Σαββατοκύριακο 18-19/07 Συντονιστείτε με τα Συναισθήματά σας

krios-zvdia-astrology

Σαββατοκύριακο 18-19/07 Συντονιστείτε με τα Συναισθήματά σας

Σαββατοκύριακο 18-19/07 Κριός

Συντονιστείτε με τα έντονα συναισθήματά σας κάτω από το συναισθηματικό φεγγάρι του Καρκίνου αυτό το σαββατοκύριακο. Μήπως τελευταία έχετε καταπιέσει όσα νιώθετε; Είτε έχετε προσπαθήσει να αποσπαστείτε με κάποιους όχι και τόσο υγιείς τρόπους; Μην το περνάτε άλλο μόνοι σας, Κριοί. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που σας λατρεύουν εκεί έξω! Συζητήστε σε έναν φίλο όσα κρατάτε μέσα σας. Μιλήστε με έναν σύμβουλο αν χρειάζεστε επιπλέον υποστήριξη και καθοδήγηση. Υιοθετήστε μια πρακτική όπως η καταγραφή όσων σας συμβαίνουν και αισθάνεστε, είτε ο διαλογισμός.

Ωστόσο, να είστε προετοιμασμένοι για πιθανές εντάσεις την Κυριακή. Η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας. Ένα κομμάτι του εαυτού σας θέλει να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, ενώ οι αγαπημένοι σας διεκδικούν την προσοχή και την φροντίδα σας. Επειδή είναι μια δύσκολη φάση για εσάς, δεν μπορείτε να κάνετε πολλά για τους άλλους και να τους αφιερώνεστε. Η πρόκληση είναι να σταθείτε στα πόδια σας, χωρίς να συγκρουστείτε με κανέναν αυτό το δύσκολο διάστημα. Σκεφτείτε το δύο φορές πριν πείτε λόγια που θα μετανιώσετε αργότερα.

zodia-taro-45

Ταύρος

Μην προτρέχετε σε συμπεράσματα, Ταύροι! Όταν πρόκειται για περίπλοκες καταστάσεις, βεβαιωθείτε ότι έχετε ακούσει όλες τις πλευρές πριν κατακρίνετε κάποιον αυτό το Σάββατο. Είναι πιθανό κάτι να συνέβη στο παρασκήνιο, που να ξεκαθαρίσει την παρανόηση. Εάν με ένα αγαπημένο πρόσωπο ήρθατε σε σύγκρουση πρόσφατα, προσεγγίστε το για μια εξομολόγηση των συναισθημάτων σας. Δημιουργήστε ισχυρές διόδους επικοινωνίας και θα καταφέρετε να τερματίσετε εύκολα τη διένεξη. Με λίγη διπλωματία θα προχωρήσετε πολύ!

Το άγχος σας μπορεί να κλιμακωθεί γρήγορα την Κυριακή: Η Σελήνη βρίσκεται στον οίκο σας των επικοινωνιών και σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Άρη. Η ευγένεια είναι απαραίτητη αλλά χωρίς να καταπνίξετε τα αληθινά σας αισθήματα. Αν κάτι σας δυσαρεστεί, μην το κρατάτε μέσα σας. Εκφράστε το όσο το δυνατόν πιο άμεσα και ανοιχτά. Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας υπονομεύει, μιλήστε και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Αποφύγετε άτομα που γκρινιάζουν με κάθε ευκαιρία σήμερα, καθώς δεν έχετε αρκετή υπομονή για να τα ακούσετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 18-19/07 Δίδυμοι

Βάλτε τα οικονομικά σας σε προτεραιότητα αυτό το Σάββατο! Η σχεδόν Νέα Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και τον δεύτερο οίκο σας των χρημάτων και του εισοδήματος. Επανεξετάστε τους στόχους σας και εντοπίστε πού θα μπορούσατε να μειώσετε τα αχρείαστα έξοδα. Ένας προϋπολογισμός που παρακάμπτει μερικές παρορμητικές αγορές και περιττές συνδρομές, θα μπορούσε να αυξήσει το τραπεζικό σας υπόλοιπο! Και η εστίαση στον στόχο που σκοπεύετε να διαθέσετε αυτά τα χρήματα, θα σας παρακινήσει να μειώσετε τις σπατάλες!

Η Κυριακή έρχεται με μια προειδοποίηση για την πεισματική σας συμπεριφορά… Ίσως φανείτε ισχυρογνώμονες, εξαιτίας ενός δύσκολου τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον φλογερό Άρη. Μια παρατήρηση φίλου μπορεί να σας ακουστεί ως προσβολή, ίσως αισθανθείτε ότι οι προσωπικές σας αξίες έρχονται σε αντίθεση με αυτές του κύκλου σας. Επειδή οι διαπραγματεύσεις μπορεί να καθυστερήσουν, κάντε ένα διάλειμμα. Αποβάλλετε την έντασή σας με μια βόλτα ή λίγο τρέξιμο. Στη συνέχεια θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε διαφωνία με μεγαλύτερη διαύγεια!

zwdia-66

Καρκίνος

Με την σχεδόν Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, γεμίζετε αυτοπεποίθηση! Αλλά προσέξτε την τάση σας να ωραιοποιείτε τα πράγματα ή να υπερβάλλετε. Αφήστε τα επιτεύγματά σας να μιλήσουν από μόνα τους και αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε. Αντ’ αυτού, διοχετεύστε τις εφευρετικές σας παρορμήσεις σε ένα δημιουργικό έργο. Βρεθείτε με φίλους που αγαπούν τη μουσική, κάντε μια βόλτα και τραβήξτε φωτογραφίες, δουλέψτε τη δημιουργική γραφή σας!

Την Κυριακή που η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη, ελέγξτε τις αντιδράσεις σας. Ίσως εκνευριστείτε από όρια ή κανόνες, γιατί κανείς δεν θα σας πει τι να κάνετε! Ο συμβιβασμός θα είναι το κλειδί για σήμερα, ακόμα και όταν η υπομονή σας είναι μειωμένη. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας και αφιερωθείτε στη γυμναστική. Η εκτόνωση μέσω της άσκησης θα βοηθήσει να τα πάτε καλά με τους άλλους, ακόμα και αν δεν θέλετε πραγματικά κανέναν κοντά σας!

zodia-zwdia-88-optimized

Σαββατοκύριακο 18-19/07 Λέων

Ώρα να καθίσετε αναπαυτικά και να χαλαρώσετε αυτό το σαββατοκύριακο! Η σχεδόν Νέα Σελήνη αιωρείται στον Καρκίνο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης. Αναβάλλετε τις μη επείγουσες υποχρεώσεις και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Ποιες δραστηριότητες θα απαλύνουν την ψυχή σας; Χαλαρώστε στο σπίτι με ένα καλό βιβλίο, κάντε μια μάσκα προσώπου ή μια χαλαρή πεζοπορία στον καθαρό αέρα. Αυτή η αποσυμπίεση θα μπορούσε επιπροσθέτως να βοηθήσει, για να ξεπεράσετε ένα δημιουργικό τέλμα. Καταγράψτε τις λαμπρές ιδέες σας, για να τις επεξεργαστείτε όταν πιάσετε πάλι δουλειά!

Ίσως αισθανθείτε λίγο αποσυντονισμένοι την Κυριακή, που η Σελήνη σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον αγχωτικό Άρη. Αν και ένα αγαπημένο άτομο μπορεί να χρειαστεί τη στήριξή σας, η επιθυμία να αποκοπείτε για λίγο από τον έξω κόσμο θα είναι πιο δυνατή. Κάντε ό,τι μπορείτε για να είναι οι συνομιλίες σας σύντομες. Εάν σας ζητηθεί κάποια συμβουλή, να είστε άμεσοι ώστε να μην σπαταλήσουν οι άλλοι τον χρόνο και την ενέργειά σας με τα προβλήματά τους. Αν έχετε έλλειμμα κατανόησης, καλύτερα να πείτε ειλικρινά ότι δεν είστε σε θέση να τους συμπαρασταθείτε αυτή τη στιγμή!

zwdia-taro-astra

Παρθένος

Συνεργαστείτε με μια δημιουργική ομάδα αυτό το Σάββατο, που η σχεδόν Νέα Σελήνη μπαίνει στον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής εργασίας. Είστε ήδη σε μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα; Ελέγξτε ότι όλα πηγαίνουν καλά. Εάν το ηθικό είναι χαμηλό, μπορείτε να βρεθείτε για ένα γεύμα και να επαναπροσδιορίσετε το συλλογικό σας όραμα. Μήπως κάποιος δεν λειτουργήσει σωστά μέσα στο σύνολο; Ίσως ήρθε η στιγμή να του δείξετε ευγενικά την πόρτα. Παρόλο που δεν θέλετε να βιάζεστε, δεν θέλετε επίσης να εξαντληθείτε στην προσπάθεια να βρείτε έναν συμβιβασμό. Μερικές φορές είναι καλύτερο να γίνονται κάποιοι διαχωρισμοί!

Την Κυριακή, η Σελήνη δημιουργεί ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Άρη και κάνει πιο έντονες τις αλληλεπιδράσεις σας. Αντιμετωπίζετε τριβές σε μια φιλική σχέση; Ίσως κάποιος κάνει ανεπιθύμητα σχόλια για την ερωτική σας ζωή, δημιουργώντας μια άβολη ατμόσφαιρα. Θα μπορούσε να είναι και ο σύντροφός σας αυτός που δεν τα πάει καλά με τις παρέες σας. Να είστε υπομονετικοί, Παρθένοι, να δώσετε χρόνο σε αυτή την κατάσταση. Όταν οι φίλοι σας δουν ότι τα πάτε καλά, θα ηρεμήσουν και – πιθανότατα – θα έρθουν κοντά!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia