Σαββατοκύριακο 28-29/05 – Η ρομαντική σας ζωή γίνεται νούμερο ένα προτεραιότητα

erwtikes-provlepseis-deytera-9-6-14-zwdia

Σαββατοκύριακο 28-29/05 Β΄ .

Σαββατοκύριακο 28-29/05 Ζυγός .

Το να παίζετε παιχνίδια δεν είναι η συνήθης μέθοδος δράσης του ευθύ Ζυγού, αλλά από το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας, η ρομαντική Αφροδίτη, μεταπηδά στον αισθησιακό Ταύρο και τον ερωτικό όγδοο οίκο σας, οπότε ίσως να σας αρέσει να είστε λίγο πιο δύσκολοι σε αυτά τα θέματα.

Από τώρα και μέχρι τις 22 Ιουνίου, έχετε την κοσμική άδεια για να ανεβάσετε τη θερμοκρασία στην αποπλάνηση.

zodia-taro-45

Είστε σε σχέση; Ο πλανήτης της αγάπης σας καλεί να πάτε τα πράγματα σε ένα ακόμα βαθύτερο επίπεδο οικειότητας. Ξεκινήστε ρίχνοντας τις άμυνές σας και γίνετε λίγο πιο ευάλωτοι. Η Κυριακή είναι μια συναρπαστική μέρα για οποιοδήποτε είδος σημαντικής συνεργασίας! Μια εξαιρετικά σπάνια και ενεργοποιητική συνάντηση του παρακινητικού Άρη και του τυχερού Δία στον έβδομο οίκο των δυναμικών ντουέτων σας, προβλέπει πολλά για τις επαγγελματικές και δημιουργικές σας συνεργασίες – και κυρίως για την ερωτική σας ζωή!

Τα ζευγάρια μπορούν να συζητήσουν τυχόν δύσκολα ζητήματα ή να κάνουν ένα τεράστιο βήμα προς την επισημοποίηση των πραγμάτων. Οι ελεύθεροι Ζυγοί θα πρέπει να βγείτε απόψε στην πόλη, παραμένοντας ανοιχτοί σε φιλικά χαμόγελα και βλέμματα. Ο έρωτας πλανάται στην ατμόσφαιρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σκορπιός

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο των δεσμευμένων σχέσεών σας από το Σάββατο μέχρι τις 22 Ιουνίου, θα αποζητάτε την συντροφικότητα. Είστε μόνοι; Μπορεί να εκπλήξετε ακόμη και τον εαυτό σας με την ισχύ της μαγνητικής σας έλξης. Οι άνθρωποι θα έλκονται έντονα από εσάς, οπότε αν δεν αναζητάτε κάτι μόνιμο, να είστε ειλικρινείς γι’ αυτό. Είστε σε σχέση; Ενισχύστε τη δυναμική σας δυαδικότητα με το να κοινωνικοποιηθείτε ως ζευγάρι ή με το να ξεκινήσετε ένα μεγάλο έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας – με τα γούστα και των δύο σας.

Την Κυριακή, ετοιμάζετε μεγάλα σχέδια κάτω από το σπάνιο και ενδυναμωτικό συνονθύλευμα του ενεργοποιητικού Άρη και του αισιόδοξου Δία στον έκτο οίκο της εργασίας σας. Και αν αυτά τα σχέδια εξελιχθούν κατά το ήμισυ τόσο καλά όσο ελπίζετε, πολλοί άνθρωποι θα ωφεληθούν! Μην αφήνετε τους αρνητικούς ανθρώπους να σας χαλάσουν τα όνειρα. Βάλτε το πάθος σας σε αυτό το έργο και θα τα καταφέρετε! Αυτή είναι επίσης μια τέλεια μέρα για να δώσετε στον εαυτό σας μια τεράστια πρόκληση όσον αφορά την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση. Οι δράσεις που θα αναλάβετε τώρα θα έχουν διάρκεια!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  28-30/05 Ερωτικά λόγια από γυναίκα – Σκέψεις από το παρελθόν

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 28-29/05 Τοξότης

Το ελεύθερο ζώδιό σας τρέφεται από τον αυθορμητισμό. Αλλά για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, καθώς η αισθητικά προικισμένη Αφροδίτη κοσμεί τον συστηματικό, αποτελεσματικό έκτο οίκο σας, μπορεί ξαφνικά να αποζητάτε την τάξη στη ζωή σας! Αν έχετε σπαταλήσει πάρα πολλές ώρες αναζητώντας έναν ληξιπρόθεσμο λογαριασμό ή το αγαπημένο σας μπλουζάκι, θέστε στον εαυτό σας ένα οργανωτικό έργο. Ο στόχος σας πρέπει να είναι ο εξής: να έχετε μια θέση για τα πάντα και τα πάντα στη θέση τους μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Η ρομαντική σας ζωή γίνεται νούμερο ένα προτεραιότητα την Κυριακή, καθώς ο λάγνος Άρης και ο γαλαξιακός σας κηδεμόνας, ο ατρόμητος Δίας, ενώνονται για ένα σπάνιο συνονθύλευμα στον πέμπτο οίκο της λάμψης και του έρωτά σας. Αυτό θα είναι ακόμη πιο σημαντικό (και επείγον!) από μια πιεστική εργασιακή προθεσμία. Αυτοί οι δύο ισχυροί πλανήτες συναντιούνται μόνο κάθε δύο χρόνια, και δεν το έχουν κάνει εδώ και δεκαετίες, οπότε θα πρέπει πραγματικά να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να σταθείτε πολύ τυχεροί με αυτή την ευθυγράμμιση. Τα ζευγάρια θα πρέπει να βρούν χρόνο για να περάσουν μια παθιασμένη νύχτα μαζί!

zwdia-tarw-zodia-19Αιγόκερως

Η σεμνότητα είναι υπερτιμημένη! Το Σάββατο η άφιξη της μαγευτικής Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο της λάμψης και του πάθους σας, σας κατευθύνει στην κεντρική σκηνή. Δεν είστε απλώς το εργατικό στοιχείο του ζωδιακού κύκλου, Αιγόκερε: είστε από τους πιο αστείους και διασκεδαστικούς ανθρώπους εκεί έξω. Αλλά αυτό είναι ενα χαρακτηριστικό που πρέπει να εκμεταλλευτείτε σκόπιμα.

Όταν οι άνθρωποι σας κάνουν κομπλιμέντα, φροντίστε να μην δείχνετε αρνητικοί, αλλά αντίθετα να χαμογελάτε και να λέτε ευχαριστώ – σαν να το εννοείτε! Ποιες αλλαγές ή λύσεις χρειάζονται γύρω από ένα οικιακό ζήτημα; Η ενθαρρυντική ευθυγράμμιση της Κυριακής ανάμεσα στον παρακινητικό Άρη και τον αληθινό Δία στον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας, μπορεί να σας εμπνεύσει να κάνετε επιτέλους αυτό το βήμα που αναβάλλετε (ή φοβάστε). Η αναμονή είναι πολύ πιο αγχωτική από το να ασχοληθείτε πραγματικά με αυτό, αλλά με την σημερινή ενέργεια, θα βρείτε μια λειτουργική λύση με την οποία θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Σαββατοκύριακο 28-29/05 Υδροχόος

Η σημερινή άφιξη της αισθητικά σκεπτόμενης Αφροδίτης στη ζώνη της οικίας σας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια. Ακόμα κι αν όλα είναι αρμονικά, το πιθανότερο είναι ότι υπάρχει ένα μικρό πράγμα που σκέφτεστε και συζητάτε να κάνετε εδώ και καιρό. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αναδιακοσμήσετε τον χώρο σας, να αγοράσετε ένα υπέροχο φωτιστικό για το υπνοδωμάτιο -ή να δεσμευτείτε ότι θα μείνετε μέσα και θα ετοιμάζετε περισσότερα σπιτικά γεύματα. Σκέφτεστε να μετακομίσετε; Χωρίς να πιέζετε τον εαυτό σας, αρχίστε να διαβάζετε τις αγγελίες ώστε να πάρετε μια ιδέα για το τι υπάρχει στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει.

Η δυναμική ευθυγράμμιση του παθιασμένου Άρη και του σίγουρου Δία στη γωνιά της επικοινωνίας σας την Κυριακή, σας δίνει το μικρόφωνο και ανεβάζει την ένταση πολύ ψηλά! Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να σιωπήσετε, Υδροχόε! Είτε απευθύνεστε σε ένα πλήθος, προωθείτε ένα απρόσωπο μήνυμα, ή μοιράζεστε κάτι μέσα από την καρδιά σας, όχι μόνο θα βρείτε τις ιδανικές λέξεις, αλλά η ειλικρίνεια και η αυτοπεποίθησή σας θα συγκινήσουν βαθιά τους ανθρώπους. Χρειάζεστε βοήθεια; Ζητήστε από έναν φίλο ή συνάδελφο να σας κατευθύνει.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  28-30/05 Ερωτικά λόγια από γυναίκα – Σκέψεις από το παρελθόν

taro-zodia-76

Ιχθύες

Έκφραστείτε, Ιχθύες! Μερικές φορές ξεχνάτε να βγάλετε προς τα έξω αυτά τα λαμπρά πράγματα που βρίσκονται μέσα στο μυαλό σας. Αυτό το Σάββατο, η ευκρινής Αφροδίτη διακτινίζεται στον εκφραστικό τρίτο οίκο σας μέχρι τις 22 Ιουνίου. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, τουλάχιστον, οι άνθρωποι θα ανυπομονούν να ακούσουν τι συμβαίνει σε αυτό το μυστηριώδες μυαλό. Και επειδή η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε ένα ρομαντικό ρίσκο και να πείτε σε κάποιον πώς αισθάνεστε -ή να επικοινωνήσετε τις ερωτικές σας φαντασιώσεις στο σύντροφό σας. Δεν είναι όλοι μέντιουμ για να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων όπως εσείς!

Πριν ξεκινήσετε την Κυριακή σας, ελέγξτε τη λίστα με τα καθήκοντά σας. Μπορεί να ανυπομονείτε να περάσετε καλά, αλλά δεν θέλετε να αφήσετε εκκρεμότητες στη δουλειά ή σε ένα προσωπικό έργο που δουλεύετε με κόπο. Η Κυριακή σηματοδοτεί μια σπάνια και ενδυναμωτική συνένωση του παρακινητικού Άρη και του συν-κυβερνήτη σας, του Δία, στον οίκο των χρημάτων σας. Οι δύο πλανήτες έχουν να συναντηθούν σε αυτό το σημείο του χάρτη σας εδώ και δεκαετίες, οπότε κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε έτοιμοι για τη μεγάλη σας αποκάλυψη. Μπορεί να οδηγηθείτε σε κάτι πολύ σημαντικό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις