Σαββατοκύριακο 29-30/01 Εξομάλυνση των περίπλοκων καταστάσεων

afroditi-ixtheis-zvdia

Σαββατοκύριακο 29-30/01 Β’.

Σαββατοκύριακο 29-30/01 Ζυγός .

Ισως τις τελευταίες έξι εβδομάδες να μην κυλούσαν όλα ομαλά στη ζωή σας, αλλά από το Σάββατο μπορείτε να αποκαταστήσετε τις ειρηνικές, αγαπησιάρικες δονήσεις που απαιτεί το ευαίσθητο ζώδιό σας. Ο κυβερνήτης σας, η διπλωματική και τρυφερή Αφροδίτη, ολοκληρώνει την ανατρεπτική ανάδρομη πορεία που ακολουθεί από τις 19 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και στον οικιακό σας τομέα. Τώρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με την οικογένεια, τους συγκατοίκους ή άλλα μέλη του στενού σας κύκλου. Συγχωρήστε και προχωρήστε -αλλά κανείς δεν λέει ότι πρέπει να ξεχάσετε.

Η κομψή πλευρά σας βγαίνει στην επιφάνεια κάτω από τον ενδυματολογικά έξυπνο ουρανό της Κυριακής. Θα μπορούσατε προσθέτοντας μια νέα τολμηρή πινελιά στην εμφάνισή σας να τραβήξετε τα βλέμματα; Καθώς ο Ήλιος στον πέμπτο οίκο της ελκυστικότητάς σας ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό, ανανεώστε με ιδιαίτερο τρόπο την γκαρνταρόμπα σας. Ο κόσμος θα σας προσέξει, είτε παρευρίσκεστε σε μια εργασιακή συνάντηση, είτε σε μια κοινωνική έξοδο.

zodia-taro-45

Σκορπιός

Η διπλωματία είναι για σας μια δύσκολη υπόθεση από τότε που η Αφροδίτη άρχισε να κινείται ανάδρομη στη γωνιά της επικοινωνίας σας στις 19 Δεκεμβρίου. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να έχει οδηγήσει σε κάποιες δυσάρεστες στιγμές και βιαστικές εκφράσεις. Αλλά από το Σάββατο, μπορείτε να επανορθώσετε και να εξομαλύνετε τις περίπλοκες καταστάσεις. Αντί να αναμασάτε συνεχώς τις ίδια θέματα, ζητήστε απλώς συγγνώμη όσον αφορά το δικό σας μέρος και ενημερώστε το άλλο άτομο ότι θα θέλατε να συμβεί ώστε να ξεχάσετε και να προχωρήσετε παρακάτω. Είστε έτοιμοι να εμβαθύνετε τον δεσμό σας με κάποιον συγκεκριμένο;

Προχωρήστε με προσοχή πριν ανοιχτείτε αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον ερωτικό σας τομέα συγκρούεται με τον άστατο Ουρανό στον όγδοο οίκο των μυστικών και των συγχωνευμένων ενεργειών σας. Θυμηθείτε ότι δεν υπάρχει καμία βιασύνη, οπότε πάρτε το χρόνο σας για να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο. Δεν θέλετε να αποκαλύψετε ένα οικείο μυστικό, αν αυτό το άτομο δεν έχει αποδείξει ακόμα ότι είναι αξιόπιστο. Η διαίσθησή σας θα σας πει πότε είναι ασφαλές να γίνετε λίγο πιο ευάλωτοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σαββατοκύριακο 29-30/01 Τοξότης

Μετά από έξι εβδομάδες προκλήσεων, η προσανατολισμένη στις αξίες Αφροδίτη βγαίνει από την ανάδρομη πορεία της και συνεχίζει να κινείται προς τα εμπρός στον αναλυτικό Αιγόκερω και τον οικονομικό σας τομέα αυτό το Σάββατο. Επιτέλους, μπορείτε να ανακόψετε τα προβλήματα και να σταθεροποιήσετε το τελικό σας αποτέλεσμα. Είτε η εργασία σας έχει κολλήσει λόγω των διακοπών είτε παρασυρθήκατε σε απερίσκεπτες διαδικτυακές αγορές, μπορείτε να αρχίσετε να ανακάμπτετε από τις όποιες αναποδιές. Ίσως χρειαστεί να υπομείνετε μια περίοδο συγκράτησης των εξόδων σας για να ξεκινήσετε την προσπάθεια.

Το να κάνετε υποθέσεις μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στη ζώνη επικοινωνίας σας συγκρούεται με τον ασταθή Ουρανό. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι σκέφτεται κάποιος άλλος, μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Αντί να υποθέτετε για την οπτική γωνία αυτού του ατόμου, απλά ρωτήστε το ευθέως πώς αισθάνεται! Μπορεί να εκπλαγείτε από την απάντησή τους, αποδεικνύοντας ότι η διαίσθησή σας είναι λίγο εκτός πραγματικότητας κάτω από αυτούς τους μπερδεμένους ουρανούς. Όταν έχετε αμφιβολίες, πηγαίνετε κατευθείαν στην πηγή.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

zodia-astra-tarot

Αιγόκερως

Επιτέλους, μετά από έξι τρελές εβδομάδες με την ερωτική Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας, ο πλανήτης της ομορφιάς ξαναρχίζει να κινείται προς τα εμπρός το Σάββατο και τα πράγματα μπορούν σιγά σιγά να επιστρέψουν στην κανονικότητα, όποια και αν είναι η “κανονικότητα” το 2022. Τα καλά νέα είναι ότι όλα αυτά τα ματαιωμένα σχέδια, οι παρανοήσεις και τα ανάμεικτα μηνύματα μπορεί να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Ας ελπίσουμε ότι η όποια ζημιά μπορεί εύκολα να αναιρεθεί με κάποιες εξηγήσεις, συγγνώμες – και ίσως με το να κάνετε μερικές από τις αγαπημένες σας θεραπείες ομορφιάς και αυτοφροντίδας!

Τα οικονομικά και η φιλία δεν θα είναι επιτυχής συνδυασμός την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον δεύτερο οίκο σας που αναζητά τη σταθερότητα συγκρούεται με τον ασταθή Ουρανό στον πέμπτο οίκο της διασκέδασης και του παιχνιδιού. Ενώ θα θέλατε όσο τίποτε άλλο να ξεκινήσετε μια χλιδάτη περιπέτεια, ελέγξτε πρώτα τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Αν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα, τότε αρνηθείτε ευγενικά. Η διασκέδασή σας θα επιβαρυνθεί σοβαρά από το άγχος που σχετίζεται με τον προϋπολογισμό σας. Από την άλλη πλευρά, αν κάποιος προσφερθεί να σας κεράσει, τότε δεχτείτε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σαββατοκύριακο 29-30/01 Υδροχόος

Μετά από έξι εβδομάδες που χάθηκατε για λίγο στις ονειροπολήσεις σας, θα επιστρέψετε στη γη αυτό το Σάββατο, καθώς η συμπονετική και δημιουργική Αφροδίτη θα συνεχίσει την κίνηση προς τα εμπρός στον ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας, όπου ήταν ανάδρομη από τις 19 Δεκεμβρίου. Μπορεί να ήταν δύσκολο να συνδεθείτε με ανθρώπους – ή ακόμα και να δρομολογήσετε έργα. Αλλά ξεκινώντας από αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να αρχίσετε να ξεκαθαρίζετε κάποια από τη σύγχυση, να χαράξετε ένα νέο πλάνο πορείας και να ασχοληθείτε με την υλοποίηση του σχεδίου επέκτασής σας για το 2022!

Το να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στις προτεραιότητές σας μπορεί να αποδειχθεί πρόκληση αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον Υδροχόο συγκρούεται με τον κυβερνήτη σας, τον ασταθή Ουρανό, και ανακινεί προβλήματα στην οικογενειακή σας ζώνη. Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να έρθει σε εσάς για υποστήριξη, αναγκάζοντάς σας να επιλέξετε ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή. Θα μπορούσατε να βρείτε χρόνο και για τα δύο; Κάντε λίγο χώρο στο ημερολόγιο για αυτό το άτομο, αλλά ξεκαθαρίστε του ότι έχετε ένα αυστηρό χρονικό περιθώριο, ώστε να μην ξεφύγουν τα επαγγελματικά σας καθήκοντα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα των Σκιών – Ο μονόδρομος της Αγάπης

zodia-zvdia-75

Ιχθύες

Αντιμετωπίσατε προβλήματα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, Ιχθύες; Μπορείτε να συμφιλιωθείτε με φίλους και συναδέλφους το Σάββατο, καθώς η ειρηνοποιός Αφροδίτη ολοκληρώνει μια ανατρεπτική ανάδρομη πορεία έξι εβδομάδων στον τομέα της κοινότητάς σας. Οι άνθρωποι μπορεί να ήταν υπερβολικά ευαίσθητοι ή αμυντικοί κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος και δεν χρειαζόταν πολλά για να δημιουργηθεί εκνευρισμός. Αλλά το κυριότερο ερώτημα είναι, τι ρόλο παίξατε εσείς σε αυτές τις δραματικές εκρήξεις ή τις παρεξηγήσεις; Διαλέξτε τον δρόμο της ανωτερώτητας και κάντε την πρώτη κίνηση για να τα βρείτε.

Αν είστε πολύ κουρασμένοι για να κοινωνικοποιηθείτε την Κυριακή, μην πιέζετε τον εαυτό σας να συμμετάσχει σε επιπλέον συναντήσεις η διαδικτυακές συνομιλίες, ειδικά αν είστε στα πρόθυρα της εξουθένωσης. Προσφέρετε επιπλέον φροντίδα στον εαυτό σας καθώς ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και τον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας. Οι ομαδικές καταστάσεις θα σας κάνουν να νιώσετε εξαντλημένοι, ειδικά με ένα τετράγωνο από τον ασταθή Ουρανό στον τομέα της κοινότητάς σας. Απομακρυνθείτε από την οθόνη με κάθε ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera