Σελήνη Πρώτο τέταρτο 09/06 Η αλλαγή έρχεται

oneira-krifi-simasia-oneirwn

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο

Κυριακή, 9 Ιουνίου .

Σελήνη : Ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στην Παρθένο. Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο. Η Σελήνη μπαίνει στην Παρθένο στις 8 Ιουνίου (μία ημέρα πριν το τέταρτο της Σελήνης), μένει εκεί μέχρι τις 11 και περνά στον Ζυγό για τις επόμενες 60 ώρες. Έπειτα πάει στον Σκορπιό, κ.ο.κ.

Η Σελήνη ολοκληρώνει την τροχιά της γύρω από τη Γη σε 29 ημέρες, αλλά καθώς η Γη κινείται επίσης γύρω από τον Ήλιο, η Σελήνη ολοκληρώνει την τροχιά της μέσα απ’ τον ζωδιακό σε 27,33 ημέρες. Στις 15 Ιουνίου η Σελήνη μπαίνει στον Τοξότη σηματοδοτώντας την αρχή της Πανσέληνου.

zodia-taro-45

Το βλέμμα μας καθαρίζει από τη Νέα Σελήνη –και τώρα τι; Στο πρώτο τέταρτο, απαντάμε σε αυτήν ακριβώς της ερώτηση. Πού πάμε; Τι να κάνουμε; Τα τέταρτα της Σελήνης φέρνουν οριστικές αλλαγές. Αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής ή μια στιγμή αλήθειας.

Τόσο οι Δίδυμοι όσο και η Παρθένος κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή. Ο σκοπός αυτού του πρώτου τετάρτου είναι η εξέταση της επικοινωνίας και της πνευματικής οξύτητας (Δίδυμοι) για τη βελτίωση της δουλειάς και της υγείας (Παρθένος).

Μερικά παραδείγματα: η ποιότητα των σχέσεων με τους συναδέλφους, η αντίληψη σε σχέση με την άσκηση και τη διατροφή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο

Οι Δίδυμοι και η Παρθένος έχουν πολύ ενεργά μυαλά. Οι Δίδυμοι ζουν στην ευμετάβλητη δημιουργική ροή –μυαλό, φωνή και χέρια συνδεδεμένα, στη γόνιμη εκδήλωση των εικόνων και των ήχων του εσωτερικού πρίσματος.

Η Παρθένος απαιτεί υπευθυνότητα και πειθαρχία. Οι Δίδυμοι απαιτούν απόλυτη ελευθερία να αλλάξουν τα πάντα. Η Παρθένος αντιπροσωπεύει την αδίστακτη πρακτικότητα. Βοηθά τους Διδύμους να βγουν απ’ το μυαλό και να περάσουν στα χέρια, πίσω στο έδαφος.

Η Παρθένος στρέφει το χάος μέσα της με μεγάλο άγχος και αδιάκριτη τελειομανία. Με τη Σελήνη εδώ, να βράζει στον πάτο του στομαχιού, και τον Ήλιο να τρέχει μέσα από τα σύννεφα με τα πνεύματα του αέρα, θα ορμάμε πιο γρήγορα και πιο λαμπερά μέσα στον χώρο.

tarw-taro-xartomanteia

Σεληνη Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο

Αφήστε τα πράγματα να πάρουν την πορεία τους. Όλα συμβαίνουν με μεγάλη ταχύτητα, έτσι δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα εμείς για να επισπεύσουμε τη διαδικασία. Ώρα να είστε σε εγρήγορση αλλά όχι στον έλεγχο. Η αλλαγή έρχεται.

Η επιθυμία να περιπλανηθούμε, να πετάξουμε όχι κάπου συγκεκριμένα θα έρθει αντιμέτωπη με ισοδύναμη επιθυμία για δουλειά και ρουτίνα. Το κλειδί αυτού του τετάρτου της Σελήνης είναι η παρουσία. Να είστε μέσα στο σώμα σας, πίσω από τα μάτια σας. Ενώ θα είναι δελεαστικό να πετάξετε μακριά από όλους και όλα στην πρώτη υπόνοια αμφιβολίας, κατεβάστε τα φτερά σας, φίλοι μου. Μείνετε εδώ.

Μπορεί ξαφνικά να πνιγείτε στη δουλειά σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης. Καθίστε έξω στον Ήλιο. Φυτέψτε τους σπόρους σας, κοιτάξτε αυτά τα μικρά, πράσινα μωρά να ψηλώνουν κάθε μέρα. Τα χέρια και το σώμα μας θα ανταποκρίνονται σαν εραστές στη δουλειά.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σελήνη Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο

Δώστε στο μυαλό σας ένα μέρος να περιπλανηθεί, μια οδό σωματικού ταξιδιού. Μέσα από τα δάχτυλά μου που κινούνται οι σκέψεις θα τρέχουν σαν ηλεκτρικό ρεύμα μέσα σε κύτταρα φυτών, μέσα στο έδαφος, στον αέρα και το μυαλό καθαρίζει αρκετά και μπορεί να δει. Λουλούδια αναδύονται ανάμεσα από τα πράσινα φύλλα, αποκαλύπτονται με αργή αυτοπεποίθηση, σαν αισθησιακό απόγευμα που κυλά, τα μεθυστικά τους αρώματα είναι βαριά στον ζεστό ανοιξιάτικο αέρα.

Ναι, αυτό το τέταρτο της Σελήνης είναι αρκετά έντονο –για αρχή, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο και με τον Ποσειδώνα και με τον ανάδρομο Δία στον Τοξότη. Ωστόσο, θα σχηματίσει κι ένα τέλειο τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω και αυτό είναι που θα μας κρατήσει στο έδαφος. Είναι σημαντικό να κρατήσετε ρεαλιστικές τις προσδοκίες σας.

zwdia-fotia

Σεληνη Πρώτο τέταρτο στην Παρθένο

Θα είναι μια αρκετά σοβαρή ημέρα καθώς η επιρροή του Κρόνου βάζει ακόμα περισσότερη έμφαση στη δουλειά και τη δομή. Στραφείτε στους μέντορές σας και / ή ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους. Κάτι πολύ σημαντικό έρχεται όσον αφορά το μέτωπο των στόχων που σχετίζονται με τη δουλειά ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

Δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να ταξιδέψετε, μείνετε σε ένα μέρος. Με τον Δία και τον Ποσειδώνα να εμπλέκονται σε σκληρές γωνίες, θα νιώσουμε πιθανώς απογοητευμένοι (οι προσδοκίες μας θα είναι υπερβολικές). Ζητήστε τη συμβουλή μεγαλυτέρων σας. Ιδανική ημέρα για λίστες, πίνακες με το όραμά σας ή κάθε είδους οργανωτικής / σχεδιαστικής δραστηριότητας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065