Σαββατοκύριακο 15-16/10 – Ένα περιπετειώδες τράνταγμα

zwdia-ermis-karkinos

Σαββατοκύριακο 15-16/10 Β’ .

Σαββατοκύριακο 15-16/10 Ζυγός .

Η εξοργιστική συμπεριφορά των ανθρώπων μπορεί να σας φέρει στα όριά σας αυτό το Σάββατο, και αυτό δεν είναι ποτέ ένα μέρος που αρέσει σε έναν φιλειρηνικό Ζυγό να βρίσκεται. Αντί να ξεσπάσετε, κάντε κάτι για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια θεραπεία μασάζ, ένα πεντικιούρ σπα ή μια βόλτα σε ένα γραφικό μέρος όπου θα μπορέσετε να διαβάσετε ένα βιβλίο με ηρεμία. Μόλις πάρετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, μην κρύψετε το θέμα κάτω από το χαλί. Θέστε ξεκάθαρα όρια και βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι γνωρίζουν ακριβώς πού βρίσκονται αυτά.

Αυτή την Κυριακή, καθώς ο ακτινοβόλος Ήλιος στο ζώδιό σας δέχεται ένα περιπετειώδες τράνταγμα από τον φλογοβόλο Άρη, δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Η διανοητική διέγερση είναι η λύση στο πρόβλημά σας, αλλά πρέπει να μεταφέρετε αυτή την ενέργεια στο φυσικό πεδίο. Μετά από μια μεθυστική συζήτηση, κινήστε το σώμα σας. Είτε κάνετε γιόγκα, είτε πεζοπορία σε ένα δασώδες μονοπάτι, είτε βρίσκεστε μόνοι με τον σύντροφό σας, αυτό θα εμποδίσει την όποια αρνητική ενέργεια της ημέρας να μπλοκαριστεί στο σώμα σας.

zodia-taro-45

Σκορπιός

Ο Ήλιος όχι μόνο παραμένει στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας αυτό το Σάββατο, αλλά δέχεται και μια μπερδεμένη ακτίνα από τον Ποσειδώνα, τον πιο ομιχλώδη πλανήτη απ’ όλους. Εν τω μεταξύ, έχετε την τάση να φαντασιώνεστε, να ρομαντικοποιείτε και να θολώνετε τα όρια με τρόπους που θα μπορούσαν να γυρίσουν και να σας στοιχειώσουν αν αγνοήσετε τα προειδοποιητικά σημάδια. Γι’ αυτό μην το κάνετε! Αν δεν θέλετε να περάσετε εβδομάδες από τη ζωή σας για να ξεδιαλύνετε τις επακόλουθες συνέπειες, βρείτε το δρόμο σας πίσω σε στέρεο έδαφος.

Η ανάπτυξη δεν είναι πάντα το ιδανικό σημείο αναφοράς, και την Κυριακή, στοχεύστε στην εμβάθυνση, καθώς μια συναρπαστική σύνδεση μεταξύ του Ήλιου και του Άρη σας στέλνει σε μια ψυχική περιπέτεια. Αν αισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι περισσότερο σε μια κατάσταση από ό,τι φαίνεται, δεν θα μπορέσετε να σταματήσετε τον εαυτό σας από το να βυθιστεί σε ένα ταξίδι ανακάλυψης. Αλλά με τον ορμητικό Άρη στον μυστηριώδη όγδοο οίκο σας, η δουλειά σας ως ντετέκτιβ μπορεί να φέρει στο φως κάτι σκανδαλώδες – και η πιο σοφή επιλογή ίσως είναι να αποφύγετε να εμπλακείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 15-16/10 Τοξότης

Μήπως στην προσπάθειά σας να λάβετε υπόψη σας τη συμβολή όλων, έχετε παρεκκλίνει κάποια αποστολή από την πορεία της; Η δημοκρατική σας προσέγγιση είναι αξιέπαινη, Τοξότη, αλλά αυτή η δουλειά πρέπει να γίνει. Η συνένωση Ήλιου-Ποσειδώνα του Σαββάτου φέρνει ένα μήνυμα: Το πιο συμπονετικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα για την ομάδα σας είναι να την βοηθήσετε να περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Εξάλλου, τίποτα δεν είναι πιο γλυκό από την κοινή αίσθηση της επιτυχίας!

Αν νιώθετε μια σύνδεση ισχυρότερη από το συνηθισμένο αυτή την Κυριακή, μην αισθάνεστε ένοχοι αν ξεφύγετε από την παρέα για να βρεθείτε οι δυό σας. Χάρη στην ορμητική ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Άρη, θα μπορούσατε να αλληλεπιδράσετε σε βαθύτερο επίπεδο με αυτό το άτομο. Αλλά επειδή αυτός ο κοσμικός συνδυασμός μπορεί να σας κάνει να ενεργήσετε βιαστικά, να είστε σίγουροι ότι και το άλλο μέρος αισθάνεται μια παρόμοια σπίθα πριν προχωρήσετε σε μια στενότερη επαφή.

Διαβαστε επισης : Οι Κάρτες των Αγγέλων μιλούν για αληθινή αγάπη και συντροφικές σχέσεις!

zwdia-tarw-zodia-19Αιγόκερως

Σταματήστε να σκέφτεστε αυτό το Σάββατο και δεσμευτείτε σε μια πορεία δράσης. Μπορείτε να περάσετε όλη την αιωνιότητα ζυγίζοντας τα υπέρ και τα κατά, αλλά ας το παραδεχτούμε: Δεν έχετε τόσο χρόνο. Απελευθερωθείτε από την ιδέα ότι υπάρχει ένα ιδανικό μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε και προχωρήστε μπροστά. Ανεξάρτητα από την επιλογή που θα κάνετε, θα αντλήσετε σίγουρα κάποια ικανοποίηση από αυτήν. Με κάθε νέα δραστηριότητα που δοκιμάζετε, ανακαλύπτετε κάτι νέο για τον εαυτό σας.

Αυτό από μόνο του θα είναι ικανοποιητικό! Το φρενήρες τρίγωνο Ήλιου-Άρη της Κυριακής θα μπορούσε να φέρει μια ανοδική πορεία στην καριέρα σας. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να είστε πολύ αγχωμένοι από όλες τις εισροές και εκροές για να προσέξετε τι είναι πραγματικά σημαντικό. Προς όφελος της διάκρισης και της παραγωγικότητας, κρατήστε την εστίασή σας όσο πιο οξυμένη μπορείτε. Επιλέξτε προσεκτικά που θα δώσετε την προχοσή σας και ακυρώστε συναντήσεις που δεν είναι απολύτως απαραίτητες. Η ιεράρχηση των προτεραιοτήτων είναι ο δρόμος προς την κερδοφορία, ακόμη και το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

Σαββατοκύριακο 15-16/10 Υδροχόος

Οι Υδροχόοι με την ευρύτητα πνεύματος που διαθέτουν είναι πάντα πρόθυμοι να εξετάσουν νέες προοπτικές. Προσέξτε όμως τι είναι αυτά στα οποία πιστεύετε το Σάββατο, καθώς η αμήχανη συγχώνευση Ήλιου-Ποσειδώνα αυξάνει την ευπιστία σας. Κάποιος μπορεί να μιλάει με απόλυτη αυτοπεποίθηση, αλλά να εκτοξεύει ανυπόστατους μύθους. Δεδομένου ότι δεν θα είστε και οι καλύτεροι στο να αντιληφθείτε την αλήθεια, φροντίστε να ερευνήσετε διεξοδικά τις όποιες συναρπαστικές ιστορίες ακούτε.

Οτιδήποτε σας φαίνεται υπερβολικό το Σάββατο μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε κάτω από τον επιδεικτικό σχηματισμό του Ήλιου και του Άρη που πυροδοτεί μια φωτιά αυτή την Κυριακή. Όταν έρχεστε αντιμέτωποι με μια περιπετειώδη επιλογή, μην διστάσετε αν το ένστικτό σας λέει να το κάνετε. Η έντονη πρωτοβουλία σας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διασκεδαστική περιπέτεια, είτε κλείνετε μια εκδρομή σε ένα καταφύγιο με τους καλύτερους φίλους σας είτε δοκιμάζετε μια νέα συντροφική σχέση.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 16-18/10 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα .

zodia-zvdia-75

Ιχθύες

Υποφέρετε σιωπηλά, Ιχθύες; Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να τα κρατήσετε όλα μέσα σας κατά τη διάρκεια της μπερδεμένης γωνίας του Σαββάτου μεταξύ του Ήλιου και του κυβερνήτη σας, Ποσειδώνα, αλλά αυτό είναι το αντίθετο από αυτό που πρέπει να κάνετε. Αντί να δείχνετε το γενναίο σας πρόσωπο, απευθυνθείτε σε κάποιον που μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να βρείτε μια λύση -ή τουλάχιστον να σας υποδείξει χρήσιμες πηγές. Απαλλαγείτε από την πεποίθηση ότι “επιβαρύνετε” τους ανθρώπους. Ήσασταν γενναιόδωροι με τόσο πολύ κόσμο, και τώρα είναι η σειρά σας να λάβετε μια ανταπόδωση γι’ αυτό!

Το ένστικτό σας ενεργοποιείται αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος και ο Άρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και ενισχύουν τη διαίσθησή σας. Ακολουθήστε κάθε φαεινή ιδέα που θα έχετε, ακόμα κι αν δεν βγάζει πολύ νόημα στην αρχή. Ίσως νιώσετε μια προτροπή να στρίψετε σε έναν συγκεκριμένο δρόμο, να μπείτε σε ένα κατάστημα ή να κάνετε μια τυχαία ερώτηση που θα ανοίξει μια δίνη δυνατοτήτων. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia