Σαββατοκύριακο 29-30/10 – Καθαρίστε την ψυχική σας ακαταστασία

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Σαββατοκύριακο 29-30/10 Β’

Σαββατοκύριακο 29-30/10 Ζυγός .

Ενισχύστε τα οικονομικά σας θεμέλια, Ζυγέ. Με τον αγγελιοφόρο Ερμή να εγκαθίσταται στον δεύτερο οίκο της ασφάλειάς σας για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, είναι ιδανική στιγμή για να βάλετε σε τάξη τις ταμειακές σας ροές. Η αποταμίευση για τις δύσκολες μέρες δεν έχει μεγάλη απήχηση για ένα ζώδιο που δεν πιστεύει καν στις δύσκολες μέρες. Προσεγγίστε την ανάλυση των αριθμών από μια πιο θετική οπτική γωνία. Ποιες ηλιόλουστες στιγμές θέλετε να σχεδιάσετε για το μέλλον σας; Ακόμα και αν έχετε έναν σταθερό προϋπολογισμό, σκεφτείτε έξω από το κουτί για να βρείτε τρόπους να κερδίσετε χρήματα.

Την Κυριακή, ο φλογερός Άρης γυρίζει ανάδρομος στον οραματιστικό ένατο οίκο σας, προειδοποιώντας σας να σκέφτεστε πριν μιλήσετε. Αυτή η οπισθοδρόμηση θα μπορούσε να διαταράξει τη διπλωματία που είναι το σήμα κατατεθέν σας – και όταν ένας Ζυγός αποστασιοποιείται, αυτό μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στις σχέσεις του. Αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος για να μάθετε να δουλεύετε με τον θυμό σας, ειδικά αν συνήθως τον καταπιέζετε. Το κλειδί έγκειται στο να βρείτε υγιείς, υποστηρικτικές διεξόδους, ώστε να μην ξεσπάσετε σε αυτούς που αγαπάτε.

zodia-taro-45

Σκορπιός

Το να παραμείνετε στην αφάνεια δεν θα είναι εφικτό από το Σάββατο, καθώς ο εκφραστικός Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σας μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Ξεχάστε τη μετριοφροσύνη και την ταπεινότητα- ήρθε η ώρα να αυτοδιαφημιστείτε! Ανησυχείτε ότι οι άνθρωποι θα σας κρίνουν ως αλαζόνες; Επικεντρωθείτε στο πώς οι ικανότητές σας θα ωφελήσουν τους άλλους. Αν έχετε νιώσει πως δεν είστε συγχρονισμένοι με έναν φιλικό κύκλο, μην πιέσετε τις καταστάσεις. Αναζητήστε ανθρώπους που μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα με εσάς και κάντε χώρο για εκείνους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Προσέξτε όμως οτιδήποτε σας φαίνεται πολύ υπερβολικό για να το χειριστείτε.

Την Κυριακή, ο λάγνος Άρης γυρίζει ανάδρομος στην ερωτική σας ζώνη, τραβώντας το χειρόφρενο σε οτιδήποτε δεν εμπεριέχει αληθινή οικειότητα. Αυτή η αναγκαστική επιβράδυνση, που διαρκεί μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, φέρνει κάποιες κρυφές ευλογίες. Πρώτον, θα έχετε το χρόνο που χρειάζεται το αναλυτικό σας ζώδιο για να καταλάβετε αν αυτή η σχέση είναι πραγματικά η κατάλληλη για εσάς. Επιπλέον, η αναμονή μπορεί να δημιουργήσει επιπλεόν επιθυμία! Τα μακροχρόνια δεσμευμένα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να επεξεργαστούν θέματα που πυροδοτούν εντάσεις, τα οποία κανένας από τους δύο δεν ήταν πρόθυμος να θίξει στο παρελθόν. Αλλά με τον φλογερό Άρη εκτός πορείας, προγραμματίστε να κάνετε διαλείμματα χαλάρωσης ανάμεσα στις συζητήσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Σαββατοκύριακο 29-30/10 Τοξότης

Ο κοινωνικός Ερμής διατρέχει τον τομέα της θεραπείας σας από το Σάββατο έως τις 17 Νοεμβρίου, βοηθώντας σας να κόψετε τους τοξικούς δεσμούς που σας επιβαρύνουν. Εκτός από το να απομακρύνετε τις ψυχοφθόρες σχέσεις που σας αποστραγγίζουν, δώστε προσοχή στον εσωτερικό σας διάλογο. Ξεκινήστε να αντικαθιστάτε κάθε αυτοκριτική ιδέα με σκέψεις αγάπης και επιβεβαιώσης προς τον εαυτό σας. Αν συνεχίζετε να προσκρούετε στον ίδιο απογοητευτικό τοίχο σε μια σχέση, κάντε ένα διάλειμμα για τις επόμενες εβδομάδες – ή αν ξέρετε ότι αυτό το αδιέξοδο δεν μπορεί να θεραπευτεί, λάβετε μια οριστική απόφαση.

FACEBOOK (1)Αλλά μην τα παρατήσετε πριν συμβουλευτείτε τους επαγγελματίες που μπορούν να σας υποστηρίξουν στο να καθαρίσετε την ψυχική σας ακαταστασία και να την αντικαταστήσετε με αυθεντική αυτοπεποίθηση. Να είστε προσεκτικόι, καθώς κάποιες μάχες εξουσίας βρίσκονται εν όψει.

Αυτή την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, γεγονός που θα μπορούσε να μετατρέψει μια συγκεκριμένη συνεργασία σε μάχη θελήσεων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις-κλειδιά σας, καθώς ο ανταγωνισμός, ο φθόνος και οι μικροπρεπείς καβγάδες μπορεί να ξεπηδήσουν από το πουθενά. Μην επιβάλλετε τη συναίνεση. Δεν είναι πάντα καλή ιδέα να συμβιβάζεστε, ειδικά αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε πίσω σε κάτι που εσείς θέλετε και χρειάζεστε. Έχετε το νου σας σε νέες διασυνδέσεις που έχουν τη δυνατότητα να σας απογειώσουν. Μια πολύ γρήγορη εκκίνηση μπορεί να σημαίνει μια εξίσου γρήγορη εξουθένωση.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

μελλοντολόγος

Αιγόκερως

Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, Αιγόκερε! Αυτή είναι μια υπενθύμιση που θα λάβετε το Σάββατο, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής μετακινείται στον ενδέκατο οίκο της ομαδικής εργασίας και της τεχνολογίας σας μέχρι τις 17 Νοεμβρίου. Συνδεθείτε με ομοϊδεάτες σας μέσα από κοινές δραστηριότητες αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μείνετε σε εγρήγορση για τα ομαδικά έργα που θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία και τις οργανωτικές σας δυνάμεις.

Όταν ο ενεργητικός Άρης γυρίσει ανάδρομος στους Διδύμους και τον έκτο οίκο των υπηρεσιών σας από την Κυριακή έως τις 12 Ιανουαρίου, θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες όπως ποτέ άλλοτε. Αν τα προσωπικά σας σχέδια συνεχίζουν να μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, αποχωρήστε από τις περιττές υποχρεώσεις σας και προσθέστε περισσότερο κενό χώρο στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να τιμήσετε τη δημιουργική διαδικασία. Η μείωση του άγχους είναι απαραίτητη για την ευημερία σας τώρα. Αν οι δικοί σας βοηθοί δεν ανταποκρίνονται, ίσως χρειαστεί να τους αντικαταστήσετε αντί να τους προσφέρετε άλλη μια ευκαιρία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Σαββατοκύριακο 29-30/10 Υδροχόος

Από το Σάββατο, ο εκφραστικός Ερμής εισέρχεται στον τομέα της καριέρας σας μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, δίνοντάς σας νέα πνοή φιλοδοξίας. Θα αποπνέετε μαγνητισμό για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, οπότε διοχετεύστε τον σε έναν στόχο που θα σας ανταμείψει. Δηλώστε συμμετοχή σε εκδηλώσεις του κλάδου σας και εμφανιστείτε σε πάρτι όπου θα μπορούσατε να συναντήσετε επαγγελματίες συναδέλφους σας. Μην ξεχνάτε να αξιοποιείτε τους επιτυχημένους ανθρώπους του υπάρχοντος κύκλου σας για συμβουλές και προτάσεις. Αισθάνεστε ότι θα μπορούσατε να γίνετε επιτυχημένοι επιχειρηματίες; Ένα χόμπι μπορεί να έχει τη δυνατότητα να γίνει ένα εγχείρημα που θα σας αποφέρει χρήματα. Αναλύστε τα νούμερα, κάντε τις προβλέψεις και επιδιώξτε μια δοκιμή για να δείτε τι είδους ανταπόκριση θα έχετε τις επόμενες εβδομάδες.

Την Κυριακή, ο φλογερός Άρης γυρίζει ανάδρομος στον ηδονιστικό πέμπτο οίκο σας, βάζοντας φρένο στις υπερβολικές απολαύσεις από τώρα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να πείτε όχι στο δεύτερο ποτό ή να περάσετε από τα μαγαζιά χωρίς να μπείτε για να “χαζέψετε”, η αυτοσυγκράτηση χτίζει χαρακτήρα! Δεν χρειάζεται να στερηθείτε εντελώς τα ωραία πράγματα της ζωής – απλώς μάθετε πώς να δαμάζετε τις παρορμήσεις που εμφανίζονται μπροστά στον πειρασμό. Εφαρμόστε το αυτό και στη ρομαντική σας ζωή! Τα καλά πράγματα έρχονται σε όσους ξέρουν να περιμένουν.

Διαβαστε επισης : Love Horoscope – Νοέμβριος 2022 – Ερωτικά σκάνδαλα και παγίδες!

zodia provlepseis

Ιχθύες

Ρίξτε μεγαλύτερα δίχτυα, Ιχθύες. Από το Σάββατο, ο ατρόμητος Ερμής ξεκινά μια περιοδεία τριών εβδομάδων στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Περιπλανηθείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας- ξεκινήστε συζητήσεις με ανθρώπους από διαφορετικές κουλτούρες και κοινωνίες. Μια ταξιδιωτική ευκαιρία θα μπορούσε να προκύψει πριν από τις 17 Νοεμβρίου. Φροντίστε να απαντήσετε με ένα ηχηρό “ναι”! Το να ξεφύγετε από τη ρουτίνα θα κάνει θαύματα για τα επίπεδα των κινήτρων σας στη δουλειά αλλά και γενικότερα. Το μυαλό σας διψάει για γνώση τώρα.

300x300aΕγγραφείτε σε ένα δημιουργικό εργαστήριο -ή αν έχετε φτάσει σε ένα υψηλό επίπεδο με την απασχόληση αυτή, σκεφτείτε να ηγηθείτε του δικού σας. Αλλά προσέξτε να μην αγνοείτε τα θέματα που προκύπτουν στο σπίτι.

Ο χαοτικός Άρης γυρίζει ανάδρομος στους Διδύμους αυτή την Κυριακή, απαιτώντας περισσότερη οικιακή επιμέλεια από τώρα μέχρι τις 12 Ιανουαρίου. Οι σχέσεις με τα μέλη της οικογένειας και τους συγκατοίκους, ιδίως τις γυναίκες, μπορεί να γίνουν τεταμένες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Το σπίτι σας μπορεί να μην είναι η γαλήνια όαση που επιθυμείτε, αλλά αν δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για τους ενοίκους του, ασχοληθείτε με τα πράγματα που μπορείτε να ελέγξετε. Τακτοποιήστε, αποσυμφορήστε και μετακινήστε κάποια έπιπλα ή έργα τέχνης για να δημιουργήσετε μια πιο ειρηνική ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44