Σελήνη Πρωτο Τέταρτο 18/08 Εμπιστευθείτε το αόρατο.

erwtikes-provlepseis-paraskeyi-16-5

Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιου.

Σάββατο 18 Αυγούστου.

Ο Ήλιος στον Λέοντα, τετραγωνίζει τη Σελήνη από τον Σκορπιό.

Η Σελήνη θα γεμίσει το μεσημέρι, θα φτάσει στο αποκορύφωμα το απόγευμα και θα δύσει τα μεσάνυχτα.Τα τέταρτα της Σελήνης, αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή ένα σταυροδρόμι.Η Σελήνη είναι στη γέμιση, επιταχύνοντας για την πανσέληνο.

zodia-taro-45

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης, σηματοδοτεί την τελευταία μέρα του ανάδρομου Ερμή!

Εδώ βρισκόμαστε στο μονοπάτι των λιονταριών: μια σέξι συνάντηση με τον Σκορπιό. Αυτό το τρίμηνο καλύπτει την εμπιστοσύνη και τον έλεγχο.

Ένα ισχυρό συναίσθημα συγκρατεί το ριζικό τσάκρα.

Στη συνέχεια η Σελήνη, περνάει στον ηλιόλουστο Τοξότη λίγες ώρες αργότερα και ανάβουμε γι’ άλλη μια φορά, με τη φωτιά του καλοκαιριού.

Η Σελήνη αρχικά μπαίνει στο Σκορπιό τις  πρωινές ώρες της 16ης Αυγούστου. Οπότε θα αρχίσουμε να την νιώθουμε στο πετσί μας, αυτή την περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

Το πρωί της 17 Αυγούστου, η Σελήνη, θα είναι σε σύνοδο με τον Δία από το Σκορπιό. Αυτό σηματοδοτεί μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες του μήνα.

Παραδόξως και συχνά ακούσια, πέφτουμε βαθύτερα στο “εγώ” σαν αντίδραση στην άφιξή του.Μαζί, ο Σκορπιός και ο Λέοντας, μεταμορφώνουν το “εγώ”.Αυτά τα αρχέτυπα έχουν ελάχιστα κοινά, εκτός από τη σκληρή και σταθερή φύση τους.

Ο Λέων είναι ο λαμπερός πρίγκηπας του ζωδιακού κύκλου, και ο Σκορπιός ο ρεαλιστής που χτυπάει με την αδυναμία να εμπιστευτεί την ανθρωπότητα.

Ο Σκορπιός δεν είναι ξένοιαστος από τη φύση του.

chartomantia-087

Φοβάται λίγα πράγματα, εκτός από την αδυναμία.Αυτό που κυριαρχεί πάνω του, είναι, ότι παραιτείται. Μια υψηλή αντίδραση με το Λέοντα και τον Σκορπιό μοιάζει με: αυτοπεποίθηση (Λέων) και αυτοδυναμία (Σκορπιός).

Ο Λέων κυβερνάται από τον Ήλιο, το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, και ο Σκορπιός από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη που βρίσκεται πιο μακριά από το κέντρο.

Φανταστείτε ότι ο Ήλιος και ο Πλούτωνας τεντώνουν τα χέρια τους στην απεραντοσύνη, αλληλεπιδρώντας, σε κάποια απομακρυσμένη ζώνη αστεροειδών. Μέσα σας, υπάρχει μια εξίσου μεγάλη απόσταση που πρέπει να ξεπεραστεί.

zodia-zwdia-88-1

 

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιου.

Το κέντρο των κέντρων φτάνει στα άκρα.

Αυτό πρέπει να το συνδυάσουμε και να το συμβιβάσουμε.

Όλοι υποβάλλονται σε συνεχή μεταμόρφωση. Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο του κοινού πλούτου και της κληρονομιάς. Ενδέχεται να λάβετε απροσδόκητα δώρα ή διευθετήσεις.

Αυτό που θέλουμε και αυτό που παίρνουμε, μπορεί να φαίνεται διαφορετικό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι.

Ο κοινός νους, δεν έχει σχεδιαστεί για να το καταλάβει αυτό.

Μόνο το ανώτερο μυαλό μπορεί.

zwdia-taro-astra

Συνδεθείτε με το νερό και με τους άλλους ανθρώπους.Φανταστείτε την αφθονία, την άνεση και την ηρεμία.Βρείτε ένα δροσερό, ήσυχο μέρος για να ξεκουραστείτε.Καθίστε δίπλα στον ποταμό αργά το βράδυ.Αντισταθείτε στον πειρασμό να κρίνετε. Αγκαλιάστε την αβεβαιότητα. Εμπιστευθείτε το αόρατο.

Δεν έχουμε ούτε το προνόμιο ούτε τη δυνατότητα, να γνωρίζουμε τι θα ακολουθήσει.

Μην υποθέσετε τίποτα! Οι αδυναμίες σας, θα εξάψουν την αυτοπεποίθηση! Αναπτυχθείτε με τον δάσκαλο της Γιόγκα, τονΣκορπιό.

Στο διαλογισμό επικεντρωνόμαστε στη ρίζα και το ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot