Σαββατοκύριακο 21-22/01 Ένα κοσμικό κύμα ανανέωσης

astrologia-ioylios-2014

Σαββατοκύριακο 21-22/01 Β’ .

Σαββατοκύριακο 21-22/01 Ζυγός .

Η ενέργειά σας ανεβαίνει – αισθητά- καθώς η νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Υδροχόο ηλεκτρίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σας κάνει το επίκεντρο της προσοχής.

Είστε μόνοι; Βγείτε έξω και γνωρίστε νέα άτομα σε κάθε ευκαιρία. Αφήστε το πάθος σας να λάμψει και οι άνθρωποι θα μαγνητιστούν από αυτό που αποπνέετε.

zodia-taro-45

Επιστρέψτε σε ένα δημιουργικό έργο γιατί η μούσα θα σας καλέσει τώρα. Μην ανησυχείτε για το αν θα τα καταφέρετε αμέσως. Το να έχετε στα χέρια σας κάτι ολοκληρωμένο, είναι καλύτερο από το να παλεύετε αδιάκοπα για τη τελειότητα.

Την Κυριακή, ο απρόβλεπτος Ουρανός βγαίνει από μια χαοτική ανάδρομη πορεία πέντε μηνών και διορθώνει την πορεία του στον ερωτικό και εσωτεριστικό όγδοο οίκο σας. Τέρμα οι καθυστερήσεις! Ήρθε η ώρα να κυνηγήσετε το ενδιαφέρον σας για τα κρυφά και μυστικιστικά πράγματα της ζωής. Φροντίστε να αφήσετε κενό χώρο στο ημερολόγιό σας για να περάσετε χρόνο με εναν ερωτικό σύντροφο. Αν έχετε πεσμένη ενέργεια, ο χορός και άλλες μορφές κίνησης μπορούν να σας επαναφέρουν σε φόρμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Σκορπιός

Ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει αυτό το Σάββατο γύρω σας, μπορεί το μόνο που σας ενδιαφέρει να είναι το να βρίσκεστε σπίτι σας. Σήμερα πραγματοποιείται η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Υδροχόο και καθώς αυτή ενεργοποιεί τους οικιακούς σας οίκους, μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να περάσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας τις επόμενες δύο εβδομάδες. Το μαγείρεμα, η παρακολούθηση ταινιών ή η ανανέωση του χώρου σας ακούγονται ως ιδανικές δραστηριότητες! Κανείς δεν λέει ότι πρέπει να τα κάνετε όλα αυτά μόνοι σας.

Με τη νέα Σελήνη στο κοινωνικό ζώδιο του αέρα, τον Υδροχόο, όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο! Την Κυριακή, ο Ουρανός που αλλάζει τα δεδομένα, τερματίζει μια απογοητευτική ανάδρομη πορεία και κινείται μπροστά από τον Ταύρο και τον οίκο των σχέσεών σας. Μετά από πέντε μήνες αδρανοποίησης, το ρομαντικό σας στοιχείο ξαναμπαίνει σε τροχιά – και μάλιστα γρήγορη! Αλλά για να μεγιστοποιήσετε αυτή την έκρηξη, πρέπει να σταματήσετε να προσπαθείτε να ελέγχετε τα πάντα. Ο έρωτας θα ανθίσει αν αφήσετε αρκετό χώρο για το στοιχείο της έκπληξης. Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με τα πράγματα ως έχουν, ο Ουρανός μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια τολμηρή, αν και δύσκολη, αλλαγή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/01 – 3ο 10ημερο Ιανουάριος 2023 .

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 21-22/01 Τοξότης

Αν νιώθετε χωρίς έμπνευση, η νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Υδροχόο και τον τρίτο οίκο της νοημοσύνης σας, θα σας δώσει το κατάλληλο έναυσμα. Μπορείτε να ξεφύγετε από κάθε τέλμα, απευθυνόμενοι σε δημιουργικούς, περιπετειώδεις φίλους που ξέρουν πάντα πώς να διασκεδάζουν. Το να περνάτε χρόνο με ανθρώπους που σας εμπνέουν είναι πάντα θετική επιρροή για εσάς, Τοξότη, γι’ αυτό σκεφτείτε με ποιό άτομο θέλετε να περάσετε την σημερινή μέρα. Οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι περίοδος αιχμής για να δημιουργήσετε μια συνεργασία. Κάντε στοχευμένες συζητήσεις για να ανακαλύψετε ένα ιδανικό συγγενικό πνεύμα.

Δεν θα δυσκολευτείτε να λάβετε τις αποφάσεις που χρειάζεται σχετικά με την  ευεξία σας την Κυριακή. Ο μετασχηματιστικός Ουρανός, ο οποίος ήταν ανάδρομος επί πέντε μήνες, διορθώνει την πορεία του και εκτοξεύεται στον τομέα της υγιεινής ζωής σας. Αυτό που για μήνες έμοιαζε σαν άθλος, ξαφνικά σας ευχαριστεί να το κάνετε. Αλλά μην μεταβείτε σε κατάσταση υπερπροσπάθειας και εξαντληθείτε σχεδόν αμέσως μόλις ξεκινήσετε. Πρόκειται για μαραθώνιο, όχι για αγώνα ταχύτητας, οπότε κάντε σταδιακές αλλαγές που θα μπορέσετε να ενσωματώσετε στην καθημερινότητά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Αιγόκερως

Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Υδροχόο, αναζωπυρώνει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και της ασφάλειάς σας, αναθέτοντάς σας την αποστολή να αυξήσετε το εισόδημά σας. Αυτοί οι επόμενοι έξι μήνες θα είναι γεμάτοι ευκαιρίες, και όταν αυτές έρθουν στο δρόμο σας, να θυμάστε ότι πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε! Ξεκινήστε να διαδίδετε αυτά που αναζητάτε: μια δεύτερη εργασία, μια νέα καριέρα, ή επενδυτικές συμβουλές.

300x300aΕίστε έτοιμοι να αποκτήσετε ένα νέο επίπεδο ευημερίας, και ως Αιγόκεροι προσανατολισμένοι στο μέλλον, έχετε έμφυτη στρατηγική! Ο κόσμος είναι στην διάθεσή σας την Κυριακή – και αυτό είναι κάτι που περιμένατε πέντε ολόκληρους μήνες για να το ακούσετε. Η ατελείωτη φάση της ανάδρομης πορείας του Ουρανού μπορεί να σας έχει ωθήσει στα άκρα. Αλλά τώρα, ο αυθόρμητος πλανήτης διορθώνει την πορεία του στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού, της φήμης και της περιουσίας σας.

Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι θα ανακτήσουν γρήγορα την ιδιότητα του περιζήτητου συντρόφου. Τα ζευγάρια θα πρέπει να επικεντρωθούν στην αναβάθμιση των ρομαντικών στοιχείων της σχέσης τους. Και όλοι οι Αιγόκεροι ενθαρρύνονται να συντονιστούν με τη μούσα τους, η οποία θα τους παρέχει την έμπνευση για να δημιουργήσουν μεγάλα πράγματα!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/01 – 3ο 10ημερο Ιανουάριος 2023 .

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σαββατοκύριακο 21-22/01 Υδροχόος

Ετοιμαστείτε για ένα κοσμικό κύμα ανανεωμένης ενέργειας, καθώς η μοναδική νέα Σελήνη του 2023 στο ζώδιό σας φυτεύει μερικούς σημαντικούς σπόρους εκδήλωσης των στόχων σας που θα βλαστήσουν τους επόμενους έξι μήνες. Μην υποτιμάτε τη δύναμη αυτής της ενέργειας! Ενώ σήμερα μπορεί να έχετε απλές ιδέες προς υλοποίηση, μέχρι την πανσέληνο στον Υδροχόο, την 1η Αυγούστου, αυτές οι ιδέες μπορεί να έχουν γίνει πράξη. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, τελειοποιήστε το γενικό σας σχέδιο, αναθεωρώντας το ανάλογα με τις ανάγκες σας. Στη συνέχεια, όμως, να είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε δυναμικά, καθώς επιδιώκετε αυτό το μεγαλόπνοο όνειρο.

Την Κυριακή, αφιερώστε χρόνο για να βάλετε τάξη στο σπίτι σας… στην κυριολεξία. Μετά από μια ανατρεπτική ανάδρομη πορεία πέντε μηνών, ο απρόβλεπτος Ουρανός διορθώνει την πορεία του και περνά με πλήρη ταχύτητα μέσα από την οικιακή σας ζώνη. Έτσι, μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες αλλαγές στην οικία σας μέσα στο 1ο τρίμηνο του έτους. Πριν γκρεμίσετε οποιονδήποτε τοίχο ή πάρετε προσφορά για ένα νέο σπίτι, όμως, βεβαιωθείτε ότι το σχέδιό σας είναι καλά θεμελιωμένο.

zwdia shmera

Ιχθύες

Χαμηλώστε την ταχύτητά σας, Ιχθύες! Τον τελευταίο καιρό είχατε υπερβολικά γρήγορους ρυθμούς και η νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Υδροχόο και τον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας θα σας ανακουφίσει. Προτιμάτε να σκέφτεστε καλά τις ιδέες σας και να νιώθετε σίγουροι για τον τρόπο με τον οποίο φτάνετε σε μια απάντηση, και επιτέλους θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτή την τακτική τις επόμενες δύο εβδομάδες. Ενώ διαλογίζεστε, γράφετε ημερολόγιο ή κάνετε βόλτες στην εξοχή, σκεφτείτε αν είναι πια καιρός να αφήσετε κάτι ή κάποιον να φύγει. Αυτό θα είναι το πρώτο βήμα προτού ξεκινήσει σοβαρά μια βαθύτερη θεραπευτική διαδικασία. Αλλά μην κλειστείτε στον εαυτό σας εντελώς.

Η κοινωνική σας ζωή λαμβάνει κινητήριο ενέργεια αυτή την Κυριακή, καθώς ο έντονος Ουρανός ολοκληρώνει μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών, φτάνοντας στον Ταύρο και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας. Αν και εσείς θα κάνατε τα πάντα για έναν αληθινό φίλο (ακόμα κι αν έχετε συναντηθεί μόνο μέσω διαδικτύου), οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτό το επίπεδο μεγαλοψυχίας. Αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν! Έτσι, ξεκινώντας από την Κυριακή, αφιερώστε το μεγαλύτερο μέρος του κοινωνικού σας χρόνου σε ανθρώπους που έχουν κερδίσει επάξια την ιδιότητα των αδελφικών σας φίλων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia