να δημιουργήσετε μια ζωντανή εικόνα. Ξεκινήστε με αδρές πινελιές και αφήστε τους άλλους να φανταστούν τη συνέχεια από εκεί και πέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia