Σαββατοκύριακο 16-17/10 – Ο συναισθηματισμός σε υψηλά επίπεδα

double-bodied-signs

Σαββατοκύριακο 16-17/10  Β’.

 Σαββατοκύριακο 16-17/10 Ζυγός .

Η Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες συγκρούεται με τον κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, η οποία βρίσκεται στον τομέα της επικοινωνίας σας. Η σχέση σας με μια συγκεκριμένη κατάσταση μπορεί να είναι αμφισβητήσιμη, γι’ αυτό ελέγξτε τα γεγονότα προτού εκφραστείτε. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δυσκολέψει να δείτε την αλήθεια για οτιδήποτε -ή για οποιονδήποτε. Ακόμα κι αν το νιώθετε σαν μια ευτυχία της στιγμής , συγκρατήστε μερικές λεπτομέρειες και θυμηθείτε ότι ο χρόνος θα δείξει. Μετριάστε αυτή την εγωιστική στάση σας την Κυριακή, Ζυγέ.

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον ελεγκτικό Πλούτωνα, προκαλώντας σας να φερθείτε πεισματικά και επαναστατικά. Πριν ξεκινήσετε έναν καυγά, βεβαιωθείτε ότι η μάχη αξίζει πραγματικά τον κόπο. Μήπως πρέπει να ξεκαθαρίσετε μια ανεπίλυτη δυσαρέσκεια ή ένα συναίσθημα θυμού; Όσο κι αν αντιπαθείτε τις αντιπαραθέσεις, αντιμετωπίστε τις με διπλωματικό και άμεσο τρόπο -και να είστε πρόθυμοι να υπερασπιστείτε την άποψή σας σε τυχόν συγκρούσεις.

zodia-taro-45

 

 Σαββατοκύριακο 16-17/10 Σκορπιός

Η διπλωματία θα μπορούσε να αποτύχει αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη λοξοκοιτάζει την Αφροδίτη. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε καλά που βγάζετε όσα νιώθετε σας από μέσα σας, ο συναισθηματισμός σας είναι σε υψηλά επίπεδα. Μια έντονη αντίδραση θα μπορούσε να διαταράξει τη σταθερή ισορροπία μιας σχέσης. Ίσως είστε αγχωμένοι για τα χρήματα ή νιώθετε πίεση στη δουλειά σας. Πριν ξεσπάσετε, πηγαίνετε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό για να εκτονωθείτε. Δεν χρειάζεται να κοστίσει πολύ ή και καθόλου. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.

Την Κυριακή, με τον Ήλιο στον οίκο των κρυφών σχεδίων σας να σχηματίζει μια γωνία με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, θα είστε έτοιμοι να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας απέναντι σε οποιαδήποτε αντιληπτή απειλή. Δεν σας αρέσει καθόλου να εισβάλλουν άλλοι στην περιοχή σας ή να παίρνουν τα εύσημα για τις ιδέες σας, Σκορπιέ. Μια σύγκρουση με έναν συνάδελφο, φίλο ή αδελφό μπορεί να προκύψει και ο μόνος τρόπος να τη χειριστείτε είναι να βρείτε την άκρη του νήματος. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι η αντίληψή σας είναι λανθασμένη, αλλά αν δεν είναι, δράστε και αντιμετωπίστε το ζήτημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

 Σαββατοκύριακο 16-17/10 Τοξότης

Αυτό το Σάββατο, καθώς η συμπαθής Αφροδίτη συγκρούεται με τη Σελήνη, θέλετε να υπερασπιστείτε τα πιστεύω και τις ανάγκες σας. Αλλά οι πεποιθήσεις σας μπορεί να αμφιταλαντευτούν – και ίσως να μην έχετε το εσωτερικό σθένος να παλέψετε. Διαθέστε μια μέρα για την αυτοφροντίδα σας αν χρειαστεί, αλλά μην ξεχαστείτε. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και επιστρέψτε στο πεδίο της μάχης την επόμενη εβδομάδα!

Με τον ζωογόνο Ήλιο στον Ζυγό και τον ελεύθερο ενδέκατο οίκο σας την Κυριακή, θα είστε γεμάτοι μεγάλες ιδέες, αλλά ένα τετράγωνο γεμάτο ένταση με τον σκιώδη Πλούτωνα στον σταθερό δεύτερο οίκο σας θα σας κάνει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Δεν είναι ότι δεν πρέπει να έχετε μεγάλα όνειρα, Τοξότη -αυτά τα ταξίδια, οι επιχειρηματικές ιδέες και τα οραματικά σχέδια είναι όλα εφικτά. Απλώς τίποτα δεν θα συμβεί χωρίς ένα σωστό σχέδιο. Αντί να βουτήξετε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφιερώστε χρόνο για να το αναλύσετε από κάθε πιθανή οπτική γωνία. Και μην ξεχάσετε να καθορίσετε έναν προϋπολογισμό!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 15-17/10 – Το γραμμένο της καρδιάς σας

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως

Αυτό το Σάββατο δώστε προσοχή στις μορφές έκφρασης των επικοινωνιών σας. Αν αισθανθείτε σαρκασμό ή απόσταση σε μια συζήτηση, πείτε το! Ο ανοιχτός διάλογος είναι ο μόνος τρόπος για να το επιλύσετε, αλλά το άλλο μέρος μπορεί να μην καταλάβει ότι είστε δεκτικοί να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Γίνετε πιο άμεσοι στις δικές σας επικοινωνίες.

Αν θέλετε να περάσετε ένα μήνυμα, μην περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν τη σκέψη σας! (Εκτός, βέβαια, αν είναι επίσης Αιγόκεροι.) Την Κυριακή, ο Ήλιος βρίσκεται στον Ζυγό, και τον δέκατο οίκο των φιλοδοξιών σας, όπου σχηματίζει μια περίπλοκη γωνία με τον ελεγκτικό Πλούτωνα. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας πατρονάρει με συγκαταβατικές προτάσεις καριέρας ή επιχειρήσει να σας ελέγξει, θα προσβληθείτε. Αλλά καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και ακούστε τι σας λένε – μπορεί να χάσετε κάποιες θεμιτές συμβουλές αν δεν έχετε ανοιχτό μυαλό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντείαΥδροχόος

Μια συνεργασία θα ήταν πολύ χρήσιμη – αλλά κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο, το να πείσετε τους άλλους να συμπράξουν θα αποδειχθεί πρόκληση. Θα μπορούσαν να υπάρξουν εσωτερικές διαμάχες μεταξύ των βασικών μελών της ομάδας. Δώστε χώρο να ακουστούν όλες οι απόψεις, αλλά να ξέρετε ότι κάποιος μπορεί να διαφωνεί μόνο και μόνο για να το κάνει.

Η υπερβολική δημοκρατία θα μπορούσε να εκτροχιάσει τους στόχους σας. Αν δεν μπορείτε να καταλήξετε σε μια συμφωνία, μην κολλήσετε σε ένα αδιέξοδο. Πάρτε μια εκτελεστική απόφαση για να συνεχίσετε να προχωράτε τα πράγματα. Την Κυριακή, η παρόρμηση να φύγετε από μια δουλειά, μια σχέση ή μια άβολη κατάσταση μπορεί να είναι συντριπτική και μπορεί να αναρωτιέστε τι άλλο υπάρχει εκεί έξω. Όμως ο βαθιά καταδυόμενος Πλούτωνας σας αναγκάζει να εξετάσετε το πραγματικό ζήτημα, μπαίνοντας στον ψυχισμό σας. Απο τι προσπαθείτε πραγματικά να ξεφύγετε, Υδροχόε; Βρείτε το πριν ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας για αναχώρηση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Τσιγγάνων 15-17/10 – Το γραμμένο της καρδιάς σας

taro-zodia-76

Ιχθύες

Κάποιος θα μπορούσε να δείξει τον εγωισμό του αυτό το Σάββατο. Μην πτοηθείτε από την επιβλητικότητά τους. Πίσω από την συμπεριφορά τους βρίσκεται ένα αίσθημα ανασφάλειας. Ταυτόχρονα, ελέγξτε μήπως εσείς οι ίδιοι υπερβάλετε για τα επιτεύγματά σας. Αν θέλετε να συγκαταλέγεστε ανάμεσα στα πραγματικά σημαντικά πρόσωπα, αφήστε τα έργα σας να μιλήσουν από μόνα τους. Και αν ακόμα εδραιώνεστε, η αυθεντικότητά σας θα μπορούσε να γοητεύσει κάποιον ώστε να σας πάρει υπό την προστασία του. Την Κυριακή, καθώς ο εκφραστικός Ήλιος στον οικείο όγδοο οίκο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα, δεν πρόκειται να ανοιχτείτε σε κανέναν στον οποίο έχετε πλήρη εμπιστοσύνη.

Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε σχετικά με έναν νέο φίλο ή ρομαντικό ενδιαφέρον, αναρωτώμενοι αν αξίζει να εκτεθείτε συναισθηματικά. Μπορεί επίσης να ανησυχείτε για την απόδοση μιας οικονομικής επένδυσης. Βρείτε την αιτία του δισταγμού σας και επεξεργαστείτε τα θέματα εμπιστοσύνης σας -και μη φοβάστε να κάνετε στους ανθρώπους (συμπεριλαμβανομένου του εαυτού σας) τις πραγματικά δύσκολες ερωτήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098