Σελήνη Πρώτο Τέταρτο 16/09 Ενα Αισιόδοξο Μήνυμα

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

Πρώτο Τέταρτο Σελήνη στον Τοξότη

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 

Ο Ήλιος στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με τη Σελήνη στον Τοξότη. Τα τέταρτα της Σελήνης αντιπροσωπεύουν ένα σημείο καμπής. Η Σελήνη γεμίζει, μαζεύει ορμή για την Πανσέληνο.

Το απόγευμα της 13ης Σεπτεμβρίου, η Σελήνη σχηματισε σύνοδο με τον Δία στον Σκορπιό. Αυτό σηματοδοτεί μια από τις πιο τυχερές ημέρες του μήνα. Η Σελήνη έπειτα περασε στον Τοξότη το απόγευμα της 14ης Σεπτεμβρίου. Θα ξεκινήσουμε να νιώθουμε το τέταρτο της Σελήνης σ’ αυτή τη φάση.

zodia-taro-45

Η Παρθένος και ο Τοξότης είναι και τα δύο μεταβλητά ζώδια. Αυτό σημαίνει κοσμική διέγερση, σώματα σε έξαψη, λαμπερές συζητήσεις, κύκλοι φωνών. Τα χέρια δουλεύουν, οι γλώσσες δουλεύουν. Ο Τοξότης είναι αυτός που ζηλεύουμε από χαμηλά, ζει στο θαύμα που εκτυλίσσεται. Ο Τοξότης είναι η φωνή της ελευθερίας, το πνεύμα του χορού τα μεσάνυχτα. Ο κένταυρος ενθαρρύνει χαρούμενες, ανεκτικές συμπεριφορές και μας διδάσκει ότι όλα είναι δυνατά.

Δεν μπορούμε πάντα να εμπιστευτούμε τον ιδεαλισμό του Τοξότη, παρότι στροβιλίζεται στο φως της αλήθειας. Τραβήξτε τα μάτια σας από τον κένταυρο που χοροπηδά χαρούμενα. Ελάτε στα χέρια της Παρθένου. Παρατηρείστε την ωριμότητά της, τις μεθόδους της. Δείτε πώς υφαίνει δέρμα, ένστικτο και χώμα. Η συμβουλή της είναι αρχαία, προέρχεται από τις πιο βαθιές ρίζες της γης, παγωμένη απ’ την αλήθεια.

zwdia-taro-astra

Σελήνη Πρώτο Τέταρτο 16/09

Η Παρθένος ρίχνει σπόρους σε απαλά πεύκα στον χρυσό κήπο της αυγής. Περνά τα δάχτυλά της πάνω απ’ όλους, μιλά απλά, καθοδηγεί και ξεδιαλέγει. Για ατέλειωτα φθινόπωρα έχει επιλέξει σπόρους μπροστά μας. Και κάθε φθινόπωρο ο Τοξότης ρίχνει μια ματιά πίσω από την πύλη.

Καθώς ο Τοξότης ευημερεί στον αυθορμητισμό, είναι εύκολο να χάσετε την προσοχή σας αυτό τον καιρό. Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σηματοδοτεί μια εποχή μεγάλης κινητικότητας και ταξιδιών. Θα είναι πιο δύσκολο να μείνουμε ήρεμοι, στο παρόν και κεντραρισμένοι. Αν είναι δυνατόν, ακολουθήστε μια σταθερή, αμετάβλητη ρουτίνα. Ριχτείτε στη δουλειά.

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Σελήνη Πρώτο Τέταρτο 16/09

Ο Τοξότης είναι επεκτατικός, είναι καλός, αλλά είναι τρελός, ανοργάνωτος, πάντα τρέχει. Όταν το δείτε να φτάνει στο πεδίο σας, ρωτήστε τον. Μόνο όταν είναι ήρεμος μπορούμε να μάθουμε τους τρόπους του. Μην πιστεύετε ότι ο ενθουσιασμός του και η βροντερή φωνή του σημαίνει επιβεβαίωση.

Επικεντρώστε το βλέμμα σας στην άκρη του τόξου του και δείτε την τροχιά του μέσα από δισεκατομμύρια κυματισμούς προς το αστέρι που κινείται με χιλιάδες χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, ανεβαίνει και βουτά.

Ο Τοξότης χοροπηδά αθώα και χωρίς σκοπό μέσα στο δάσος, η φωτεινή ουρά του ανεβοκατεβαίνει, δυνατά πόδια αλόγου πάνω σε πέτρα και βρύα και έπειτα κατεβαίνει σε μια αστραφτερή έλικα στον γαλαξία μακριά, στο άγνωστο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σελήνη Πρώτο Τέταρτο 16/09

Μετά το τέταρτο της Σελήνης, στις 17 Σεπτεμβρίου, η Σελήνη θα σχηματίσει σύνοδο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτό σηματοδοτεί μια από τις πιο παραγωγικές ημέρες του μήνα. Η Σελήνη μπαίνει στον Κριό στις 24 Σεπτεμβρίου, σηματοδοτεί το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της Πανσελήνου.

Φοράτε μοβ ή ζεστές αποχρώσεις και διαμάντια. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του στέμματος.

Διαβάστε  Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο / ο Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot