Σελήνη Πρώτο τέταρτο 02/01 Αποφασίστε τι θέλετε και κυνηγήστε το

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-zodia-2-8-6

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στον Κριό .

Σελήνη Πρώτο τέταρτο Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου .

Ο γήινος Ήλιος στον Αιγόκερω σχηματίζει τετράγωνο με τη φλογερή Σελήνη στον Κριό. Η Σελήνη θα ανατείλει το μεσημέρι, θα φτάσει στο υψηλότερο σημείο το σούρουπο και θα δύσει τα μεσάνυχτα, σε όποια ζώνη ώρας κι αν βρίσκεστε. Η Σελήνη μπαίνει αρχικά στον Κριό το βράδυ πριν το τέταρτο της Σελήνης, την Πρωτοχρονιά.

Μένει εκεί έως τις 4 Ιανουαρίου, έπειτα περνά στον Ταύρο για τον επόμενο κύκλο των 60 ωρών. Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο. Στις 9 Ιανουαρίου η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο, σηματοδοτώντας την αρχή της τρέλας της έκλειψης της Πανσελήνου!

zodia-taro-45

Πριν συμβούν όλα αυτά, ας επιστρέψουμε σε αυτήν τη στιγμή, με το βλέμμα μας πλέον καθαρό από την ισχυρή έκλειψης του Ηλίου από τη νέα Σελήνη στις 26 Δεκεμβρίου. Στο πρώτο τέταρτο αποφασίζουμε πάνω σε τι θα δουλέψουμε για να καταφέρουμε μέχρι τη νέα Σελήνη. Τι θα αλλάξουμε; Οι φάσεις των τετάρτων κάνουν τα σχέδιά μας ξεκάθαρα.

Τα αστρολογικά συμβάντα στον Κριό (το πρώτο ζώδιο του τροχού, που οριοθετεί την ανοιξιάτικη ισημερία) σηματοδοτούν τα νέα ξεκινήματα. Κάθε φάση της Σελήνης στον Κριό πνέει θεϊκή ζωή σε αυτά που πρέπει να ζήσουν. Αυτή η φάση ενθαρρύνει οριστική δράση (Κριός) σε έργα μακροπρόθεσμης, δομικής φύσης (Αιγόκερως). Αποφασίστε τι θέλετε και κυνηγήστε το. Κάντε κάτι που θα επεκτείνει τους στόχους σας.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στον Κριό .

Στο σώμα, ο Κριός κυβερνά τους μυς και ο Αιγόκερως τα οστά. Ο Αιγόκερως, όπως ο σκελετός μας, είναι άκαμπτος και δύσκολα αλλάζει. Ο Κριός, γεμάτος αίμα και φωτιά, μας παρακαλά να κινηθούμε.

Μέσα απ’ αυτόν ανθίζουμε και δυναμώνουμε. Θυμάστε την τελευταία φορά που γυμναστήκατε μέχρι να λαχανιάσετε και να πονέσουν οι μύες σας; Είμαι – Είμαι – Είμαι Αυτή τη φωτιά, παιδιά της Σελήνης, αντιμετωπίζουμε τώρα.

Υπάρχει μια μοναδική ένταση ανάμεσα στον Αιγόκερω και τον Κριό. Οι γεννημένοι κατά αυτό το τέταρτο της Σελήνης (Ήλιο στον Αιγόκερω και Σελήνη στον Κριό) θα πρέπει να παλέψουν με την έντονη σεξουαλική φύση του Κριού όπως και με την έντονα πρακτική φύση του Αιγόκερω.

tarw-taro-xartomanteia

Σεληνη Πρώτο τέταρτο στον Κριό .

Μπορούν σαφέστατα να συνυπάρξουν, με το προσάναμμα του Αιγόκερω να τροφοδοτεί τη φωτιά του Κριού. Είναι δυνατό να είναι κάποιος μια άγρια ψυχή με ρίζες, μια αλεπού με σχέδιο. Αλλά όταν αυτοί οι δύο παλεύουν στους ουρανούς, συχνά νιώθουμε ανήσυχοι.

Κάθε τετράγωνο που περιλαμβάνει φωτιά (όπως με τη Σελήνη στον Κριό) πρέπει να απελευθερωθεί μέσα από τη σωματική άσκηση. Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την καλλιτεχνική έκφραση, όπως πάντα.

Τα τετράγωνα που περιλαμβάνουν φωτιά μπορεί επίσης να προκαλέσουν θυμό. Όλοι είμαστε γενικά πιο ευερέθιστοι όταν η Σελήνη είναι στον Κριό. Μην ξεχνάτε να σκέφτεστε πριν μιλήσετε ή δράσετε. Σκεφτείτε τη συναισθηματική σας αντίδραση για ένα λεπτό, αλλά όχι για πολύ.

zwdia-tarw-zodia-19

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στον Κριό .

Ή απλώς σκαρφαλώστε ένα βουνό, φοράτε κόκκινα, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε. Χτυπήστε το πάτωμα, νιώστε ένα ρόδο να ανθίζει από τη βάση της σπονδυλικής στήλης σας, αιχμηρό πάνω στην γλώσσα σας. Ιδρώστε στον ρυθμό του Είμαι – Είμαι – Είμαι.

Δύο στοιχεία αντιπροσωπεύουν αυτή τη φάση της Σελήνης. Το ένα είναι ότι κάτι θα ξεκινήσει. Η γήινη ενέργεια του Αιγόκερω απαιτεί να προχωρήσουμε σε ένα σχέδιό μας. Ο χειμώνας πέφτει, αλλά ο Αιγόκερως δεν είναι τεμπέλης: δουλεύει στο κρύο μέχρι αργά το βράδυ.

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να κρατάτε ιδέες για το τι θέλετε να φυτέψετε την άνοιξη στο μυαλό σας. Αιγόκεροι, γλυκά πλάσματα, βάζετε τόση πίεση πάνω στον εαυτό σας. Πού μπορείτε να είστε πιο ανοιχτοί και ελεύθεροι, να δείξετε παραπάνω εμπιστοσύνη;

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ο Κριός, ο κυρίαρχος της άνοιξης, είναι ο καλύτερος δάσκαλος μας μέσα στον χειμώνα. Ακολουθήστε τον πάνω στο βουνό.

Ας είναι αυτή η φάση γεμάτη ζέστη και λάμψη! Στον διαλογισμό βρείτε την ηρεμία μέσα από το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Αποφύγετε το αλκοόλ, το κόκκινο κρέας, τα γαλακτοκομικά, τη γλουτένη και την μπελαντόνα.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098