Σαββατοκύριακο 29-30/04 Η λίμπιντό σας δεν είναι ένας αξιόπιστος οδηγός

erwtikes-provlepseis-kyriaki-1-6

Σαββατοκύριακο 29-30/04 Β’ .

Σαββατοκύριακο 29-30/04 Ζυγός .

Το Σάββατο, θα είστε στο κοινωνικό σας στοιχείο, γοητεύοντας και εντυπωσιάζοντας όλους όσους θα βρεθούν στο διάβα σας. Όσον αφορά όμως τα δικά σας πάθη, μπορεί να νιώθετε ότι έχετε κολλήσει.

Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ, Ζυγέ – για την ακρίβεια, περισσότερα από ένα. Η αντισυμβατική σκέψη είναι το κλειδί για να διευρύνετε τις επιλογές σας. Συνδεθείτε με ανθρώπους που πειραματίζονται με νέες ιδεολογίες και τεχνικές. Ακόμα κι αν δεν ασπάζεστε πλήρως τις θεωρίες τους, αυτό θα μπορούσε να βάλει μπρος ένα από τα δικά σας εκκεντρικά οράματα.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δωδέκατο οίκο της εξαπάτησής σας σχηματίζει ένα ταχέως κινούμενο τρίγωνο με τον Ήλιο, το οποίο θερμαίνει τη ζώνη του έρωτα και της οικειότητάς σας. Η χημεία ανάμεσα σε εσάς και κάποιο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι έντονη, αλλά μπορεί να προσπεράσετε κάποια προειδοποιητικά σημάδια μέσα στη φλόγα της έλξης σας.

Κάτω από αυτά τα αστέρια, η διαίσθησή σας είναι ένας αξιόπιστος οδηγός, αλλά η λίμπιντό σας, όχι και τόσο. Αν είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο με κάποιον, αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να συνδεθείτε – με το μυαλό, την ψυχή, ακόμα και το σώμα.

zwdia-66

Σκορπιός

Αυτό το Σάββατο κρύβει μια περιπέτεια για εσάς και θέλετε κάποιον για να τη μοιραστείτε μαζί του. Μην στέλνετε μηνύματα στη συνηθισμένη παρέα του Σαββατοκύριακου. Με τον πειραματικό Ουρανό να δημιουργεί συνέργειες με τον Άρη που αναζητά καινοτομίες, ένας νέος φίλος θα μπορούσε να είναι η τέλεια συντροφιά για την ημέρα. Συζητώντας τις φιλοδοξίες σας με το άτομο αυτό μπορεί να φυτέψετε τον σπόρο μιας έξυπνης ιδέας! Ποιος ξέρει; Οι δυο σας μπορεί ακόμη και να συνεργαστείτε για αυτό το έργο. Είστε έτοιμοι να γίνετε “κάτι παραπάνω από φίλοι” με κάποιον;

Την Κυριακή, η Σελήνη στη γωνιά της συντροφικότητάς σας ενώνεται με τον Ήλιο στον οίκο της συνεργασίας σας. Είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά ζητήματα, γεννιούνται συνεργατικές σπίθες! Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την τεχνολογία, καθιστώντας το ψηφιακό πεδίο μια εστία δυνατοτήτων. Είτε αναζητάτε ένα ερωτικό ραντεβού είτε έναν προγραμματιστή για την καινοτόμο εφαρμογή σας, ένα τολμηρό και άμεσο αίτημα μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Σαββατοκύριακο 29-30/04 Τοξότης

Οι παλιές συνήθειες πεθαίνουν δύσκολα, αλλά είστε έτοιμοι να σταματήσετε να προσκολλάστε σε αυτές. Θέστε ως αποστολή σας το να ανακαλύψετε νέες τελετουργίες που δεν σας κάνουν απλώς να αισθάνεστε καλά, αλλά σας κάνουν πραγματικά καλό. Δοκιμάστε νέες εφαρμογές ευεξίας αυτό το Σάββατο, καθώς ο δραστήριος Άρης συναντά τον εφευρετικό Ουρανό στη ζώνη της υγείας σας. Μετρήστε τα βήματά σας, βρείτε συνταγές με φρέσκα υλικά και εξερευνήστε νέες πρακτικές διαλογισμού. Θυμηθείτε, η φροντίδα της υγείας σας είναι μαραθώνιος, όχι σπριντ.

300x300a

Οι πιο μικρές αλλαγές, όπως η μείωση της πρόσληψης της καφεΐνης ή της ζάχαρης στο μισό ή το περπάτημα για κοντινές αποστάσεις, μπορεί να έχουν ένα σημαντικό αποτέλεσμα.

Η προσπάθειά σας για ζωηρή ευεξία παίρνει άλλη μια κοσμική ώθηση την Κυριακή, όταν ο Ήλιος στη ζώνη της φυσικής σας κατάστασης εναρμονίζεται με τη Σελήνη στον δέκατο οίκο των στόχων σας. Ενώ μπορεί να χρειαστεί να θυσιάσετε λίγες από τις αγαπημένες σας απολαύσεις, το αντάλλαγμα θα είναι μια σημαντική ώθηση στα επίπεδα της ενέργειάς σας – για να μην αναφέρουμε την υπέροχη λάμψη σας.

Δεδομένου ότι ο δέκατος οίκος κυβερνά τους ειδικούς, θα μπορούσατε να συμβουλευτείτε έναν γυμναστή, έναν διατροφολόγο ή έναν προπονητή για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους της ευεξίας σας. Σχεδιάστε ένα πλάνο που να ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, περιλαμβάνοντας απλά γεύματα και προπονήσεις που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε.

zwdia shmera

Αιγόκερως

Αν έχετε κρατήσει κάποια πράγματα μέσα σας, Αιγόκερε, θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια αυτό Σάββατο. Δεν θα ήταν υπέροχο αν συνηθίζατε να λέτε τακτικά αυτά που έχετε στο μυαλό σας; Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειαζόταν να εκραγείτε κάθε φορά πριν πείτε την άποψή σας. Αυτό δεν είναι εύκολο κατόρθωμα, αλλά η εξάσκηση θα σας βελτιώσει. Ξεκινήστε να πειραματίζεστε αυτό το Σαββατοκύριακο, αναφέροντας ένα δευτερεύον ζήτημα με παραγωγικό τρόπο. Προσπαθήστε να προσεγγίστε τη συζήτηση σαν να είστε και οι δύο στην ίδια ομάδα.

Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, Αιγόκερε, την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον επεκτατικό ένατο οίκο σας σχηματίζει ένα ενεργοποιητικό τρίγωνο με τον καυτό Ήλιο στη ζώνη του πάθους και της δημιουργικότητάς σας. Ανυπομονείτε να μοιραστείτε οτιδήποτε σας εμπνέει, είτε πρόκειται για ένα καταπληκτικό βιβλίο, είτε για μια επιχειρηματική ιδέα, είτε για τα συναισθήματά σας για κάποιο ξεχωριστό πρόσωπο. Αν συνήθως είστε συγκρατημένοι ή διστάζετε να εκφραστείτε με διαχυτικό τρόπο, αφήστε αυτόν τον φόβο στην άκρη και ζήστε τη στιγμή.

taro-zodia-76

Σαββατοκύριακο 29-30/04 Υδροχόος

Όσο κι αν εκτιμάτε τα απλούστερα πράγματα της ζωής, κάποιες μέρες χρειάζεστε μια μικρή δόση πολυτέλειας. Η κοσμική σύζευξη του παρορμητικού Άρη και του κυβερνήτη σας Ουρανού το Σάββατο δίνει το πράσινο φως για μερικές απολαύσεις. Δεν χρειάζεται να τινάξετε στον αέρα τις οικονομίες σας. Κάτι μικρότερο, όπως ένα χειροποίητο γλυκό ή ένα χαριτωμένο αξεσουάρ, μπορεί να σας δώσει αυτή την αναζωογονητική ώθηση που προέρχεται από το να χαρίσετε στον εαυτό σας κάτι όμορφο.

Η ψύχραιμη, ήρεμη και συγκεντρωμένη συμπεριφορά απουσιάζουν αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον οικείο όγδοο οίκο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο στον τέταρτο οίκο του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθημάτων σας. Είστε σε ασυνήθιστα συναισθηματική διάθεση, οπότε μοιραστείτε με κάθε τρόπο την αγάπη που νιώθετε! Πλησιάστε τους κοντινούς σας ανθρώπους και πείτε τους πόσα σημαίνουν για εσάς, ακόμα κι αν σας φαίνεται λίγο απρόσμενο ή υπερβολικό. Η διαίσθησή σας μπορεί επίσης να σας πει ότι μια γυναίκα με την οποία βρίσκεστε κοντά χρειάζεται υποστήριξη. Μην περιμένετε να σας προσεγγίσει αυτή – κάντε εσείς το πρώτο βήμα και ελέγξτε την κατάσταση σήμερα.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ιχθύες

Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει στα ύψη, Ιχθύες! Το Σάββατο, ο καινοτόμος Ουρανός στον Ταύρο συναντά τον τρίτο οίκο της επικοινωνίας σας, ενώ σχηματίζει μια ευημερούσα γωνία με τον πρωτοπόρο Άρη. Οι ιδέες σας μπορεί να είναι αντισυμβατικές, αλλά αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να τις μοιραστείτε. Το όραμά σας είναι ένα σπουδαίο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στους άλλους, και η ζωηρή συζήτηση που θα ακολουθήσει θα μπορούσε να σας βοηθήσει να οξύνετε το σχέδιό σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον οίκο των συνεργασιών σας σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο στη γωνιά της επικοινωνίας σας. Οι υγιείς διαφωνίες μπορούν στην πραγματικότητα να πυροδοτήσουν μια έλξη ή να ανανεώσουν τη σχέση με τον μακροχρόνιο σύντροφό σας. Αποδεικνύεται ότι το να παίζετε τον συνήγορο του διαβόλου μπορεί να λειτουργήσει υπερ σας, τουλάχιστον σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι, συνομιλήστε με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο από κοντά ή μέσω διαδικτύου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia