Σαββατοκύριακο 21-22/05 Τα μυστικά θα διαρρεύσουν

imerisies-19314-oneirokriths

Σαββατοκύριακο 21-22/05 Β΄ .

Σαββατοκύριακο 21-22/05 Ζυγός .

Το Σάββατο, η συνδυαστική εμφάνιση του δημιουργικού Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σας βοηθά να δείτε πολύ πέρα από τις υποθέσεις σας και να αξιοποιήσετε ένα βαθύτερο όραμα.

Οι άνθρωποι μπορεί να σας εκπλήξουν, αν τους δώσετε μια μικρή ευκαιρία. Προσεγγίστε τον κόσμο με ανοιχτό μυαλό και να είστε έτοιμοι να ανακαλύψετε κάτι εντελώς εκτός των συνηθισμένων.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο, ασκώντας επίδραση στον όγδοο οίκο των απόρρητων πληροφοριών σας μέχρι τις 3 Ιουνίου. Είναι πιθανό κάποιες λεπτομέρειες που μοιραστήκατε να διαρρεύσουν σε ένα άτομο της ομάδας σας που δεν μπορεί να κρατήσει μυστικά.

Αν υποψιάζεστε μια παραβίαση της ιδιωτικής σας ζωής, προλάβετε την κατάσταση και κάντε έναν προληπτικό έλεγχο. Από την άλλη πλευρά, αν τα μυστικά σας εξακολουθούν να είναι ασφαλή, αντισταθείτε στην παρόρμηση να τα πείτε σε οποιονδήποτε άλλον μέχρι να τελειώσει αυτή η διέλευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Ο κανόνας του Σαββάτου: Όχι άλλα μυστικά! Μπορεί να νομίζετε ότι φέρεστε έξυπνα και καταφέρνετε να παρακάμψετε ένα εμπόδιο, αλλά στην πραγματικότητα, οτιδήποτε δεν είναι 100% ειλικρινές μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ. Με τον ψυχικό ανάδρομο Ερμή να υποδέχεται τον Ήλιο στον μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, είναι προτιμότερο να σφίξετε τα δόντια και να υποστείτε τις συνέπειες παρά να ρισκάρετε να θεωρηθείτε ανήθικοι. Όταν δεν είστε σίγουροι αν φέρεστε ύπουλα ή στρατηγικά, σκεφτείτε πώς θα αισθανόσασταν εσείς αν αντιστρεφόταν η κατάσταση.

Τα μπερδεμένα σήματα μπορεί να εκτροχιάσουν τις συναναστροφές σας από την Κυριακή, καθώς ο Ερμής γυρίζει ακόμα πιο πίσω, φτάνοντας στον Ταύρο και τον τομέα των σχέσεών σας μέχρι τις 3 Ιουνίου. Μπορεί να προκύψουν παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια επαγγελματικών συναντήσεων, εκδηλώσεων ή δημιουργικών συνεργασιών. Βάλτε τα δυνατά σας για να επικοινωνείτε με σαφήνεια και αποτελεσματικότητα! Ακόμα κι έτσι, τα ειλικρινή σχόλιά σας θα μπορούσαν απροσδόκητα να προσβάλουν μια στενή σας σχέση. Αν αισθάνεστε ότι πρόκειται να συμβεί μια σύγκρουση, βάλτε αμέσως τα πράγματα στη θέση τους. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε την όλη κατάσταση με έναν διπλωματικό διάλογο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

δωρεάν-προβλέψεις

Σαββατοκύριακο 21-22/05 Τοξότης

Μια φαινομενικά προβλέψιμη συνεργασία θα μπορούσε να οδηγηθεί σε αχαρτογράφητα νερά αυτό το Σάββατο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στους Διδύμους. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Οι υποθέσεις και οι προσδοκίες μπορούν να αφαιρέσουν τη χαρά από τη διαδικασία της γνωριμίας – και μπορούν να γίνουν οι καβαλάρηδες των μακροχρόνιων σχέσεων. Κάντε μερικά βήματα πίσω και επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας. Η αλλαγή ρόλων μπορεί να είναι καλύτερη και για τους δυο σας.

Από την Κυριακή, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα εκτεταμένο διάλειμμα αυτοφροντίδας, καθώς ο ανάδρομος Ερμής υποχωρεί στον Ταύρο και τη ζώνη ευεξίας σας μέχρι τις 3 Ιουνίου. Σταματήστε να προσπαθείτε να φροντίζετε τις ανάγκες όλων των άλλων και επικεντρωθείτε στις δικές σας. Σίγουρα, είναι ωραίο να υποστηρίζετε τους αγαπημένους σας, αλλά όχι όταν πρέπει να θυσιάσετε τη δική σας ευημερία για να το κάνετε. Αξιοποιήστε αυτή τη διέλευση ως αφορμή για να μπείτε σε μια νέα ρουτίνα. Ξεκινήστε μια τακτική πρακτική διαλογισμού, εγγραφείτε σε εβδομαδιαία μαθήματα γυμναστικής και ανανεώστε τις διατροφικές σας συνήθειες με κάποιες υγιεινές εναλλακτικές λύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Αιγόκερως

Οι συντομεύσεις δεν θα σας οδηγήσουν γρηγορότερα στον προορισμό σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γι’ αυτό επιστρατεύστε την υπομονή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή σε συνδυασμό με τον ευθύ Ήλιο στον συστηματικό έκτο οίκο σας το Σάββατο, είστε τουλάχιστον πέντε βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό σας. Και ενώ ανυπομονείτε να αρπάξετε το έπαθλο, δεν θέλετε να χάσετε τη χαρά της διαδικασίας. Επιβραδύνετε και ακολούθησε τα κατάλληλα βήματα και πρωτόκολλα ώστε να απολαύσετε τη διαδρομή!

Είναι γνωστό ότι απεχθάνεστε το δράμα, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα το ξεκινήσετε εσείς οι ίδιοι κατά λάθος την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται στον Ταύρο και τον εξαιρετικά ευαίσθητο πέμπτο οίκο σας. Κάτω από αυτούς τους αντιδραστικούς ουρανούς, ακόμη και μια φαινομενικά αθώα δήλωση θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιον από το περιβάλλον σας. Καλύτερα να αποφύγετε οποιεσδήποτε δημόσιες συζητήσεις, σημαντικές τοποθετήσεις ή δύσκολες συνομιλίες έως ότου ο Ερμής γίνει ορθόδρομος στις 3 Ιουνίου. Και εν τω μεταξύ, μιλήστε με προσοχή!

Διαβαστε επισης : Πολίτικη Καφεμαντεία – Το Πεπρωμένο των Εραστών

zwdia-tarw-zodia-19

Σαββατοκύριακο 21-22/05 Υδροχόος

Σε κανέναν Υδροχόο δεν αρέσει να μένει στατικός, και αυτό ισχύει διπλά κάτω από τον σαββατιάτικο συνδυασμό του φλογερού Ήλιου και του ψυχικού Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ενώ είστε πρόθυμοι να βουτήξετε σε μια δημιουργική πρωτοβουλία ή να κάνετε ένα σημαντικό επόμενο βήμα στον έρωτα, υπάρχουν μερικοί ακόμη παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πώς αισθάνεται ο στενός σας κύκλος, ο αγαπημένος σας ή η οικογένειά σας για τα σχέδιά σας; Και αν συμφωνούν με αυτά, έχετε εξασφαλίσει την κατάλληλη υποστήριξη; Αφιερώστε χρόνο για να βάλετε τις τελικές λεπτομέρειες και να διασταυρώσετε όλες τις πληροφορίες.

Τα θέματα που αφορούν το σπίτι θα μπορούσαν να γίνουν πιο δύσκολα από την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στον Ταύρο και στην οικιακή σας ζώνη μέχρι τις 3 Ιουνίου. Οι εντάσεις μπορεί να αυξηθούν με ένα μέλος της οικογένειας, έναν σύντροφο ή έναν στενό φίλο. Αντί να ξεκινήσετε μια κατά μέτωπο επίθεση, πάρτε ένα λεπτό (ή μια μέρα) για να ηρεμήσετε. Στη συνέχεια, κάντε μια ψύχραιμη συζήτηση για τις απογοητεύσεις σας και θέστε κάποια απαραίτητα όρια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21- 31/05 – DESTE- Τρίτο 10ημερο Μάιος 2022

zwdia shmera

Ιχθύες

Όσο πρόθυμοι κι αν είστε να προχωρήσετε, αυτό μάλλον δεν θα είναι εφικτό το Σάββατο. Χάρη στο ταραχώδες συνονθύλευμα του Ήλιου και του ανάδρομου Ερμή, τα σχέδια που είχαν πάρει το πράσινο φως βρίσκουν εμπόδιο στην γραφειοκρατία.

300x300bΗ επιβράδυνση είναι εκνευριστική, αλλά ξέρετε τι είναι χειρότερο; Να πρέπει να αναιρέσετε αργότερα όλη τη σκληρή δουλειά σας επειδή δεν πήρατε τις κατάλληλες άδειες ή υπογραφές. Όσο και αν δεν σας ενθουσιάζει αυτή η διαδικασία, είναι απαραίτητο να συμβεί!

Οι επικοινωνιακές επιπλοκές θα μπορούσαν να ενταθούν από την Κυριακή, καθώς ο ανάδρομος Ερμής υποχωρεί στον Ταύρο και τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας. Μια απλή παρεξήγηση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μεγάλη σύγκρουση. Είναι πιθανό κάποιος να κρύβει την αλήθεια; Ερευνήστε κάτω από την επιφάνεια για να αποκαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει.

Αυτή η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα μέχρι τις 3 Ιουνίου, όταν ο Ερμής θα ξαναρχίσει να κινείται προς τα εμπρός. Αλλά μέχρι εκείνη την ημερομηνία, ίσως χρειαστεί να κάνετε λίγη ντετέκτιβική δουλειά για να μάθετε την πραγματικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw