Σαββατοκύριακο 15-16/02 Η βραδιά είναι γεμάτη βαρύτητα αλλά και βάθος, ουσία και λαχτάρα

aris-sex-zwdia

Σαββατοκύριακο 15-16/02 .

Σαββατοκύριακο : Τη νύχτα, η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα. Δίας και Ποσειδώνας προσεγγίζονται για μια όψη εξαγώνου.

Η βραδιά είναι γεμάτη βαρύτητα αλλά και βάθος, ουσία και λαχτάρα… Όλα σας φαίνονται σημαντικά και αλληλοσυνδεόμενα!

Κάθε κίνησή σας αφορά μια ζωή που να έχει σημασία. Μακροπρόθεσμα, η πορεία θα σας οδηγήσει σε μια καινούργια φάση. Και φυσικά το γεγονός ενέχει κάποιες αστάθειες αρχικά!

zodia-taro-45

Κάποιοι θα αμέλησαν ή δεν πρόλαβαν να οργανώσουν κάτι ιδιαίτερο για τη χθεσινή μέρα. Κατά πάσα πιθανότητα, θα προστρέξουν να αναπληρώσουν το κενό μέσα στο σαββατοκύριακο. Αυτή είναι μια περίοδος που κλιμακώνει τις ταχύτητες, κάθε κίνηση έχει μια προσμονή… Αλλά τέλος καλό, όλα καλά!

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη ολοκληρώνει το πέρασμά της από τον Σκορπιό. Θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ήλιο και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Αυτό είναι ένα σημείο αναφοράς αλλά και μεταίχμιο… Αναζητήστε εκείνα τα «κεφάλαιά» σας που έφτασαν στο τέλος τους, για να κάνετε εκκαθαρίσεις και νέες οργανώσεις. Θα εντάξετε νέα νοήματα, με τρόπους που να αποπνέουν περισσότερη ασφάλεια για εσάς!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

chartomantia-098

Η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη. Από εκεί θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Χείρωνα και θα προετοιμάσει ένα ακόμη με την

Αφροδίτη. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας, ακούστε την αλήθεια που εκφράζουν οι άλλοι. Θα νιώσετε καλά, θα νιώσετε ανακουφισμένοι που προοδεύετε προς την ελευθερία και την αυτονομία σας!

Το πρωί της Κυριακής η Σελήνη προσεγγίζει το τρίγωνό της με την Αφροδίτη από τον Κριό. Επίσης, ετοιμάζει μια όψη τριγώνου με τον Ερμή σε στασιμότητα… Ο αγγελιαφόρος πλανήτης θα γυρίσει ανάδρομος το απόγευμα μέσα στους Ιχθύες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σαββατοκύριακο 15-16/02 .

Αν βιαστείτε, θα σας διαφύγουν οι λεπτομέρειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μειώσετε την ταχύτητά σας. Σημαίνει μόνο ότι δεν πρέπει να επιταχύνετε μέσα στην ομίχλη… Βρείτε έναν αποδοτικό ρυθμό και πορευτείτε με αυτόν. Μόνο έτσι θα έχετε τις μέγιστες αποδόσεις!

Ο Άρης θα περάσει στον Αιγόκερω το πρωί της Κυριακής. Ακόμα κι αν έχουν τελειώσει τα «καύσιμά» σας, έχετε βρει ήδη την κατάλληλη ταχύτητα για εσάς. Αξιοποιήστε αυτή τη στιγμή για να διανύσετε τη μέρα!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 15-17/02 Λόγια ερωτευμένων

dream

Τώρα πρέπει να σταθμίσετε τις κινήσεις σας για να ανταποκρίνονται σε αυτό τον στόχο. Μην κάνετε υπερβολές, γιατί δεν έχετε αρκετά καύσιμα… Μην κάνετε λιγότερα, γιατί θα χάσετε την κεκτημένη ταχύτητα. Ο σωστός ρυθμός με παιδικά βήματα, θα σας πάει στα ζητούμενά σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος