Σελήνη Τελευταίο Τέταρτο 17/01 Συναισθηματικές Δοκιμασίες

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό .

Σελήνη Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου .

Σε αυτόν τον σταθμό, η χαρισματική Σεληνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον λογικό Ήλιο στον Αιγόκερω. Είναι η τελευταία φάση της Σελήνης μέσα στον κύκλο του Ήλιου στον Αιγόκερω. Η Σελήνη μπαίνει αρχικά στον Ζυγό στις 15 Ιανουαρίου, δύο ημέρες πριν το τέταρτο της Σελήνης.

Έπειτα θα περάσει στον Σκορπιό την ίδια ημέρα με το τέταρτο της Σελήνης. Αυτό το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης μας προετοιμάζει για μια νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

Και ο Ζυγός και ο Αιγόκερως ανήκουν στα θεμελιώδη ζώδια. Η παρορμητική ενέργεια στον ουρανό σημαίνει οτι είναι ώρα να ξαναβρούμε το κέντρο μας και την κατεύθυνση μας. Ο Ζυγός μας περνά από κάθε διαπροσωπική δοκιμασία και κάθε βάσανο. Έπειτα έχουμε τον Αιγόκερω, ένα ταπεινό πλάσμα με εξαιρετική εργασιακή ηθική.

Ο Αιγόκερως μας μαθαίνει ότι νιώθουμε όντως καλύτερα αν συνεχίσουμε να κινούμαστε και να μένουμε απασχολημένοι. Σε αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα εξετάσουμε τη συναισθηματική δουλειά και το αν παίρνουμε στις πλάτες μας τη δουλειά των άλλων. Αυτή η φάση έχει να κάνει με την κοινότητα, την οικογένεια και τι σημαίνει να είστε οικογένεια. Έχει να κάνει με την επικοινωνία και τη συνεργασία με αρμονία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό .

Αυτή η φάση της Σελήνης ρίχνει μια σκληρή ματιά στα διαπροσωπικά μαθήματα. Ο Ζυγός δεν είναι μόνο ένα σύμβολο ισορροπίας, αλλά και λήψης αποφάσεων και ακρόασης. Πριν ζυγίσει, ο Ζυγός μαζεύει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί. Η τελική του απόφαση αντανακλά την προσεκτική του σκέψη. Μερικές φορές του παίρνει τόσο καιρό να αποφασίσει, ωστόσο, που δεν καταλήγει ποτέ. Ένας ανισόρροπος Ζυγός μπορεί να είναι πολύ συνεσταλμένος. Μην ντρέπεστε, να είστε ειλικρινείς και ευθείς.

Ο Ζυγός μας μεταμορφώνει σε εξαιρετικούς ομιλητές και δημιουργούς της κοινότητας. Αυτός μας κρατά συνδεδεμένους. Μην ξεχνάτε, Ζυγοί: είστε ισχυροί προφήτες. Μας μαθαίνετε να σχετιζόμαστε με τους άλλους με τρόπο ειλικρινή και ευγενικό. Μας μαθαίνετε να σπείρουμε διαπροσωπικούς σπόρους κάρματος. Σας χρειαζόμαστε για να καθοδηγήσετε τον κύκλο μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Σελήνη Τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό .

Το τέλος του τραγουδιού της εξιλέωσης έχει αρχίσει πριν πολύ καιρό και μας ολοκληρώνει. Με αποκαταστατικά τονωτικά δημιουργούμε μια πραγματικότητα πιο απαλή και δεκτική. Τα αρχαία σύνορα χάνονται, η συγχώρεση ρέει στη γη. Εισπνεύστε τη λύτρωση και τη συμφιλίωση. Ας προσέξουμε τον συνάνθρωπό μας. Και την ίδια στιγμή, ας αντιμετωπίσουμε τα πιο πιεστικά ανθρωπιστικά θέματα στον πλανήτη μας με ελπίδα.

Μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι απ’ ότι συνήθως, ειδικά καθώς αυτό το τέταρτο της Σελήνης θα σχηματίσει ένα χαλαρό τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Αυτοί οι δυο εξωτερικοί πλανήτες βρέθηκαν στις 12 Ιανουαρίου σε σύνοδο, μόλις 5 ημέρες πριν το τέταρτο της Σελήνης. Λειτουργούν μαζί ως μια βαριά, γήινη ενέργεια αυτή τη στιγμή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σεληνη Τελευταίο τέταρτο στον Ζυγό .

Με τη Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με αυτή την έντονη σύνοδο, μπορεί να είμαστε πιο σκεπτικοί για το πώς νιώθουν οι άλλοι για εμάς. Η καχυποψία θα μας αδειάσει από ενέργεια. Πιστέψτε ότι ο φόβος θα περάσει. Είναι μια απαισιόδοξη επιρροή που προκαλεί αυτοκριτική. Κρατήστε τον εαυτό σας σωστά θρεμμένο και ξεκούραστο.

300x300a

Βρείτε χρόνο για να κάνετε διαλογισμό ή γιόγκα ή οτιδήποτε σας κρατά σε σταθερότητα. Αν έχετε πολλή δουλειά, μην ξεχνάτε να κάνετε διαλείμματα.

Μείνετε σε επικοινωνία με τον εαυτό σας. Η δουλειά μπορεί να περιμένει, η υγεία σας όχι.

Ξεκινήστε την ημέρα με βαθιές ανάσες. Επαναλάβετε την άσκηση μέσα στην ημέρα.

Πίνετε άφθονο νερό για να βοηθήσετε τους νεφρούς σας, το όργανο που κυβερνά ο Ζυγός.

Τιμήστε την Αφροδίτη, την κυβερνήτη του Ζυγού, κάνοντας ομορφότερο τον χώρο σας ή κάνοντας μια ειδική θεραπεία για το δέρμα ή τα μαλλιά σας, όπως βελονοθεραπεία. Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο ιερό τσάκρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot