Σαββατοκύριακο 17-18/12 – Δεχτείτε τα θεϊκά μηνύματα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Σαββατοκύριακο 17-18/12 Β΄ .

Σαββατοκύριακο 17-18/12 Ζυγός .

Χάρη στο Σαββατιάτικο συνονθύλευμα του εκφραστικού Ερμή και του απρόβλεπτου Ουρανού -και οι δύο στους εσωτερικούς σας οίκους- ίσως να είστε πιο ευτυχισμένοι όταν βρίσκεστε στο σπίτι μόνοι σας (ή με κάποιον ξεχωριστό για εσάς) και χαλαρώνετε, απ’ ότιδήποτε άλλο.

Κινηθήκατε με πλήρη ταχύτητα και τώρα έχετε επιτέλους την ευκαιρία να μειώσετε τους ρυθμούς σας -αν όχι να σταματήσετε εντελώς την πορεία σας. Εκμεταλλευτείτε το στο έπακρο.

zodia-taro-45

Μικρές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας μπορούν να φέρουν βαθιά ικανοποίηση αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας σχηματίζει ένα χρήσιμο τρίγωνο με τον δομημένο Κρόνο στη ζώνη της φαντασίας σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες ανατροπές -αν και σίγουρα μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε τις μακροπρόθεσμες αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε.

Ξεκινήστε όμως από τα μικρά, είτε κάνετε μια διατροφική προσαρμογή, είτε επανεξετάζετε με ποιους συνεργάζεστε στη δουλειά ή προσκαλείτε κάποια νέα άτομα στον εσωτερικό σας κύκλο. Μόλις τακτοποιήσετε το θέμα που σας προκαλεί άγχος, επικεντρωθείτε στα πράγματα που σας κάνουν ευτυχισμένους!

tarw-taro-xartomanteia

Σκορπιός

Πόσο νωρίς μπορείτε να βγείτε από το σπίτι αυτό το Σάββατο, Σκορπιέ; Μπορεί να έχετε μεγάλη ανυπομονησία να κάνετε οτιδήποτε – οπουδήποτε – για να ικανοποιήσετε την επιθυμία σας για ανανέωση. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένης της σπάνιας και προκλητικής ευθυγράμμισης του αστραπιαίου Ερμή και του αυθόρμητου Ουρανού. Γνωρίσατε πρόσφατα κάποιον που δεν μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας; Δεν χρειάζεται να κρατάτε τα προσχήματα. Σηκώστε το τηλέφωνο -ή στείλτε ένα μήνυμα- και προτείνετε να βρεθείτε για ένα φλιτζάνι καφέ ή ένα κοκτέιλ.

Ακόμα κι αν δεν λάβετε την ανταπόκριση που θα θέλατε, τουλάχιστον μια οριστική απάντηση θα βγάλει από τις συνεχόμενες σκέψεις. Μην θεωρείτε τους αγαπημένους σας δεδομένους αυτή την Κυριακή! Μήπως τον τελευταίο καιρό κάνετε συνεχώς υπερωρίες και ξεχνάτε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Εξισορροπήστε τη ζυγαριά καθώς η Σελήνη στον Ζυγό και τον ειλικρινή δωδέκατο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον αφοσιωμένο Κρόνο στη ζώνη της οικίας και της οικογένειάς σας. Αισθάνεστε αποστασιοποιημένοι από έναν αγαπημένο σας άνθρωπο; Περάστε το απόγευμα επανασυνδεόμενοι! Μια παρατεταμένη συνάντηση θα μπορούσε να είναι θεραπευτική και για τους δυο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκύριακο 17-18/12 Β΄ .

Τοξότης

Μην εγκλωβιστείτε στα σχέδιά σας αυτό το Σάββατο, Τοξότη. Ο αυθορμητισμός είναι το εισιτήριό σας για μια διασκεδαστική ημέρα, αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε γνώμη μέσα σε μια στιγμή. Ο σημερινός ουρανός διαθέτει ένα σπάνιο συνονθύλευμα μεταξύ του αστραπιαίου Ερμή και του ιδιότροπου Ουρανού, που μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτες καταστάσεις από το πουθενά. Και όταν μπορείτε να μείνετε ανοιχτοί σε ευκαιρίες της στιγμής, κανείς δεν ξέρει σε ποιές διασκεδαστικές επιλογές μπορείτε να οδηγηθείτε.

Δεδομένου ότι αυτοί οι πλανήτες πυροδοτούν τους οίκους σας που σχετίζονται με την καριέρα, αυτή η προοπτική μπορεί να είναι περισσότερο επαγγελματικής παρά κοινωνικής φύσης, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για εργασιακές ευκαιρίες. Θα μπορούσαν να ξεσπάσουν συγκρούσεις ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας σε ένα ομαδικό έργο αυτή την Κυριακή, με τον καθένα να αγωνίζεται για το δικό του όφελος.

300x300aΑντισταθείτε όμως στην παρόρμηση να συμμετέχετε σε μια διαμάχη, καθώς ένα ισχυρό τρίγωνο Σελήνης-Κρόνου στον διαπροσωπικό σας τομέα σας ενθαρρύνει να διατηρήσετε την ειρήνη.

Η ενέργειά σας είναι πολύ καλύτερο να ξοδευτεί προσπαθώντας να συντονίσετε έναν συμβιβασμό μεταξύ των συμπαικτών σας. Βάλτε στην άκρη τον εγωισμό σας και αρχίστε να διαπραγματεύεστε.

Επικεντρωθείτε στην εξεύρεση κοινού εδάφους και στη συνέχεια χτίστε πάνω σε αυτό το θεμέλιο της αμοιβαίας κατανόησης. Με λίγη δουλειά, θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ένα συμπέρασμα που θα ικανοποιεί τουλάχιστον εν μέρει όλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως

Ίσως χρειαστεί να αναβάλετε τη συνεδρία χαλάρωσης που περιμένατε με τόση ανυπομονησία να κάνετε, Αιγόκερε – τουλάχιστον για το Σάββατο. Ο υπερκινητικός Ερμής στο ζώδιό σας συνεργάζεται με τον ανήσυχο Ουρανό στον δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας, δίνοντας ώθηση στην εξωστρεφή πλευρά σας. Με κάποιο τρόπο, ακόμα κι αν αισθανόσασταν ότι τρέχατε σε υψηλές ταχύτητες, θα λάβετε μεγαλύτερη ώθηση και θα είστε έτοιμοι για μια ακόμα περιπέτεια. Εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αυτή την ενέργεια, αλλά μη φοβηθείτε να κηρύξετε τη λήξη, αν έχετε αρχίσει να εξαντλείστε!

Πόσο καλή είναι η υπερβολική γενναιοδωρία; Μην αφήσετε τους ανθρώπους να εκμεταλλευτούν το αλτρουιστικό σας πνεύμα κάτω από την ευθυγράμμιση της Σελήνης και του αυστηρού Κρόνου που θολώνει τα όρια την Κυριακή. Αν δώσετε στους ανθρώπους λίγο από τον χρόνο σας, θα ζητήσουν ακόμα περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης διέλευσης. Αντί να σπεύσετε να τους σώσετε, μπορείτε να τους αφήσετε να αναζητήσουν μόνοι τους μια λύση. Τα υγιή όρια είναι το κλειδί για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης! Δίνοντας στους ανθρώπους τη δυνατότητα να φροντίσουν τα δικά τους ζητήματα, θα ελευθερώσετε χρόνο και χώρο για να αντιμετωπίσετε τις δικές σας ανάγκες.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα της Κατίνας 18-24/12 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 17-18/12 Β΄ .

Υδροχόος

Η σπάνια συνάθροιση του νοητικού Ερμή και του μετασχηματιστικού Ουρανού το Σάββατο στα πιο διαισθητικά και ενδοσκοπικά σας κέντρα μπορεί να είναι ευλογία ή κατάρα. Θα είστε συντονισμένοι με τους ανθρώπους και θα μπορείτε να δεχτείτε θεϊκά μηνύματα σχεδόν αβίαστα (το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγος ήσυχος χρόνος και χώρος). Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μια λαμπρή ανακάλυψη ή να σας δώσει την υποστήριξη που αναζητάτε. Ταυτόχρονα, όμως, αυτό το συνονθύλευμα μπορεί να σας αφήσει συναισθηματικά ευάλωτους -μια καθόλου οικεία κατάσταση για το ορθολογικό σας ζώδιο. Μείνετε ενήμεροι για το τι αισθάνεστε και να θυμάστε ότι έχετε τη δύναμη να παίρνετε τις δικές σας αποφάσεις.

Με το να εμμένετε στα συναισθήματα απογοήτευσής σας, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να γεννήσετε δυσαρέσκεια, γι’ αυτό είναι καλύτερο να τα βγάλετε όλα στην επιφάνεια. Ευτυχώς, ο ουρανός της Κυριακής ανοίγει το δρόμο για παραγωγική επικοινωνία, καθώς η Σελήνη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον ευθύ Κρόνο. Απλά προσέξτε τα λόγια σας! Μια διπλωματική προσέγγιση θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τις ευθείες κατηγορίες. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να παίξετε το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών και αντ’ αυτού ξεκινήστε έναν ανοιχτό διάλογο. Μετά από μια υγιή συνομιλία, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να θέσετε αυτό το ζήτημα σε λήξη.

Διαβαστε επισης :  Οι κάρτες με τις Νεράιδες ψιθυρίζουν αυτά που πρόκειται να συμβούν μέχρι τέλος ΄22!

zodia-zwdia-9988

Ιχθύες

Το Σάββατο είναι μια ξεχωριστή μέρα για τους Ιχθύες, καθώς ο πρωτοποριακός Ουρανός συνεργάζεται με τον πλανήτη της επικοινωνίας, τον Ερμή στους κοινωνικούς σας τομείς. Έχετε εγκλωβιστεί σε ένα πρόβλημα; Απευθυνθείτε στο κοινό πνεύμα για δημιουργικές λύσεις. Αφιερώστε λίγες στιγμές εδώ και εκεί μέσα στην ημέρα για να συνδεθείτε με ανθρώπους, ακόμα κι αν πρόκειται για μια σύντομη συνομιλία. Η συνέργεια είναι το ζητούμενο, και συγκεντρώνοντας τις ιδέες και τους πόρους σας, θα είστε ασταμάτητοι!

300x300bΑν πιάνετε τον εαυτό σας να έχει εμμονές αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί αυτό να έχει σχέση με τον νευρωτικό αστρικό χάρτη της Κυριακής, καθώς η Σελήνη στον φλογερό όγδοο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον σοβαρό Κρόνο στον υποσυνείδητο δωδέκατο οίκο σας. Κάτω από αυτούς τους έντονους ουρανούς, θα μπορούσατε να βρεθείτε σε ένα νοητικό αδιέξοδο, αναλύοντας ακατάπαυστα ένα απογοητευτικό προσωπικό πρόβλημα.

Αντί να σπαταλάτε τη μέρα σας βασανίζοντας τον εαυτό σας στο σπίτι, προσπαθήστε να εστιάσετε την ενέργειά σας σε μια θετική ενασχόληση που θα σας αποσπάσει την προσοχή. Κάντε μια πεζοπορία που θα καθαρίσει το μυαλό σας, περάστε το απόγευμα γράφοντας στο ημερολόγιό σας ή περάστε ποιοτικό χρόνο με κάποιον στον οποίο εμπιστεύεστε τα μυστικά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00